μεγεια σου,επειδη εχω και εγω το ιδιο δειλημμα που ειχες και εσυ τελικα πως κατεληξες συτην και για πες μας αν θες και καποιες λεπτομεριες...
Καλησπερα σας. Παιδια κατεβαινω στις 46'' απο 55'' που ελεγα-λογω συζυγου- καφετερια εχουμε μου λεει, ισως δεν εχει αδικο, τι λενε οι α)D6530 b)D7000, 200 euro κανουν τα γυαλια της 7000? Τα φωτα σας τωρα που συμφωνει και η συζυγος για 46αρα. Ευχαριστω!
Ά και κάτι ακόμα όταν την πήρα είδα το πρώτο έργο σε bluray, την επόμενη μέρα είδα ένα κόκκινο led (καμένο ,κολλημένο δεν ξέρω τη ήταν) στο κέντρο και αριστερά, έ εκείνη τη στιγμή τρελάθηκα, μετά από 2 μέρες λόγο ΣΚ παίρνω τηλ. στο μαγαζί και μου είπανε ότι δεν μπορώ να την επιστρέψω και ότι θα έρθει ένας τεχνικός να την δει. Τελικά ήρθε την είδε την πίρε και μετά από 5 μέρες μου την φέρανε με αλλαγμένο πάνελ μαζί με τη κορνίζα γύρο γύρο που έχει. Πάλι καλά που εξελίχθηκε έστω και έτσι αυτή η ιστορία.
Κοκκινο pixel εννοεις.
Η τηλεοραση εχει LED μονο περιμετρικα ως φωτισμο πισω απο το LCD πανελ.
Η D6510 και η D6530 ειναι ιδιες βρε παιδια? και διαφερουν μονο στη βαση?
φιλε μου επειδη θελω να συνδεσω htpc στην τηλεοραση που θαγορασω και αν παρω την panasonic 50gt30 θα υπαρχει προβλημα???? γιατι εχω ακουσει οτι υπαρχει θεμα με τις πλασμα...Εγω προτεινω Panasonic 50GT30 για "αληθινη" εικονα οπως λες και εσυ. Αν δεν σε ενδιαφερει το 3D μπορεις να πας και στην 50G30.
Και η 51D6900 λογικα πρεπει να ειναι καλη αλλα δεν την εχω δει απο κοντα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.