Αεροψεκασμοί με χημικές ουσίες.

Απάντηση: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

τσοπα τσοπα...

Ρε συ η τεχνολογία των καυσίμων αλλάζει... αυτό είναι γεγονός. Το θέμα είναι πώς και πόσο (και αν) επηρεάζει το φαινόμενο.

Βασίλη μου είπαμε ότι αν ήθελαν κάτι (αλήθεια τι???) θα στο έριχναν στο τσιγάρο, το ουισκάκι, τη κόλα κόκα, το νερό και δεν ξέρω που αλλού... και δεν θα υπήρχε συζήτηση τώρα...

ε και ?

τι ακριβώς αναφέρει που να ακυρώνει το πρόσφατο φαινόμενο με την πλήρη νέφωση που προκαλούν τα μοντέρνα ? σκάφη κάποιες μέρες του μηνα ?

λυπάμαι δεν ,,,

δεν μπορω να πιστέψω ότι κάτι άλλαξε πρόσφατα ..

Τώρα το είδα...

Τι πρόσφατα?

Μέσα δεκαετίας 90 στα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα βρέθηκα στο σιπολ στην Ολλανδία και χάζευα το δίχτυ που έστηναν τα αεροπλάνα στον ουρανό!
Στο δικό μας πέρναγαν ελάχιστα και για αυτό μου έκανε εντύπωση και τα χάζευα...

Η αλήθεια είναι όμως ότι η άσπρη γραμμή δεν τραβούσε τόσο, ούτε απλωνόταν με τον ίδιο τρόπο. Αυτό για μένα είναι αλλαγή. Η συχνότητα όμως imo είναι απολύτως δικαιολογημένη.

Re: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Πάντως το να αποκαλούνται όσοι την ψάχνουν λίγο παραπάνω,πέρα δηλαδή απο το προφανές,παραμυθολάγνοι και ηλίθιοι είναι τουλάχιστον άκομψο.Ηλίθιοι και παραμυθάδες και η Ένωση Φυσικών Ηνωμένων Πολιτειών,που με ολόκληρη εκστρατεία στις ΗΠΑ κατέδειξε το γελοίο της υπόθεσης στην καταστροφή του WTC απο δύο..αεροπλάνα.Μα οι ηλίθιοι τόσα χρόνια,αντί να γεμίζουν βυτία με κηροζίνη και να τα αμολάνε σε εγκαταστάσεις-στόχους κάθονται και φτιάχνουν βόμβες και πυραύλους αξίας εκατομμυρίων..
Τέλος πάντων,αυτά απο εμένα,καλή συνέχεια.

Δεν ξερω γιατι εχουν αρχισει αρκετα posts που αναφερονται σε μυθους, δοξασιες, παραμυθια κλπ.

Νομιζω οτι οσοι παρακολουθουν το νημα (τουλαχιστον εγω) ενδιαφερονται μονο για το θεμα μολυνσης (εαν αυτο υπαρχει βεβαια)

Οπως θα παρακολουθουσαμε μια ειδηση περι μολυσμενων κρεατων σε φαστφουνταδικα, ή γαλατα με μελαμινη, ή μολυνση υδατων απο βιομηχανικα αποβλητα ή, ή, ... ετσι θελω να πιστευω οτι υπαρχει ενδιαφερον και επ'αυτου. ΑΝ υπαρχουν ενδειξεις χημικων ψεκασμων (δεν μας ενδιαφερουν οι λογοι) καλο θα ηταν να ασχοληθει ενας τοπικος ή παγκοσμιος φορεας, απλα απο ενδιαφερον υγειας.

Ας μην συνεχισουμε να συνδεουμε το θεμα με θεωριες συνομωσιας και ολα τα παλαβα που γραφονται κατα καιρους.

Για παραδειγμα, στο παραπανω ποστ του spartiatis δινεται ενα Link οπου βρηκα μια πληροφορια που λεει οτι ενω στο ντοκυμαντερ μιλανε για υψηλα επιπεδα αλουμινιου σε δειγματα λασπης, παρ'ολα αυτα μετρησεις απο επισημους φορεις λενε οτι το αλουμινιο υπαρχει σε καποια υλικα μεχρι και 8-10% αναλογια, αρα το αλουμινιο στη λασπη και τα δειγματα που βρηκαν δεν ειναι απο τους υποτιθεμενους ψεκασμους.

