BURNIN AMBITION
Established Member
- 4 November 2010
- 110
εννοειται οτι μου τα βγαζει φιλε. αφου εχω το columns. γιατι δεν δουλευει και δεν φορτωνει το θεμα δεν ξερω...
Παρεμπιπτόντως μιας και είδα στην από πάνω εικόνα το Album Art
Εγώ πάντα προθέτω μπόλικα εκεί:
thumb.jpg
thumbnail.jpg
καθώς και όλη τηn αντίσοιχη λίστα σε gif & png
front.gif
front.png
cover.gif
cover.png
k.o.k.
Τα άλλα που προσθέτω είναι τα
..\thumb.jpg
Για να κοιτάζει και στο παραπάνω directory ;-)
Χρήσιμο για περιπτώσεις directory με πολλά cd, λ.χ.:
\MultiCDTilte\thumb.jpg
\MultiCDTilte\CD1\
\MultiCDTilte\CD2\
παιδια το φουμπαρ μου κανει κατι κολληματα οταν παιζω τραγουδια. σε φασεις λαγκαρει και κανει σαν πηδημα. τι να κανω? να ανεβασω το μπαφερ? τοι εχω στην ντιφολτ ρυθμιση στα 1000 ms. ποσο να το παω? ευχαριστω
χμμμ τωρα πχ περναω κατι μπουτλεγκ και τα τσεκαρω ισως αυτα να τρωνε ενεργεια. 8 γκιγκα ραμ εχω τετραπυρηνο πισι (αλλα παλιο). δεν νομιζω να εχω θεμα με τεχνικα χαρακτηριστικα. βεβαια και μονο τα 110 ταμπς ανοιχτα στον φαιαρφοξ...
τεσπα το βραδακι θα μελετησω το τασκ μανατζερ με ηρεμια να δω τι παιζει ακριβως. ευχαριστω
Μάλιστα, προχθές που ξανασχολήθηκα με το foobar, είδα ότι από μόνοι τους προτείνουν να μην φοράμε την κάθε asio σαχλαμάρα των κατασκευαστών οι οποίοι υποτίθεται την φτιάχουν για καλύτερο ήχο, καθώς οι φουμπαράνθρωποι διεπίστωσαν ότι στην πλειονότητα των περιπτώσεων συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο, ήτοι χειρότερος ήχος με το asio συν ένα κάρο προβλήματα, όταν μιλάμε για κατασκευαστές /βιοτεχνίες ...
στην περίπτωση μου, που το -ειλικρινά καταπληκτικό από ηχητικής πλευράς- audio-gd μου, κυριολεκτικά, μου τα έπρηξε με τα θέματα των usb οδηγών του, τελικά απεγκατέστησα τους οικείους άζιο και παίζω με wasapi και είμαι μια χαρά !
οφτοπικ ειναι αλλα τεσπα αφου ρωτησες...Μπάντα?
σε album depeche mode flac παιζει τωρα σε asio. στων metallica μου βγαζει το μηνυμα Unrecoverable playback error: Sample rate of 96000 Hz not supported by this device
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.