48fps - Πως τα παίζουμε;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 48fps - Πως τα παίζουμε;

Μ´αρέσει που στην πλάκα μου απαντάς σοβαρά... :chinese:

Το ποστ εχει και παρακατω και τελειωνει με φατσουλα :ernaehrung004:

Ειναι σιγουρο το οτι ο προβολεας δεν κανει F.I. ή απλά το κάνει αλλα δεν σου αρεσει το αποτελεσμα;
Μου φαινεται λιγο παραξενο για την κατηγορια τιμης να μην το υποστηριζει

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 48fps - Πως τα παίζουμε;

Ναι αυτό ρωτάω και λέω μπας και γίνει καμμία μόντα με το svp ή το splash και κάτσει αν δεν κλειδώσει η 560ti.

Για να είμαι ειλικρινής πάντως μόνο η αρχαία 8800gt κλείδωσε 47κάτι στον προβολέα. Με μια gt220 και μια gt460 έφαγα πόρτα. Δεν την υποστήριζαν στο ίδιο μηχάνημα.

Η γνωμη μου ειναι οτι οτι και να κανει με player θα βγαλει βιντε ι λα.

Οι καστομ αναλυσεις θελουν πολυ ψαξιμο και πολυ παιχνιδι με τα front porch κτλ. που με διαφορετικους συνδιασμους βγαζουν το ιδιο αποτελεσμα.
Πρεπει να κατσεις να διαβαζεις το edid του μηχανηματος πρωτα, κι ΑΝ εχει τις πληροφοριες διαθεσιμες να σε βοηθησει να τη βρεις πιο γρηγορα.

Αν είχα στα χέρια μου το αρχείο ή κανά κομματάκι του (δεχόμεθα και πιμιά..:Banane0:) θα δοκίμαζα να το παίξω με τον Ρώσσο να δίνει άλλα 12 καρεδάκια για τα 60Hz (υπάρχει και η δυνατότητα για 50Hz, αλλά, εκτιμώ ότι θα τον βραχυκυκλώσει και θα βγάλει πιο πολλά τεχνουργήματα).

Κάπου νομίζω κάποτε διάβασα ότι θα ήταν συμβατά αυτά τα δισκάκια άλλα με μειωμένη ανάλυση.

Ειναι σιγουρο το οτι ο προβολεας δεν κανει F.I. ή απλά το κάνει αλλα δεν σου αρεσει το αποτελεσμα;
Μου φαινεται λιγο παραξενο για την κατηγορια τιμης να μην το υποστηριζει

Σωτήρη, δεν είναι το θέμα αν κάνει ιντερπολέισον ο Τζίβης (νομίζω κάνει), αλλά, το εισερχόμενο σήμα (48Hz) δεν υποστηρίζεται ως είναι.

Απάντηση: Re: 48fps - Πως τα παίζουμε;

Κάπου νομίζω κάποτε διάβασα ότι θα ήταν συμβατά αυτά τα δισκάκια άλλα με μειωμένη ανάλυση.

Έχω την αίσθηση ότι το ''κόλλημα'' δεν είναι στην ανάλυση, αλλά, στο framerate. Και VCD, που λέει ο λόγος, να ήταν με 48 καρέ πάλι ο προβολέας δεν θα το δεχόταν.

Σωτήρη, δεν είναι το θέμα αν κάνει ιντερπολέισον ο Τζίβης (νομίζω κάνει), αλλά, το εισερχόμενο σήμα (48Hz) δεν υποστηρίζεται ως είναι.

Δεν εννοω να δει το 48Hz.
Εννοω να δει το 23.976 το απλο, με f.i. απο τον προβολεα και να τελειωνει.

Δεν θα είναι ακριβώς το ίδιο Σωτήρη. Στην μία περίπτωση γεννιούνται τα καρέ από το ''μυαλό'' του αλγόριθμου και στην άλλη υπάρχουν εγγενώς. Δεν θα είναι μέρα/νύχτα διαφορά, ωστόσο θα υπάρχει.

Re: Απάντηση: 48fps - Πως τα παίζουμε;

Δεν εννοω να δει το 48Hz.
Εννοω να δει το 23.976 το απλο, με f.i. απο τον προβολεα και να τελειωνει.

Το 23,976 το βλέπει μια χαρά... Κι αν θές F.I. πάλι μια χαρά... Το θέμα όμως δεν είναι αυτό, το θέμα ειναι να δεί το συγκεκριμένο αρχείο που είναι γυρισμένο στα 48fps.

