8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Εγώ προσπαθώ να βρω μια δικαιολογία για να μην πάρω Kuro αλλα τίποτα.

Θα σου βρω εγω δικαιολογιες:

-Το πολυ σκουρο μαυρο μπορει να σε πειραξει στα ματια
-Tα πολυ ζωντανα χρωματα μπορει να σου δημιουργησουν επιληψια
-Μπορει να περασεις την τηλεοραση για "ανοιχτο παραθυρο" και να χτυπησεις το κεφαλι σου πανω στο γυαλι.
-Οι φιλοι σου θα μαζευονται καθε μερα σπιτι για να την θαυμασουν και θα σου σπασουν τα νευρα
-Η γυναικα σου θα αποκτησει ξαφνικα την συνηθεια να βλεπει Βραζιλιανικες σαπουνοπερες
-Θα σου ερθει λογαριασμος ρευματος αυξημενος κατα 1 ευρω.

κτλ.

-Μπορει να περασεις την τηλεοραση για "ανοιχτο παραθυρο" και να χτυπησεις το κεφαλι σου πανω στο γυαλι.
-Οι φιλοι σου θα μαζευονται καθε μερα σπιτι για να την θαυμασουν και θα σου σπασουν τα νευρα
-Η γυναικα σου θα αποκτησει ξαφνικα την συνηθεια να βλεπει Βραζιλιανικες σαπουνοπερες

κτλ.

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:
Απαντήσεις τεκμηριωμένες όπως πάντα!

Last edited:
Πές τα Γιάννη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αμ εγώ τρομάρα μου που δεν κράτησα τη 40άρα γιατί ήταν μεγάλη και τώρα ξαγρυπνώ για τη 42άρα?????????????????

Έ ρε τρέλλα!:joker::jester:

Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

-Μπορει να περασεις την τηλεοραση για "ανοιχτο παραθυρο" και να χτυπησεις το κεφαλι σου πανω στο γυαλι.:flipout::flipout::flipout::flipout:

κτλ.

:SFGSFGSF: Τα σέβη μου Γιάννη!:grinning-smiley-043
:flipout::flipout::flipout:

60" Full-HD:

DSCN0722.jpg

Εγώ προσπαθώ να βρω μια δικαιολογία για να μην πάρω Kuro αλλα τίποτα.

Κοίτα μυστήριο πράγμα βρε παιδί μου.....

Και οι Άγγλοι τα ίδια έλεγαν για τις Kariatides, αλλά, τις ''πήραν'' τελικά......

Re: Απάντηση: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

Αν συνεχίσετε έτσι με βλέπω πρώτα να παίρνω την Pioneer και μετά να σοβατίζω το σπίτι -bye-

Ζητείται επειγόντως ένα κακό review !!!

Γιώργο...με τέτοια ζωντάνια και χρώματα που θα έχεις με την Kuro...δέν θα χριαστείς το σοβάτισμα....:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Υ.Γ. Τώρα μπορώ να σου βάλω εκείνω το στοίχημα.....
Η πιό φτηνή τιμή της LX508 θα είναι στο Shop21.....
άλλος...????:popcorn:

Last edited:
Ρε παιδιά μια βοήθεια θέλω με την βάση τοίχου την οποία χριάζομαι οπωσδήποτε λόγο έλειψης χώρου...
Έχω βρεί σαν πιό καλή και με τις πιο πολλές δυνατότητες περιστροφής την OMNIMOYNT UCL-X.
Η πιό μικρή τιμή εντός Ελλάδος είναι σε αυτό...
http://www.net-electric.gr/catalog/omnimount-uclx-p-490.html

Μέχρι και Αγγλία και Γερμανία έχει γύρω στα 600-700 ευρώ.
Από το e-bay την βρίσκω μέσω όρο 200-250 ευρώ...

Τί προτείνετε...??:smash:

Είδα την 42 να παίζει και άλλαξα γνώμη για τις plasma!! :smash: Θέλω όμως να ρωτήσω αν κάποιος έχει δει και την Pioneer και την Panasonic42px70 και να μου πει: αξίζει τα διπλά χρήματα η Pioneer; :idea:

συμφωνα με αλλους φιλους ναι για μενα που δεν δινω τοσα χρηματα οχι.
αρα αν διαθετεις τα χρηματα σαφως και αξιζει.

