46" Samsung πια να πάρω;

Τα 800 Hz CMR είναι (400 Hz πραγματικά) και τα 400 Hz CMR (200 Hz πραγματικα). Όπως και τα 100 Hz CMR της D5000/5500 είναι 50 hz πραγματικά.

Αν δεν βλέπει κάποιος διαφορά ανάμεσα στην D7000 και την D5000 είναι στραβός όχι ανιδείκευτος.

Η 46D7000 έχει 200 Ηz πραγματικά στο πάνελ της.
Το έχω δει από το service menu.

Αν θέλεις κάνε ένα test.
Σε άτομα που δεν ασχολούνται με το θέμα εικόνα, βάλε τους να δουν μια ταινια στην τηλεόραση σου. Βάλε τους τις 4 ρυθμίσεις εικόνας στην διάρκεια της ταινίας. 9 στους 10 δεν θα του αρέσει η ρύθμιση cinema που είναι η πιο σωστή.

Το πάχος είναι το ίδιο. Οι D7000/8000 επειδή έχουν ασημί πλαίσιο είναι ασημί και στο πίσω μέρος. Η D6530 είναι μαύρη από πίσω και η D6510 είναι λευκή στο πίσω μέρος.

Micro dimming έχουν οι D7000 και η D8000. Γυαλιά έχω την εντύπωση ότι στα δίνει δώρο το κατάστημα που την αγοράζεις. Δεν είμαι σίγουρος ότι περιλαμβάνεται στην συσκευασία.

Αν σε απασχολεί ο ήχος δώσε την διαφορά των 400 ευρώ για να πάρεις ένα home cinema. Αλλιώς καλό ήχο από TV δεν πρόκειται να έχεις.
3D είναι και οι τρεις.

DVB-C tuner δεν ξέρω τι είναι.

Δεν ξερω αν αυτο το micro dimming προσφερει ορατη διαφορα. Παντως προφανως δεν βοηθαει στο clouding απ' οτι λενε οι ιδιοκτητες.

Γυναικας παρουσης πασα αρχη παυσατω! "Κοιτα μην μου φερεις εδω καμμια ασπρη τηλεοραση, δεν ταιριαζει πουθενα!".

ck13, η 6530 ειναι ... πισσα / κατραμι ετσι δεν ειναι? χαχαχα!

Ηχοσυστημα εχω, απλως σχολιαζα τη διαφορα στο συγκριτικο που με παρεπεμψες. Ισως την νυχτα που δεν θελεις να ενοχλεις τους κοιμωμενους (ηχοσυστημα κλειστο), κανει τη διαφορα...?

Dvb-c ειναι για καλωδιακη...

Η 46D7000 έχει 200 Ηz πραγματικά στο πάνελ της.
Το έχω δει από το service menu.

Αρα καμμια διαφορα με την 6530 οσον αφορα τα Ηz?

Aυτό ανακοινώνει η Samsung.
Mπορούν να το επιβεβαιώσουν και τα παιδιά που την έχουν αγοράσει αν θέλουν από το service menu.

sorry ρε φίλε Avra πρώτη φορά ακούω ή C650 να έχει πρόβλημα στην κίνηση μήπως έπεσες σε ελλατωματική και δεν το ήξερες ?

Πρόβλημα στην κίνηση είχε όπως έγραψα σε αθλητικά προγράμματα.
Ίσως να είμαι απαιτητικός ή ακόμα και περίεργος, αλλά υπάρχουν και άλλα άτομα που είχαν το συγκεκριμενο προβλημα.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=58923

Σε αυτό το θέμα η D7000 είναι πολύ καλύτερη.

Σε άτομα που δεν ασχολούνται με το θέμα εικόνα, βάλε τους να δουν μια ταινια στην τηλεόραση σου. Βάλε τους τις 4 ρυθμίσεις εικόνας στην διάρκεια της ταινίας. 9 στους 10 δεν θα του αρέσει η ρύθμιση cinema που είναι η πιο σωστή.

Oι προρρυθμίσεις Cinema των τηλεοράσεων, μπορεί να είναι συνήθως "πιο σωστές" από τις υπόλοιπες προρρυθμίσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και εντελώς σωστές...

Και πάλι χρειάζεται "σκάλισμα"...

Παιδιά μάλλον καταλήγω προς την 46D6530 λόγο χρηματικής διαφοράς που θα επενδυθούν αργότερα σε blue ray ηχοσύστημα. Αλλά αυτό με τα 100Hz πραγματικά που λέτε ότι έχει(οι πωλητές μου λένε ότι πραγματικά έχει 200Hz) με προβληματίζει, θα έχει διαφορά στο μάτι για τον σκοπό που την θέλω; Μήπως το μετανιώσω μετά;

Παρότι δεν εχω σκαλίσει ιδιεταιρα τις ρυθμίσεις του motion plus η διαφορά υπέρ των 200 hz ήταν εμφανής σε υλικό bd με γρήγορα παναρισματα της κάμερας που απαιτείται μεγαλύτερο motion resolution ώστε να μην υπάρχει blur.
Posted via Mobile Device

Ελα! 2 κατοσταρικα διαφορα απο καπου θα τα στριμωξεις! :smile:

Καλο κολπακι εχει βρει η Samsung , σου πουλανε ψευτικα Hz και μεχρι να φτασεις στα 800 εχεις πληρωσει τον κουκο (Edge LED) για αηδονι.

χαχαχα! Βρες μου εναν κουκο σε τιμη κουκου!

...αν ηταν και 800 παει στο δ...ο!!

Yperion, οποιος δεν θελει πλασμα παει αναγκαστικα σε κουκο (edge led) η υπαρχουν και καλυτερες εναλλακτικες?

Υπάρχουν και οι ccfl lcd όπως και οι rgb led με αρκετά καλύτερα αποτελέσματα.....
Posted via Mobile Device

Ενα-Ενα μας τα λετε ρε παιδια! (Αστειευομαι!)

1. Μεταξυ ccfl και rgb πια ειναι προτιμητεα? (ccfl νομιζω εχω τωρα LG 37LB1R).

2. Στις 46" μεχρι 1800Ε υπαρχει καλυτερη επιλογη απο την εν λογω ...κουκο?

Last edited:
Φετος δεν κυκλοφορουν καλες CCFL LCD μετα το λαθος που εκανε η Samsung να βγαλει περυσι την C750 με εικονα ισαξια εως καλυτερη της C8000 και μιση τιμη.

Αναγκαστικα πας σε egde LED δηλαδη.

Local dimming υπαρχουν ελαχιστες , οπως οι nano LED και η περυσινη σειρα της LG LE8500 που ομως ειχε βγαλει πολλα προβληματα.

Αρα (με 1800Ε max) μενεις αναγκαστικα με τον ...κουκο!

Αφου θα πας που θα πας στην συγκεκριμενη τεχνολογια τουλαχιστον δωσε οσο γινεται λιγοτερα.

Ξανασκεψου και την λυση της EX720 που μου μοιαζει πολυ καλο value for money. H αλλιως Samsung σειρα 6.