60+ νεκροί από τις φωτιές μεχρι σήμερα...

Hταν σε αυτούς και ΑΥΤΟΣ τοτε καί έτρωγε τα λαχανικά δημοσίως.Τόχα γράψει σε παλιότερο πόστ τι έλεγε αυτός για τό Τσερνομπίλ τότε αλλά δεν το πήρες χαμπάρι...Αλλά επειδή τού λείπει ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ψάχνει πρός την μεριά πέραν τού Ατλαντικού τώρα γιά καινούριο.
Δέν κόβονται οι κακές συνήθειες.Και μερικές φορές γίνονται και χειρότερες.
Δηλαδή τώρα πού ´ανένηψε´για να απενοχοποιηθεί για το παρελθόν του θά υποστηρίζει όλες τίς επιλογές τής Αμερικανικής Εξωτερικής Πολιτικής??
Σωστός.......Συγκινηθήκαμε τώρα.
Μα και τωρα τα ίδια λεει.Οτι για τίς φωτιές φταίει η πρόοδος.....βλέπε αυτοανάφλεξη.

Υ.Γ
Ωραία λογική .Νά τούς βγάλουμε και εκτός νόμου πάντως λόγω κακού παρελθόντος.

ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβεται....
Αντε και τα λεφτά....
:fahne90:
αλλά εσείς οι δυό δεν εμπίπτετε στα δυό τελευταία....

ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβεται....
Αντε και τα λεφτά....
:fahne90:
αλλά εσείς οι δυό δεν εμπίπτετε στα δυό τελευταία....

Βρε άστους να μάθουμε καμμιά "βρώμα" ακόμα...:flipout:
Από τους "πρώην" μαθαίνεις πάντα τις καλύτερες, το έχουμε ξαναπεί!
Μην φεύγεις Δημήτρη, τώρα θα τσακωθούνε για τη θέση του επιστημονικού προλεταριάτου στη μεταμαοική Κίνα και για το αν το προβάδισμα στον αγώνα το έχουν οι εργάτες ή οι αγρότες...:flipout:

Παιδιά δεν πιστεύω να το πάρετε στραβά...Το λέω γιατί από τις φωτιές ξεκινήσαμε και φτάσαμε στον Γκράμσι (τρομάρα μου) και στο Τσερνόμπιλ.

