Re: Απάντηση: 8 και 16 bit θρύλοι και αναμνήσεις
Έλα ρε συ... τότε τι να πάρει κανείς πλέον σε αξιόπιστο laptop; Dell τα'χω σιχαθεί, μας δίνουν με το κιλό στη δουλειά και ανεβάζουν θερμοκρασίες και όλα τα κακά του κόσμου, επίσης Mac το απέκλεισα μετά από κάτι περιπέτειες που είχα με την οθόνη του Retina. HP δεν είχα ποτέ αλλά μου λένε να μένω μακριά, τι έμεινε;
Μάνο λάθος έκανα. Η ΙΒΜ πήρε λεφτά από το PC.
@Maestro τα thinkpad πάντα ήταν καλύτερα από τα mac. Η σειρά Τ δεν παιζότανε. Τα νέα thinkpad είναι μάπα. Το πληκτρολόγιο είναι σαφώς χειρότερο και όλη η κατασκευή είναι μακράν λιγότερο ποιοτική.
Τα τελευταία truly ibm like thinkpads ήταν τα T420 και τα x220.
Στο λέει χρήστης thinkpad από το 1996. Έχω δυο x220 σπίτι και τα χαίρομαι. i7, 16gb ram, usb 3, ssd, win10. Αγορασμένα από ebay στα 380 Ευρώ + 250 ευρώ για τις μνήμες και καλύτερο ssd (έκαστο).
Δεν το πιστεύω ότι είναι μηχάνημα 6ετιας.
Έλα ρε συ... τότε τι να πάρει κανείς πλέον σε αξιόπιστο laptop; Dell τα'χω σιχαθεί, μας δίνουν με το κιλό στη δουλειά και ανεβάζουν θερμοκρασίες και όλα τα κακά του κόσμου, επίσης Mac το απέκλεισα μετά από κάτι περιπέτειες που είχα με την οθόνη του Retina. HP δεν είχα ποτέ αλλά μου λένε να μένω μακριά, τι έμεινε;