60+ νεκροί από τις φωτιές μεχρι σήμερα...

Re: Απάντηση: 60+ νεκροί από τις φωτιές μεχρι σήμερα...

Κυρίου Αλαβάνου

στην πυρά ο Αλαβάνος!
όχι μόνο δεν είναι πειστικός όταν απολογείται για τις φωτιές αλλά δεν λέει και τι θα κάνουν, αυτός και το κόμμα του, Αύριο.

Περνάει κανονικά γραμμή ο κυριος Αλαβάνος οτι δεν υπήρξαν ούτε κάν εμπρησμοί.
Η στάση του αποσκοπεί σαφέστατα στο να εκμεταλλευτεί την πιθανότητα μή αυτοδύναμης κυβέρνησης και προσδοκά σε συνεργασίες.
Κανει τα γλυκά μάτια ενώ θα οφειλε να έχει αυτόνομη γραμμή .
Ολοι συζητάνε και την πιθανότητα εμπρησμου.Ακόμα και η Αξιωματική Αντιπολίτευση
Μονον αυτός λεει άλλα..............................

Περνάει κανονικά γραμμή ο κυριος Αλαβάνος οτι δεν υπήρξαν ούτε κάν εμπρησμοί.
.

σαχλαμάρες! εμένα ο πεθερός μου με πήρε από την Κρήτη και μου είπε πως "εκεί στην Αθήνα δεν ξέρετε τι σας γίνεται: τις φωτιές τις βάζουν οι Αλβανοί!".

ο αφελής Αλαβάνος! Ποτέ δεν θα πιάσει τον παλμό του απλού ανθρώπου :p

Για ρώτα τον τί έλεγε για το Τσερνομπίλ οταν ήταν με τούς άλλους??
Φυσικά και θαθελε να πιάνει τον παλμό του απλού ανθρώπου αλλά αδυνατεί.
Γι´αυτό και ασχολειται με συμμαχίες σε επίπεδο Ηγεσίας.
Ο απλός άνθρωπος δεν τούς εμπιστευτηκε ποτέ.
Πώς να εμπιστευτεί άλλως τε αυτούς που μεταγράφουν στελέχη τους διαρκώς στο γειτονικό κόμμα εξουσίας??
Εδώ η πρώην αρχηγός τους αφού τούς έβγαλε εκτός βουλής πήρε μεταγραφή και σήμερα δηλώνει ´Εμείς τού ΠΑΣΟΚ´.
Σαν κάτι ποδοσφαιριστές,που όταν παίρνουν μεταγραφή λένε οτι απο μικροί ήταν Ολυμπιακοί..........................

Ο απλός άνθρωπος δεν τούς εμπιστευτηκε ποτέ.

Ο απλός άνθρωπος πείθεται πιο εύκολα από την κυρία Ράπτη. Ο απλός άνθρωπος φτύνει σήμερα εκέι που προσκυνούσε χθές. Ο απλός άνθρωπος ξέρει καλύτερα απ όλους αυτούς του καλαμαράδες και έχει πάντα δίκαιο. Μόνο που δεν τον αντέχω όταν κλαίει και καταριέται τη μοίρα του.

Να με συγχωρείς ,αλλα η Αριστερά απευθύνεται στον απλό άνθρωπο.
Δουλειά της είναι να τον πείθει και να μήν τον προσβάλλει.
Και όχι να καταλαμβάνει θεσεις στα Πανεπιστήμια και να συλλέγει υπογραφές ,που όλως τυχαίως τα τελευταία χρόνια εξυπηρετούν τούς ισχυρούς.Ουτε να καταλαμβάνουν μόνιμες θέσεις γραφιάδων στα έντυπα του Λαμπράκη.
Εάν δεν γουστάρουν τον απλό άνθρωπο και δεν μπορουν να τον προσεγγίσουν και να τόν αλλάξουν να πάψουν να μιλάνε για αριστερά και να πούνε οτι είναι κόμμα σαλονιού.

Απάντηση: Re: Απάντηση: 60+ νεκροί από τις φωτιές μεχρι σήμερα...

Ευχαρίστως να συμφωνήσω μαζί σου φίλε μου.
Χτες το βράδυ όμως είδα Τσοχατζόπουλο και Βερελή...Μπρρρρ
Με έπιασε κρυάδα και λέω...ασε καλυτερα

Αν ότι έγραψα έγινε κατανοητό σαν προτροπή για ψήφο στο Πασόκ, ζητώ συγνώμη γιατί δεν ήμουν αρκετά σαφής.
Άλλωστε υπάρχουν τόσα κόμματα...

Να με συγχωρείς ,αλλα η Αριστερά απευθύνεται στον απλό άνθρωπο.

Σοβαρα; της έχουν μείνει οι αγκυλώσεις από το ...αμαρτωλό παρελθόν της γι αυτό. Οσο πιο γρήγορα ξυπνήσει, τόσο το καλύτερο γι αυτήν.
Για τον ...κοσμάκη υπάρχουν άλλοι να τον κανακεύουν και να του γλείφουν τον πισινό.

τώρα...με το κόμμα σαλονιού δεν ξέρω Τι ακριβώς εννοείς.

αλλά ανάμεσα στο σαλόνι και ...στη φάμπρικα, θα διάλεγα αβλεπί το σαλόνι.

είμαι μεταλλαγμένος :rolleyes:

Ο μακαρίτης έβγαινε απο το σαλόνι του ,έριχνε ένα βλέμμα στην φτωχολογιά και μετά μιλούσε για ´δημοκρατικό σοσιαλισμό´.Συμμετείχε και η Βιργινία Τσουδερού.

Tότε Κωστα μου λυπάμαι που δεν υπάρχει πιά το ΚΟ.ΔΗ.ΣΟ τού Γιάγκου Πεσματζόγλου.Θα σού ταίριαζε καλύτερα.

α εγώ είμαι "μουλάρι": δεν αλλάζω ρότα εύκολα ;)

Συμφωνώ ρε σύ,αλλά σε κάποιο καφέ θα πρεπει να μού προσδιορίσεις πώς καταλαβαινεις τήν έννοια τής Αριστεράς.
Γιατί οσα έγραψες μάλλον ταιριάζουν σε ευπατρίδη τύπου Γεωργίου Ράλλη.:flipout::flipout:
Δεν είναι μεμπτό,αλλά ο άνθρωπος δεν δήλωνε αριστερός ούτε επαγγελόταν κοινωνικές αλλαγές.

Για μια φορά ακόμα απολαμβάνω τον "καυγά" σας παίδες.
Αν και ουδέτερος γενικά, σήμερα οι παρομοιώσεις του Σπύρου είναι θεϊκές.
ΚΟΔΗΣΟ και Βιργινία Τσουδερού :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043