42" 9703 VS 42" 9803

ιδιως οταν
οι 50'' της pio κανουν 2500
οι 50'' της lg κανουν 1300
οι 50'' της samsung 1000

:BDGBGDB55:

μην βιαζεσαι..οι philips δεν ειναι μονοδρομος..αν θελεις καλη τηλεοραση και οχι τηλεοραση -πορτατιφ ψαξτο λιγο...αλλιως βουρ στον πατσα δικα σου ειναι τα euros (εμας μας τα πηραν απο περυσι):flipout:-bye-
Τέλειο... :flipout::flipout::flipout:

:grinning-smiley-043

2.5 μέτρα 42άρα 1080άρα δεν έχει νόημα δε θα δεις διαφορά από τις 720p . Οπότε είτε πας σε μεγαλύτερες ίντσες είτε φέρνεις πιο κοντά τον καναπέ.
Εεεκ, τώρα είδα τις τιμές. Τι υλικά χρησιμοποιουν εκεί? Οπως σου παν κι άλλα μέλη υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.

Απάντηση: Re: 42" 9703 VS 42" 9803

ιδιως οταν

οι 50'' της pio κανουν 2500

Το θέμα είναι αν υπάρχουν πια...και αν υπάρχουν ....πόσες????:nounder:

..είχαν μείνει 10 νομίζω στην αποθήκη της Αντιπροσωπείας την Τρίτη, δυστυχώς....:bawling:

ΦΙΛΕ Η 9803 ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΛΟ ΕΝΩ Η 9703 ΕΧΕΙ ΤΗΝ SHARP ΤΗΝ ΧL 2. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΩ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΓΕΥΟΜΑΙ. ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΣΟΥ ΛΕΩ. Κ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ PHILIPSΑΚΙΑΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ. EXV PAUEI SOK. PAR THN ME KLEISTA TA MATIA DIKE MOY.

ΦΙΛΕ Η 9803 ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΛΟ ΕΝΩ Η 9703 ΕΧΕΙ ΤΗΝ SHARP ΤΗΝ ΧL 2. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΩ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΓΕΥΟΜΑΙ. ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΣΟΥ ΛΕΩ. Κ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ PHILIPSΑΚΙΑΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ. EXV PAUEI SOK. PAR THN ME KLEISTA TA MATIA DIKE MOY.

Που την είδες την 9803 να πάμε να την δούμε και εμείς;;;;:deal:

Nα κανω μια "χαζη" ερωτηση?

Αν θελει καποιος LED LCD γιατι να μην παρει την νεα Samsung 46A786?

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=172903

Eκτος βεβαια και του αρεσει να πληρωνει παραπανω για προιοντα ιδιων η και υποδιεστερων δυνατοτητων οποτε παω πασο.

Re: Απάντηση: 42" 9703 VS 42" 9803

Bλεπω οτι εκει στην Philips επειδη εχουν πεσει οι πωλησεις το εχετε ριξει στα post σε φορουμ....:flipout:

Μαλιστα, δηλαδη σε οποιον αρεσει η Philips, δουλευει και εκει.
Φοβερη διαπιστωση.Ειναι τελικα,τοσο αχρηστες tv που τις αγοραζουν
μονο οι υπαλληλοι της.Φιλε μου ουτε για αστειο δεν λεγεται αυτο.
Τοτε μαλλον το 80% του φορουμ,δουλευει σε Sony-Samsung-Pionner-Lg.
A ξεχασα, και εγω στην Philips δουλευω μαλλον!!!!!
Τι ειναι αυτα τα πραγματα ρε παιδια.Αυτοι που τα λετε αυτα, ειχατε ποτε Philips;
Και εγω πριν, φαν της Sony ημουν με δυο tv και μου χαλασαν και οι δυο.
Δυστυχως με τις Philips (crt 32-9617-7χρονια*lcd-47-9603 φετος) μεχρι τωρα κανενα προβλημα (φτου-φτου).
Πολυ μανουριασμενοι ειστε με την εν λογω εταιρια, και δεν καταλαβαινω τον λογο, εκτος απο τις τιμες,
αλλα και παλι για μενα οτι πληρωνεις παιρνεις και σιγουρα μια Mercedes δεν ειναι ιδια με ενα Fiat.
Σιγουρα δεν ειναι τελεια, οπως και καμια εταιρια,
αλλα οχι και ετσι: :violent-smiley-030::violent-smiley-030:Philips :rifle::rifle:

Τι θελεις να πω σε εναν "αλεξιπτωτιστη" που εκανε register στο φορουμ για να μας πει ποσο καλη ειναι η 9803?

Αλλωστε κατα πρωτον σε παρομοιο υφος απαντησαν και ο Χατζηδακης με τον Γιωργο και κατα δευτερον του προτεινα αν θελει Philips να παρει την 9603 που εχει value for money.

Ενημερωτικα πριν 4 χρονια ειχα δυο Philips CRT μια 32" και μια 29" και ακομη κλαιω τα λεφτα που ειχα δωσει τοτε (γυρω στα 2 χιλιαρικα).

