Αδιαφορώντας γενικώς...

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Αδιαφορώντας γενικώς...

Γιατι με αποπαιρνεις "μωρακι" μου εγω σε αγαπαω

Δεν ντρέπεσαι στην ηλικία σου να μου τη πέφτεις?
Κατά τα άλλα, άκου το... άλλο, ξέρει αυτό τι λέει κι ας δεν ξέρει το "νταξ". -bye-

- Για το rexona τίποτε έτσι?
1. Γιατί ενοχλήθηκες ρε άνθρωπε?
2. Εγώ γιατί δεν ενοχλήθηκα τόσο για την φωτογραφία του σπιτιού μου που σου έδωσε ο Σκαλούμπακας?
3. Βρήκες το αρχικό μου μήνυμα ανάγωγο επειδή σχολίασα (χωρίς καν να πω και όνομα) το ΥΠΕΡΟΧΟ (δεν κάνω πλάκα) σύστημά σου? Αν ναι κακώς γιατί δεν έχεις λόγο, αλλά ούτως ή άλλως αφού ενοχλήθηκες σε εσένα ζήτησα συγνώμη. Τα περί ιδιωτικού ασύλου άστα γιατί ξέρω ότι ξέρεις ότι είναι π@π@ριές. Κάποιοι καλοθελητές σε φόρτωσαν...
4. Έχω άδικο στα σχόλιά μου για το σύστημά σου, είμαι λάθος?...
5. Μήπως μου απαγορεύεις να μιλήσω για το σύστημά σου? Τι είναι ο ιερός ναός της Αγίας Τριάδος (βοήθειά μας)?
6. Άσε το AVSite ήσυχο, τι νόημα έχει η εμπλοκή του?

Απάντηση: Re: Αδιαφορώντας γενικώς...

Επειδή είχα παρακολουθήσει όλη τη συζήτηση απο την αρχή, ξέρω πως σίγουρα δεν προσπαθούσε να πει αυτό ο Νίκος. Όχι μόνο δεν ήταν αυτός ο σκοπός του αλλά ούτε καν να μειώσει το σύστημα της φωτογραφίας ή τις προσπάθειες του ιδιοκτήτη του. Ίσως έχετε προηγούμενα με το Νίκο και γι'αυτό ερμηνεύεται έτσι τα post του - δεν μπορώ να το γνωρίζω, υποθέσεις κάνω.

Αυτό που γνωρίζω είναι πως σίγουρα δεν ενδιαφέρονται τα υπόλοιπα μέλη για τις προσωπικές σας συμπάθειες και αντιπάθειες (ο πληθυντικός εδώ δεν είναι ευγενείας όπως στις προηγούμενες προτάσεις, απευθύνομαι σε πολλούς). Εμένα με ενδιαφέρει το ΗiFi/ΗiEnd κι αν μεθαύριο υπάρχουν 20 forum στην Ελλάδα για το θέμα θα προσπαθώ να παρακολουθώ και τα 20. Αν 5 άτομα απο το κάθε φόρουμ έχουν προσωπικές διαφορές μεταξύ τους, δε βλέπω γιατί αυτό θα πρέπει να αφορά και τους υπόλοιπους 5.000 (δεν είναι τυχαίος ο αριθμός).

Nα διευκρινίσω, γιατί ίσως δεν έγινε κατανοητό, πως το παραπάνω thread το άνοιξε ο Νίκος ως συνέχεια της συζήτησης περί καλωδίων που γίνεται τις τελευταίες μέρες στο avsite. Συζητούσαμε για καλώδια, φύκια, μεταξωτές κορδέλες και για λοιπά hi-end ματζούνια και γιατροσόφια και η κουβέντα πήγε, εύλογα, στο χώρο.
Σε στυλ: πόσοι έχουν λύσει άλλα βασικότερα προβλήματα του συστήματός τους για να φτάσουν στο σημείο να τους "φρενάρουν" τα καλώδια.
Όπως είπε χαρακτηριστικά και ο Ηλίας: "Μήπως είναι σαν να θέλουν άλλαγμα τα λάστιχα του αυτοκινήτου σου κι εσύ να κάθεσαι και παίζεις με τις ρυθμίσεις της αεροτομής?"