Ετσι κι αλλιως γνωριζουμε οτι ενω το αλουμινιο ειναι τοξικο, εν τουτις το χρησιμοποιουμε και το προσλαμβανουμε ακομα και απο τα αλουμινενια σκευη μαγειρικης.
Με ολα αυτα θελω να πω οτι δεν νομιζω οτι πρεπει να λεμε τα αυτονοητα περι παραμυθιων και συνομωσιων.

Αν διαφορες κυβερνησεις ανα τον κοσμο κανουν χρηση χημικων ας ψαχτει. Δεν εννοουμε ομως οτι κανουν χρηση χημικων για να μας κανουν ζομπι, ελεος.

Ουτε οι εταιριες κινητης τηλεφωνιας οταν εκρυβαν τις κεραιες μεσα σε θερμοσιφωνες το εκαναν για να στειλουν το σατανα να μας μιλα μεσα στο μυαλο μας. (αυτο ισως να το πιστευει μονο η Λουκα :p ) Εμας μας ενοιαζε μονο αν υπαρχουν επιπτωσεις απο την ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια καθαρα για ιατρικους λογους. Ασχετως αν σημερα θεωρειται οτι ειναι καλυτερα πολλες μικρες κεραιες, παρα μια γιγαντια μακρινη πανω στο βουνο που να μας ακτινοβολει πιο δυνατα κι απο το ματι του Sauron.

Καταλαβαινετε λοιπον οτι αν καποιοi εδω στο avclub οπου θεωρειτει και τεχνικο forum ασχολουμαστε με το θεμα, ειναι καθαρα για λογους υγειας, οπως θα ασχολουμασταν και με ενα οποιοδηποτε αλλο θεμα υγειας.

Τωρα αν οντως ψεκαζουν ΜΟΝΟ για ελεγχο καιρου (αν γινεται αυτο, μην παρεξηγηθω κι ολας) για να γεμιζουν τα υδραγωγια με βροχη και να εχουν νερο οι καμποι της Λαρισας δεν ειδα κανεις να μιλα για αυτο, ουτε για ελεγχο του νου, ουτε οτι ετοιμαζουν εδαφος για εξωγηινους ουτε τιποτα απο ολα αυτα τα κωμικα.

Ειναι απλα τα πραγματα. Αν οντως χειραγωγουμε τον καιρο με χημικα (δεν μου ειναι δυσκολο να πιστεψω στη σημερινη εποχη οτι ισως βρηκαν τροπο να δημιουργουν συννεφα) ειτε για να εχει τοπικα οφελη η καθε χωρα (αγροτικα προιοντα, ξηρασιες κλπ) ειτε ειναι ψεκασμοι παγκοσμιου συμφεροντος (υπερθερμανση του πλανητη κλπ) δεν νομιζω οτι εχει να κανει με σφαιρα φαντασιας , ξωτικα και αλλα κουφα που ακουγονται και γραφονται.

Νομιζω οτι τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα. Πρεπει σωνει και καλα να υπαρχει στη μεση συνομωσια, εξωγηινοι και αλλα κουραφεξαλα. ?

ΑΝ λεω ΑΝ, ψεκαζουν, ας γινουν μετρησεις (αν δεν υπαρχουν ηδη) απο θεμα μολυσνης χημικων και μονο. Δεν μας εχουν συνηθισει (και αποδειξει) οι τεραστιες χωρες οτι πραγματικα νοιαζονται για το περιβαλλον.

Οσοι τουλαχιστον εδω μεσα θελω να πιστευω λεμε να κοιταξουν το θεμα και το παρακολουθουμε, θεωρω οτι αναφερομαστε σε μια πιθανη μολυνση εδαφους και μας ενδιαφερει απο την ιδια σκοπια οπως θα μας ενδιεφερε μια παρανομη χωματερη, ή οποιοδηποτε σκανδαλο υγειας/μολυνσης συμβαινει κατα καιρους και το μαθαινουμε. Τιποτε περισσοτερο, τιποτε λιγοτερο.

Τωρα αν καποιος εδω μεσα θελει και γουσταρει να πιστευει σε ελεγχους του νου, εξαλειψη πληθυσμου, μπορει να το κανει ανετα, αλλα ας μην γεμιζουμε το νημα με δεκαδες ποστς που να λενε οτι ειναι γελοιο και γραφικο το θεμα. (ειναι αυτονοητο αυτο φυσικα)

Τα παραπανω για να ξεκαθαρισω τη θεση μου για να μην χαρακτηριστω κι εγω γελοιος και γραφικος που πιστευω σε παραμυθια μαγισων , δοξασιων κλπ
ΔΕΝ ειπα ποτέ οτι μας ψεκαζουν. Ειπα οτι αν το κανουν, ας γινουν μετρησεις χημικων για την υγεια/περιβαλλον.

Υ.Γ.
Θα με κανετε να πιστεψω στο τελος, οτι δεν υπαρχουν βρικολακες και λυκανθρωποι κι ας υπαρχουν ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ αποδειξεις πλεον.

:BDGBGDB55:
images

Last edited:
Re: Απάντηση: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Να το πώ αλλιώς ,, τι ακριβώς άλλαξε στη σύσταση του κάυσιμου είτε στην λειτουργεία του jet που δικαιολογεί την μάυρη κατάρα που φτιάχνουν σαν ατμοσφαιρα καποιες μέρες του μήνα ?

δεν με ενδιάφέρει εαν με λέτε παλαβιάρη ,, sbutsom ,, που λέει και μια ψυχή !

απλά μερικά φαινόμενα θέλουν σοβαρή εξήγηση και απάντηση , ιδίως εάν υπάρχει προιστορία και δεδομένα κάποιας μορφής ! αυτα τα δεδομένα γιατί αλλαξαν ?

απλα πράγματα ,, χεστε τα ουφο και τα ψυχομπερδέματα ..

Δεδομένα φίλε μου δεδομένα
Γιατί δεν έχουμε δεδομένα για τους ψεκασμούς?

Άσε τα μετεωρολογικά και λοιπά.

Η απόδειξη για τους ψεκασμούς που υποστηρίζεις χρειάζεται δεδομένα

Το βάρος της αποδείξεις πέφτει σε όσους πιστεύουν στους ψεκασμούς αυτούς. Και όχι αντίστροφα.

Δεδομένα για τα φαινόμενα που πρόσφατα παρατήρησες δεν έχουμε που να δείχνουν σε κάτι πονηρό.

Άρα είναι θέμα πιστής – όσοι πιστοί προσέλθετε.

Οι θεωρίες συνωμοσίας είναι η ψευδαίσθηση του ηλίθιου ότι καταλαβαίνει τον - εξαιρετικά πολύπλοκο - κόσμο.

Δηλαδή,όποιος έχει ασχοληθεί με κάτι για αρκετό καιρό,και έχει διαβάσει αρκετά πάνω σε αυτό,έχει διαμορφώση άποψη...πάει να πεί ότι είναι ηλίθιος;
Όλοι πρέπει να πιστεύουμε το ίδιο πράγμα;!! Δεν καταλαβαίνω....

Όποιος νομίζει ότι η Nasa έχει βρεί μόνο νερό στο διάστημα,είναι γελασμένος!! Αλλά ας μην χαλάσουμε το νήμα.

Εγώ έχω καταλάβει ότι κάποιους απο εμάς τους ψεκαζουν και κάποιους όχι... :p

Εγώ έχω καταλάβει ότι κάποιους απο εμάς τους ψεκαζουν και κάποιους όχι... :p

Άσε τώρα που πας να κρυφτείς
Εσύ είχες πέσει μικρός στην χύτρα με τα ψεκάστηκα
Δε χρειάζεται να σε ψεκάσουμε άλλο
:afro:

Ρε παιδιά γιατί αρπάζεστε με το τίποτα?

ένα γενικό ρητό γράφτηκε, το οποίο έχει και μια λογική, βάσει της μεγαλομανίας μας.

Ούτε στο ίδιο τραπέζι καθόμαστε ούτε έχει στο νού του ο Κώστας ή οποιοσδήποτε άλλος εσένα-εμένα ή κάποιον!!!

Αξιολογείστε τι γράφει ο καθένας πάρτε τα χρήσιμα και πάμε παρακάτω.

(Βασω ετοιμάσου να σε πάρουν οι εξωγήινοι... :flipout::flipout::flipout: :ernaehrung004:)

Άσε τώρα που πας να κρυφτείς
Εσύ είχες πέσει μικρός στην χύτρα με τα ψεκάστηκα
Δε χρειάζεται να σε ψεκάσουμε άλλο
:afro:
Τωρα τελευταια παντως οντως εχω περιεργη συμπεριφορα. Εδω και κατι μηνες κοιταω τα log απο τα παλια flac και αν δεν ειναι :

Test CRC 185xxxxx
Copy CRC 185Dxxxxx
Accurately ripped
τα σβηνω. Αλλα και αυτα που κραταω δεν ξερω αν ειναι Original to log και τα σβηνω και αυτα... Δεν μπορει, με ψεκαζουν... :p

Ρε παιδιά γιατί αρπάζεστε με το τίποτα?

ένα γενικό ρητό γράφτηκε, το οποίο έχει και μια λογική, βάσει της μεγαλομανίας μας.

Ούτε στο ίδιο τραπέζι καθόμαστε ούτε έχει στο νού του ο Κώστας ή οποιοσδήποτε άλλος εσένα-εμένα ή κάποιον!!!

Αξιολογείστε τι γράφει ο καθένας πάρτε τα χρήσιμα και πάμε παρακάτω.

Εγω παντως καθε φορα που βλεπω ιχνη στον ουρανο, θα βγαζω τον ενισχυτη/dac στο μπαλκονι.
Κι αν ισχυει οτι ψεκαζουν με με μικροσκοπικα nanobots που λεει ενα απο τα σεναρια. ?
Παιζει και να μου τον αναβαθμισουν. !

Μπα κακό θα σου κάνει ρε συ... τύλιχτο σε αλουμινόχαρτο δεν είμαστε για τέτοια...

(βασω το βουβάλι τέλος η βοσκή, βάλτο στο μαντρί... :Banane0:)

Κανείς δεν μιλάει με απόλυτη σιγουριά...για το οτιδήποτε. Απλώς ο καθένας εκφράζει την άποψη που έχει για τα θέματα αυτά.
Ελπίζω να είναι σεβαστό απο όλους εδώ μέσα!

ο Βασιλης ειπε ενα σωστο,το φαινομενο παρατηρειται καποιες μερες και οχι καθε μερα.
Γιατι;
Δεν πετανε καθε μερα αεροπλανα;

ο Βασιλης ειπε ενα σωστο,το φαινομενο παρατηρειται καποιες μερες και οχι καθε μερα.
Γιατι;
Δεν πετανε καθε μερα αεροπλανα;

Οχι αυτα με το "καλο πραμα:aetsch:

γιατί η ατμόσφαιρα είναι κάθε μέρα η ίδια ρε Λάκη?

Ο τζουτζου έγραψε αυτό που ισχύει. Απόδειξη υπάρχει ότι κάτι ραντίζουν?
Αν δεν, τότε τι συζητάμε?

Δώστε στοιχεία να τα κρίνουμε.
Πέρασε το τάδε αεροκλάνο σε τάδε ύψος με τάδε ατμοσφαιρικές συνθήκες (θερμοκρασία-πίεση-υγρασία αρκούν) -> άφησε ουρά
Πέρασε το δείνα αεροκλάνο σε τάδε ύψος με τάδε ατμοσφαιρικές συνθήκες (θερμοκρασία-πίεση-υγρασία αρκούν) -> δεν άφησε ουρά

Τώρα τι να αποδείξουμε και εμείς και οι αεροπορία? ...να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε αλέφαντες?

:ernaehrung004:

Εκεινος ο ασπρομαλης παππουλης (του δημοκριτου ??) που τον ειχαν καλεσμενο τωρα προσφατως στην εκπομπη της τηλεορασης για τα chemtrails νομιζω οτι ανεφερε οτι με 10-30 χιλιαδες ευρω (δεν θυμαμαι το ποσό) μπορουν να στειλουν ενα μπαλονι να παρει μετρηση αλλα χρειαζεται να γινει σε συνεργασια με καποιον θεσμικο επισημο φορεα, αλλιως δεν θα θεωρουνται τα αποτελεσματα αξιοπιστα.

Τωρα θα μου πεις με την κριση μπαλονια θα πληρωνουμε. ? Ξερω εγω. ? Τοσες και τοσες σπαταλες (βλεπε κρατικες ιστοσελιδες τεραστιου κοστους) πληρωνουμε.

Εκεινος ο ασπρομαλης παππουλης (του δημοκριτου ??) που τον ειχαν καλεσμενο τωρα προσφατως στην εκπομπη της τηλεορασης για τα chemtrails νομιζω οτι ανεφερε οτι με 10-30 χιλιαδες ευρω (δεν θυμαμαι το ποσό) μπορουν να στειλουν ενα μπαλονι να παρει μετρηση αλλα χρειαζεται να γινει σε συνεργασια με καποιον θεσμικο επισημο φορεα, αλλιως δεν θα θεωρουνται τα αποτελεσματα αξιοπιστα.

Τωρα θα μου πεις με την κριση μπαλονια θα πληρωνουμε. ? Ξερω εγω. ? Τοσες και τοσες σπαταλες (βλεπε κρατικες ιστοσελιδες τεραστιου κοστους) πληρωνουμε.

Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν φοιτητές που κάνουν αντίστοιχα πειράματα … δεκαετίες τώρα …

Σίγουρα δηλαδή δεν είναι τόσο ακριβό σπορ – η μέτρηση.

Άλλοι στέλνουν και πυραυλικά, 2stage , 3stage , από την αυλή τους που λέει ο λόγος, στην βόρεια Ευρώπη και στις ΗΠΑ…

γιατί η ατμόσφαιρα είναι κάθε μέρα η ίδια ρε Λάκη?

Ο τζουτζου έγραψε αυτό που ισχύει. Απόδειξη υπάρχει ότι κάτι ραντίζουν?
Αν δεν, τότε τι συζητάμε?

Δώστε στοιχεία να τα κρίνουμε.
Πέρασε το τάδε αεροκλάνο σε τάδε ύψος με τάδε ατμοσφαιρικές συνθήκες (θερμοκρασία-πίεση-υγρασία αρκούν) -> άφησε ουρά
Πέρασε το δείνα αεροκλάνο σε τάδε ύψος με τάδε ατμοσφαιρικές συνθήκες (θερμοκρασία-πίεση-υγρασία αρκούν) -> δεν άφησε ουρά

Τώρα τι να αποδείξουμε και εμείς και οι αεροπορία? ...να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε αλέφαντες?

:ernaehrung004:

σαν τι αποδειξεις θες βρε Νικο;
Μια διαπιστωση κανω,βλεπουμε ολοι μας οτι καποιες μερες το μηνα να συννεφιαζει τεχνητα ο ουρανος και τις υπολοιπες οχι.
Η κοινη λογικη τι λεει;
οχι παντως αυτο που λες εσυ,οτι αλλαζουν οι ατμοσφαιρικες συνθηκες.
Το θεμα δεν ειναι αν ψεκαζουν.
Το θεμα ειναι τι και γιατι.
Με αφορισμους και με απαξιες,δεν γινεται δουλεια.(δεν αναφερομαι προσωπικα σε σενα).

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν φοιτητές που κάνουν αντίστοιχα πειράματα … δεκαετίες τώρα …

Σίγουρα δηλαδή δεν είναι τόσο ακριβό σπορ – η μέτρηση.

Άλλοι στέλνουν και πυραυλικά, 2stage , 3stage , από την αυλή τους που λέει ο λόγος, στην βόρεια Ευρώπη και στις ΗΠΑ…

Καλα εγω δεν σταθηκα στο κοστος. Και 30 χιλιαρικα να ειναι δεν ειναι μεγαλο κοστος σε σχεση αυτα που δαπανουμε καθημερινα για το τιποτα.
Απλα μου εμεινε η φραση οτι οσα μπαλονια και να στειλουν, αν δεν εχει δωσει την εντολη καποιος επισημος θεσμικος φορεας, τα αποτελεσματα των μετρησεων δεν θα ληφθουν υπ'οψιν σαν επισημα.