Απάντηση: AC/DC ΑΦΙΕΡΩΜΑ
δηλαδή;
να υπενθυμίσω πως κυκλοφόρησαν οι δισκογραφικές δουλειές τους σε στυλ ιαπωνικών εκδόσεων....
δηλαδή;
να υπενθυμίσω πως κυκλοφόρησαν οι δισκογραφικές δουλειές τους σε στυλ ιαπωνικών εκδόσεων....
Αν είναι αυτό που φαντάζομαι (το δισκοπωλείο), γι αυτό έχει 30 Ευρώ (και έφαγε και χώμα).ωπ..ευχαριστω ευχαριστω...
επίσης μιας και δούλευα σε κεντρικό δισκοπωλείο της αθήνας,το οποίο έφαγε "χώμα",να υπενθυμίσω πως κυκλοφόρησαν οι δισκογραφικές δουλειές τους σε στυλ ιαπωνικών εκδόσεων...το αρνητικό είναι πως το ένα δισκάκι έχει κοντά στα 30 ευρώ..
Μεχρι και το "for those about to rock" ειχα ολα τα αλμπουμ σε κασετα λογω
μη κατοχηs πικ-απ.:slapface:
Αυτη τη στιγμη υπαρχει ολη η δισκογραφια σε cd!!
Θα ηθελα να την αποκτησω και σε βινυλιο!!!!! :worshippy:
δηλαδή;
Πώς λέγεται εκείνο το χαρτάκι το οποίο βρισκόταν στην άκρη του εξωφύλλου,και το οποίο πιστοποιούσε πως πρόκειται για καλή κόπια,ιαπωνικής προέλευσης??ε κτ αντίστοιχο έχουν και τα νέα cd.Και μάλιστα τα έχει και το metropolis εξίσου ακριβά.
ωπ..ευχαριστω ευχαριστω...
επίσης μιας και δούλευα σε κεντρικό δισκοπωλείο της αθήνας,το οποίο έφαγε "χώμα",να υπενθυμίσω πως κυκλοφόρησαν οι δισκογραφικές δουλειές τους σε στυλ ιαπωνικών εκδόσεων...το αρνητικό είναι πως το ένα δισκάκι έχει κοντά στα 30 ευρώ..
Eυχαριστώ.Obi ονομάζεται.Μόνο που τα cd τα οποία απεικονίζονται στο link,είναι τα "απλά" remaster τα οποία πωλούνται προς 7 ευρώ,στο κέντρο της Αθήνας.Τα "obi style" δεν τα έχει στο link :chinscratch:
Oι ACDC ποτέ δεν υπήρξαν heavy metal μπάντα. Ποτέ των ποτών!
Λανσαρίστηκαν έτσι από την εταιρεία τους και τα περιοδικά του χώρου και έμελλε δυστυχώς να καταγραφούν ως τέτοιοι.
Στην ουσία ήταν μια καθαρόαιμη rock'n'roll μηχανή που φλέρταρε με το hard rock boogie.
Όλα τα άλμπουμ από την αρχή μέχρι το ''For those...'' μαρτυρούν τα παραπάνω και είναι περαν της πραγματικότητας η κατάταξή τους σε μεταλλικές λίστες. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες θεωρητικές παραποιήσεις της μουσικής πραγματικότητας.
Όλοι οι δίσκοι με Bon Scott είναι must για δισκοθήκες πλάι από μποτίλιες, με κορυφαία όλων τα ''Let there be rock'' και ''Highway to hell''.
Κοίτα να δεις που εμείς οι μεταλλάδες όμως τους θεωρούμε metal και τους έχουμε στηρίξει από την αρχή. Και κοίτα να δεις που οι τύποι έχουν κάτι τρελά riff καθαρά μεταλλικά όπως λες. Και κοίτα να δεις που η έννοια του metal ξεκίνησε με Led, Sabbath, Uraiah κτλ, που όμως ούτε και αυτούς θα τους έλεγες metal.
Φίλε Κώστα, το εάν οι ACDC είναι ή όχι metal δεν νομίζω ότι έχει καμμιά απολύτως σημασία. Σου αρέσουν? Μπράβο χαίρομαι γιατί μου αρέσουν και εμένα. Δεν σου αρέσουν? Δικαίωμα σου και άκου αυτά που σου αρέσουν.
Όλοι οι δίσκοι με Bon Scott είναι must για δισκοθήκες πλάι από μποτίλιες, με κορυφαία όλων τα ''Let there be rock'' και ''Highway to hell''.
Εννοείται πως μου αρέσουν.
Μεταλ δεν είναι πάντως. Μας τους φόρεσαν με τη στάμπα.
Το ίδιο πιστεύω και για τους Motorhead της πρώτης δεκαετίας, τότε που είχαν ψωμί να δώσουν. Ούτε κι αυτοί ήταν μέταλλα. Πολύυυ μετά έγιναν αφού λύγισαν κι αυτοί μπροστά στη ταμπέλα. Κι ο Lemmy φυσικά δεν χαλάστηκε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.