απλα λεγαμε οτι θα ερθει πολυ ακριβοτερα,δεν ειναι καθολου λιγα.
Μήν μπερδεύεστε παιδιά....για την LX508D μιλάγαμε οτι θα είναι ακριβή,οχι την απλή 508XD....
Πολύ ακριβή η τιμη 4000 για την 508XD...
απλα λεγαμε οτι θα ερθει πολυ ακριβοτερα,δεν ειναι καθολου λιγα.
Έχει και με 3300 την 5080 που μου φαίνεται πολύ λογική τιμή για αυτά που δίνει.
Μήν μπερδεύεστε παιδιά....για την LX508D μιλάγαμε οτι θα είναι ακριβή,οχι την απλή 508XD....
Πολύ ακριβή η τιμη 4000 για την 508XD...
"Τα συμβατα κανάλια δέν έχουν ούτε κάν 720p ανάλυση,εχουν πολυ πιο μικρή,οπότε μια TV με μεγάλη ανάλυση είναι αναγκασμένη να δείχνει τα μικρής ανάλυσης σήματα με τις λεπτομέριες τους,δηλάδη με μία TV 720p δέν βλέπεις τις λεπτομέριες και τις ατέλιες που σου δείχνει η 1080p....δηλαδή η 720p απλά σου δείχνει μια θολή εικόνα χωρίς τις λεπτομέριες τις σκιές και τα μικροπίξελ,και όταν βλέπεις αυτές τις λεπτομέριες με μια 1080 νομίζεις οτι δέν έχει καλή ποιότητα,αυτό είναι όλο,και όντως ισχύει οτι εάν δέν έχεις σκοπό να βλέπεις σήματα των 1080p τότε να μήν την πάρεις καθόλου...."
Υ.Γ. Αυτά μόλις μου τα είπε τεχνικός φίλος μου,ο οποίος ασχολείται και έχει φτιάξει πολλά συστήματα με 42" και 50" της PIONEER.....
Πάντως θα ήθελα να προσθέσω κατι σχετικά με το link που έδωσε ο g10rg0s....
http://www.carltonbale.com/2006/11/1080p-does-matter/
παράγραφος 7'...
Looking at this chart, it is apparent that 1080p is the lowest resolution to fall within the recommended seating distance range. Any resolution less than 1080p is not detailed enough if you are sitting the proper distance from the screen. For me and many people with large projection screens, 1080p is the minimum resolution you'd want.
In fact, you could probably even benefit from 1440p. If you haven't heard of 1440p, you will.
It is part of the HDMI 1.3 spec, along with 48-bit color depth, and will probably surface for the public in 2009 or so.
Όσον αφορά τον φίλο σου τεχνικό, αυτά που λέει είναι αυτονόητα και για αυτό υποθέτω δεν τα σχολίασε κανείς.
Εγω παλι νομιζω οτι το forum αυτο παρεχει πληροφοριες που η συντριπτικη πλεοψηφια των "τεχνικων" αγνοει.
Τι λετε ρε παιδια...
Εδω στις 110 ιντσες ειναι δυσκολο να δεις διαφορες μεταξυ 720P- 1080p (σε αποσταση που δεν φαινονται τα πιξελ), θα φανει διαφορα στις μικρες ιντσες της tv??
Ξεχασατε το συγκριτικο που ειχαμε κανει παλαιοτερα?
Μην τσιμπατε απο μαρκετινιστικα δολωματα...
Τι λετε ρε παιδια...
Εδω στις 110 ιντσες ειναι δυσκολο να δεις διαφορες μεταξυ 720P- 1080p (σε αποσταση που δεν φαινονται τα πιξελ), θα φανει διαφορα στις μικρες ιντσες της tv??
Ξεχασατε το συγκριτικο που ειχαμε κανει παλαιοτερα?
Μην τσιμπατε απο μαρκετινιστικα δολωματα...
Εγω παλι νομιζω οτι το forum αυτο παρεχει πληροφοριες που η συντριπτικη πλεοψηφια των "τεχνικων" αγνοει.
Από το avforums:
Hey first Full-HD is here in Sweden now and they say it is much better than 508XD and big difference between them.
You just get much more details even from long distance and much more depth.
Even from 3m you can see the difference between LX508 and 508XD. The black is a little bit better than 508XD. But what is more important is a calibrated 508XD seems much much better than uncalibrated Full-HD LX508.
Γιώργη δε νομίζω να χριάζεται να συγκρίνει κανείς αυτά τα δύο μοντέλα,όπως δέ νομίζω οτι υπήρχε ποτε περίπτωση να μήν είχαν διαφορές,τα 2 χιλιάρικα παραπάνω φυσικά και δεν είναι μόνο επειδη είναι 1080p.....
Απόρω όμως ο συγκεκριμένος γιατί στο τέλος αναφέρει οτι η 508XD ειναι καλυτερη οταν είναι καλιμπραρισμένη απο την ακαλιμπράριστη LX508D,τι περίμενε δηλαδή...??αφού δεν μας είπε οτι η 508XD είναι καλύτερη απο την LX508D όταν είναι κληστή..πάλι καλά.....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.