sokmav
AVClub Fanatic
- 5 February 2012
- 14,227
Δεν δουλεύουν ούτε στο foobar αλλά ούτε και στο jriver όποτε μάλλον είναι φυσιολογικό.
Γεια σας!!Δυστηχώς δεν εχω καποιο συστημα ωστε να χρειαζομε dac ,εχω το foobar για να ακουω μουσικη απο το pc και να μπορέσω να φτιαξω την συλλόγη μου.Απο ότι ειδα εχει πολλα components που κανουν tagging,ποιον χρησιμοποιειται;διαβασα αρκετα θεματα αλλα οχι ολα αν εχει πει καποιος για το θεμα ζηταω συγνωμη!!ευχαρηστω εκ των προτέρων!!!
Έβαλα και αλλα όπως discogs και muzicbranz το οποίο δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει ακόμα.το θέμα ειναι αν βρω το σωστό tag πως φτιάχνετε και στο ανάλογο φάκελο που υπάρχει το το κομμάτι;όσο για αυτο που λες δεν μπορεί να βρει αρκετά εκτός αν πρέπει να προσθέσω κάτι ,το έχω όπως ειναι.Και χωρίς να εγκαταστήσεις κάποιο,έχει ήδη το online tagger (foo_freedb2) επάνω.
Μπορείς να κάνεις δουλειά σου μια χαρά και με αυτό.
Μια ερωτηση κι εγω, υπάρχει τρόπος να αντιγράψουμε ολο το στησιμο του Foobar ωστε σε αλλο Pc η μετα απο format να μην πρέπει να το ξαναστηνουμε απο την αρχή.
Δοκίμασα να αντιγραψω το folder components και να τον αντικαταστησω στη φρέσκια εγκατάσταση στο νεο pc χωρις επιτυχία.
Γίνετε με αλλο τρόπο??
Από όσο ξέρω όχι.Έχω αρκετά Ελληνικά τραγούδια με χάλια tags. Στο tag&rename όταν κάνω αναζήτηση στο freedb μπορώ να κάνω και με κωδικοποίηση utf8. Οπότε μπορώ να έχω σωστά Ελληνικά. Στο foobar2000 όμως δεν γίνεται κάτι τέτοιο με αποτέλεσμα να μένω με τα greeklish να μεταφέρω φακέλους σε προσωρινή τοποθεσία και από εκεί να ανοίγω το tag&rename. Ύστερα να επιστρέφω στο foobar2000 και να κάνω σωστή ταξινόμηση.
Και η ερώτηση: μπορώ να κάνω query στο freedb με utf8 κωδικοποίηση;
Για αρχή,κατεβάζουμε όλα τα παρακάτω.
-Το Foobar 2000
-Την υποστήριξη για ASIO
-Την υποστήριξη για WASAPI
_Την υποστήριξη για KS
-Την υποστήριξη για SACD-DSD
-To Columns UI
-Το Darkone skin (προαιρετικό)
Εγκαθιστούμε τα πάντα με την σειρά.
(Σε περίπτωση που βγαίνουν νεώτερες εκδόσεις,θα παρακολουθούμε και θα διορθώνονται τα link).
Στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει εκτελέσιμο αρχείο (.exe) ,απλώς αντιγράφουμε το αρχείο που κατεβάζουμε (αυτό που έχει κατάληξη .dll) στο φάκελο components,στο φάκελο εγκατάστασης του foobar που συνήθως βρίσκεται στα Αρχεία εφαρμογών εκτός και κάποιος έχει επιλέξει διαφορετικό φάκελο κατά την εγκατάσταση.
Στην περίπτωση δε του Darkone,θα πρέπει να αποσυμπιέσουμε το αρχείο που κατεβάσαμε και να μετονομάσουμε την κατάληξή του.
Δηλαδή το αρχείο θα πρέπει να μετονομαστεί από DarkOne40build20130603.bck σε DarkOne40build20130603.exe.
Δεξί κλικ επάνω του > μετονομασία > διαγραφή του bck,γράφουμε exe > enter.Θα μας ζητηθεί επιβεβαίωση,οπότε πατάμε "yes" και μετά κάνουμε την εγκατάσταση.
Ρίξε μια ματιά στα network settings σου.
View attachment 107206
(Τα δυο posts θα μεταφερθούν στο About Foobar,για να μείνει καθαρό το συγκεκριμένο και για να μην χάνεται σε συζητήσεις όποιος θέλει να στήσει.)
Eιχε αλλαχτει το port σε 8888 το κάνω 8080 ξανατσεκαρω ip και pcname παλι τίποτα
Το έγραψες ακριβώς,έτσι;
Δεν παρέλειψες τελείες,κενα,κλπ...
Για δοκίμασε όπως φαίνεται στο δικό μου.
Εδώ πάντως,για 8888 μιλάει η εγκατάσταση...
Εκτέλεσες το αρχείο που λέει παραπάνω,στο δεύτερο βήμα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.