Αερογράφος

Αυτα πλακωνονταν με τα φαντομια στο βιετναμ μιγκ ειναι το ποσο ειναι τοχω ξεχασει.:afro:

Απάντηση: Re: Αερογράφος

Οταν λες μικροαντικειμενα τι εννοεις? μπας και θες μπεκ μεγαλυτερα απο αυτα των αερογραφων.

Εγώ δεν θέλω τα πολύ μικρά μπεκ, δεν μ´ ενδειαφέρει τόση λεπτομέρεια γί αυτό και δεν θα μ´ ενοχλει το λίγο αεράκι της ταράτσας.
Εγώ θέλω να βάφω πχ ξύλινα κουτιά 6Χ10Χ20.
Μη μου πείς τώρα "για την ηλικια μου καλη η μ@λ@κια μου", πες μου απλά ναι ή όχι. :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Αερογράφος

όταν λες μπλε αζαξ εννοείς αυτό το παλιό καθαριστικό για τα τζάμια με το αμονιαζόλ ?

Ναι η αμμωνια διαλυει καποια ακρυλικα.
Εγώ δεν θέλω τα πολύ μικρά μπεκ, δεν μ´ ενδειαφέρει τόση λεπτομέρεια γί αυτό και δεν θα μ´ ενοχλει το λίγο αεράκι της ταράτσας.
Εγώ θέλω να βάφω πχ ξύλινα κουτιά 6Χ10Χ20.
Μη μου πείς τώρα "για την ηλικια μου καλη η μ@λ@κια μου", πες μου απλά ναι ή όχι. :flipout:

Ναι αν δεν ειναι μετρα. Αν ειναι μετρα...... Θα πρεπει να κανουμε μια δοκιμη καποια στιγμη με τα 2 μεγαλυτερα μπεκ του μπατζερ. τα κουτια να τα βαψεις με τι? χρωμα, βερνικι, λουστρο?

μπορει να εχουν διαφορες στα μπουκωματα και στα διαλυτικα δεν τα εχω δουλεψει. Αν δεν χαλασεις κανενα κουτι και αεροπλανακι δεν μαθαινεις. Παντως θες αερογραφο με σχετικα μεγαλο μπεκ και αν δεν χρησιμοποιησεις ισχυρα διαλυτικα αλλα υδατοδιαλυτα σου κανουν και οι κινεζοι. Για ομοιομορφη βαφη μια χαρα είναι. Απλα θελω να δω αν μας φτανει η χωρητικοτητα το δοχειου για βαψιμο ενος κουτιου. Οι αναρροφησης παιρνουν και μπουκαλακι απο κατω και πρεπει να φτανει το χρωμα. Οι βαρυτητας εχουν μικροτερη χωρητικοτητα.

Καλα, και να μη φτάνει δεν χάλασε ο κόσμος.
Δεν μπορώ να ξαναγεμίσω όσες φορές θέλω, ή κάθε φορά χρειάζεται καθάρισμα;

ναι γεμιζεις οσες φορες θες και οταν τελειωσεις καθαριζεις. Απλα πρεπει να δουμε τα ζουμια και ποσο λεπτοκοκα ειναι και αν ειναι καταλληλα για αερογραφο. Φανταζομαι πως ναι.

Ριχνω μια ματια στα πιστολια βαφης και κυριως σε αερογραφους
http://www.airblock.gr/pepiesmenos-aeras/pistolia-vafhs-aerografoi/pistolia-vafis-ano-doxeio.html

Και νομιζω οτι ειναι προτιμοτερα απο τον αερογραφο μοντελισμου. Καποιοι εχουν μπεκ 0.5 - 1mm που ειναι συγκρισιμο με τα μπεκ των αερογράφων. Με τα λεφτα που θα δωσεις για αερογραφο παιρνεις 2-3 πιστολια και μπορεις να καλυψεις και μεγαλυτερες επιφανειες αν θες στο μέλλον. Κομπρεσερ θα παρεις κατι με δεξαμενη.

ναι γεμιζεις οσες φορες θες και οταν τελειωσεις καθαριζεις. Απλα πρεπει να δουμε τα ζουμια και ποσο λεπτοκοκα ειναι και αν ειναι καταλληλα για αερογραφο. Φανταζομαι πως ναι.

OK... Κανόνισέ το...
Θα φωνάξουμε και το JL με το χασοδίκη να μας φτιάξουν τα χρώματα... :ADFADF1:

Re: Απάντηση: Re: Αερογράφος

OK... Κανόνισέ το...

Που στα κουτια ή στο προβόλι?

Έναν αερογραφο LVLP με μπεκ άσσο θέλεις Μπάμπη με μπεκ 100cc gravity feed και ένα 6αρι κομπρεσερ.
Δεν κάνουν τα μοντελιστικα για εσένα.

Και εγω ετσι νομιζω. Μπορει να παει και σε μεγαλυτερς επιφανειες το μοντελιστικο δεν

Έναν αερογραφο LVLP με μπεκ άσσο θέλεις Μπάμπη με μπεκ 100cc gravity feed και ένα 6αρι κομπρεσερ.
Δεν κάνουν τα μοντελιστικα για εσένα.

Κυριάκο, στραβάδι είμαι, δεν έχω ιδέα απ´ αυτά γι' αυτό ρωτάω. Κατάλαβες όμως τι ζητάω.
Κι από τιμή αυτό που λες που παίζει;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αερογράφος

βρε βρε βρε καλώς τα μάτια μας τα δυο αχαχαχαχαχαχ

Μπαμπά ο Μιχάλης έχει ασχοληθεί νομίζω. Εγκώ ντεν μπορει να βοητήσει εντω

Hello my dear!!:ernaehrung004:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

OK... Κανόνισέ το...

Δεν φτιάχνουν τα χρώματα σε τρίτσιπα μηχανάκια όσο και να χτυπιέσαι!! Άμα λείπουν τα καθρεφτάκια...τον ήπιες!!:D

Ενα τετοιο πιστολακι με ανταλλαξιμες μυτες απο 0,4 εως και 2mm θα σου επιτρεψει να πεταξεις τα παντα απο βαφες βερνικια και υποστρωματα χωρις πολυ αχνα.
http://www.airblock.gr/aerografos-airmax-as2000-me-anw-doxeio-1-0.html

Ξέρεις πόσα bar χρειάζεται αυτό το πιστόλι για να δουλέψει σωστά;