About Foobar2000

εννοειται οτι μου τα βγαζει φιλε. αφου εχω το columns. γιατι δεν δουλευει και δεν φορτωνει το θεμα δεν ξερω...

Απάντηση: Re: Απάντηση: About Foobar2000

Παρεμπιπτόντως μιας και είδα στην από πάνω εικόνα το Album Art
Εγώ πάντα προθέτω μπόλικα εκεί:
thumb.jpg
thumbnail.jpg

καθώς και όλη τηn αντίσοιχη λίστα σε gif & png

front.gif
front.png
cover.gif
cover.png
k.o.k.

Τα άλλα που προσθέτω είναι τα
..\thumb.jpg
Για να κοιτάζει και στο παραπάνω directory ;-)

Χρήσιμο για περιπτώσεις directory με πολλά cd, λ.χ.:
\MultiCDTilte\thumb.jpg
\MultiCDTilte\CD1\
\MultiCDTilte\CD2\

:a0210:
Σούπερ χρήσιμο!

Αν και έχω επιλεγμένη την φόρτωση αρχείων στη RAM γίνεται να υπάρχει και προφόρτωση; Όταν βάζω κάμποσα τραγούδια και δεν μου αρέσουν όλα και τα προσπερνάω. Φυσικά ο δίσκος δουλεύει υπερωρείες και τ πρόγραμμα κολλάει για 2-3 δευτερόλεπτα. Αν γίνεται να φορτώνει τα 2-3 επόμενα αυτόματα.

παιδια το φουμπαρ μου κανει κατι κολληματα οταν παιζω τραγουδια. σε φασεις λαγκαρει και κανει σαν πηδημα. τι να κανω? να ανεβασω το μπαφερ? τοι εχω στην ντιφολτ ρυθμιση στα 1000 ms. ποσο να το παω? ευχαριστω

Απάντηση: Re: About Foobar2000

παιδια το φουμπαρ μου κανει κατι κολληματα οταν παιζω τραγουδια. σε φασεις λαγκαρει και κανει σαν πηδημα. τι να κανω? να ανεβασω το μπαφερ? τοι εχω στην ντιφολτ ρυθμιση στα 1000 ms. ποσο να το παω? ευχαριστω

1000 είναι ήδη πάρα πολύ,κάπου αλλού έχεις θέμα...
Εγώ παίζω με 50ms για να καταλάβεις,το ελάχιστο,extreme μεν αλλά δεν έχω κανένα απολύτως θέμα.

Μήπως τρέχει κάτι στο παρασκήνιο που τρώει πολύ;
Με τι υπολογιστή παίζεις;

Μπορείς να ανοίξεις την διαχείρηση εργασιών και να δεις τι γίνεται την ώρα που έχεις τα σπασίματα;

χμμμ τωρα πχ περναω κατι μπουτλεγκ και τα τσεκαρω ισως αυτα να τρωνε ενεργεια. 8 γκιγκα ραμ εχω τετραπυρηνο πισι (αλλα παλιο). δεν νομιζω να εχω θεμα με τεχνικα χαρακτηριστικα. βεβαια και μονο τα 110 ταμπς ανοιχτα στον φαιαρφοξ...
τεσπα το βραδακι θα μελετησω το τασκ μανατζερ με ηρεμια να δω τι παιζει ακριβως. ευχαριστω

χμμμ τωρα πχ περναω κατι μπουτλεγκ και τα τσεκαρω ισως αυτα να τρωνε ενεργεια. 8 γκιγκα ραμ εχω τετραπυρηνο πισι (αλλα παλιο). δεν νομιζω να εχω θεμα με τεχνικα χαρακτηριστικα. βεβαια και μονο τα 110 ταμπς ανοιχτα στον φαιαρφοξ...
τεσπα το βραδακι θα μελετησω το τασκ μανατζερ με ηρεμια να δω τι παιζει ακριβως. ευχαριστω

110 tabs;;;;;;;;;;;;;;
Εκτός των τεχνικών,χαρά στο κουράγιο σου!!!!

