Αερογράφος

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
31,483
Αθήνα
Έχει κάποιος εμπειρία με αερογράφο;
Μπορεί να είναι και βλακεία αλλά επειδή, εδώ στην Αθήνα, λόγω χώρου δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω κομπρεσέρ και πιστόλι βαφής όπως στο χωριό, μπορώ να χρησιμοποιήσω αερογράφο για βάψιμο μικροεντικειμένων;
Ποιά είναι τα συν και τα πλήν μιας τέτοιας κίνησης; (Το πολύ σχολαστικό καθάρισμα το ξέρω, και στα μεγάλα το ίδιο κάνεις :smile: ).
Με ένα κόστος γύρω στα 150 μπορώ να πάρω ένα αξιοπρεπές πιστόλι κι ένα κομπρεσεράκι;

Κυριάκο, για βάψιμο μικροεντικειμένων μιλάω, δεν πρόκειται να φτιάχνω ταμπέλες...

Οχι πες μου εσύ τι καταλαβαίνεις;;;:2thumb22sup:

Αμάν... :bang::bang:

Πάνο μου ζητάω ταπεινά συγνώμη...
Εσύ πολύ σωστός ήσουνα, κάτι άλλοι νομίζουν οτι ψάχνω για Learjet... :flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αερογράφος

Μπαμπά ο Μιχάλης έχει ασχοληθεί νομίζω. Εγκώ ντεν μπορει να βοητήσει εντω

Υπάχουν και μαστοροκουβέντες που "ντεν μπορει βοητήσει;" Un-πιστεύαμπλ.... -bye-

Τώρα που γύρισες έχεις μια δουλίτσα, μην το ξεχνάς. Πρέπει να μάθουμε πολτε έρχεται η καινούρα κορδέλα Metabo.

Θα σου φερω να βαψεις με εναμελ και διαλυτικο νιτρου και μετά θα βλεπεις τον ζεκα κραμα μεσι μαραντονα. Το κομπρεσερ ειναι μοντιφα δεν κουνιεται ευκολα.

image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg

Απάντηση: Re: Αερογράφος

Θα σου φερω να βαψεις με εναμελ και διαλυτικο νιτρου και μετά θα βλεπεις τον ζεκα κραμα μεσι μαραντονα. Το κομπρεσερ ειναι μοντιφα δεν κουνιεται ευκολα.

Αγόρι μου.... Είσαι ο άνθρωπός μου.... :Banane0:

Μη σε νοιάζει, κομπρεσέρ θα βρούμε εύκολα.

Για μες στο σπιτι ακομα και με ακρυλικα με μπλε αζαξ ξεχασε το. Για σμαλτα νευτια ουτε να το συζητας. Εγω σε δωμα στην ταρατςα βαφω και με μασκα 3m με ανοιχτες πορτες και παραθυρα. Τον steenbeck τον εχω δουλεψει ελαχιστα. Βελουδο ο ατιμος και με το 0.15 μπεκ και την προρυθμιση γραμμες μολυβιου για πλακα......

Απάντηση: Re: Αερογράφος

Για μες στο σπιτι ακομα και με ακρυλικα με μπλε αζαξ ξεχασε το. Για σμαλτα νευτια ουτε να το συζητας. Εγω σε δωμα στην ταρατςα βαφω και με μασκα 3m με ανοιχτες πορτες και παραθυρα. Τον steenbeck τον εχω δουλεψει ελαχιστα. Βελουδο ο ατιμος και με το 0.15 μπεκ και την προρυθμιση γραμμες μολυβιου για πλακα......

Ρε κουμπάρε, στην ταράτσα θα βάφω όχι μέσα στο σπίτι... Τι για γαύρο με πέρασες; :flipout::flipout:

Ταρατσα τι ταρατσα κατω απο τον εναστρο ουρανο? αν φυσαει λιγο γαμα θα βαρας κορνερ θα πηγαινει η δεσμη.

Badger 150 με τα 3 μπεκ πρεπει ναχει γυρω στο 150αρι απο καλφακη. Υποςτηριξη καλη σε ανταλακτικα απο τον κωστα. Κινεζικοι απο ebay μολις τους βαλεις διαλυτικο της προκοπης σκανε τσιμουχες και φτηνουν. Τους εχω για παρκετινες και ματ βερνικια και καθαρισμα με μπλε αζαξ.

Τον infinity τον πηρα απο εδω

http://www.artobi-airbrush.be/index.php?item=&action=page&group_id=10000206&lang=nl

Ημουν βρυξελλες και πεταχτηκα. Ενα μαγαζακι σε ενα χωριο στη μεση του πουθενα και χαζευειες. Εχω παρει και 10 βελονες, μπεκ, και σετ τσιμουχες που μαλλον οπως παει η δουλεια θα τα παρω μαζι μου στον αλλο κοσμο.

Κομπρεσερ με δεξαμενη και υδατοπαγιδα. Κυκλοφορουν κατι της πλακας με 100 ευρω στα μοντελαδικα χωρις δεξαμενη αλλα δεν εχεις σταθερη πιεση και εχεις παλμωση στη δεσμη.

Οταν λες μικροαντικειμενα τι εννοεις? μπας και θες μπεκ μεγαλυτερα απο αυτα των αερογραφων.

Αυτο που βλεπεις εχει μεγεθος οσο ενα ipad, βαψιμο με ελευθερο χερι χωρις μασκαρισμα με τον badger

image.jpg

Μια εποχη ειχα την ιδεα να βαψω 92αρα οθονη με αερογραφο αλλα ο χατζ μου ειπε οτι για την ηλικια μου καλη η μ@λ@κια μου και με επεισε