Bλεπω οτι εκει στην Philips επειδη εχουν πεσει οι πωλησεις το εχετε ριξει στα post σε φορουμ....:flipout:

Μαλιστα, δηλαδη σε οποιον αρεσει η Philips, δουλευει και εκει.
Φοβερη διαπιστωση.Ειναι τελικα,τοσο αχρηστες tv που τις αγοραζουν
μονο οι υπαλληλοι της.Φιλε μου ουτε για αστειο δεν λεγεται αυτο.
Τοτε μαλλον το 80% του φορουμ,δουλευει σε Sony-Samsung-Pionner-Lg.
A ξεχασα, και εγω στην Philips δουλευω μαλλον!!!!!
Τι ειναι αυτα τα πραγματα ρε παιδια.Αυτοι που τα λετε αυτα, ειχατε ποτε Philips;
Και εγω πριν, φαν της Sony ημουν με δυο tv και μου χαλασαν και οι δυο.
Δυστυχως με τις Philips (crt 32-9617-7χρονια*lcd-47-9603 φετος) μεχρι τωρα κανενα προβλημα (φτου-φτου).
Πολυ μανουριασμενοι ειστε με την εν λογω εταιρια, και δεν καταλαβαινω τον λογο, εκτος απο τις τιμες,
αλλα και παλι για μενα οτι πληρωνεις παιρνεις και σιγουρα μια Mercedes δεν ειναι ιδια με ενα Fiat.
Σιγουρα δεν ειναι τελεια, οπως και καμια εταιρια,
αλλα οχι και ετσι: :violent-smiley-030::violent-smiley-030:Philips :rifle::rifle:

Εγώ όπως είπα μόνο philips έχω, και μου αρέσει η εικόνα τους. Αλλά οι συγκρίσεις στις μέρες μας είναι αναπόφευκτες. Δεν θα χαρακτήριζα μια philips σήμερα σαν mercentes. Έχει την τιμή τους, αλλά η μηχανή (πάνελ) σαν μηχανή από Φιατάκι μου κάνει. Ναι είπαμε, αγοράζουμε πάνελ από LG και Sharp, αλλά οι Sony/Samsung έχουν καλύτερα.
Αν μια τηλεόραση που είναι συνήθως η ακριβότερη της κατηγορίας δεν έχει το πάνελ κορυφή, τι να την κάνεις;
Η φιλιπς έχει την πατέντα του ambilight και για το τηλεοπτικό σήμα το πολύ καλό pixel plus. Αλλά στα υπόλοιπα υστερεί δυστυχώς. Χώρια που στο θέμα των ευκολιών έχει γίνει τεράστια υποχώρηση. Και μακάρι να μπαίνουν εργαζόμενοι από την φιλιπς εδώ και να διαβάζουν, μπας και επιτέλους κάνουν κάτι και βελτιωθούν...

Οπότε, πώς να μην πυροβολούμε την φίλιπς; Από τις ακριβότερες τηλεοράσεις της αγοράς περιμένεις το τέλειο. Αν είχαν τιμές σαν των LG, ποιος θα παραπονιόταν; Value for money θα ήταν...

Από περιέργεια, έχεις δει κορυφαία φίλιπς δίπλα σε κορυφαία σονυ; Πως σου φάνηκε η φίλιπς σε σχέση με την σόνυ; Το μαύρο της πως ήταν; Οι λεπτομέρειες στα σκοτεινά πλάνα;

Νομίζω ότι στο φόρουμ είμαστε για να δίνουμε (όσο μπορούμε) σωστές συμβουλές στο τι κατά την γνώμη μας είναι καλύτερο σε σχέση με την τρέχουσα κατάσταση. Τι πρέπει να πούμε για ακριβές τηλεοράσεις με μέση απόδοση; Τρέχτε να αγοράσετε; Μπορεί σε επίπεδο επεξεργασίας να είναι πολύ καλές (900 αναλυτικότητα μέτρησε ο Vincent), αλλά στα πάνελ υστερούν σημαντικά. Να το κρύψουμε αυτό; Φυσικά και δεν είναι η μόνη εταιρία που υστερεί σε αυτό, αλλά πως να αγνοήσουμε τον "αφρό" των σόνυ/σάμσουνκ;

ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΗ Ε??? ΚΑΚΟΣ. ΛΟΙΠΟΝ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΑΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΙΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ . ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΧΑΖΕΨΕΤΕ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ...ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ.... ΤΕΣΠΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΩ Κ ΛΙΩΝΩ....! ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ????

Τι θελεις να πω σε εναν "αλεξιπτωτιστη" που εκανε register στο φορουμ για να μας πει ποσο καλη ειναι η 9803?

Αλλωστε κατα πρωτον σε παρομοιο υφος απαντησαν και ο Χατζηδακης με τον Γιωργο και κατα δευτερον του προτεινα αν θελει Philips να παρει την 9603 που εχει value for money.

Ενημερωτικα πριν 4 χρονια ειχα δυο Philips CRT μια 32" και μια 29" και ακομη κλαιω τα λεφτα που ειχα δωσει τοτε (γυρω στα 2 χιλιαρικα).

