7 ημερών EPG στο Newenigma 2.7 . Γίνεται;

nsidir

Established Member
12 March 2008
193
Ξάνθη
Δυστυχώς το θέμα το EPG αποτελεί γρίφο για μένα. Και επειδή δεν έβαλα το nabilo (το μόνο που έχει ενσωματωμένο το κατέβασμα του πλήρους προγράμματος από συγκεκριμένα κανάλια) αλλά έβαλα το newenigma 2.7 θα παρακαλούσα αν μπορεί κάποιος να μου περιγράψει την διαδικασία κατεβάσματος του 7ήμερου προγράμματος ή ημερήσιου στο image αυτό.
Ευχαριστώ προκαταβολικά

Το nabilo είναι το μόνο που έχει ενσωματωμένη υποστήριξη EPG για OpenTV (Sky It, Sky Uk). Για MHW νομίζω έχει (εκτός από nabilo) σίγουρα το gemini.

Υπάρχει και το crossepg plugin που υποστηρίζει και OpenTV και MHW αλλά και εισαγωγή από web (www.crossepg.com) αλλά προσωπικά δε το έχω δοκιμάσει

κατσε γιατι το ψαχνω καιρο.εγω εχω nabilo 11..το epg της nova το φορτωνει κανονικα στο μενου του δεκτη?δλδ μπορεις να προγραμματιζεις εγγραφες?η ειναι σαν το panel το sgc που απλα μπορεις να το δεις?

Στο ruDream με το crossEPG υπάρχει 7ήμερο EPG για το Sky it,Sky uk,Canal+ nl και για AVON

Λιγο ασχετο ... αλλα επειδη το ψαχνω αρκετο καιρο , πως και που μπορουμε να βρουμε το rudream για DM8000 ???... (για αγορα βεβαια μιλω )
ευχαριστω

Θα είναι αρκετό να εγκαταστήσω το crossfire plugin στο enigma και πηγαίνοντας στα κατάλληλα κανάλια να κατεβάζει το πρόγραμμα; Σχετικά με την εγκατάσταση του, αρκεί η εγκατάσταση του .ipk και η αλλαγή στο αρχείο

"with a unix compatible editor edit the file /usr/bin/enigma2.sh and before the line
LD_PRELOAD=/usr/lib/libopen.so.0.0 /usr/bin/enigma2

add this line

/usr/crossepg/crossepg_epgmove.sh
"

Ρωτώ αυτό γιατί μετά μιλά για την περίπτωσει να κάνουμε patch στο enigma 2 (θεωρώ ότι είναι κάτι που πρέπει να αποφευχθει από κάποιον που είναι απειρος)

εκανα αυτα τα βηματα σε nabilo,αλλα σε nova δεν φορτωνει τπτ.οταν επιλεγω το plugin ,κανει restart..!

Απάντηση: Re: 7 ημερών EPG στο Newenigma 2.7 . Γίνεται;

εκανα αυτα τα βηματα σε nabilo,αλλα σε nova δεν φορτωνει τπτ.οταν επιλεγω το plugin ,κανει restart..!

απ' όσα κατάλαβα ο λόγος που κάνεις το patch είναι για να μην χρειάζεται το reboot.

Γιά όσους το έχουν εγκαταστήσει ποιο από τα δύο αρχεία χρειάζονται:
#
file.png
crossepg-enigma2_0.3.2-svn-33_mipsel.ipk

Uploaded:
12.08.09
Modified:
12.08.09
File Size:
102 KB

Download
#
file.png
crossepg-enigma2_0.3.2-svn-33_sh4.ipk

Uploaded:
12.08.09
Modified:
12.08.09
File Size:
102 KB

Last edited:
σε ενα φορουμ που ειχα δει στα plugin για τον 800αρη ειχε το crossepg-enigma2_0.3.2-svn-33_mipsel.ipk

Μπορεί κάποιος να βγάλει έναν οδηγό για αρχάριους ώστε να βοηθήσουμε και τους νέους χρήστες;

Ευχαριστώ.

Μπορεί κάποιος να βγάλει έναν οδηγό για αρχάριους ώστε να βοηθήσουμε και τους νέους χρήστες;

Ευχαριστώ.

οταν βρουμε λυση,φυσικα και θα βγαλουμε!

κατσε γιατι το ψαχνω καιρο.εγω εχω nabilo 11..το epg της nova το φορτωνει κανονικα στο μενου του δεκτη?δλδ μπορεις να προγραμματιζεις εγγραφες?η ειναι σαν το panel το sgc που απλα μπορεις να το δεις?
ναι κανονικά μπορείς να προγραμματίσεις εγγραφές

Παιδιά μην παιδεύεστε αδικα...και το plugin να κάνετε install δεν θα σας παίξει....γιατι μετά πρεπει να βάλετε μια url (που κατεβαίνει απο το server του ruDream) και μετά θα έχετε το 7days epg

Παιδιά μην παιδεύεστε αδικα...και το plugin να κάνετε install δεν θα σας παίξει....γιατι μετά πρεπει να βάλετε μια url (που κατεβαίνει απο το server του ruDream) και μετά θα έχετε το 7days epg

Γιάννη, φαντάζομαι το rudream χρησιμοποιεί την δυνατότητα που έχει το crossepg για csv data import. Μπορείς να ανεβάσεις κάπου μία έκδοση του csv αρχείου να δω την μορφή του; Μετά ίσως φτιάξω ένα μετατροπέα από το tv guide του site της nova σε csv, για να το έχουν όλοι.

Θα δω και θα στο στειλω αν και εχω την εντύπωση ότι δεν δημιουργεί αρχείο cvs αλλά κάνει κατευθείαν τa convert αρχεία

Θα δω και θα στο στειλω αν και εχω την εντύπωση ότι δεν δημιουργεί αρχείο cvs αλλά κάνει κατευθείαν τa convert αρχεία

Γιάννη το βρήκα το φορμά του csv, το έχει και στο site του crossepg. Οπότε δε χρειάζομαι κάτι άλλο.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει άλλη σελίδα (εκτός από www.nova.gr) που να έχει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα της nova;