Εκεί "κόλλησε" η φωτογραφία του συγκεκριμένου χώρου, ως δείγμα Hi-End συστήματος σε ένα χώρο που δεν το αφήνει να παίξει έτσι όπως μπορεί και εγώ κατάλαβα ότι μπήκε απλά για να αναδείξει με πιο γλαφυρό τρόπο το πρόβλημα αυτό, για κανένα άλλο λόγο. Ειλικρινά θεωρώ πως ο Νίκος δεν είχε σκοπό να θίξει το συγκεκριμένο πρόσωπο ή να υποβαθμίσει την αξία του συστήματός του -

Κώστα πιστεύω οτι ο Νίκος έκανε λάθος. Δεν ξέρω αν έγινε επίτηδες ή από απροσεξία αλλά είμαι πεπεισμένος οτι είναι λάθος του.
Και σε ρωτάω, εντελώς καλοπροαίρετα.

1ον Στο διαδύκτιο υπάρχουν χιλιάδες φωτογραφίες χώρων με λάθος στησίματα. Γιατί διάλεξε ειδικά αυτή τη φωτογραφία ο Νίκος; Τυχαία;

2ον. Εσύ θα το έκανες;

3ον. Αν ο Γιώργος ήταν μέλος του Αvsite ο Νίκος θα το έκανε;

Τέλος, αν και θεωρώ τουλάχιστον απροσεξία και λάθος του Νίκου τη συγκεκριμένη ενέργεια, θεωρώ επίσης λάθος την ενέργεια του Γιώργου να ανοίξει θέμα εδώ μέσα για κάτι που δεν έχει καμία σχέση με το Avclub.

Κώστα πιστεύω οτι ο Νίκος έκανε λάθος. Δεν ξέρω αν έγινε επίτηδες ή από απροσεξία αλλά είμαι πεπεισμένος οτι είναι λάθος του.

1ον Στο διαδύκτιο υπάρχουν χιλιάδες φωτογραφίες χώρων με λάθος στησίματα. Γιατί διάλεξε ειδικά αυτή τη φωτογραφία ο Νίκος; Τυχαία;

2ον. Εσύ θα το έκανες;

Τέλος, αν και θεωρώ τουλάχιστον απροσεξία και λάθος του Νίκου τη συγκεκριμένη ενέργεια, θεωρώ επίσης λάθος την ενέργεια του Γιώργου να ανοίξει θέμα εδώ μέσα για κάτι που δεν έχει καμία σχέση με το Avclub.

Eσύ Μπαμπίνο είσαι γεννημένος ηγέτης.

Πάει και τελείωσε! :SFGSFGSF:

Μια όαση στην...καμμένη έρημο...

Re: Απάντηση: Re: Αδιαφορώντας γενικώς...

Τι σχέση έχει αυτό ρε κι εσύ? Ψάχνεις ακόμη ποιός είναι μέλος που?
Ωραία. Ο γπυργ είναι μέλος και στα δύο φόρουμς. Έχει "59" μηνύματα εδώ (4 φορές λιγότερα από εμένα) και "0" στο άλλο, που σημαίνει ότι δεν είναι ενεργό μέλος πουθενά και ούτε πρόκειται να γίνει. Εγώ είμαι πιο πολύ μέλος εδώ άμα το θες έτσι. Αφήστε τα φόρα ήσυχα, είναι μ@λ@κισμένη η συζήτηση.

- Αν έβαζα (που θα το βάλω) το σύστημα του Μάκη του Ευμορφόπουλου που έχει echo όλο το δωμάτιο, θα έκανε έτσι? Το δικό σου (δεν θα βρω καμιά φωτογραφία θα σου πω εγώ). Δηλαδή είναι κακό να σχολιάζουμε τα συστήματα?

