vas_papavas
Supreme Member
- 21 December 2010
- 8,847
Οταν λες μικροαντικειμενα τι εννοεις? μπας και θες μπεκ μεγαλυτερα απο αυτα των αερογραφων.
όταν λες μπλε αζαξ εννοείς αυτό το παλιό καθαριστικό για τα τζάμια με το αμονιαζόλ ?
Εγώ δεν θέλω τα πολύ μικρά μπεκ, δεν μ´ ενδειαφέρει τόση λεπτομέρεια γί αυτό και δεν θα μ´ ενοχλει το λίγο αεράκι της ταράτσας.
Εγώ θέλω να βάφω πχ ξύλινα κουτιά 6Χ10Χ20.
Μη μου πείς τώρα "για την ηλικια μου καλη η μ@λ@κια μου", πες μου απλά ναι ή όχι.![]()
ναι γεμιζεις οσες φορες θες και οταν τελειωσεις καθαριζεις. Απλα πρεπει να δουμε τα ζουμια και ποσο λεπτοκοκα ειναι και αν ειναι καταλληλα για αερογραφο. Φανταζομαι πως ναι.
OK... Κανόνισέ το...
Θα φωνάξουμε και το JL με το χασοδίκη να μας φτιάξουν τα χρώματα... :ADFADF1:
Έναν αερογραφο LVLP με μπεκ άσσο θέλεις Μπάμπη με μπεκ 100cc gravity feed και ένα 6αρι κομπρεσερ.
Δεν κάνουν τα μοντελιστικα για εσένα.
Έναν αερογραφο LVLP με μπεκ άσσο θέλεις Μπάμπη με μπεκ 100cc gravity feed και ένα 6αρι κομπρεσερ.
Δεν κάνουν τα μοντελιστικα για εσένα.
βρε βρε βρε καλώς τα μάτια μας τα δυο αχαχαχαχαχαχ
Μπαμπά ο Μιχάλης έχει ασχοληθεί νομίζω. Εγκώ ντεν μπορει να βοητήσει εντω
OK... Κανόνισέ το...
Θα φωνάξουμε και το JL με το χασοδίκη να μας φτιάξουν τα χρώματα... :ADFADF1:
Ενα τετοιο πιστολακι με ανταλλαξιμες μυτες απο 0,4 εως και 2mm θα σου επιτρεψει να πεταξεις τα παντα απο βαφες βερνικια και υποστρωματα χωρις πολυ αχνα.
http://www.airblock.gr/aerografos-airmax-as2000-me-anw-doxeio-1-0.html
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.