Παρακολουθώ αυτό το θέμα, μέχρι τώρα σιωπηρός, ομολογώντας ειλικρινώς ότι με ενοχλεί που (κατά τη γνώμη μου) η αντιπαράθεση ξεπερνά τα όρια μιας συζήτησης εντός του πλαισίου ενός φόρουμ. Παρόλα αυτά, δεν άντεξα να μην παρέμβω, γιατί κάποια πράγματα με ενόχλησαν (αν όχι προσέβαλαν) ως μέλους αυτού εδώ (όπως και του προγονικού) φόρουμ. Συγκεκριμένα...
Γιατί μας τονίζεις, Μανώλη, ότι μας έκανες ΔΩΡΑ κάποιες σχεδιάσεις ηχείων σου και ότι δεν πήρες δραχμή; Προφανώς, στο βάθος του μυαλού σου υπάρχει κάποια προσδοκία αποκόμισης κέρδους από τη συμμετοχή σου στο φόρουμ. Γιατί ο καθένας που γράφει εδώ μέσα και παρουσιάζει τις κατασκευές του (πρωτότυπες ή κόπιες), το κάνει από αγάπη για το κοινό μας χόμπι και με διάθεση να το μοιραστεί με τα υπόλοιπα μέλη του χωριού, να πάρει μια γνώμη, άντε και ένα μπράβο στο τέλος-τέλος.
Το ότι κάθησες και σχεδίασες μερικά ηχεία (και συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τον κόπο σου) και τα προσέφερες στην κοινότητα είναι αξιέπαινο. Το να έρχεσαι μετά από τρία χρόνια και να μας λες ότι "είστε αγνώμονες" είναι (προς το πρόσωπό μου, τουλάχιστον) προσβλητικό. Στο κάτω-κάτω, ας τα κράταγες για τον εαυτό σου και την εμπορική σου εκμετάλλευση. Από τη στιγμή που αποφασίζεις (με αίσθηση γεναιοδωρίας προς την DIY κοινότητα, ελπίζω) να κοινοποιήσεις το προϊόν του κόπου σου, δεν δικαιούσαι να κομπάζεις ότι δεν έβγαλες φράγκο.
Προσωπικά, βλέπω τις δημοσιεύσεις των μελών ως ευγενικές προσφορές και ποτέ ως ΔΩΡΑ.
Αυτά είχα μόνο να πω σε ό,τι έχει σχέση μετο κομμάτι που με αφορά άμεσα. Για τα υπόλοιπα, εξέφρασα την αποψή μου πιο πάνω.