Θέλεις μήπως να κάνουμε σύγκριση τρόπου γραφής, τι είπα και τι με στόλισε επειδή τον έπιασαν τα νεύρα του? Το μήνυμά του εδώ σβήστηκε, άμα θέλεις να μεταφέρω από το ACA τα "έλα Νικολάκη" κλπ που μου λέει. Και τέλος πάντων, δεν έγινε και τίποτα που με στολίζει. Δεν θα τα βάψω και μαύρα. Νεύρα έχει ακόμη και θα του περάσουν.
Τα υπόλοιπα τι χρειάζονται? Μέχρι και για αυτοκτονίες άκουσα...

Και τελικά, επειδή έχει νεύρα φοβήθηκαν ρε όλοι. :flipout:
Για το θέμα αυτό καθεαυτό, μόνον ένας δυό ψύχραιμοι είχαν να πουν μια κουβέντα μπας και βγει άκρη...

:hanged:

2ον. Εσύ θα το έκανες;

:grinning-smiley-043:aktion033:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αδιαφορώντας γενικώς...

Τι σχέση έχει αυτό ρε κι εσύ? Ψάχνεις ακόμη ποιός είναι μέλος που?
Ωραία. Ο γπυργ είναι μέλος και στα δύο φόρουμς. Έχει "59" μηνύματα εδώ (4 φορές λιγότερα από εμένα) και "0" στο άλλο, που σημαίνει ότι δεν είναι ενεργό μέλος πουθενά και ούτε πρόκειται να γίνει. Εγώ είμαι πιο πολύ μέλος εδώ άμα το θες έτσι. Αφήστε τα φόρα ήσυχα, είναι μ@λ@κισμένη η συζήτηση.

Νίκο μη μου λές εμένα τώρα τέτοια.... Είναι αστεία.
Ξέρεις πολύ καλά οτι ούτε ψάχνω ούτε έψαχνα ποτέ ποιός είναι μέλος πού.
Άλλοι ψάχνουν.

Φίλοι μου θα παρακαλούσα πολύ, αφού έχουν δωθεί αμφότερες εξηγήσεις και έχουν γίνει και αναλύσεις επί αναλύσεων για τις προθέσεις των εμπλεκομένων μελών να μην συνεχιστεί η κουβέντα τουλάχιστον όχι στο ύφος "καβγά".

Με λύπη μου διαπιστώνω πως δεν είμαστε σε θέση να συζητάμε κάποια θέματα χωρίς να μαλώνουμε ή χωρίς να προσπαθούμε να επιβάλουμε την άποψη μας, δυστυχώς αυτό θα έχει ως συνέπεια την πιο συχνή "εξαφάνιση" θεμάτων που προκαλούν τέτοιες συμπεριφορές.

Ας ασχοληθούμε με τα θέματα ουσίας που μας ενώνουν σε αυτό το δικτυακό τόπο και ας αφήσουμε στην άκρη όλα τα άλλα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αδιαφορώντας γενικώς...

Δηλαδή είναι κακό να σχολιάζουμε τα συστήματα?

Σαφώς και δεν είναι κακό να σχολιάζουμε συστήματα, αλλά εδώ και 80+ μηνύματα μόνο αυτό δεν βλέπω.

Επειδή είναι γνωστό ότι υπάρχουν προηγούμενα μεταξύ των μελών Νίκου Τσαρουχά και georgepyr και επειδή δεν είμαστε εδώ δικαστήριο να κρίνουμε ποιός φταίει ή ποιός ξεκίνησε, πράγματα που δεν αφορούν το Avclub, θα παρακαλούσα από εδώ και κάτω να αρκεστούμε ΜΟΝΟ σε καλοπροαίρετα σχόλια και με επιχειρήματα για το σύστημα αυτό και μόνο γι αυτό.

Κε Τσαρουχά , το κίνητρο περί συμμετρικότητας δέν νομίζω οτι έπεισε κανένα. Εκτός αν το ανακάλυψες πρόσφατα, γιατί περί συμμετρίας έχουν γίνει πολλάκις συζητήσεις. Δυστυχώς στίς περισσότερες τών περιπτώσεων, ο καθένας στήνει οπου μπορεί και σε οτι χώρο έχει.
Τώρα για το ύφος γραφής, δεν χρειάζεται σχόλιο, το μόνο παρήγορο είναι οτι ευτυχώς τώρα γράφεις με το ονοματεπώνυμο σου και ετσι αυτοί που διαβάζουν μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους (και τώρα και παλαιότερα ).
Οφείλω πάντως να παραδεχθώ οτι έχεις πολύ καλό μέντορα.

Re: Απάντηση: Re: Αδιαφορώντας γενικώς...

2ον. Εσύ θα το έκανες;

Καλημέρα Μπάμπη,

Σε γενικές γραμμές, συμφωνούμε.

Για το 1ο ερώτημά σου, καταλληλότερος να απαντήσει είναι ο Νίκος. Μπορεί απο τη συζήτηση αυτό να ήταν το πρώτο σύστημα που ήρθε στο μυαλό του, μπορεί να είχε δει τη φωτογραφία και να του είχε "κάτσει" στο λαιμό το στήσιμο, μπορεί πραγματικά να πίστευε ότι δεν θα πειράξει τον ιδιοκτήτη εφόσον το πρόβλημα του χώρου είναι οφθαλμοφανές και το γνωρίζει και ο ίδιος, μπορεί χίλια-δύο... Το να ήθελε να την "πει" στον gpyr γιατί δεν του αρέσουν τα καλώδια που φτιάχνει, γιατί υποστηρίζουν διαφορετικές όμάδες ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο είναι μόνο ένα ενδεχόμενο το οποίο όμως, όταν είσαι καλοπροαίρετος, είναι το τελευταίο που θα σκεφτείς.

Για το 2ο ερώτημά σου, ναι, θα το έκανα. Αλλά εγώ δεν κάνω μισές δουλειές σαν τον Nίκο. Θα έβρισκα μία 20αριά φωτογραφίες για να ενισχύσω το..point που θέλω να περάσω και να αποφύγω να προσωποποιήσω το πρόβλημα. Εδώ πιστεύω έκανε λάθος ο Νίκος. Πίστεψε πως μία φωτογραφία αρκεί και δεν πήγε το μυαλό του στο ότι ίσως δώσει πάτημα σε κάποιους για να δημιουργήσουν θέμα ή/και πίστευε ότι ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του συστήματος, ακόμα κι αν του μεταφέρουν τα "νέα" οι καλοθελητές, δε θα ενοχληθεί.
Εγώ, ξαναλέω, θα έβαζα πολλές αντίστοιχες φώτο. Το internet "βρωμάει" απο ελληνικά και ξένα πανάκριβα συστήματα που είναι στημένα σε χώρους που, μπορεί να είναι ωραίοι ως σαλόνια αλλά απέχουν μακράν απο το ιδανικό για τη στερεοφωνική αναπαραγωγή του ήχου.
Η φωτογραφία του gpyr θα ήταν μέσα σε αυτές, όπως και μερικές ακόμα συστημάτων απο το ACA που μου έρχονται στο μυαλό χοντρά-χοντρά αυτή τη στιγμή (φυσικά αν ψάξω θα βρω κι άλλες), όπως και αρκετές απο site του εξωτερικού. Τώρα φυσικά και σε αυτή την περίπτωση, αν κάποιος είναι αρνητικά προκατειλημένος εναντίον μου ή/και δε θέλει να μιλήσει για την ουσία του post, μπορεί να βγει να πει ότι το πρόκειται περί συντονισμένης επίθεσης εναντίον του ACA, του gpyr ή του πολιτεύματος. Αυτό δεν έχει να κάνει όμως με την ουσία του post και με το πρόβλημα το οποίο προσπαθώ να αναδείξω, το οποίο είναι πέρα για πέρα υπαρκτό.

Για το 3ο ερώτημα θέλω να πιστεύω πως ναι. Έχουν προσωπικές διαφορές οι δυο τους? Δεν το γνωρίζω. Αλλά με βάση αυτά που ξέρω, δε βλέπω το λόγο για το αντίθετο. Πριν τη φασαρία που έγινε αυτές τις μέρες ο gpyr είχε μία 30αρια μηνύματα στο avclub. Δεν εξετάζω τους λόγους που δε γράφει ο άνθρωπος (δουλειά, οικογένεια κλπ), ούτε είμαι σε θέση να γνωρίζω αν βοηθάει το avclub με άλλο τρόπο, αλλά σίγουρα η μη συμμετοχή του στο avsite ως επώνυμη εγγραφή και συνεισφορά άλλων 20-30 μηνυμάτων "απο εκεί", δεν είναι λογική εξήγηση.

Το διαχωρισμό AVSite/ΑVClub προσωπικά αρνούμαι να τον καταλάβω. Ο καθένας που ασχολείται με ένα hobby θα μπει οπουδήποτε μπορεί να βρει πληροφορίες για το αντικείμενο αυτό. Τα κρυφά login, "όχι εγώ δεν μπαίνω", τρώω/χέζω και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο είναι για παιδάκια και οι περισσότεροι έχουν περάσει την παιδική ηλικία προ πολλού. Απο εποχής avforum φώναζα να μην κουβαλάνε ορισμένοι τα εκτός forum στο forum γιατί είναι πολύ εύκολο να χαθούν όλα σε μία νύχτα, αλλά τίποτα.... Τι να πω.. Ίσως όταν λένε γήρας ου γαρ έρχεται μόνον να εννοούν και την ξεροκεφαλιά. Σε μερικά χρόνια ίσως σας καταλαβαίνω καλύτερα - αν και το απεύχομαι.

Last edited:
Kαλημέρα.
Συμφωνώ απόλυτα με τον Πάρι.

Φίλε kostaf γράφεις καλοπροαίρετα και έχεις σαφείς απορίες. Εξακολουθείς να έχεις μία γόνιμη αφέλεια της νεότητας. Θεμιτό.
Εάν σου πω για π.χ. πως στο σπίτι του Πύργα εάν φύγει ο καναπές απλώνει το μπάσο ενοχλητικά ή αν φύγει η τηλεόραση χάνεται η στερεοφωνική εικόνα και ο εστιασμός των οργάνων, τι θα πεις;
Τίποτα.
Και είναι φυσιολογικό αυτό γιατί απλά ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
Δεύτερο παράδειγμα.
Αν δεις το σαλόνι του Τζωρτζάκη σε φώτο, θα πεις πως σίγουρα ο χώρος θα έχει πρόβλημα και κυρίως σε μεγάλες εντάσεις. Εάν όμως πας να ακούσεις θα σου κρεμάσει το σαγόνι από το πόσο καλά ''κουρδισμένος'' είναι.
Θέλω να σου πω πολύ φιλικά, να ακούσεις πρώτα αρκετά σύστηματα, διαφορετικής ηχητικής φιλοσοφίας, να αποκτήσεις μία ηχητική βάση δεδομένων και μετά ασχολήσου και με τους χώρους και με ότι άλλο επιθυμείς.
Είμαι διαθέσιμος όποτε επιθυμείς να κανονίσω με τον Πύργα μία ακρόαση.
Να πάρεις μία γεύση από κορυφαίες μηχανές. Και σου υπόσχομαι πως στο τέλος της ακρόασης ούτε που θα θυμάσαι τη διαμόρφωση του σαλονιού.
Μακάρι ο χώρος του καθενός μας να ήταν ο ιδανικός αλλά...

Ο Κόγιας διαφώνησε μαζί μου και δεν ήταν off topic. Υπάρχει ένα οξύμωρο σχήμα σε αυτή τη διαφωνία.
Έχω δηλώσει πως με κάποιες εταιρείες έχω τρελό πρόβλημα.
Δεν είναι ανάγκη να δω και το χώρο. Κάποιοι ηχητικοί χαρακτήρες εταιρειών δεν είναι του γούστου μου.
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε παίζουν.
Έχω και εγώ αναπτύξει την αιρετική μου πλευρά. Δεν είμαι αθώος.

Το διαχωρισμό AVSite/ΑVClub προσωπικά αρνούμαι να τον καταλάβω.