Είδα την 42 να παίζει και άλλαξα γνώμη για τις plasma!! :smash: Θέλω όμως να ρωτήσω αν κάποιος έχει δει και την Pioneer και την Panasonic42px70 και να μου πει: αξίζει τα διπλά χρήματα η Pioneer; :idea:

Kαι η ΒΜW 320 δεν αξιζει τα διπλα χρηματα απο ενα Οpel Vectra αλλα...

Eαν τρακάρεις ή χρειαστεί να κάνεις μια γρήγορη προσπέραση σε στροφή ίσως και να συνειδητοποιήσεις οτι αξίζει...

ο ένας συμπληρώνει τον άλλον!!!:aktion033:

ρε τι forum είμαστε εμείς ρεεεεεεεεε:firstprize::SFGSFGSF::ernaehrung004: :ADFADF1: :worshippy::Banane0::award::grinning-smiley-043

Eαν τρακάρεις ή χρειαστεί να κάνεις μια γρήγορη προσπέραση σε στροφή ίσως και να συνειδητοποιήσεις οτι αξίζει...

Σε αυτο ακριβως κολλαγε το "αλλα" , με λιγα λογια οτι πληρωνεις παιρνεις.

Με την ευκαιρια δειτε και αυτο...

No surprises here, the theme for the Pioneer stand was Kuro. Since I’ve already reviewed the 508XD and 4280XD, I moved on to other booths pretty quickly, but not before I caught a glimpse of a 1080p full HD Kuro plasma – the Pioneer PDPLX608D – showing Wild Hogs Blu-ray in German. I”m not entirely sold on the benefits of the extra resolution, but will reserve judgement until I can do a side-by-side comparison at home.

http://www.hdtvtest.co.uk/news/2007/09/03/sony-kdl46x3500-kdl46w3000/

Πριν κάνα εξάμηνο είδα πρώτη φορά τηλεόραση καλιμπραρισμένη (Pioneer 427) και το οπτικό αποτέλεσμα ήταν τέτοιο που πλέον υπολογίζω το κόστος με την αγορά τηλεόρασης.

Αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις 2000 και τίποτα παραπάνω, έχω την εντύπωση πως ο συνδυασμός 42PX70 + calibration + τα ρέστα ποπ-κορν θα είναι καλύτερος από μια Pioneer 4280.

Αν πάλι θες το απόλυτο δίνεις κάτι παραπάνω και καλιμπράρεις μια 4280/428 και τα ποπ-κορν τα βάζουν αυτοί που θα σου φορτώνονται σπίτι για να δούνε χρώματα που έχουν δει μόνο στα όνειρα τους :flipout:

Αν και στις 50'' ψηφίζω Pioneer δαγκωτό, έχω την εντύπωση πως στις 42'' η Panasonic είναι πιο συνετή αγορά, εκτός κι αν το budget σου δεν έχει ανώτατο όριο οπότε πας σε Pioneer και ξεμπερδεύεις.

Re: Απάντηση: Re: 8G Pioneer --- Σχόλια Εντός

.

Αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις 2000 και τίποτα παραπάνω, έχω την εντύπωση πως ο συνδυασμός 42PX70 + calibration + τα ρέστα ποπ-κορν θα είναι καλύτερος από μια Pioneer 4280.

Αν πάλι θες το απόλυτο δίνεις κάτι παραπάνω και καλιμπράρεις μια 4280/428 και τα ποπ-κορν τα βάζουν αυτοί που θα σου φορτώνονται σπίτι για να δούνε χρώματα που έχουν δει μόνο στα όνειρα τους :flipout:

Αν και στις 50'' ψηφίζω Pioneer δαγκωτό, έχω την εντύπωση πως στις 42'' η Panasonic είναι πιο συνετή αγορά, εκτός κι αν το budget σου δεν έχει ανώτατο όριο οπότε πας σε Pioneer και ξεμπερδεύεις.

τωρα θα χασω εγω τον υπνο μου:flipout:

εχεις δει την panny καλιμπραρισμενη?