Υπηρξε ποτε supercomputer βασισμενος σε ..... 286 επεξεργαστες ?
OKTΩ απο αυτα τα boards (με 4 ζευγαρια 286/287 επεξεργαστων και 512Κ RΑΜ, εκαστο :blink
κοσμουσαν το εσωτερικο του INTEL iPSC-1 .... εν ετει 1985. Και σχεδιαζαν τι παρακαλω ?
Υπερκυβους !!! Καθε node του computing grid (δηλαδη ενας 286/287) αντιστοιχουσε σε
μια κορυφη του υπερκυβου (με βαθμο ελευθεριας .... 2^16 !!! .... only :bang.
Δεν ξέρω αν έχει ανέβει αυτό, δεν πήρα είδηση ότι το θέμα έφτασε τις 105 σελίδες!
https://archive.org/details/internetarcade
The Internet Arcade is a web-based library of arcade (coin-operated) video games from the 1970s through to the 1990s, emulated in JSMAME, part of the JSMESS software package. Containing hundreds of games ranging through many different genres and styles, the Arcade provides research, comparison, and entertainment in the realm of the Video Game Arcade.
Το OutRun ... το επαιζα μανιωδως καθε μερα (νομιζω καπου κοντα στο 1990).Δεν ξέρω αν έχει ανέβει αυτό, δεν πήρα είδηση ότι το θέμα έφτασε τις 105 σελίδες!
https://archive.org/details/internetarcade
The Internet Arcade is a web-based library of arcade (coin-operated) video games from the 1970s through to the 1990s, emulated in JSMAME, part of the JSMESS software package. Containing hundreds of games ranging through many different genres and styles, the Arcade provides research, comparison, and entertainment in the realm of the Video Game Arcade.
Μετα βγηκαν κατι Basic-on-steroids-compilers (QB PDS 7.1) αλλα .... οτι και να χτισεις πανω σε αμμο .... :nounder:
Οι 8 και 16bit αναμνήσεις των τακτικών θαμώνων του νήματος, περιορίζονται σε MS-DOS περιβάλλον...![]()
Δεν θα ρωτησω γιατι δεν επενδυσες τον ιδιο χρονο σε .... C.
Γιατι ουτε εγω μπορεσα να την κανω δικια μου, να την τιθασευσω.
Και το κυριοτερο ...... εξι μηνες μετα .... δεν καταλαβαινα τι ειχα γραψει ως κωδικα ! :nounder:
Και καποτε πρεπει να προστεθουν στον τιτλο και οι 32bit αναμνησεις .... δεν ειναι τοσο δυσκολο.
Μαλλιασε η γλωσσα μας να το ζηταμε .....
Amiga ε; Το χρησιμοποιούσα κ εγώ για δική μου χρήση βεβαίως βεβαίως.Μεροκάματο στα ανιγραφάδικα της εποχής… Κλειδωμένα παιχνίδια με 'bad sectors'
![]()
Amiga ε; Το χρησιμοποιούσα κ εγώ για δική μου χρήση βεβαίως βεβαίως.
Ο "πειρατής" που ήξερα τότε είχε 4 συνολικά drives γιατί είχε πολύ δουλειά κ με ένα copy έβγαζε 3 αντίγραφα. Σκυλί όμως η Amiga. Πραγματικό multitasking.
Εκτός του xenix 286 είχαμε εκείνη την εποχή και το OS/2 v1.1
Εντελώς άκυρο λειτουργικό, που κανείς μας δεν χρησιμοποίησε σε παραγωγή
H IBM το έδινε (μαζί με το ΙΒΜ DOS v3.3) όταν αγόραζες PS/2 αλλά ήταν αδιέξοδο για οποιονδήποτε independent developer.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.