Xatz... Πες οτι σου έστειλα Ρ.Μ. :coool:

Απάντηση: Re: Απάντηση: 48fps - Πως τα παίζουμε;

Το 23,976 το βλέπει μια χαρά... Κι αν θές F.I. πάλι μια χαρά... Το θέμα όμως δεν είναι αυτό, το θέμα ειναι να δεί το συγκεκριμένο αρχείο που είναι γυρισμένο στα 48fps.

Xatz... Πες οτι σου έστειλα Ρ.Μ. :coool:

Θα το πω όταν έρθει!!:flipout:

Μάλλον εσύ πρέπει να έρθεις... :cool4:

Μαλλον θα πρεπει να χωνεψεις οτι μ'αυτο το μηχανημα που πηγες και πηρες, δεν θα ξαναπατησει ανθρωπος :flipout:

Ελα Μπάμπη, σου βρήκα "htpc" με ψυχική ηρεμία.

Με αυτά παίζουν στους κινηματογράφους.

linuxάκι, οι δίσκοι formatted σε ext2/ext3 και απλά θα κλικάρεις presets. Οπως κάνουν και οι μηχανικοί στην αιθουσα προβολής. Δεν νομίζω να τρώει από κάτω ο κόσμος pop-corn και ο άλλος να αγωνιά να κλειδώσει το σήμα.... :flipout:

http://www.barco.com/en/Products-So...-servers/Digital-cinema-server.aspx?tab=specs

Αν αγοράσεις πακέτο και το προβολικό γίνεται καλύτερη τιμή.... Δεν χρειάζεται να πάρεις το μεγαλύτερο μοντέλο. up to 15m. σου κάνει μια χαρά... :flipout:

http://www.barco.com/en/Products-Solutions/Projectors/Digital-cinema-projectors

Παιδιά με κλανιές δεν βάφονται αυγά. Από αυτά που διαβάζω , πάμε να κάνουμε κάτι που οι άλλοι το κάνουν με δεκάδων χιλιάδων ευρώ μηχανήματα. Αυτό ξέρω γω.

Ελα Μπάμπη, σου βρήκα "htpc" με ψυχική ηρεμία.

Με αυτά παίζουν στους κινηματογράφους.

linuxάκι, οι δίσκοι formatted σε ext2/ext3 και απλά θα κλικάρεις presets. Οπως κάνουν και οι μηχανικοί στην αιθουσα προβολής. Δεν νομίζω να τρώει από κάτω ο κόσμος pop-corn και ο άλλος να αγωνιά να κλειδώσει το σήμα.... :flipout:

http://www.barco.com/en/Products-So...-servers/Digital-cinema-server.aspx?tab=specs

Αν αγοράσεις πακέτο και το προβολικό γίνεται καλύτερη τιμή.... Δεν χρειάζεται να πάρεις το μεγαλύτερο μοντέλο. up to 15m. σου κάνει μια χαρά... :flipout:

http://www.barco.com/en/Products-Solutions/Projectors/Digital-cinema-projectors

Παιδιά με κλανιές δεν βάφονται αυγά. Από αυτά που διαβάζω , πάμε να κάνουμε κάτι που οι άλλοι το κάνουν με δεκάδων χιλιάδων ευρώ μηχανήματα. Αυτό ξέρω γω.

Mα κι αυτα, 1920 1080 στα 48 δεν εχουν :flipout:

Μάλλον εσύ πρέπει να έρθεις... :cool4:

Πάνω - κάτω, πάνω - κάτω...έχω καταντήσει σαν το Θανάση στο κουρείο που του φώναζε ο άλλος ''που πας και έρχεσαι όλη την ώρα''!!:D

Αν και είμαι σίγουρος ότι θα έχει, αν νομίζεις ότι δεν υποστηρίζει, πάμε σε άλλη μάρκα και με χειρισμό και με iPad :

http://www.qubecinema.com/products/XPD

Οσες θες από μάρκες.

Αυτο κατι γινεται. Η συνδεση με το Ι ειναι απαραιτητη για το Μπαμπη :flipout:

Re: Απάντηση: 48fps - Πως τα παίζουμε;

Αυτο κατι γινεται. Η συνδεση με το Ι ειναι απαραιτητη για το Μπαμπη :flipout:

Της πλάκας μηχάνημα.... Δεν υποστηρίζει 60fps... :tongue: