Εκτος αν πηρες τιποτα ECC ram .... η μιλας για '94.
Την άλλη χρονιά αν θυμάμαι καλά ή το 1994 συνδέθηκα στην Compulink.
Από το '92, 300άρι modem που ακουμπούσες το ακουστικό του τηλεφώνου πάνω του...
Μνήμες σε αλουμινόχαρτο. Είχα πάει σε ενα μικρό μαγαζάκι στην Γαλλία τύπου Doctor of PC, και ζήτησα μια συγκεκριμένη μνήμη για υπολογιστή. Ο τύπος μπαίνει μέσα και μου φέρνει την μνήμη σε ένα αλουμινόχαρτο. Δεν ήξερα λέξη γαλλικά και του λέω στα αγγλικά, -Inside is the memory? -No... inside is the stuff! (όχι μέσα είναι το "πράγμα" ) μου είπε συνωμοτικά και σκάσαμε στα γέλια. Αν θυμάμαι ούτε απόδειξη ούτε τίποτα και μετά λέμε ότι μόνο οι Έλληνες δεν κόβουν απόδειξη...
Αν θυμάμαι ούτε απόδειξη ούτε τίποτα και μετά λέμε ότι μόνο οι Έλληνες δεν κόβουν απόδειξη...
Βέβαια στη Στουρνάρη επιζούσαν και μαγαζιά που πουλούσαν από original παιχνίδια (vertigo) μέχρι και χειριστήρια για πολύ βλαμμένους.
Ήταν σε στενό κάθετο της Στουρνάρη και έφερνε τα Saitek. Δεν θυμάμαι όνομα...
Δούλευε και φιλαράκι εκεί που πλέον έχει γίνει γνωστός και πετυχημένος επαγγελματίας του χώρου. :smile:
... τότε ακόμα μπορούσες να ξεχωρίσεις τι είναι workstation και τι είναι απλά ένα PC
Σιγουρα μπορουσες !!!! ....
View attachment 135037
Βεβαια, εδω δεν βλεπουμε το Οξυγονο αλλα τον Ονυχα.
Και συγκεκριμενα την Geometry Engine του !!!!
Ειχε αλλες δυο ... "πεδιαδες" (παραλληλα με αυτην) >
τoν Raster Manager και ... τoν Display Generator !!!!
Αν αθροιζες τα εμβαδα τους .... ξαπλωνες πανω τους !
Πανω σε ενα πανακριβο σεντονι (του Μιδα και βαλε ...).
IT WAS A MAN'S WORLD .... :thrasher:
Το πρωί ήμουν σε έναν πελάτη μου που δουλεύει μεταξύ άλλων μερικά τέτοια:
View attachment 135044
και ένα μάτσο τέτοια:
View attachment 135043
ανελλιπώς και αδιαλείπτως τα τελευταία 25 χρόνια. Σε λίγους μήνες θα τα αντικαταστήσει επιτέλους με νέα μηχανήματα..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.