46" Samsung πια να πάρω;

μεγεια σου,επειδη εχω και εγω το ιδιο δειλημμα που ειχες και εσυ τελικα πως κατεληξες συτην και για πες μας αν θες και καποιες λεπτομεριες...

Φίλε μου δεν ειτανε και τοσο δύσκολο να καταλήξω σε αυτήν, αφού κατέληξα σε samsung, έ τότε το μόνο που ήταν εμπόδιο ήταν οι διαφορά χρημάτων :D8000=1780euro, D7000=1550euro και D6530=1400. Τελικά με κέρδισε η τεχνολογικά καλίτερη D8000,D7000 λόγο ότι προσφέρουν περισσότερες καινοτομίες, και φυσικά η τιμή δεν βοήθησε την D8000 και πήρα τελικα την D7000.
Τώρα στην προβολή έχει στα αριστερά κάτω περίπου ένα κύκλο 5-8cm μια σαν ασπρίλα όταν είναι μαύρη η οθόνη και πάνω δεξιά φαίνετε νε φωτίζει το led διαγώνια. Αυτά προς το παρών αν και δεν θέλω να κάνω τα διάφορα τεστ που υπάρχουν μόνο και μόνο για να μην απογοητεύω, είπαμε από τεχνολογία του1987 που είχα σε αυτήν τώρα που πήγα όλα είναι ωραία (άσχετα που είμαι ψείρας).
Ά και κάτι ακόμα όταν την πήρα είδα το πρώτο έργο σε bluray, την επόμενη μέρα είδα ένα κόκκινο led (καμένο ,κολλημένο δεν ξέρω τη ήταν) στο κέντρο και αριστερά, έ εκείνη τη στιγμή τρελάθηκα, μετά από 2 μέρες λόγο ΣΚ παίρνω τηλ. στο μαγαζί και μου είπανε ότι δεν μπορώ να την επιστρέψω και ότι θα έρθει ένας τεχνικός να την δει. Τελικά ήρθε την είδε την πίρε και μετά από 5 μέρες μου την φέρανε με αλλαγμένο πάνελ μαζί με τη κορνίζα γύρο γύρο που έχει. Πάλι καλά που εξελίχθηκε έστω και έτσι αυτή η ιστορία.

Καλησπερα σας. Παιδια κατεβαινω στις 46'' απο 55'' που ελεγα-λογω συζυγου- καφετερια εχουμε μου λεει, ισως δεν εχει αδικο, τι λενε οι α)D6530 b)D7000, 200 euro κανουν τα γυαλια της 7000? Τα φωτα σας τωρα που συμφωνει και η συζυγος για 46αρα. Ευχαριστω!

1. ΕΧΕΙ άδικο...
2. Αν δεν μπορείς να τη στείλεις στη μάνα της, τουλάχιστον παζαρέψτε τη διαφορά και πάρε μια 50άρα...

;)

(αμαρτία ρε παιδιά να πλησιάζετε το 2χίλιαρο για 46 ίντσες... αφού ότι τεχνολογία και να έχει πάνω η τηλεόραση, τα ματάκια σας ΔΕΝ θα την απολαύσουν σε τέτοιο μέγεθος...)

3. Έτσι και τη σκίσεις τη γάτα, υπάρχουν και 60άρες με 2 χιλιάρικα...

Ά και κάτι ακόμα όταν την πήρα είδα το πρώτο έργο σε bluray, την επόμενη μέρα είδα ένα κόκκινο led (καμένο ,κολλημένο δεν ξέρω τη ήταν) στο κέντρο και αριστερά, έ εκείνη τη στιγμή τρελάθηκα, μετά από 2 μέρες λόγο ΣΚ παίρνω τηλ. στο μαγαζί και μου είπανε ότι δεν μπορώ να την επιστρέψω και ότι θα έρθει ένας τεχνικός να την δει. Τελικά ήρθε την είδε την πίρε και μετά από 5 μέρες μου την φέρανε με αλλαγμένο πάνελ μαζί με τη κορνίζα γύρο γύρο που έχει. Πάλι καλά που εξελίχθηκε έστω και έτσι αυτή η ιστορία.

Κοκκινο pixel εννοεις.

