46" Samsung πια να πάρω;

sony 46ex720 --> 1270E

samsung 46d6530 --> 1350E. (Καλυτερο media player, Εχει time shift που η sony δεν εχει).

samsung 46d7000 --> 1550E (100 Hz παραπανω απο την 6530 και γυαλια αξιας 50Ε? και microdimming μηδενικης αξιας)

Samsung 46d800 --> 1750E (Δεν εχει τιποτα παραπανω απο την 7000)

Συμπερασμα / Ερωτημα: Αξιζουν τα 100 ΗZ 150Ε?

Last edited:
Ναι μιας και το motion blur με ανοιχτό το Interpolation είναι σε καταστολή (σχεδον).

Αυτα που εχουν αναφερθει στο νημα της 8500.

Zone banding , blooming , προβληματα στην κινηση, μικρη γωνια θεασης και αλλα που θα βρεις αν διαβασεις το νημα απο την αρχη.

Τι παίζει βρε παιδιά και δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτη η 46D7000 σε κανένα κατάστημα(σε αυτά που την πουλάνε στο 1600σαρικο); Όλοι λένε σε κανα 15μερο. Λέτε να κατέβει κι άλλο η τιμή όταν τροφοδοτηθούν ξανά τα καταστήματα και να την πατήσουν όσοι έχουν παραγγείλει; Τι νομίζεται;

Παιδιά μάλλον καταλήγω προς την 46D6530 λόγο χρηματικής διαφοράς που θα επενδυθούν αργότερα σε blue ray ηχοσύστημα. Αλλά αυτό με τα 100Hz πραγματικά που λέτε ότι έχει(οι πωλητές μου λένε ότι πραγματικά έχει 200Hz) με προβληματίζει, θα έχει διαφορά στο μάτι για τον σκοπό που την θέλω; Μήπως το μετανιώσω μετά;
τελικα την αγορασες?

Απάντηση: Re: 46" Samsung πια να πάρω;

H D7000/D8000 έχει παραπάνω από την D6530 το Micro Dimming, είναι 800 Hz έναντι 400 Ηz, 2 scart έναντι 1, ένα ζευγάρι γυαλιά 3D και το design με το λεπτό πλαίσιο και την βάση.

ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ pvr και timeshift.

Εγώ θα σου πρότεινα ή την D6530 ή την D7000.
H χρηματική διαφορά τους είναι περίπου 220 ευρώ - το κόστος των 3D γυαλιών.

Βάλε τα κάτω και αποφάσισε.
Mην πεφτετε στην παγιδα των hz...εισαι λαθος.

Re: Απάντηση: Re: 46" Samsung πια να πάρω;

Mην πεφτετε στην παγιδα των hz...εισαι λαθος.

Δεν πέφτω σε καμία παγίδα και σίγουρα δεν κάνω λάθος.
Έχω αγοράσει 3 samsung τον τελευταίο χρόνο.
Η διαφορά στην κίνηση μεταξύ πάνελ 100 Hz και 200 Hz είναι εμφανής ακόμα και από άτομα που δεν ασχολούνται με το "άθλημα".

Τελικά την πήρα παιδιά D7000 46". Είναι απίστευτη, δεν υπάρχει, από μπαούλο (SABA)πήγα σε αυτή, σαν από πέτρινο τετράγωνο τροχό σε στρόγγυλο ανθρακωνημα.

Καλησπερα σας. Παιδια κατεβαινω στις 46'' απο 55'' που ελεγα-λογω συζυγου- καφετερια εχουμε μου λεει, ισως δεν εχει αδικο, τι λενε οι α)D6530 b)D7000, 200 euro κανουν τα γυαλια της 7000? Τα φωτα σας τωρα που συμφωνει και η συζυγος για 46αρα. Ευχαριστω!

Τελικά την πήρα παιδιά D7000 46". Είναι απίστευτη, δεν υπάρχει, από μπαούλο (SABA)πήγα σε αυτή, σαν από πέτρινο τετράγωνο τροχό σε στρόγγυλο ανθρακωνημα.

