Re: Απάντηση: Re: Αδιαφορώντας γενικώς...
Κώστα πιστεύω οτι ο Νίκος έκανε λάθος. Δεν ξέρω αν έγινε επίτηδες ή από απροσεξία αλλά είμαι πεπεισμένος οτι είναι λάθος του.
Και σε ρωτάω, εντελώς καλοπροαίρετα.
1ον Στο διαδύκτιο υπάρχουν χιλιάδες φωτογραφίες χώρων με λάθος στησίματα. Γιατί διάλεξε ειδικά αυτή τη φωτογραφία ο Νίκος; Τυχαία;
2ον. Εσύ θα το έκανες;
3ον. Αν ο Γιώργος ήταν μέλος του Αvsite ο Νίκος θα το έκανε;
Τέλος, αν και θεωρώ τουλάχιστον απροσεξία και λάθος του Νίκου τη συγκεκριμένη ενέργεια, θεωρώ επίσης λάθος την ενέργεια του Γιώργου να ανοίξει θέμα εδώ μέσα για κάτι που δεν έχει καμία σχέση με το Avclub.
Καλημέρα Μπάμπη,
Σε γενικές γραμμές, συμφωνούμε.
Για το 1ο ερώτημά σου, καταλληλότερος να απαντήσει είναι ο Νίκος. Μπορεί απο τη συζήτηση αυτό να ήταν το πρώτο σύστημα που ήρθε στο μυαλό του, μπορεί να είχε δει τη φωτογραφία και να του είχε "κάτσει" στο λαιμό το στήσιμο, μπορεί πραγματικά να πίστευε ότι δεν θα πειράξει τον ιδιοκτήτη εφόσον το πρόβλημα του χώρου είναι οφθαλμοφανές και το γνωρίζει και ο ίδιος, μπορεί χίλια-δύο... Το να ήθελε να την "πει" στον gpyr γιατί δεν του αρέσουν τα καλώδια που φτιάχνει, γιατί υποστηρίζουν διαφορετικές όμάδες ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο είναι μόνο ένα ενδεχόμενο το οποίο όμως, όταν είσαι καλοπροαίρετος, είναι το τελευταίο που θα σκεφτείς.
Για το 2ο ερώτημά σου, ναι, θα το έκανα. Αλλά εγώ δεν κάνω μισές δουλειές σαν τον Nίκο. Θα έβρισκα μία 20αριά φωτογραφίες για να ενισχύσω το..point που θέλω να περάσω και να αποφύγω να προσωποποιήσω το πρόβλημα. Εδώ πιστεύω έκανε
λάθος ο Νίκος. Πίστεψε πως μία φωτογραφία αρκεί και δεν πήγε το μυαλό του στο ότι ίσως δώσει πάτημα σε κάποιους για να δημιουργήσουν θέμα ή/και πίστευε ότι ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του συστήματος, ακόμα κι αν του μεταφέρουν τα "νέα" οι καλοθελητές, δε θα ενοχληθεί.
Εγώ, ξαναλέω, θα έβαζα πολλές αντίστοιχες φώτο. Το internet "βρωμάει" απο ελληνικά και ξένα πανάκριβα συστήματα που είναι στημένα σε χώρους που, μπορεί να είναι ωραίοι ως σαλόνια αλλά απέχουν μακράν απο το ιδανικό για τη στερεοφωνική αναπαραγωγή του ήχου.
Η φωτογραφία του gpyr θα ήταν μέσα σε αυτές, όπως και μερικές ακόμα συστημάτων απο το ACA που μου έρχονται στο μυαλό χοντρά-χοντρά αυτή τη στιγμή (φυσικά αν ψάξω θα βρω κι άλλες), όπως και αρκετές απο site του εξωτερικού. Τώρα φυσικά και σε αυτή την περίπτωση, αν κάποιος είναι αρνητικά προκατειλημένος εναντίον μου ή/και δε θέλει να μιλήσει για την ουσία του post, μπορεί να βγει να πει ότι το πρόκειται περί συντονισμένης επίθεσης εναντίον του ACA, του gpyr ή του πολιτεύματος. Αυτό δεν έχει να κάνει όμως με την ουσία του post και με το πρόβλημα το οποίο προσπαθώ να αναδείξω, το οποίο είναι πέρα για πέρα υπαρκτό.
Για το 3ο ερώτημα θέλω να πιστεύω πως ναι. Έχουν προσωπικές διαφορές οι δυο τους? Δεν το γνωρίζω. Αλλά με βάση αυτά που ξέρω, δε βλέπω το λόγο για το αντίθετο. Πριν τη φασαρία που έγινε αυτές τις μέρες ο gpyr είχε μία 30αρια μηνύματα στο avclub. Δεν εξετάζω τους λόγους που δε γράφει ο άνθρωπος (δουλειά, οικογένεια κλπ), ούτε είμαι σε θέση να γνωρίζω αν βοηθάει το avclub με άλλο τρόπο, αλλά σίγουρα η μη συμμετοχή του στο avsite ως επώνυμη εγγραφή και συνεισφορά άλλων 20-30 μηνυμάτων "απο εκεί", δεν είναι λογική εξήγηση.
Το διαχωρισμό AVSite/ΑVClub προσωπικά αρνούμαι να τον καταλάβω. Ο καθένας που ασχολείται με ένα hobby θα μπει οπουδήποτε μπορεί να βρει πληροφορίες για το αντικείμενο αυτό. Τα κρυφά login, "όχι εγώ δεν μπαίνω", τρώω/χέζω και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο είναι για παιδάκια και οι περισσότεροι έχουν περάσει την παιδική ηλικία προ πολλού. Απο εποχής avforum φώναζα να μην κουβαλάνε ορισμένοι τα εκτός forum στο forum γιατί είναι πολύ εύκολο να χαθούν όλα σε μία νύχτα, αλλά τίποτα.... Τι να πω.. Ίσως όταν λένε
γήρας ου γαρ έρχεται μόνον να εννοούν και την ξεροκεφαλιά. Σε μερικά χρόνια ίσως σας καταλαβαίνω καλύτερα - αν και το απεύχομαι.