Η τηλεοραση εχει LED μονο περιμετρικα ως φωτισμο πισω απο το LCD πανελ.

Καλημερα σας κυριοι. Θα ηθελα τη γνωμη σας. α)Samsung PS51D6900DS
b)Καποια Panasonic στα ιδια, χρηματα ιντσες ποιοτητα. Αποσταση 4 με 4,5 μετρα. Θεαση οταν ερθει η digea στα Χανια, τηλεοπτικο σημα, ταινιες το πολυ 1280χ720 απο διαδικτυο και DVD απο εφημεριδες, ντοκυμαντερ και ταινιες. Παντως να πω την αληθεια καθημερινα με πειθει ο Yperion gia Plasma. Επισης πηγα Κωτσοβολο στα Χανια με 4GB στικακι και δοκιμασα 1280χ720 αρχειο εικονας με ξεχωριστους υποτιτλους σε 3 τηλεορασεις. Στην 46c750 επαιζε πολυ ωραια και τιμια. Στην 46D7000 σχεδον το ιδιο, αντε λιγο καλυτερα. Τελευταια το εβαλα στην 55C7000. Εκει ειχε μια διαφορα. Δεν ξερω πως λεγεται αυτο αλλα εβλεπα λιγο αραιες τις οριζοντιες γραμμες.Διπλα σε αυτες ειχε και μια 46αρα Panasonic ωραια ΑΛΗΘΙΝΗ εικονα ειχε απο Blu-Ray. Αυτα, ευχαριστω!
Α! και εκτος απο αυτες ολες τι λεει η 46D6530? Thanks!

Για τα 100 ΗΖ διαφορα και 1 ζευγαρι γυαλια πηγαινε με την D7000

Εγω προτεινω Panasonic 50GT30 για "αληθινη" εικονα οπως λες και εσυ. Αν δεν σε ενδιαφερει το 3D μπορεις να πας και στην 50G30.

Και η 51D6900 λογικα πρεπει να ειναι καλη αλλα δεν την εχω δει απο κοντα.

μια χαρά είναι η 51d6900 για τα χρήματα της. για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει στημένη στο μμ στο μαρούσι. φαντάζομαι και σε άλλα mm.

σε σχέση με την 50gt30 που προτείνει ο yperion - αν και δύσκολα μπορεί κάποιος να διαφωνίσει μαζί του - νομίζω ότι αν είναι να πάρει κάποιος και 2 γυαλιά (1600+150=1750) τότε δεν πρέπει να αγνοήσει την vt30 στα 1800.

Ξερει κανεις γιατι στο Skroutz.gr ειναι στασιμες οι τιμες εδω και καμποσες μερες!

Εγω προτεινω Panasonic 50GT30 για "αληθινη" εικονα οπως λες και εσυ. Αν δεν σε ενδιαφερει το 3D μπορεις να πας και στην 50G30.

Και η 51D6900 λογικα πρεπει να ειναι καλη αλλα δεν την εχω δει απο κοντα.
φιλε μου επειδη θελω να συνδεσω htpc στην τηλεοραση που θαγορασω και αν παρω την panasonic 50gt30 θα υπαρχει προβλημα???? γιατι εχω ακουσει οτι υπαρχει θεμα με τις πλασμα...

htpc σαν μέσο αναπαραγωγής ταινιών όχι. χρήση της τηλεόρασης σαν monitor υπολογιστή και πολύωρη χρήση στατικών εικόνων (browsing κλπ) καλό θα είναι να αποφευχθούν.

Από θέματα θυρών HDMI, USB και παρόμοια τι διαφορές έχουν παρακαλώ οι 6510 με την 7000? Και επίσης μπορούν και οι δύο τηλεοράσεις να παίξουν external hard disk κανονικά και να τον "διαβάσουν"? Ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές...

4 θύρες HDMI έχουν καί οι 2. Τρέχουν κανονικά αρχεία από εξωτερικούς σκληρούς σε NTFS και FAT σύστημα.
Αυτό ισχύει για όλες τις Samsung που έχουν θύρα USB.
Αν πήγαινες στο samsung.gr θα τα έβρισκες αμέσως αυτά τα στοιχεία.