53 λογοι για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα και μονο 2 για .....

Η ανασχόληση με τέτοιου είδους ζητήματα είναι χάσιμο χρόνου.Δυστυχώς, το καταλαβαίνουμε πολύ αργά...όλοι, γυναίκες και άντρες:BDGBGDB55:

Last edited:
Tαιριαζει και στο θεμα "Γυναικες".

Για να γελασουμε φυσικα και μονο γι αυτο!

"Ενας αντρας μου ειπε καποτε: 'Οι γυναικες δεν εχουν ποτε παραγει κατι που να ηταν πολυ σημαντικο για τον κοσμο'.

Του απαντησα: 'Οι γυναικες φερνουν αντρες στον κοσμο',και αφησα στην κριση του να επιλεξει,εαν το προιον αξιζει κατι...." Αχαχαχχαχχα:flipout:

[FONT=&quot]1. φίλος
2. σύντροφος
3. εραστής
4. αδελφός
[/FONT]

Θα σου λύσω εγώ ΟΛΕΣ τις απορίες σου για το τι θέλει μία γυναίκα και ένας αντρας για να είναι ευτυχισμένοι.

Η γυναίκα θέλει μια τζάγκουαρ (ιαγουάρος) στο πάρκινγκ, μια αλεπού (ρενάρ γούνα) στη ντουλάπα, ένα λιοντάρι στο κρεβάτι (με πιάνεις???) και ένα βόδι να τα πληρώνει ΟΛΑ!!!

Ο αντρας τι θέλει τώρα????? Μια καλή π...πα!!!

Και οι δύο με τα παραπάνω πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!!!!

Re: Απάντηση: Re: 53 λογοι για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα και μονο 2 για .....

Επίσης οι γυναίκες θέλουν

1. φλερτ

2. ρομάντζο

3. περιποίηση

4. έρωτα με φαντασία

5. υπέροχες συζητήσεις με σασπένς

6. και μια ισόποση δόση τρέλας με λογική

ΜΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ????!!! ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ??!!!!

Tαιριαζει και στο θεμα "Γυναικες".

Για να γελασουμε φυσικα και μονο γι αυτο!

"Ενας αντρας μου ειπε καποτε: 'Οι γυναικες δεν εχουν ποτε παραγει κατι που να ηταν πολυ σημαντικο για τον κοσμο'.

Του απαντησα: 'Οι γυναικες φερνουν αντρες στον κοσμο',και αφησα στην κριση του να επιλεξει,εαν το προιον αξιζει κατι...." Αχαχαχχαχχα:flipout:

Ε καλά τώρα μην υπερβάλουμε!!! Μόνης της τους φέρνει στον κόσμο?? Έχει και ένα......"χερι" βοηθείας!!!:Banane0:

Myrtw, αυτη ειναι η πλεον αντρικη απαντηση.Απο σενα δεν την περιμενα!!!!-bye-

Ειχες κι ενα επειγον θεμα....:chinscratch:

Myrtw, αυτη ειναι η πλεον αντρικη απαντηση.Απο σενα δεν την περιμενα!!!!-bye-

Ειχες κι ενα επειγον θεμα....:chinscratch:

χα χα χα χα χα χα χα χα χα αχ χα χα χα χα χα χα!!!!

Δε χολοσκάω έγω για τον καθένα!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 53 λογοι για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα και μονο 2

ΜΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ????!!! ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ??!!!!

Όπου μου αρέσει εχεις πρό-βλημα κυρία Μυρτώ?:furious3::violent-smiley-030::BDBDG54::ernaehrung004::ADFAD2::AFADF0:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 53 λογοι για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα και μο

Όπου μου αρέσει εχεις πρό-βλημα κυρία Μυρτώ?:furious3::violent-smiley-030::BDBDG54::ernaehrung004::ADFAD2::AFADF0:

Αχ βρε Φαίδρα!!! Να πω ότι σε νιώθω???!! Δε γίνεται.

Καταλαβαίνω όμως, από τα γραφόμενά σου και τα πολλά εικονιδιάκα ότι......έχεις απότηστη τη γλάστρα σου για πολύ καιρό. Βάλε λίγο νεράκι και έλα να μου απαντήσεις μετά! :coool:

... μπρε 'κορίτσια' πως γίνεται και εμφανίζεσθε πάντα εσείς δυό - δυό σαν τους Χιώτες ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 53 λογοι για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυνα

Αχ βρε Φαίδρα!!! Να πω ότι σε νιώθω???!! Δε γίνεται.

Καταλαβαίνω όμως, από τα γραφόμενά σου και τα πολλά εικονιδιάκα ότι......έχεις απότηστη τη γλάστρα σου για πολύ καιρό. Βάλε λίγο νεράκι και έλα να μου απαντήσεις μετά! :coool:

xa xa xa :SFGSFGSF::SFGSFGSF: το τελευταίο κάντο θρεντ από αυτά.... που... ξέρεις εσύ........ :beee:;):bang:

Απάντηση: Re: 53 λογοι για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα και μονο 2 για .....

... μπρε 'κορίτσια' πως γίνεται και εμφανίζεσθε πάντα εσείς δυό - δυό σαν τους Χιώτες ;

Δεν είναι μόνο οι Χιώτες αλλά και τα Κατσαμπάκια τα Καλουτάκια οι Αδελφές Τατά από το Λαγκαδά κλπ....

χα χα χα χα χα χα χα χα χα αχ χα χα χα χα χα χα!!!!

Δε χολοσκάω έγω για τον καθένα!!!!

Ο "καθενας" ομως μην ξεχνας,οτι ενδιαφερθηκε σοβαρα για το παροδικο μικροπροβληματακι σου...

Θα περιμενε κανεις περισσοτερη αβροτητα απο ενα γλυκο κοριτσι σαν εσενα.:nounder:

Απάντηση: Re: 53 λογοι για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα και μονο 2 για .....

Ο "καθενας" ομως μην ξεχνας,οτι ενδιαφερθηκε σοβαρα για το παροδικο μικροπροβληματακι σου...

Θα περιμενε κανεις περισσοτερη αβροτητα απο ενα γλυκο κοριτσι σαν εσενα.:nounder:

Μάλλον για τους πολλούς...... ερωμένους τις θα λέει η κυρία ΜΥΡΤΩ......

το μαλιοτραβήν εστί φιλοσοφείν !!!!!

δώστε και σώστε κορίτσια ............. :SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Re: 53 λογοι για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα και μονο 2 για .....

Δεν είναι μόνο οι Χιώτες αλλά και τα Κατσαμπάκια τα Καλουτάκια οι Αδελφές Τατά από το Λαγκαδά κλπ....

... και αδελφές γενικά .....:BDGBGDB55:

Χριστίνα αυτό το έχω ήδη εκτιμήσει και το έχω πει!! Μάλλον δεν τα διάβασες όλα.

Και χαίρομαι που είχε τέτοια ανταπόκριση το ερώτημά μου από τα παιδιά γιατί φανερώνει ότι υπάρχει ανθρωπιά ακόμη και κυριώς χιούμορ.

Όσον αφορά για την αβρότητα το θέτεις λίγο άκομψα!! Αλλά όταν σου βγαίνει άνθρακας ο θησαυρός εσύ χολοσκάς??!!!!