4 νέα πακέτα OTE TV

Το συμπέρασμα είναι ότι σχεδόν χρόνο με το χρόνο ο Otetv ακριβαίνει είτε 5 ευρώ είτε 10.
Τα 2,5 ευρώ είναι ένας καφές αλλά και 2 μπουκάλια γάλατα για να πει ένα παιδί 3 μέρες ή 5 πακέτα μακαρόνια για να φάει μια οικογένεια για 5 μέρες.
Έχω και otetv και είμαι ευχαριστημένος και αν παραμείνω που θα παραμείνω στο sport θα πληρώνω τα ίδια θα πληρώνω αλλά με λιγότερα άσχετα αν τα έβλεπα μία φορά το μήνα.
Το αγκάθι είναι οι τιμές σε τηλεφωνία - ίντερνετ όταν στο νησί μου η wind δίνει 24αρι και απεριόριστα σταθερά με 20 ευρώ, ε νιώθω ότι ο ΟΤΕ κοστολογεί ακριβά το προϊόν του.
Το Σεπτέμβρη θα τα βάλω κάτω όλα και θα αποφασίσω με ώριμη καταναλωτική συνείδηση και όχι αν μου λείπουν ή αν μου περισσεύουν τα 2 ευρώ.

οταν βγηκε η τιμη του οτεtv ηταν 25 το πρωτο χρονο και μετα 30 αν θυμαστε,(20 και μετα 25 αντιστοιχα για συνδρομητες οτε)και φυσικα εις γνωση ολων θεωρουσαμε τη τιμη πολυ τιμια,και φυσικα με πολυ χειροτερο περιεχομενο τοτε.τωρα με τοσες προσθηκες αντι για 5 ευρω θα πληρωσουμε 2,5ευρω και τους κραζουμε.

ολο το κλαμα και η φαγουρα ειναι γιατι το 20 γινεται 22?τρομερο!και γραφου μερικοι δε σκεφτεται την κριση. σιγα την αυξηση ουτε τα χαρτοσημα για τον διαγωνισμο της πρεμιερ λιγκ δεν καλυπτονται!

Μάλλον στα δορυφορικά είστε πιο έμπειροι από μένα (σίγουρα θα έλεγα). Νομίζω η ευελιξία με τα 4 πακέτα όπως ανέφερε ένας φίλος πιο πάνω είναι το κυριότερο και πιο θετικό. Εγώ που θέλω να βλέπω τα αθλητικά και όχι το cinema, αν μου έρθει φθηνότερα από το full pack που έπρεπε μέχρι σήμερα να αγοράσω, είμαι μια χαρά. Δεν ισχύει για όλους βέβαια. Επίσης σωστή θεωρώ και την άποψη που λέει, ότι πρέπει να δούμε και ποια άλλα κανάλια θα πάρει μέχρι το φθινόπωρο.
Και βέβαια κρίσιμο επίσης θεωρώ και με τι είδους προσφορές θα βγει στην αγορά από τα σημεία και τους τρόπους πώλησης. Ήδη τρέχει και προσφορά (όπως έχω ξαναγράψει) για 3 μήνες δωρεάν και από μεθαύριο το πιάτο θα δίνεται και αυτό δωρεάν.
Το φθινόπωρο μπορεί να τρέξει επίσης κάποια δελεαστική προσφορά. Όλα είναι ρευστά.

Last edited:
Το φθινόπωρο θα είναι αργά, καλές προσφορές γίνονται σε νεκρό χρόνο, όταν ο άλλος ψάχνεται.
Και βέβαια χρειάζονται καλύτερη διαφήμιση και πρόμο.
Αλήθεια, έχουν κάνει διαφήμιση για την premier league, ή εγώ δεν την έχω πετύχει?
Μήπως το ξέχασαν ότι την πήραν?:grandpa:

Το συμπέρασμα είναι ότι σχεδόν χρόνο με το χρόνο ο Otetv ακριβαίνει είτε 5 ευρώ είτε 10.
Τα 2,5 ευρώ είναι ένας καφές αλλά και 2 μπουκάλια γάλατα για να πει ένα παιδί 3 μέρες ή 5 πακέτα μακαρόνια για να φάει μια οικογένεια για 5 μέρες.
Έχω και otetv και είμαι ευχαριστημένος και αν παραμείνω που θα παραμείνω στο sport θα πληρώνω τα ίδια θα πληρώνω αλλά με λιγότερα άσχετα αν τα έβλεπα μία φορά το μήνα.
Το αγκάθι είναι οι τιμές σε τηλεφωνία - ίντερνετ όταν στο νησί μου η wind δίνει 24αρι και απεριόριστα σταθερά με 20 ευρώ, ε νιώθω ότι ο ΟΤΕ κοστολογεί ακριβά το προϊόν του.
Το Σεπτέμβρη θα τα βάλω κάτω όλα και θα αποφασίσω με ώριμη καταναλωτική συνείδηση και όχι αν μου λείπουν ή αν μου περισσεύουν τα 2 ευρώ.

