Σημερα ειπα να κανω ανδρικη δουλεια

roud: ... δηλαδη κοπιαστικη και ηλιθια ! :flute:
Ειχα κατεβασει σε img αρχεια, τα PC Tools 8.0, εδω και καιρο (απο WinWorld, μην φοβαστε
δεν υπαρχει καμια παραβιαση πνευματικων δικαιωματων για version που δεν κυκλοφορησε
η ιδια Symantec, δηλαδη ολες οι versions ΠΡΙΝ τα PC Tools 9.0 της Symantec, δεν υπαρχει
καμια CPS να μας μυνησει .... γκαραντι !).
Λεω "φτιαξε ενα DOS bootable CD (παλια μου τεχνη κοσκινο), κανε ενα ramdrive των 16 Mb,
χωστα μεσα .... και απο κει σε δισκεττες". Απλο ε ? (... ειπαμε ανδρικη δουλεια, μπουνταλαδικη !

roud
Καταρχην,
τα imgs ειναι για 1.2 Mb diskettes (δηλαδη .... 5.25" !!!!). 5.25 drive .... αντε γεια :angel:
ανεληφθην εις τους ουρανους, ουτε ως φωτο στο νετ δεν βρισκονται. Ωραια λοιπον ....
θα τα γραψω σε 1.44 Mb diskettes, ποιο το προβλημα ? Χωρανε και περισσευουν !
(ειπαμε ... ειμαστε αντρες !!!! :flute

Φυσικα μετα απο κανα 20λεπτο (να φτιαξω το CD,
να θυμηθω πως δημιουργω ramdrive, να βρω το καταλληλο plugin του Commander
που ανοιγε και εβλεπε imgs, να αποσυμπιεσω τα περιεχομενα των imgs σε φακελους
oνοματισμενους με labels απο PCT8U_01-06 .... μεχρι PCT8U_06-06, γιατι αλλιως δεν
ξεκιναει καν το install, και να μην ξεχασω το ramdrive να εχει οπωσδηποτε γραμμα
οδηγου C: ) ....
... το Install απετυχε παταγωδως !!!!

Δεν εβρισκε αρχεια :icon15: (how typical) ! Απορροια του γεγονοτος οτι εψαχνε να βρει "κατι"
σε 1.2 Mb diskette και οχι 1.44 Mb. Aλλαζα δισκεττες (μπας και τα βρει) αλλα ΔΕΝ
δουλευουν ετσι "αναρχοαυτονομα" τα setups. Last time I checked (.... 1992) !
Τελικος απολογισμος (for a man like me

roud

..... μιση ωρα χαμενη .... για κατι
που ηξερα προκαταβολικα οτι δεν θα δουλεψει .... :nounder: .... ομως, ANTRAKLAS

roud: ...
πεισματαρης και αγυριστo κεφαλι ("αααχχχ θεε μου, δεν τον αντεχω αλλο" ... που λενε
και οι δικες σας

). Ε .... το επαληθευσα ρε παιδι μου. Να ειμαστε σιγουροι ! :crown: