ΑΕΚ - Γιατί τόσο χάλια?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΕΚ - Γιατί τόσο χάλια?

Δηλαδή μου λες οτι η αεκ τα τελευταία χρόνια έχει ξοδέψει λεφτά για μεταγραφές...
.... περισσότερα και απο τον Ολ, εαν εξαιρέσεις τον παίκτη κράχτη που πέρνει ο φρυδιάς κάθε χρόνο.

.... περισσότερα και απο τον Ολ, εαν εξαιρέσεις τον παίκτη κράχτη που πέρνει ο φρυδιάς κάθε χρόνο.

η netmed ειχε αναφερει ποσο(τοτε)για δαπανες μεταγραφων πανω απο 10δις δραχμες!!

η netmed ειχε αναφερει ποσο(τοτε)για δαπανες μεταγραφων πανω απο 10δις δραχμες!!

Nai nai tote eginan polloi plousioi. AX AEKARA MOU ti exeis travixei! Alitheia thymatai kaneis poioi itan diaxeiristes tis AEK epi Netmed. Itan gia ena feggari kai o Dimitrakis? i kano lathos? Aftos pou thelei Filadelfeia leo.:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΕΚ - Γιατί τόσο χάλια?

Nai nai tote eginan polloi plousioi. AX AEKARA MOU ti exeis travixei! Alitheia thymatai kaneis poioi itan diaxeiristes tis AEK epi Netmed. Itan gia ena feggari kai o Dimitrakis? i kano lathos? Aftos pou thelei Filadelfeia leo.:grinning-smiley-043

ασε ποσοι εχουν περασει (και πλουτισει) απο την ΑΕΚ...!!(σε πολλα ποστα).εδω επαιρνε ο κοπιτσης(το ξερω απο ανθρωπο που εκαναν παρεα)250 εκατ.δρχ το χρονο...!!!τον λακη τον αγορασαμε 500εκατ.δρχ...!!τι να πρωτοθυμηθω...???ειχαμε ομως ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ρε παιδακι μου!!!οταν ηταν να παω γηπεδο ποσοι φιλοι(ολυμπιακοι-παναθηναικοι) μου ζητουσαν να τους βρω εισητηριο για να ερθουν να δουν ΜΠΑΛΑ!!και περιμεναμε να δουμε οχι εαν θα κερδιζαμε αλλα με ποσα???αλλες εποχες.......:firstprize:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΕΚ - Γιατί τόσο χάλια?

τι να πρωτοθυμηθω...???ειχαμε ομως ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ρε παιδακι μου!!!οταν ηταν να παω γηπεδο ποσοι φιλοι(ολυμπιακοι-παναθηναικοι) μου ζητουσαν να τους βρω εισητηριο για να ερθουν να δουν ΜΠΑΛΑ!!και περιμεναμε να δουμε οχι εαν θα κερδιζαμε αλλα με ποσα???αλλες εποχες.......:firstprize:

Όμορφες εποχές...:grinning-smiley-043

τότε που η ομάδα ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΛΑ!!!!:firstprize:

Το όνειρο δηλαδή του κάθε σοβαρού ΑΕΚτσή..:grandpa:

Re: Απάντηση: ΑΕΚ - Γιατί τόσο χάλια?

Nai ontos kati simvainei giati asxolountai oloi me tin adelfopoiisi me tin Livorno, gia to posa xiliometra exoun kanei ola afta ta xronia, me to na kanoun steira antipoliteusi ston Demi, genika me diafora politika kai xererotika pragmata. Xleba sketi diladi.
Kata ta alla se kathe tragoudaki tragoudame fisika kai gia tin Original. Den pame katholou kala mou fainete AEK kai Original einai isa kai omoia...
A kai pou eisaste gipedo mono stin Filadelfeia (etsi eipe kai o Dimitrakis). Min tixon kai xefygoume apo tin mizeria pros theou! Ooooxi! To eipan alloste ta palikaria oneireuontai mia AEK me proedro ton Gidopoulo alla me lefta.
Ante kalinikta AEKARA mou.

Μαλλον πλακα θα κανεις!

Opos to parei kaneis.:ernaehrung004:

Pou xereis mporei kai na kano.

Esi ti les? :music-smiley-005:

Λύμπε σε παρακαλώ μόνο Ελληνικά και όχι Greeklish...

Eυχαριστώ.

File Antoni den exo ellinika, kati tha kano sintoma alla tora den exo. Signomi giafto.:fahne90:

Μπορείς να κάνεις !!!!

ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.....

Χρειαζόμαστε και άλλους στο γήπεδο !!!:flipout: :flipout:

Μπορείς να κάνεις !!!!

ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.....

Χρειαζόμαστε και άλλους στο γήπεδο !!!:flipout: :flipout:

Elpizo to 2007 na ginei kai afto!!!

+1 diarkeias apo tin nea xronia!

Den xero an tha eimai adelfos me tin Livorno omos, peirazei???-bye-

Προσωπικά, ποσώς με ενδιαφέρει τι ποιούν οι νέοι και φανατικοί οπαδοί μας .

Προσπαθώ να ασχολούμαι με σοβαρότερα πράγματα !!!!!

μηπως να αγορασουμε μαζι ναμαστε παρεα ρε καθαρματα?

Με συγχωρείτε κύριοι αλλά εγώ είμαι ήδη 22 χρονια εκεί μέσα, καιρός είναι να μπαίνει νέο και "σωστό" αίμα......:grandpa: :grandpa:

Και κάτι ακόμα που με ξενέρωσε άσχημα χθές..
40000 χιλιάδες κόσμο είχαμε στο γήπεδο, βραχνιασμένοι ήταν όλοι και υπήρχε σχεδόν βουβαμάρα?:ears:
Κάτι δεν πάει καλά τον τελευταίο καιρό...:chinscratch:

Quote σε δικό μου post... αν μη τι άλλο πρωτότυπο..

Μίλησα πρίν λίγο μ'έναν δικό μου που ήταν στο γήπεδο..
Μου είπε οτι δεν έφταιγε μόνο η εμφάνιση της ομάδας για το βράχνιασμα!

Ούτε φυσικά οτι δεν πάει κάτι καλά..

Αλλά είχε σκ@τοκρυο-για να μην το πω αλλιώς!!!!

Δικαιολογίες θα μου πείτε τώρα..
Δεν με νοιάζει τίποτα απ'όλα αυτά..

ΘΕΛΩ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ!!!

κι αφήστε γαύρους και λοιπούς να μετράνε πρωταθλήματα..πρόβλημά τους!

Υ.γ Σ'ένα φιλαράκι Αεκτσή που είναι οπαδός της Ferrari στην F1 του είπα το εξής..
"Δικέ μου λάθος ομάδα διάλεξες να υποστηρίζεις στην F1..
Ότι είναι η Ferrari στην F1 είναι και ΟΣΦΠ στο Ελληνικό πρωτάθλημα!
"
Οι γνώστες ελπίζω να καταλάβουν...

Quote σε δικό μου post... αν μη τι άλλο πρωτότυπο..

Μίλησα πρίν λίγο μ'έναν δικό μου που ήταν στο γήπεδο..
Μου είπε οτι δεν έφταιγε μόνο η εμφάνιση της ομάδας για το βράχνιασμα!

Ούτε φυσικά οτι δεν πάει κάτι καλά..

Αλλά είχε σκ@τοκρυο-για να μην το πω αλλιώς!!!!

Δικαιολογίες θα μου πείτε τώρα..
Δεν με νοιάζει τίποτα απ'όλα αυτά..

ΘΕΛΩ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ!!!

κι αφήστε γαύρους και λοιπούς να μετράνε πρωταθλήματα..πρόβλημά τους!

Υ.γ Σ'ένα φιλαράκι Αεκτσή που είναι οπαδός της Ferrari στην F1 του είπα το εξής..
"Δικέ μου λάθος ομάδα διάλεξες να υποστηρίζεις στην F1..
Ότι είναι η Ferrari στην F1 είναι και ΟΣΦΠ στο Ελληνικό πρωτάθλημα!
"
Οι γνώστες ελπίζω να καταλάβουν...

Δηλαδή να θεωρήσω ότι εγώ που υποστηρίζω μια ζωή τη McLaren είμαι λάθος??:flipout: :flipout:

Δεν έκανε απλά κρύο, 5' πριν την έναρξη χιόνισε για 10' μετά έπεφτε συνεχώς χιονόνερο.....

Μετά το παιχνίδι ΟΥΕΦΑ με την ΛΙΛ πριν 2 χρόνια (-2 κελσίου) και βοριά, ήταν με διαφορά η πιο κρύα νύκτα.....:speechless-smiley-0 :speechless-smiley-0 (μπλέ μαρέ)