About Foobar2000

Re: Απάντηση: About Foobar2000

Στις ιδιότητες του ήχου,στον πίνακα ελέγχου των Win,τι σου λέει;
Μέχρι τι αναλύσεις σου αναγνωρίζει;

Έχω επιλέξει όλες τις αναλύσεις που δίνει (μέχρι 192)
Το συνδέω με usb με το dac της teac.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: About Foobar2000

Έχω επιλέξει όλες τις αναλύσεις που δίνει (μέχρι 192)
Το συνδέω με usb με το dac της teac.

Ναι,αλλά στην λίστα των συσκευών δεν βλέπω USB,μόνο SPDIF.
Μήπως έχει κάποιο διακόπτη που πρέπει να αλλάξεις από spdif σε USB;

Γιατί δεν έχεις επιλέξει WASAPΙ?

+1
Ούτε τους ASIO οδηγούς του βλέπω περασμένους...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στις ιδιότητες του ήχου,στον πίνακα ελέγχου των Win,τι σου λέει;
Μέχρι τι αναλύσεις σου αναγνωρίζει;

Αν τα θυμάμαι καλά.
Ανοίγεις μια νέα playlist και μέσα της κάνεις drag'n'drop την διεύθυνση του streaming link.
Ή πας open>add location κι επίσης κολλάς to link.

Με το που θα ανοίγεις την playlist που έφτιαξες όπως είπαμε,,θα παίζει.

Δοκίμασε το κι αν δεν είναι έτσι,πες μας για να το ψάξω από την αρχή μήπως κάτι έχει αλλάξει.

Βεβαίως μπορείς πάντα να κάνεις κατευθείαν δεξί κλικ και open with foobar αν στο επιτρέπει η σελίδα.

Το δοκίμασα,παίζει μια χαρά.

Ευχαριστω sokmav μου παιζει και μενα αλλα μονο οταν το αλλαξα απο ΚS ΣΕ DS. Δε νομιζω να εχω καποια διαφορα στο ηχο ετσι?

Ευχαριστω sokmav μου παιζει και μενα αλλα μονο οταν το αλλαξα απο ΚS ΣΕ DS. Δε νομιζω να εχω καποια διαφορα στο ηχο ετσι?
Win xp έχεις,έτσι;(Λόγω του ΚS το υποθέτω)
Με τόσο μικρές αναλύσεις που είναι το stream (μέχρι 256 top),κανένα πρόβλημα,δεν αλλάζει τίποτα.

Μόνο που θα έχεις που και που τους ενοχλητικούς ήχους των win αν δεν τους έχεις απενεργοποιήσει.
ASIO οδηγούς,δεν έχει το ντακ σου;Και αν έχει,τους δοκίμασες;

Το πάλεψα και δυστυχώς δεν έβγαλα άκρη

Είχα προσπαθήσει όλες τις επιλογές και πάλι τπτ
Τα ξήλωσα όλα τα ξαναπέρασα έπαιζε σε 96 αλλά σε 192 δεν ακουγόταν τπτ

Έβαλα το jriver και παίζει κανονικά…. Τι να πω :BXVZCBXZ6:

Last edited:
Θα τρελαθώ και δεν το θέλω.

Πώς δημιουργούμε playlist και το κυριότερο πώς την κάνουμε ενεργή. Να έχω ένα ξεχωριστό παράθυρο η καρτέλα και να πετάξω εκεί τα τραγούδια που θέλω. Έχω βάλει ένα δύο πρόσθετα αλλά δεν μου εμφανίζει τραγούδια.

Το πιο κοντινό που έχω βρει πάντως είναι το add to playback queue. Με το νούμερο δίπλα στο τραγούδι.

Κάνεις δεξί κλικ στην μπάρα δίπλα στο default,και επιλέγεις new.
Πετάς μέσα τα κομμάτια που θέλεις με drag'n'drop ή διαλέγεις από την main library αν έχεις ορίσει.
Η καρτέλα που φαίνεται,ειναι και η ενεργή.
(Δεν το εχω μπροστά μου,οπότε τσεκάρισε το. )

Κάνεις δεξί κλικ στην μπάρα δίπλα στο default,και επιλέγεις new.
Πετάς μέσα τα κομμάτια που θέλεις με drag'n'drop ή διαλέγεις από την main library αν έχεις ορίσει.
(Δεν το εχω μπροστά μου,οπότε τσεκάρισε το. )

Μπορείς να κράξεις ελεύθερα. Ούτε που το είχα σκεφτεί. Το άτιμο είναι τόσο ισχυρό και πολύπλοκο που τα απλά τα ξεχνάς.

Όχι πάντα. Αν επιλέξεις να παίζει ένα κομμάτι του playlist A και μετά αλλάξεις καρτέλα, πχ στην playlist B, θα συνεχίσει να παίζει η playlist A. Θα πρέπει να κάνεις κλικ σε κάποιο κομμάτι της playlist B για να την "ενεργοποιήσεις".

Όχι πάντα. Αν επιλέξεις να παίζει ένα κομμάτι του playlist A και μετά αλλάξεις καρτέλα, πχ στην playlist B, θα συνεχίσει να παίζει η playlist A. Θα πρέπει να κάνεις κλικ σε κάποιο κομμάτι της playlist B για να την "ενεργοποιήσεις".

Πιθανότατα έχεις δίκιο για το νορμαλ σκιν,εχω καιρό να το δουλέψω.
Στο darkone,ειναι όπως στο περιγράφω.

Παιδιά σε dsd σας δουλεύει το peak/spec? Eπίσης και το volume σε μένα δεν δουλεύει...

Last edited:
Παιδιά σε dsd σας δουλεύει το peak/spec? Eπίσης και το volume σε μένα δεν δουλεύει...
Και τα δυο κανονικά πρέπει να δουλεύουν.
Δεν εχω dsd dac,τα κάνω upsampling στα 32/352 (το απλό dsd ειναι περίπου 24/50) αλλά όλες οι λειτουργίες δουλεύουν κανονικά.
Για ψάξε λίγο,κοιτά τις ρυθμίσεις σου.

Το volume του foobar εννοείς,έτσι;
Το άλλο φυσικά και δεν πρέπει να λειτουργεί.

foo.jpg

Ναι το volume του foobar δεν αυξομειώνει την ένταση. Και τα peak/spec όπως στην εικόνα. Όλα αυτά μόνο με dsd. Με dxd όλα κανονικά