Γενικα το κλιμα για τις Philips βλεπω οτι δεν ειναι καλο,και αυτο δεν καταλαβαινω.Τωρα ο καθενας εχει τα κολληματα του λογω εμπειριας απο την καθε εταιρια που ψωνιζει.Εγω την πατησα με την Sony εσυ με την Philips. Αυτο συμβαινει με ολες τις αγορες προιοντων και ειδικα ηλεκτρονικων. Απλως μου φαινεται παραξενο αυτο που γινετε με την Philips, τοσο χαλια εταιρια ειναι; Παντως εγω και με την καινουργια 9603 ειμαι πολυ ικανοποιημενος αλλα σιγουρα δεν ειπα οτι οι αλλες τηλεορασεις ειναι κακες.

ΣΑΚΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ. ... ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ Ε??? ΑΘΗΝΑ ΜΕΝΕΙΣ???

ΕΡΩΤΗΣΗ¨--¨ ΟΙ SAMSUNG EXOUN ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΝΕΛ ΑΠΟ THN SHARP???? AYTO ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ??

Εμενα παντως διολου με ενδιαφερει το τι πανελ φοραει η καθεμια, αρκει να ειναι ποιοτικο και οχι μιας χρησης.
Εκεινο που κανω ειναι να εμπιστευομαι τα ιδια μου τα ματια, σε συγκριση με αλλες tv, και με αυτο το σκεπτικο προχωρησα στην αγορα της Philips.

Αλεξιπτωτιστης ειναι οποιος γραφεται στο φορουμ για να γραψει 1-2 ποστ και μετα χανεται αρα δεν αναφερομουν σε εσενα φιλε plou.

φυσικα δεν εχω δει την 9803 (σε αντιθεση με 9703 και 9603) και μπορει να ειναι φοβερη τηλεοραση αλλα ποτε δεν προκειται να δικαιολογησει την τιμη της οταν κινειται σε επιπεδα 50αρας Pioneer.

Aν η 52PFL9803 ειχε οσο μια LX5090 τοτε θα μπορουσαμε να κανουμε μια συγκριση. Τωρα η 42PFL9803 ειναι χαμενη απο χερι.

YΓ. Σε γωνια θεασης τα SPVA ειναι σιγουρα καλυτερο και οριακα καλυτερο σε μαυρο αλλα και χρωματα απο τα ASV. Τα ASV απο την αλλη ειναι λιγο ταχυτερα.

Last edited:
ΕΡΩΤΗΣΗ¨--¨ ΟΙ SAMSUNG EXOUN ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΝΕΛ ΑΠΟ THN SHARP???? AYTO ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ??

Ναι. Οι Samsung/Sony έχουν σαφώς καλύτερα πάνελ από τις Philips. Μιλάω φυσικά για τα κορυφαία μοντέλα πάντα... Και είναι ιδιαίτερα εμφανές στον πραγματικό contrast ratio των τηλεοράσεων...

ΥΠΕΡΙΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΥΤΣΙΚΗ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΔΙΛΗΜΑ ΦΙΛΕ!!! ΧΑΧΑΧΑΧ! ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. (ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΙΜΗ). ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΕΤΑΣΙΣ ΑΣΤΟ ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ LCD ΕΙΝΑΙ SHARP PHILIPS (SHARP DLD XAXAA). MHN MOY LES GIA CONTRAST ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ CONTRAST ΓΙΝΟΜΑΙ ΕΞΑΛΟΣ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΝΤΡΑΣΤ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΜΟΝΟ Η SHARP ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ Κ ΑΥΤΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΕ ΠΙΟ ΟΜΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΜΩΣ, ΠΧ 10 000 /1 ΟΧΙ 50 000 / 1 Κ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ. ΑΣΤΟ ΤΟ ΚΟΝΤΡΑΣΤ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΜΑΧΕΣ ΕΔΩ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

Plou, 2 παρατηρήσεις :blush:
  • Όταν γράφουμε με κεφαλαία σημαίνει ότι φωνάζουμε. Αν μπορείς, γράφε με πεζά...
  • Όταν αναφέρομαι σε contrast αναφέρομαι σε ANSI contrast. Αυτό δηλαδή που μετράμε με μια καρτέλα που έχει μαύρα και άσπρα τετράγωνα και μετρά ουσιαστικά την διαπερατότητα του πάνελ στο φως. Αυτό είναι εγγενές χαρακτηριστικό του πάνελ και δεν σχετίζεται με τα νούμερα δυναμικής αντίθεσης που εμφανίζουν οι εταιρίες, τις τάξεως των πολλών χιλιάδων προς 1...

ΥΠΕΡΙΟΝ ΟΧΙ 52 9803 ,42 9803 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΗ ΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ!!! ΧΑΧΑ:a0210::tee:

Νομίζω αναφερόταν ότι στην τιμή της 42 9803 κανονικά θα έπρεπε να αγοράζεις 52 9803. Εννοείται ότι όλοι ξέρουμε ότι δεν υπάρχει 52 9803 (τουλάχιστον προς το παρών)...