Κώστα, στη συγκεκριμένη περίπτωση, με το τρίτο μου ερώτημα, δεν έκανα διαχωρισμό AVSite/ΑVClub.
Κάποια "προβλήματα" μεταξύ Avsite/ACA είχα στο μυαλό μου γιατί φαντάστηκα οτι, αν υπήρχε κάποια κόντρα μεταξύ Νίκου και Γιώργου μάλλον από εκεί θα προέρχονταν. Εδώ έσα δεν θυμάμαι να διάβασα κάτι σχετικό.
Γι αυτό και απόρησα που ο Γιώργος διάλεξε το Avclub, εντελώς άσχετο με το θέμα, για να κάνει την αντεπίθεσή του κι όχι το ACA.
Μπορεί και να κατάλαβα λάθος αλλά γενικά στο συγκεκριμένο θέμα που προέκυψε, για να βγάλουμε κάποια άκρη, κάνουμε και λίγο μαντεψιές.

Ακολουθώντας λοιπόν την επιθυμία του ΓΔ και των υπολοίπων μελών που δεν τους νοιάζει η θέαση ειδήσεων του star chanel, να πω για το σύστημα την άποψή μου:

Βασικά έχω πάει αρκετές φορές στο σπίτι του georgepyr, έχω ακούσει αρκετά μηχανάκια εκεί μέσα.
Και για το λόγο αυτό ξέρω περίπου τον τρόπο που ακούει, τι ζητάει δηλαδή από τον ήχο του.
Αυτά που μου έχουν "μείνει" είναι τα JBLti10K με τον Cary SLI80 και τα 802D χωρίς να θυμάμαι αν έπαιζαν με τον dreaughnaught (???) ή τον Usher.

Σε γενικές γραμμές η ηχητική εικόνα πάντα ήταν συγκεχυμένη, όπως άλλωστε στα περισσότερα συστήματα που βλέπουμε σε κανονικά σαλόνια και όχι σε playrooms.
Δε μιλάμε όμως για τραγικές καταστάσεις, απλά ποτέ δεν άκουσα αυτό που λέμε "pin-point imaging".
Αυτό το πράμα το άκουσα μόνο μια φορά στο παλιό μου σπίτι με προ έναν mark levinson και τα ενεργά Dynaudio BM15A.
Eκεί μπορούσες να δεις αν και πότε γυρίζει το κεφάλι του ο τραγουδιστής (σε καλές ηχογραφήσεις πάντα). Επίσης πολύ καλό imaging άκουσα στο χώρο της τηλεοπτικής εδώ στη Θεσσαλονίκη, ασχέτως με τι ηχείο έπαιζε.
Τα υπόλοιπα συστήματα που ακούω σε φίλους μου φαίνονται ίδια πάνω-κάτω σε ότι αφορά την εικόνα. Όπως πχ του Δημοσθένη που μου λέει ότι έχει καλή εικόνα, αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς εννοεί, αφού μου ακούγεται ίδιο με τα...υπόλοιπα.

Ο χώρος του georgepyr σίγουρα δεν είναι ο καλύτερος για να βάλεις με αυτό τον τρόπο το στέρεο. Αλλά είπαμε ότι είναι σαλόνι εκει πέρα, όχι studio.
Αριστερά έχει τοίχο, δεξιά είναι ανοιχτά. Στη μέση tv. Και καναπέ μπροστά από το γούφερ.
Αν ήταν να κριτικάρει κάποιος το σύνολο σύστημα-χώρος με δεδομένο το χώρο για μένα έκανε την καλύτερη επιλογή.
Κόρνα (=κλειστός λοβός εκπομπής=μικρότερη επιρροή από υποψήφιες ανακλάσεις), γούφερ και bass reflex όλα μπροστά, που επίσης βοηθάει στην ύπαρξη της ασσυμετρίας.
Και πως τα δένει όλα αυτά? Με την αφρόκρεμα των ενισχυτών, πηγών και λοιπών αξεσουάρ.