Πάντως ακόμα δε καθορίσαμε τις ευθύνες του Κράτους (σαν κεντρική εξουσία) και τις ευθύνες των τοπικών αρχόντων (Νομάρχες, Δήμαρχοι κλπ.). Ετσι θα μπορέσουμε να αποδώσουμε και ευθύνες καλύτερα και να ξέρουμε ότι γι´αυτό φταίει η Κυβέρνηση (η όποια, δε το παίρνω πολιτικά) και γι'αυτό η τοπικοί άρχοντες (αυτό σε συνέχεια του πως "σωθήκανε" κάποια μέρη και δε "σωθήκανε" κάποια άλλα). Το να ρίχνουμε το ανάθεμα εναντίον της όποιας Κυβέρνησης (προσοχή: μιλάω γιά την ώρα της κρίσης-ούτε γιά πριν ούτε γιά μετα) είναι ευκολο και απενοχοποιεί τους πραγματικά υπεύθυνους.
Π.χ. Ο Καραμανλής πήγε τη πρώτη μέρα στη Ζαχάρω και ΕΚΕΙ έμαθε ότι υπάρχουν εγκλωβισμένοι στην Ηλεία. Φταίει λοιπόν η Κυβέρνηση για τον μη απεγκλωβισμό τους ή το τοπικό συντονιστικό όργανο. Αντίθετα στη Μεσσηνία ΔΕΝ υπύρξαν εγκλωβισμένοι. Και σας θυμίζω ότι την έπεσαν στον Νομάρχη Μεσσηνίας.
Σε άλλο θέμα. Λέμε γιά πρόληψη. Αρμόδια είναι η τοπική κοινωνία. Η οποία πήρε λίγα κεφτά γι'αυτή τη δουλειά. Η αναρώτησή μου τώρα είναι η εξής. Πήραν τα λεφτά που ζήτησαν ή τους έγινε περικοπή? Η κάθε χρηματοδότηση γίνεται με βάση έναν προϋπολογισμό που καταθέτεις. Δηλαδή αν ζήτησες 100.000 γιά πρόληψη και σου εγκρίνανε 20.000 τότε ένοχη είναι η κυβέρνηση. Αν όμως ζήτησες 20.000 και σου δώσανε 20.000 τα οποία εκ των πραγμάτων και την ώρα της κρίσης αποδεικνύονται ανεπαρκή τότε φταις εσύ. Γιατί όπως έλεγε η κ. Πιπιλή πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου, κόψε χρηματοδότηση από Δημ. σχέσεις και δώστα στη πρόληψη. Το θέμα όμως είναι ότι αυτό δε συμβαίνει.
Και τελικά το ότι είναι άχρηστοι οι Δήμαρχοι ή οι Νομάρχες δε μας δίνει τη δικαιολογία να τα ρίχνουμε στην όποια κυβέρνηση (εξηγούμαι: ανεξαρτήτως κόμματος). Τουλάχιστον όχι σε μας τους πιό ψύχραιμους και αποστασιοποιημένους. Στον καμμένο θα φταίνε όλοι και έχει και δίκιο. Και όλοι έχουμε μιά πολύ καλή ιδέα το ότι η διαφθορά της οποιασδήποτε κυβέρνησης είναι παιδική χαρά μπροστά στη διαφθορά των τοπικών αρχόντων. Θέλω απλά να πω μήπως πέσαμε εύκολα θύματα της δακτυλόδειξης (σωστό-νεολογισμός?) των κρατούντων (ΝΔ τώρα, ΠΑΣΟΚ αύριο ΚΚΕ ίσως μεθαύριο αδιάφορο) αντί να δείξουμε τους τοπικούς ανίκανους?
Απο κει και πέρα. Σαφέστατα τα ιδιωτικά κανάλια (πλην της φωτεινής εξαίρεσης του ΣΚΑΙ σε πανελλήνιο επίπεδο-σε τοπικό δε ξέρω) παίζουν το παιχνίδι της αντιπολίτευσης (και όχι τώρα αλλά εδώ και 3,5 χρόνια). Το γιατί δε το ξέρω. Αλλά και σαφές είναι επίσης ότι ο κόσμος μέσω των δημοσκοπήσεων (με τη συμμετοχή ή όχι της Πελοπονήσσου στους ερωτώμενους) τώρα τους δείχνει ξεκάθαρα ότι τους έχει πάρει χαμπάρι και δε μασάει. Ισως γι'αυτό τόσα νευράκια τελευταία από Στάη-Ευαγγελάτο-Τρέμη κλπ. φωτεινούς παντογνώστες.
Τέλος να συμπληρώσω δε ξέρω πόσα παίρνανε οι δημοσιογράφοι το 92, εγώ πάντως σαν μηχανικός με εμπειρία έπαιρνα 120.000 καθαρά.

To 1995 πάντως, ως εμποροϋπάλληλος στο Metropolis καθάριζα 130.000 δρχ το μήνα για πλήρες ωράριο και 80.000δρχ για ωράριο 25 ωρών εβδομαδιαίως. Τώρα πως οι κατωτατοι μισθοί το 1992 ήταν 180.000 με 200.000 και με ποια στατιστική προκύπτει αυτό δεν το ξέρω. Ξέρω ότι σαν και εμένα ήταν οι περισσότεροι εμποροϋπάλληλοι της χώρας.

και εγω το 1996 καθαριζα 200.000 δρχ σε μεγαλη εταιρεια αναψυκτικων εχοντας μεταπτυχιακες σπουδες, πραγμα συνηθες βεβαια αφου να φανταστειται οτι στην δικη μου περιπτωση για 10 θεσεις εργασιας υπηρχαν γυρω στους 800 υποψηφιους, ολοι μεταπτυχιακοι χιχιχιχι Ωχ μαναμ Μαστερ my @$$

Απο κει και πέρα. Σαφέστατα τα ιδιωτικά κανάλια (πλην της φωτεινής εξαίρεσης του ΣΚΑΙ σε πανελλήνιο επίπεδο-σε τοπικό δε ξέρω) παίζουν το παιχνίδι της αντιπολίτευσης (και όχι τώρα αλλά εδώ και 3,5 χρόνια). Το γιατί δε το ξέρω.