(Παρακαλώ,να 'σαι καλά. )

ναι ναι καταλαβαινω πως φαινεται αλλα τα χρειαζομαι πχ ανοιχτα ολα. εινα ισε 6-7 διαφορετικα παραθυρα. στο ενα εχω ολα τα σαιτ της μπαντας μου στο αλλο ολα της δουλειας μου και στα αλλα, παλι διαφορα πραγματα που χρειαζομαι να τα τσεκαρω και να τα κανω ριφρες συνεχως. κατανοω ποσο ενεργοβορο μπορει να ειναι αυτο αλλα...ευχαριστω και παλι

Μάλιστα, προχθές που ξανασχολήθηκα με το foobar, είδα ότι από μόνοι τους προτείνουν να μην φοράμε την κάθε asio σαχλαμάρα των κατασκευαστών οι οποίοι υποτίθεται την φτιάχουν για καλύτερο ήχο, καθώς οι φουμπαράνθρωποι διεπίστωσαν ότι στην πλειονότητα των περιπτώσεων συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο, ήτοι χειρότερος ήχος με το asio συν ένα κάρο προβλήματα, όταν μιλάμε για κατασκευαστές /βιοτεχνίες ...
στην περίπτωση μου, που το -ειλικρινά καταπληκτικό από ηχητικής πλευράς- audio-gd μου, κυριολεκτικά, μου τα έπρηξε με τα θέματα των usb οδηγών του, τελικά απεγκατέστησα τους οικείους άζιο και παίζω με wasapi και είμαι μια χαρά !

Τα πράγματα δεν μας τα λένε καλά οι φουμπαρανθρωποι ...

Θα συμφωνήσω ότι ο χειρότερος ήχος θα προέρθει με asio όταν μιλάμε για κατασκευαστες που είναι άσχετοι με λογισμικό.

Στα DAC δεν υπάρχει δεδομένο όταν παίζεις με wasapi η asio .

Στο dac το δικό μου ο οδηγός asio παίζει καλύτερα από το wasapi όχι μόνο στο foobar αλλά και με το jriver που χρησιμοποιώ και η διαφορά μεγάλωσε...Όταν τώρα τελευταία άλλαξα το λαπτοπ μου με ότι πιο
σύγχρονο υπάρχει ...WIN 8.1 ...Intel i5 ...ssd δίσκο...Ram στα 6G και usb 3 .
Η επεξεργασία του all 32 της Denon γίνεται καλύτερα με τους δικούς του οδηγούς (asio).

Μπάντα?
οφτοπικ ειναι αλλα τεσπα αφου ρωτησες...
www.facebook.com/iola11
το προβλημα ειναι οτι ολα μας τα λαιβ ειχαν χαλι ηχο, και στο μονο με καλουλι ηχο, ειχαμε τα απιστευτα προβληματα στον εξοπλισμο...εχουμε ενα καλο λαιβ που δεν εχει ανεβει ακομα, και συντομα θα βγαλουμε το πρωτο σιντι... τα λεω αυτα γιατι απο θεμα ηχου, οτι εχει ανεβει δεν αξιζει να πατησεις το πλει...

Re: Στήσιμο Foobar

προσπαθω να ακουσω μουσικη στο foobar μεσω του dac behringer uca222 κατι flac αρχεια που εχω κατεβασει αλλα τιποτα...κατεβασα τα drivers απο το site της behringer αλλα μαλλον κατι δεν εχω κανει σωστα..επιλεγω asio4all δεν παιζει... behringer usb δεν παιζει... δεν υποστηριζεται μου γραφει... πως κανω σωστη εγκατασταση???

Re: Στήσιμο Foobar

βασικα δεν ειμαι στο σπιτι τωρα ειμαι στο γραφειο... μου βγαζει απ οτι θυμαμαι asio 4all της behringer usb foo-asio αλλα καλυτερα να σου πω οταν παω σπιτι...ειχε πολλες επιλογες στο output....

Εκτός foobar,έχεις ήχο από την beri;
Δηλαδή αν παίξεις ένα βίντεο από tube πχ,έχεις ήχο;

Είναι σίγουρα σωστα σεταρισμενο το asio4all?
Απο οσο θυμάμαι αμυδρά θελει αφου το επιλέξεις στο foobar κατι να ορισεις με τα καναλια. Σπάνια ακουω με foobar και δεν θυμάμαι. Ισως ο Σωκ να το θυμηθει. Ειναι το βασικο λαθος των πρωταρηδων με ασιο

ναι κανονικα εχω ηχο! στο foobar output-device-ds ηχεια behringer usb wdm audio εχω ηχο.οταν παω να επιλεξω asio δεν ακουγεται τιποτα... μου γαρφει αυτο ```Unrecoverable playback error: Sample rate of 96000 Hz not supported by this device``

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

σε album depeche mode flac παιζει τωρα σε asio. στων metallica μου βγαζει το μηνυμα Unrecoverable playback error: Sample rate of 96000 Hz not supported by this device

σε album depeche mode flac παιζει τωρα σε asio. στων metallica μου βγαζει το μηνυμα Unrecoverable playback error: Sample rate of 96000 Hz not supported by this device

Λογικό αφού η Beri μέχρι 48 Khz πάει.