About Foobar2000

Κάποια στιγμή στην αρχική διανομή των win10 υπήρχε εμφανής διαφορά μεταξύ ASIO και WASAPI αλλά ήταν μια από τις παιδικές αρρώστιες του νέου λειτουργικού,απλώς δυσλειτουργούσαν κάποια πράγματα.
Στο 1607 built όλα αυτά είναι πλέον λυμένα και δεν πρέπει να υπάρχει διαφορά.

Να ρωτήσω. Τώρα που πήρα το DAC παίζω μέσω ASIO και εδώ και στο roon. Αλλά μου κάνει το "γνωστό" πρόβλημα που δεν παίζουν τα βίντεο πουθενά. Είμαι αναγκασμένος να κλείνω το πρόγραμμα μουσικής και να κάνω επανεκκίνηση στον browser. Για τα τοπικά αποθηκευμένα βίντεο παίζω προσωρινά με τον potplayer που έχει επιλογή wasapi σαν έξοδο οπότε κάνω έτσι δουλειά.

Τι μπορώ να κάνω ώστε να μην έχω αυτό το πρόβλημα; Να αλλάζω την έξοδο στη μουσική σε "απλή" και μέτα να βλέπω βίντεο;

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απο την στιγμή που παίζεις με ASIO φυσικά και δεν θα έχεις ήχο πουθενά αλλού μέσω του dac,αυτός ειναι κι ο σκοπός άλλωστε.
Μια λύση αν έχεις κι άλλη έξοδο ήχου (την κάρτα ήχου της μητρικής πχ ) είναι να την ορίσεις σαν προεπιλογή στο mixer των windows.
Έτσι τα βίντεο θα παίζουν εκεί και η μουσική σου απο το foo ή όποια άλλη εφαρμογή αναλαμβάνει αποκλειστικό έλεγχο του dac σου.

Το θυμάμαι εδώ και χρόνια αυτό το exclusive. Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. Άλλωστε η μουσική θα ακούω η θα βλέπω ταινία. Απλά το λέω διότι ορισμένες φορές θες να δεις κάτι ενδιαφέρον και η έξοδος παραμένει κλειδωμένη. Και τότε πρέπει να κάνεις αλχημείες. Αυτό θέλω να γλιτώσω.

Το θυμάμαι εδώ και χρόνια αυτό το exclusive. Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. Άλλωστε η μουσική θα ακούω η θα βλέπω ταινία. Απλά το λέω διότι ορισμένες φορές θες να δεις κάτι ενδιαφέρον και η έξοδος παραμένει κλειδωμένη. Και τότε πρέπει να κάνεις αλχημείες. Αυτό θέλω να γλιτώσω.

Όταν ακούς μουσική θα έχεις default playing device τη usb του dac σου. Με αυτό το τρόπο (κλείνοντας το foobar) θα έχεις ηχο απο το youtube μεσω του dac.
Aν θέλεις ηχο απο την tv ή τον πολυκάναλο (δλδ όχι μέσω του dac σου) αναγκαστικά θα επιλέγεις κάθε φορά το αντίστοιχο playing device. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, με χρήση asio.

Καλού-κακού αναβάθμισε και το flash player του browser,τουλάχιστον θα παίζουν τα βίντεο έστω και χωρις ήχο.
Κατά τα άλλα μπορείς να ορισεις DS έξοδο και να παίζουν ολα το ενα επάνω στο άλλο,αχταρμάς,συν πως θα ακούς και όλους τους άλλους ήχους των win που θα πετάγονται αν δεν τους έχεις απενεργοποιήσει.
Δεν παίρνεις καλό dac ομως για να παίζεις έτσι,ειναι κρίμα.

Έλεγα για κάποιο workaround. Φυσικά η μουσική είναι το πρώτο που με ενδιαφέρει. Έχω απενεργοποίηση εντελώς την κάρτα ήχου του υπολογιστή καθώς μου έκανε προβλήματα. Δεν είναι τόσο επείγον. Έτσι για το gamoto αν δουλέψει.

Βασικά με κοφτει κυρίως σε αθλητικά βίντεο και σε καμία συνταγή μαγειρικής. Δηλαδή δευτερόλεπτα. Απλά όταν χαζολογαω στο FB και κανένα άλλο site.

να ρωτησω παλι μηπως ξερει κανεις...
μπηκα εδω...http://cpancake.me/spotify-on-foobar2000.html. Θελω να δοκιμασω να βαλω αυτο το plugin. Αλλα κανω οτι την διαθηκασια που λεει στο easy way και μου βγαζει αυτο

Failed to load DLL: foo_input_spotify.dll
Reason: Κάποια ρουτίνα προετοιμασίας μιας βιβλιοθήκης δυναμικής σύνδεσης (DLL) απέτυχε.

το εχει δοκιμασει κανεις;
Ξερω δουλευει μονο για premium version αλλα λεω μηπως και!

Απάντηση: Re: About Foobar2000

Ναι, αλλα ενω ψαχνει και βρισκει δεν τα παιζει Unable to open item for playback (Object not found):
"spotify:search:beatles" / index: 3

Βαγγέλη μου δεν το εχω πιάσει στα χέρια μου,δεν εχω ιδέα!
Θα ρίξω ματιές αλλα αν δεν μπορώ να το δοκιμάσω...

και παιζει μονο σε premium - οταν εχεις ορεξη πες μου να σου δωσω τους κωδικους μου για να ...παιξεις!

να ρωτησω παλι μηπως ξερει κανεις...
μπηκα εδω...http://cpancake.me/spotify-on-foobar2000.html. Θελω να δοκιμασω να βαλω αυτο το plugin. Αλλα κανω οτι την διαθηκασια που λεει στο easy way και μου βγαζει αυτο

Failed to load DLL: foo_input_spotify.dll
Reason: Κάποια ρουτίνα προετοιμασίας μιας βιβλιοθήκης δυναμικής σύνδεσης (DLL) απέτυχε.

το εχει δοκιμασει κανεις;
Ξερω δουλευει μονο για premium version αλλα λεω μηπως και!

Kατεβασες εκεινο που λεει old version ? Aυτο βαλε

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κατεβασε το και μετα πηγαινε file->preferences -> install (from zιp ) κατω δεξια

Απάντηση: Re: About Foobar2000

Kατεβασες εκεινο που λεει old version ? Aυτο βαλε

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κατεβασε το και μετα πηγαινε file->preferences -> install (from zιp ) κατω δεξια
Εγω αυτο εβαλα και, οπως ειπα, κανει αναζητηση, βρισκει αλλα δεν ανοιγει τιποτα!

Μα δεν ανοιγε ικατι.Απλα κανει install το μαραφετι.Μετα πηγαινεις στο album που παιζει στο spotify , δεξι κλικ _> copy το spotify link και το βαζεις στο file-> add location του foobar

Tωρα αν παιζει και..σωστα ρωτα κανα ψηφιακο τεχνιτη απο δω..:))