Ειναι Φωτεινη η εξαιρεση? :SFGSFGSF: ( γιατι το καναλι ειναι του Αλαφουζου σε περιπτωση που δεν το ξερεις )

μαλλον σκοτεινες ειναι οι προθεσεις ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ.

Και αν δεν ξερεις να σου πω εγω.

τα λεει διαπλεκομενα τα τελευταια χρονια η κοινη γνωμη.

Κι απο τις 2 πλευρες για να μην ξεχνιομαστε.

(υπαρχουν και κατι αδειες που σερνονται χρονια εκβιαζοντας τους καναλαρχες που με την σειρα τους εκβιαζουν τους πολιτικους )

Και κάτι τελευταίο που με ενοχλεί. Η κυβέρνηση άνοιξε ένα ταμείο που γίνονται καταθέσεις και από ιδιώτες. Τα λεφτά θα τα διαχειριστεί μία επιτροπή με επικεφαλής τον κ. Μολυβιάτη, που ίσως πολλά μπορεί να του προσάψεις, αλλά όχι λαμόγιο.
Γιατί λοιπόν ο κατακερματισμός από κει και πέρα από διάφορους φορείς με το να ανοίγει ο καθείς και ένα λογαριασμό σε κάθε τράπεζα γιά καταθέσεις?
Φοβούνται μη χάσουν τη λέζα ότι εμείς το κάναμε? Φοβούνται μη χάσουν τη διαχείριση του ποσού?

Μην φεύγεις Δημήτρη, τώρα θα τσακωθούνε για τη θέση του επιστημονικού προλεταριάτου στη μεταμαοική Κίνα και για το αν το προβάδισμα στον αγώνα το έχουν οι εργάτες ή οι αγρότες...:flipout:

Δεν φεύγω
είμαι εδώ και σας παρακολουθώ, αν και σας έχουμε λάσκα τα λουριά, αλλά τι να κάνουμε...καψαλιστήκαμε.....!

συνεχίστε
κοσμίως....(βεβαίως βεβαίως):ernaehrung004:

Ειναι Φωτεινη η εξαιρεση? :SFGSFGSF: ( γιατι το καναλι ειναι του Αλαφουζου σε περιπτωση που δεν το ξερεις )

μαλλον σκοτεινες ειναι οι προθεσεις ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ.

Και αν δεν ξερεις να σου πω εγω.

τα λεει διαπλεκομενα τα τελευταια χρονια η κοινη γνωμη.

Κι απο τις 2 πλευρες για να μην ξεχνιομαστε.

(υπαρχουν και κατι αδειες που σερνονται χρονια εκβιαζοντας τους καναλαρχες που με την σειρα τους εκβιαζουν τους πολιτικους )

Δεν είναι θέμα Αλαφούζου. ΟΦΑ είναι κι αυτός όπως όλοι μας.
Είναι θέμα BBC και προδιαγραφών που θέτει το κανάλι γιά συνεργασίες μαζί τους.

Από την άλλη αφού τα λένε διαπλεκόμενα και οι 2 πλευρές γιατί αυτά σπρώχνουν αναμφισβήτητα τη μία μόνο? Μη πέφτουμε θύματα γενικεύσεων γιατί αυτό βολεύει όλους
Αυτό μου θυμίζει τη βλακεία που λεέν ότι σα δημοσιογράφος (ας πούμε) αν σε βρίζουν και οι 2 πάει να πει ότι κάνεις σωστά τη δουλειά σου....ή είσαι πολύ μ@λάκας συμπληρώνω εγώ

Απάντηση: Re: 60+ νεκροί από τις φωτιές μεχρι σήμερα...

σας έχουμε λάσκα τα λουριά:

"όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται
ζυγόν δουλείας ας έχουσι: θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία" :grandpa:

Κάλβος

:D:D:D

Re: Απάντηση: Re: 60+ νεκροί από τις φωτιές μεχρι σήμερα...

"όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται
ζυγόν δουλείας ας έχουσι: θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία" :grandpa:

Κάλβος

:D:D:D

και ολίγην ρέγουλα, ενίοτε:2thumb22sup:

αλλά εσείς δεν έχετε ανάγκη....:SFGSFGSF:

σας έχουμε εμπιστοσύνη:2thumb22sup: