Προφανώς δεν υπονοήθηκε ότι έγινε αυθαίρετη λήψη ή ότι δεν πρέπει να τηρούνται οι διαδικασίες ασφαλείας.
Δεν είναι αυτό το θέμα μας άλλωστε.
Απλώς, επειδή είναι παράλογο να παγώνουν ενα drone στον αέρα και να το αφήνουν μετά στην τύχη του να πέσει όταν τελειώσει η μπαταρία, λέω αν έμαθες αν όντως έτσι προβλέπεται ή πχ είναι στο χέρι του υπευθύνου αν θα το κάνει αυτό ή αν θα το ρίξει / προσγειώσει ή αν θα το αφήσει να κάνει το return to home κλπ (αν έχει αυτές τις δυνατότητες φυσικά).
Δε νομίζω ότι κάτι από τα παραπάνω είναι μυστικό και ούτε εξετάζουμε φυσικά την προκειμένη περίπτωση.
Απλώς με αφορμή αυτή προσπαθούμε να ενημερωθούμε για ένα ενδιαφέρον θέμα.
Παιδιά δεν τα ξέρουμε ολα, ούτε ολα δημοσιευονται νομίζω, υπάρχουν σίγουρα τεχνολογίες στρατιωτικης φύσεως που προκαλούν παρεμβολές ηλεκτρονικών, τώρα αν κάτι τέτοιο υπάρχει εγκατεστημένο σε ακριτικό αεροδρόμιο και τι πιθανόν μπορεί να κάνει σε drone δεν το ξέρω, είναι μια πιθανότητα αλλα αν υπάρχει σίγουρα δεν είναι κάτι προηγμένο και έξυπνο να του μιλήσει και να το καθοδηγήσει ειδαλως το drone θα είχε προσγειωθεί.
Εδώ αστόχησε παταγωδώς (κατά τα γραφόμενα στον τύπο) το νεοαποκτηθεν και καλοπληρωμένο σύστημα ενδοεπικοινωνίας των κρατικών μονάδων επέμβασης στην φωτιά και προσπαθούσαν να μιλήσουν με κινητά και Viber .... τι ψάχνουμε τώρα... προσγείωση στα μυαλά μας θελουμε.
Έρχεται το Mavic 2, και μάλιστα υποτίθεται σε 2 εκδόσεις, μια με zoom (μα γιατί???) και μια με αισθητήρα 1" (εδώ είμαστε) και μάλιστα από την Hasselblad!
Αν κατάλαβα καλά το Dynamic Range που δώσανε ήταν με την λειτουργία Auto HDR ( αυτόματο exposure bracketing & blending ).
Το "the best mavic" "best consumer" κάτι μου λέει πως δεν θα είναι τόσο κοντά στο Phantom 4 η κάμερα όσο θα ήθελες @Maestro
Το οποίο είναι... αPhantο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.