Εξ αποστάσεως λοιπόν (ακριβώς όπως κι εσύ Νίκο...έκρινες) εκτιμώ ότι το σύστημα αυτό θα παίζει εκπληκτικά καλά. Ίσως να υστερεί λίγο σε εικόνα σε σχέση με τη βέλτιστη τοποθέτηση, αλλά αυτό δεν έχει σημασία.

Ο χώρος δεν είναι τέλειος, αλλά αυτόν έχουμε, εκεί θέλουμε να συναναστρεφόμαστε, να έχουμε ένα τραπεζάκι να ακουμπάμε τα ουϊσκια μας ρε αδερφέ.
Αν τα παίρναμε όλα αυτά και τα βάζαμε σε ένα αποστειρωμένο στούντιο το πιθανότερο είναι να έπαιζε καλύτερα, αλλά που να κατέβει γουλιά το 18άρι???

Εκτός από όλα αυτά τα οποία αφορούν το σύστημα, δεν νομίζω ότι είμαι σε θέση να κρίνω κάποιον για τις επιλογές του.

Δηλαδή "γιατί έβαλε στέρεο εκεί αφού δεν είναι καλός ο χώρος".
Δικαίωμά του να βάλει και πύραυλο αν θέλει. Δε μας πέφτει λόγος. Αυτά είναι για το star chanel.
Αυτό το χώρο έχει, σε αυτόν βάζει τα μηχανάκια του. Μακάρι να είχα κι εγώ τα φράγκα να έπαιρνα τέτοια μηχανάκια να βάλω στον χάλια χώρο μου.
Αν είχα θα τα έβαζα, στάνταρ.
Αλλά δεν έχω.
Και δεν με πειράζει που δεν έχω.

Το θέμα όμως Νίκο είναι ότι φάνηκε ότι εσένα σε πειράζει.

Ο σχολιασμός είναι πάντα επιθυμητός, γι'αυτό υπάρχουν τα fora, για να ανταλλάζουμε απόψεις και να μαθαίνουμε ότι δε γνωρίζουμε.
Ο τρόπος με τον οποίο σχολιάζονται οι καταστάσεις είναι το πρόβλημα.

Απο εκεί ξεκινάνε όλα.

Το θέμα είναι ότι αυτές οι συμπεριφορές φέρνουν σε δύσκολη κατάσταση τη διαχειριστική ομάδα, βοηθώντας παράλληλα τους καλοθελητές να...πατήσουν και να αρχίσουν να μιλάνε για μη ίση μεταχείριση, για φασίστες κλπ κλπ...

Ειλικρινά απορώ το πως είναι δυνατόν ένα τόσο ωραίο χόμπι να φέρνει τόσο τραγικές αντιπαραθέσεις μεταξύ φίλων.
Και λυπάμαι γι'αυτό, γιατί δε μπορώ να το εξηγήσω, είναι beyond interpretation.

Eύχομαι καλή συνέχεια σε όλους μας.

Re: Απάντηση: Αδιαφορώντας γενικώς...

Το θέμα είναι ότι αυτές οι συμπεριφορές φέρνουν σε δύσκολη κατάσταση τη διαχειριστική ομάδα, βοηθώντας παράλληλα τους καλοθελητές να...πατήσουν και να αρχίσουν να μιλάνε για μη ίση μεταχείριση, για φασίστες κλπ κλπ...

Ειλικρινά απορώ το πως είναι δυνατόν ένα τόσο ωραίο χόμπι να φέρνει τόσο τραγικές αντιπαραθέσεις μεταξύ φίλων.
Και λυπάμαι γι'αυτό, γιατί δε μπορώ να το εξηγήσω, είναι beyond interpretation.

Eύχομαι καλή συνέχεια σε όλους μας.

+1

nuff said

Καλη ολη η περιγραφη ρε συ Στεργιο, αλλα οι τελευταιες 3 παραγραφοι σου κατα την αποψη μου ηταν μη αναγκαιοι και σηκωνουν πολυ κουβεντα, πολλα μηνυματα..

Μετα μην παραπονεθεις οτι ανοιγουν οι ασκοι του Αιόλου...

Και ειναι μεγαλοι αυτοι....

Status
Not open for further replies.