About Foobar2000

Foobar2000 mobile windows phone 8.1 edition

Χονδρικά παίζει αρχεία:
1) .wv (wav) album: City - Am Fenster (platin edition)
2) mp3 320kbs album: The best jazz album ever.
3) flac 24/192 album: Grover Washington jr - Winelight (δεν δοκίμασα 24/96, λογικά τα παίζει)
4) flac 16/44.1 album: Pat Metheny - Bright Size Life

Δεν παίζει dsf (folder empty) , δεν δοκίμασα iso. Δεν ξέρω αν θέλει κανένα plug-in όπως το Desktop foobar.

Για ηχητική απόδοση δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη (νέος χρήστης wp), κάποιος άλλος να το συγκρίνει με κανένα άλλο player για wp 8.1 και να μας πει.

City τι μου θυμησες τωρα, ψαχνω να βρω τιο βυνιλιο (ασχετο)
Ο αδελφός μου εχει windows phone θα τον δω αυριο βραδυ και θα το δοκιμάσω

Αν δεν διακόπτω τη ροή, γνωρίζει κανείς κάποιο καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα από το foobar για ταμπλέτα android;

Last edited:
στο Preferences ->Tools -> SACD

για το ifi τι να επιλεξω;ξερει κανεις;

Output: dsd έτσι δεν θα έχεις έλεγχο έντασης
Σε pcm μπορείς να έχεις έλεγχο το κάνει μετατροπή σε pcm και μπορείς να ορίσεις σε ποιο sample rate καθώς και πόσα db gain θες. Θα σε συμβούλευα να ορίσεις το output σε dsd

εχω το ifi στις ρυθμισεις της εταιριας δεν διευκρινιζει καποια πραγματα
πχ use 64 bit drivers και το high priority το εχω τσεκαρισμενα.....πειραζει;

μπορει καποιος να κανει print screen πως ρυθμιζουμαι το resampler?!
και επισης στο λινκ που εχει να κατεβασεις το resampler....δεν το βρισκω καπου....

Last edited:
και κατι αλλο απο τα windows στις ρυθμισεις εχω βαλει τερμα ποιοτητα δλδ...32bit 192...αλλα οταν κλεινω foobar να δω youtube δεν παιζει πρεπει να το βαλω στο 24.ειναι φυσιολογικο;δλδ καθε φορα πρεπει να κανω την αλλαγη αυτη;

Νίκο όσα ρωτάς στο προπροηγούμενο ποστ υπάρχουν στο νήμα του στησίματος με φώτο και λινκ.
Το τελευταίο που ρωτάς δεν το καταλαβαίνω.
Τι το θέλεις το 32/192 στο YouTube;16/48 και πολύ του είναι. Έτσι κι αλλιώς όταν ακούς από το foo τα παρακάμπτει όλα αυτά αν είναι σωστά ρυθμισμένο.

Last edited:
παταω εδω https://hydrogenaud.io/ αλλα δεν βρισκω που να κατεβασω για resamping.

επισης το passband τι ειναι;

εαν τσεκαρεις το use 64 bit drivers και το high priority ...εχει καμια διαφορα ή μπα;

α απο εκει ειναι μονο για τα windows;οκ τοτε.απλα δεν καταλαβα γτ δεν φορτωνει στα 32bit κανενα βιντεο απο youtube.

τελος θυμαμαι καπου βαζαμε την λεξη pro audio...εδω διαβασειε το νημα πολλες φορες απο την αρχη....δεν το βλεπω καπου.επισης εψαξα στο foobar και δεν βρηκα κατι.

Πες αλήθεια,το νήμα που σου λέμε δεν το διαβάζεις,έτσι;
Αφού και τα λίνκ και όλα είναι εκεί,όχι στην πρώτη σελίδα,στην συνέχεια.
Διάβασε όλα τα ποστ των φίλων εδώ,θα σε βοηθήσουν πολύ.

καλα αστο φιλε!σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου.

κανενας αλλος μπορει να βοηθησει; ευχαριστω :)

επαναδιατυπωνω....

στο νημα στησιμο foobar που λεει κατεβαζεις εδω...με πεταει στο εξης λινκ https://hydrogenaud.io/
οπου εκει δεν βλεπω καπου να λεει resample ή sox. τι κανω λαθος;

Ευχαριστω

για το resampler....κατεβαζω το mod Και το mod2....κανω copy paste τα dll στο φακελο compents του foobar.

μετα παω prefences-compoments και την λιστα τα εχει γκρι....ετσι πρεπει να ειναι;

δεν ξερει κανεις να απαντησει;

γενικα οι ρυθμισεις που κανει το resample εχω διαβασει εχει και αρνητικα αποτελεσματα...ισχυει; εσεις ακουτε διαφορα;

Δεν θα πρέπει να είναι γκρι,όχι.
Πρέπει να είναι όπως παρακάτω,κάτι λάθος κάνεις.

ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.jpg