Μεγεια, κανε και τα τεστ αυτα...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=79043

Καλησπερα σας. Παιδια κατεβαινω στις 46'' απο 55'' που ελεγα-λογω συζυγου- καφετερια εχουμε μου λεει, ισως δεν εχει αδικο, τι λενε οι α)D6530 b)D7000, 200 euro κανουν τα γυαλια της 7000? Τα φωτα σας τωρα που συμφωνει και η συζυγος για 46αρα. Ευχαριστω!

Στα 3 μετρα σαν μεγεθος συνισταται η 55" για 3D.
Η 7000 εχει 1 ζευγαρι γυαλια, η 6530 οχι.
Γυαλια βρισκεις απο 45€ στην ελληνικη αγορα, και φθηνοτερα απο ebay.
Η 7000 ειναι 100 Hz πιο γρηγορη.

Ευχαριστω πολυ drgt! Μολις αποφασισω και μολις αγορασω τιβι θα σας ενημερωσω!

μεγεια σου,επειδη εχω και εγω το ιδιο δειλημμα που ειχες και εσυ τελικα πως κατεληξες συτην και για πες μας αν θες και καποιες λεπτομεριες...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 46" Samsung πια να πάρω;

Δεν πέφτω σε καμία παγίδα και σίγουρα δεν κάνω λάθος.
Έχω αγοράσει 3 samsung τον τελευταίο χρόνο.
Η διαφορά στην κίνηση μεταξύ πάνελ 100 Hz και 200 Hz είναι εμφανής ακόμα και από άτομα που δεν ασχολούνται με το "άθλημα".
Αναφερομαι για τα 800 με τα 400 οπου αυτα δεν ειναι hz,ta 100 με τα 200 σαφως κι εχουν διαφορα,σε παραπεμπω σε προηγουμο σχολιο-απαντηση απο τον yperion.

Παιδιά όλα Hz είναι . Καί τα 800 με 400, καί τα 100 με 200. Απλά τα πρώτα αναφέρονται σε clear motion rate(ρυθμός βελτίωσης εικόνας) ενώ τα δεύτερα σε refreshing rate(ανανέωση εικόνας) κάτι που διευκρινίζεται και στο site της Samsung. Με μία επίσκεψη εκεί θα το διαπιστώνατε. Τα κολπάκια που αναφέρθηκαν από κάποιους τα πουλάνε όλες οι εταιρείες για να ξεγελαστεί ο καταναλωτής...ακόμη και η Panasonic-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 46" Samsung πια να πάρω;

Αναφερομαι για τα 800 με τα 400 οπου αυτα δεν ειναι hz,ta 100 με τα 200 σαφως κι εχουν διαφορα,σε παραπεμπω σε προηγουμο σχολιο-απαντηση απο τον yperion.

Έχει γραφτεί αρκετές φορές ότι οι φετινές Samsung που έχουν "800" φοράνε πάνελ 200 Hz και αυτές που έχουν "400" φοράνε πάνελ 100 Hz.
Kαλό θα είναι όταν κάποιος γράφει σε κάποιον άλλο ότι είναι "λάθος", να είναι πιο ενημερωμένος.
Φιλικά πάντα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 46" Samsung πια να πάρω;

Έχει γραφτεί αρκετές φορές ότι οι φετινές Samsung που έχουν "800" φοράνε πάνελ 200 Hz και αυτές που έχουν "400" φοράνε πάνελ 100 Hz.
Kαλό θα είναι όταν κάποιος γράφει σε κάποιον άλλο ότι είναι "λάθος", να είναι πιο ενημερωμένος.
Φιλικά πάντα.
Επειδη παιζω fiffa δεν εχω χρονο να γραφω,παραπεμπω στα προηγουμενα σχολια αυτου του νηματος...τες πα δεν εχει σημασια.

παιδια εχει αναφερθει οτι για να δεις 3d πρεπει η τηλεοραση να ειναι πανω απο 50 inc, αληθευει?το λεω γιατι πηγα χθες σενα καταστημα και ειδα 3d σε μια 40d7000 και απογοητευτικα....γιατι απλα αυτο που εβλεπα δεν ηταν 3d....