οι τιμες στην τηλεφωνια και στο ιντερνετ του ΟΤΕ πρεπει να εγκριθουν απο την Επιτροπη Ανταγωνισμου.Ως επιχειρηση με δεσποζουσα θεση στην αγορα πρεπει ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ να ειναι πιο ακριβος απο τους ανταγωνιστες του.Αυτο εχει γινει σε ολες τις χωρες για προστασια του ανταγωνισμου απο πρακτικες νταπινγκ(πωληση κατω του κοστους που θα γονατιζαν τους ανταγωνιστες και μετα θα ξαναγεννιοταν μονοπωλιο)

Ε γιατί δεν βάζεις τότε Wind και ΟΤΕ ΤV ξεχωριστά? Πιο φθηνά θα έρθει.
Η wind και JSC?
Δεν ξέρω βέβαια αν θες και ντοκιμαντέρ-παιδικά κτλ..

Μέχρι πέρσι έβλεπα με ξένο σχολιασμό και μουντιάλ κτλ αλλά νομίζω με Ελληνικό είναι καλύτερα αρκεί να μην μεταδίδουν οι καινούργιοι του ΣΚΑΙ.
Ναι μετράνε και οι υπότιτλοι στα κανάλια και τα παιδικά με τίποτα δε θα έβλεπα κάτι άλλο εκτός από αθλητικά αν δεν είχε υπότιτλους ή σχολιασμό.

μηδένα προ του τέλους μακάριζε τύπου. όταν ξεκίνησε ο οτετβ όλοι κράζαν ότι δεν έχει περιεχόμενο (δικαίως) και προέβλεπαν να κλείνει το πολύ σε 6 μήνες. ενάμιση χρόνο μετά η υπηρεσία έχει κάνει τεράστια άλματα στο περιεχόμενο και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. οι τίτλοι ταινιών θα βελτιωθούν, το γνωρίζετε όλοι αυτό, και ακολουθούν κι άλλες συμφωνίες με στούντιο. είναι αστείο να συζητάμε για αύξηση της τάξης των 2 ευρώ και να το αντιμετωπίζουμε σαν πυρηνική καταστροφή χιροσίμα και βάλε, ή να εξακολουθούμε να γκρινιάζουμε για την έλλειψη pvr όταν (επίσης) γνωρίζουμε ότι σε μερικούς μήνες θα είναι ενεργό......και στην πραγματικότητα, προσφέρεται μεγαλύτερη ευελιξία στα πακέτα, κάτι που για μένα είναι πολύ θετικό. προσωπικά θα βγάλω τα αθλητικά που δεν με απασχολούν ιδιαίτερα, επομένως και πάλι ευχαριστημένος είμαι

Αυτό προκύπτει απο κάπου; Υπάρχει εσωτερική πληροφόρηση γιατι εγώ ξέρω πως η ΝΟΒΑ έχει τις συμφωνίες με τα στούντιο (έστω και με τις επαναλήψεις). Ειναι καλό εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο να πούμε σε όλους από που το γνωρίζουμε ωστε να περιμένουμε όσοι αμφιταλαντευόμαστε μεταξυ ΝΟΒΑ και ΟΤΕ και να παρουμε την καλύτερη απόφαση. Εφόσον προκύψουν νεα στουντιο με νεες συμφωνίες και καλυτερες ταινίες τότε νομίζω πως ο ΟΤΕ ειναι μονόδρομος. Αλλά δυστυχώς μέχρι τώρα, στο κομμάτι των ταινιών τουλάχιστον, η ΝΟΒΑ ειναι ενα επίπεδο επάνω.

Last edited:
ναι αλλα ο οτε μην ξεχνας εχει το cinema on demand που μπορεις να δεις 3-4 κυριωλεκτικα πρεμιερες με +10 ευρω τον μηνα!!!απο οτι ξερω εχει συμφωνιες με 4 μεγαλα στουντιο μεχρι τωρα...μεχρι τον σεπτεβριο μπορει να υπαρξουν εξελιξεις στο κινηματογραφικο τομεα...για να δουμε!!!
*παντως συμφωνο πως με τα τωρινα δεδομενα η νοβα ειναι ενα σκαλι πανω στα σινεμα [αν εξαιρεσουμε το on demand του οτε]

Στη φάση που ειναι τώρα το cineman on demand του ΟΤΕ ειναι άχρηστο, δεν σε αφήνει να παγώσεις την ταίνία, να την γυρίσεις πίσω ή ακομα και να την γράψεις. Κατ' εμέ πρέπει πρωτα να ανοίξει η δυνατότητα της εγγραφής και μετα να ακολουθήσουν ολα τα υπόλοιπα. Οσο για τις ταινίες είπαμε, αν κανει νέες συμφωνίες και ανοιξει pvr εχω graftei αυριο.

συμφωνο απολυτα με το σκεπτικο σου!!!!αλλα το pvr θα ανοιξει κατα τον αυγουστο οποτε υπαρχει περιθωριο για βελτιωσεις κατα την γνωμη μου στα σινεμα μεχρι τον αυγουστο :fahne90:

το μεγαλο ερωτημα ειναι εαν υπαρχουν διαθεσιμα στουντιο για να δωσουν ταινιες...

Last edited by a moderator:
Πολύ κακή η αύξηση για εμένα. Από την στιγμή που δεν με ενδιαφέρουν τα ξένα πρωταθλήματα, και το υπόλοιπο περιεχόμενο το θεωρώ φτωχό, η νέα τιμή του full pack είναι ακριβή για αυτά που προσφέρει. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι μπορώ να αλλάξω πακέτο, και ευτυχώς θα μπορώ να πάω στο φθηνότερο...