About Foobar2000

Ποιες οδηγίες εννοείς;
Αυτές που έρχονται μαζί είναι για να αναβαθμίσεις μια ήδη παρούσα εγκατάσταση του Darkone.
Για φρέσκια εγκατάσταση,εγκαθιστάς το columns,δεν πειράζεις τίποτα,αλλάζεις την κατάληξη του αρχείου που αποσυμπίεσες από .bck σε .exe,κάνεις διπλό κλικ επάνω του και είσαι έτοιμος.

Αυτό το darkone,ετσι;
http://tedgo.deviantart.com/art/DarkOne-v4-360862076

Ακριβως αυτο εκανα που ειπες ,αλλα δεν μου βγαινει αυτο που βλεπω στη φωτο,δηλαδη ανοιγω το foobar και εμφανιζεται οπως ηταν και πριν την εγκατασταση του dark one

To μονο που εκανα ηταν να επιλεξω το columns UI ως επιλογη και εβαλα τα χρωματα της προτιμησης μου,με την εγκατασταση του dark one μετα δεν αλλαξε κατι.

Tελικα ολα καλως,δεν πρπει να γινει καμια ρυθμιση πριν την εγκατασταση του Dark one.

Απάντηση: Re: About Foobar2000

Μα ναι,αυτό σου είπα και πριν.
Στο Darkone δεν μπορείς να διαλέξεις χρώμα,κλπ...
Στα columns μπορείς.
Καλοάκουστο!

Re: Απάντηση: Re: About Foobar2000

για στιχους τραγουδιων κατεβαζειs το αντιστοιχο componet toy foobar;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: About Foobar2000

για στιχους τραγουδιων κατεβαζειs το αντιστοιχο componet toy foobar;

Οχι,αριστερά εκεί που είναι η playlists,από κάτω,λέει LYR.
Πάτα το κατά την διάρκεια της αναπαραγωγής και θα σου εμφανίσει τους στίχους αυτόματα αν έχεις ορίσει σωστά τον server.
Επίσης σου δίνει πολλές επιλογές με το δεξί κλικ στο ίδιο πάνελ.

Οταν κάνεις δεξί κλικ στο πάνελ>preferances,πρέπει να σου εμφανίζει κάτι σαν αυτό.

ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.jpg

Re: Απάντηση: About Foobar2000

Το συμβολο LYR δεν υπαρχει στο δικο μου,και την εικονα παρακατω την εβγαλα ακριβως ετσι αφου εγκατεστησα το lyric to foobar,πριν δεν υπηρχε στα preference to lyrics,καποια ρυθμιση μαλλον χρειαζεται.

Ε τότε κάτι στραβό έχει συμβεί,όλα αυτά εγκαθίστανται αυτόματα...
Δεν κάνεις μια απεγκατάσταση τα πάντα να το πάρεις σωστά από την αρχή;
(Όλα όμως,σβήσιμο φάκελοι μετά με το χέρι,κλπ..)
Θα εγκαταστήσεις foobar,columns και plugins χωρίς να πειράξεις τίποτα και μετά θα εγκαταστήσεις το darkone και τέλος.

Ασε να δεις τι εκανα δεξι κλικ αdd panel--panel -lyric 3 επιλογη και μου το βγαζει στην επιφανεια του Darkone με συμβολο Lyric 3,κουλο ε αντε βγαλε ακρη χαχα.

Ε τότε κάτι στραβό έχει συμβεί,όλα αυτά εγκαθίστανται αυτόματα...
Δεν κάνεις μια απεγκατάσταση τα πάντα να το πάρεις σωστά από την αρχή;
(Όλα όμως,σβήσιμο φάκελοι μετά με το χέρι,κλπ..)
Θα εγκαταστήσεις foobar,columns και plugins χωρίς να πειράξεις τίποτα και μετά θα εγκαταστήσεις το darkone και τέλος.
Ακριβως αυτο εκανα!

Λοιπον επειδη δεν μου αρεσε το ολο σκηνικο,τα ξαναεγκατεστησα απο την αρχη και οκ αυτη τη φορα ολα ενταξει,καπου κολησε φαινεται.Ευχαριστω για ολα,και πραγματικα ειναι φοβερος ο Dark one!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παρατηρησα καμια φορα μου κανει ενα τρεμουλο ο ηχος οταν παιζω αρχεια υψηλης αναλυσης.Το λαπτοπ εχει 4 gb ram και δεν τρεχω τιποτα αλλο εκτος τον firefox,το buffer einai sta 1000ms,επαναλαμβανω το κανει καμια φορα οχι συνεχεια,τι μπορει να φταει;

Με τι dac παίζεις;
Μερικές φορές αυτό μπορεί να συμβαίνει όταν το λαπ μπαίνει σε διαφορετικές καταστάσεις ενέργειας για να εξοικονομεί πόρους,όταν σβήνει η οθόνη,κλπ..
Καλό είναι όλα αυτά να είναι απενεργοποιημένα για μηχανάκια που έχουμε αποκλειστικά για μουσική.

me Cambridge cd 840 παιζω και interface το m2tech hi face two.Πιθανον να ειναι αυτο που λες,εντω μεταξυ πεφτει και η μπαταρια γρηγορα εχει φαει την πενταετια και ειναι λογικο.Τωρα ειναι καλυτερα να δουλευει με το τροφοδοτικο η ειναι καλυτερα με τη μπαταρια;