48fps - Πως τα παίζουμε;

Απάντηση: Re: 48fps - Πως τα παίζουμε;

Έχω δεί σε SONY πανάρισμα κάμερας σε κάγκελα γέφυρας... Ακίνητα λέμε... :stoned:
Στην υπόλοιπη ταινία όμως... Της ...τάνας το κάγκελο... :cool::D

Συμπερασμα...
..της γεφυρας το καγκελο δεν ειναι το ιδιο με της τανας. :a0210:

Έχω δεί σε SONY πανάρισμα κάμερας σε κάγκελα γέφυρας... Ακίνητα λέμε... :stoned:
Στην υπόλοιπη ταινία όμως... Της ...τάνας το κάγκελο... :cool::D

:flipout:

Ναι, καλέ...δεν έγραψα ότι κάθε κάγκελο δεν το περνάει καλά, απλά, ότι είναι ένα δύσκολο σημείο που τον βάζει σε κρίση..-bye-

Re: Απάντηση: 48fps - Πως τα παίζουμε;

Δεν έγινε κάποια διανομη της ταινίας σε 2D και 48fps... :p

Δηλαδη, βρε Γιαννη ...
ποσο δυσκολο ειναι να ταυτισουν τις προδιαγραφες τους, κινηματογραφιστες και τηλεορασαδες ???

ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΠΙΑ ??? :furious3:

Απάντηση: Re: Απάντηση: 48fps - Πως τα παίζουμε;

Δηλαδη, βρε Γιαννη ...
ποσο δυσκολο ειναι να ταυτισουν τις προδιαγραφες τους, κινηματογραφιστες και τηλεορασαδες ???

ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΠΙΑ ??? :furious3:

Μα τα 48, δεν ειναι standard για κανεναν. Κανω λαθος?

Εσυ δεν κανεις λαθος ..... ΕΓΩ ειμαι ουτοπιστης -bye-

Επιθυμω, να βγει καμερα Panavision που να τραβα με 100 καρε το δευτερολεπτο
και το στανταρντ του επομενου H.266 να μην δεχεται να παιξει με ρυθμο κατω
απο 100 fps, σε οποιαδηποτε τηλεοραση. Δηλαδη SUSY :p (Super Symmetry).

Tεσπα,
ο Γιαννης ισως να γνωριζει ποσο απεχουμε απο αυτην την μερα .....

Last edited:

(δεν ξαναπεταω σποντα .... )

custom+pool+table+rails.jpg

Δεν καταλαβαίνω τί περίμενετε... Κινηματογράφο στα 100fps;

Μην περιμένετε άδικα... :BDGBGDB55:

.... επειδη ειναι ανεφικτο (τεχνολογικα) .... η επειδη θα ειναι χαλια αισθητικα ? ....

Εγω, παντως, μετα απο 37 χρονια στις αιθουσες, μπορω ανετα να υποβαλλω τον εγκεφαλο
(και το οπτικο μου νευρο) σε νεες ... δοκιμασιες και συνηθειες (αν αυτο ειναι το προβλημα).

Από τη στιγμή που το πείραμα του Jackson με τα 48fps δεν κέρδισε τον κόσμο που καταθέτει τον οβολό του για να δει ταινίες στις αίθουσες, μην ελπίζεις να επέλθουν αλλαγές σύντομα...

Από τη στιγμή που το πείραμα του Jackson με τα 48fps δεν κέρδισε τον κόσμο που καταθέτει τον οβολό του για να δει ταινίες στις αίθουσες, μην ελπίζεις να επέλθουν αλλαγές σύντομα...

Δεν μου απαντησες ! :p

(Δεν ξεκιναω απο το τι ψηφιζει ο κοσμος ... αφου δεν εχω τα ιδια μετρα και σταθμα :smash:)

Δεν μου απαντησες ! :p

(Δεν ξεκιναω απο το τι ψηφιζει ο κοσμος ... αφου δεν εχω τα ιδια μετρα και σταθμα :smash:)

Σου απάντησα, αλλά εσύ θέλεις τη fool-proof απάντηση... :silly:

Τεχνολογικά εφικτό, είναι πλέον. Το κόστος όμως ανεβαίνει κατακόρυφα, πρώτον γιατί αυξάνονται οι απαιτήσεις bandwith στο γύρισμα και στο post-production και κατά δεύτερον, make-up, γκαρνταρόμπα, φωτισμοί, σκηνικά, εφφέ, κτλ. που φαίνονται όμορφα ή/και πιστευτά στα 24 καρέ, αρχίζουν να φαίνονται άσχημα και ψεύτικα στα 48 και βάλε...

Κι αφού για την ώρα δεν πουλάνε κιόλας τα 48, άρα: μην ελπίζεις να επέλθουν αλλαγές σύντομα... :laugh:

Σου απάντησα, αλλά εσύ θέλεις τη fool-proof απάντηση... :silly:

Τεχνολογικά εφικτό, είναι πλέον. Το κόστος όμως ανεβαίνει κατακόρυφα, πρώτον γιατί αυξάνονται οι απαιτήσεις bandwith

ΝΤαξ απο αυτό έχουμε πια.

στο γύρισμα και στο post-production και κατά δεύτερον, make-up, γκαρνταρόμπα, φωτισμοί, σκηνικά, εφφέ, κτλ. που φαίνονται όμορφα ή/και πιστευτά στα 24 καρέ,
deleted... :laugh:

Νταξ τώρα αυτό μου θύμισε το λόγο που αποσύρθηκαν οι παλιές πορονσάταρ την εποχή του 1080p
Έλιωσα στο γέλιο :D