Αεροψεκασμοί με χημικές ουσίες.

Απάντηση: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Δε με θιγεις No problem.

απλα το βρισκω too much ολη αυτη την συνομωσία και τελικά μονο οι υποστηρικτες να εχουν δηθεν στοιχεία και να μην εχει διαρρεύσει τιποτα, τοσα χρόνια, τόσες πτήσεις, τοσο ανθρωπινο δυναμικο να το υποστηρίζει, σε τοσες καταστασεις διαφορετικές, σε τόσες χώρες και πόσα άλλα.
Σκέφτομαι ξανα το χιουμοριστικό παράδειγμα σε καποιο βίντεο αν το θυμαμαι καλα, βάλε κάποιον να σε ψεκάσει με αποσυμφορητικό μύτης απο τον 3ο όροφο, για να δούμε θα σου ξεβουλώσει?
σκεφτείτε το μόνο λίγο αναλογικά....και λογικά.

ΥΣ, ειμαι πολυ περίεργος να δω contrail Και έπειτα συννεφια/βροχη/χιονι whatever. Σοβαρά, έχουμε τέτοια τεχνολογία και παίζουν χώρες που δεν έχουν νερό να πιουν?

ΥΣ2. Συγγνωμη αν φαινομαι λίγο aggresive, δεν εχω καν την διαθεση κραξιματος η κάτι αλλο, εχω απλα περιεργο σαρκαστικό χιουμορ (που μαλλον εγω το καταλαβαινω μονο) ;)

εσυ εστιαζεις,κακως για μενα,στο οτι μας ψεκαζουν για να μας βλαψουν εμας ως οντοτητες.
Εγω θεωρω οτι καποιος αλλος ειναι ο στοχος,αυτον προσπαθω να καταλαβω.
Εχουν ειπωθει καποιες σκεψεις,τις οποιες δεν υιοθετω,απλα τις κραταω εν δυναμει,οπως ελεγχος καιρου ή ενισχυση του γνωστου Χαρπ.
Μπορει να ειναι κατι αλλο,που να μη πηγαινει καν το μυαλο μας.
Και κατι αλλο,περα απ'το συννεφιασμα,υπαρχει κι αυτος ο περιεργος αφρος που μαζευεται στην ακρη των δρομων μετα απο εντονη βροχη.

εσυ εστιαζεις,κακως για μενα,στο οτι μας ψεκαζουν για να μας βλαψουν εμας ως οντοτητες.
Εγω θεωρω οτι καποιος αλλος ειναι ο στοχος,αυτον προσπαθω να καταλαβω.
Εχουν ειπωθει καποιες σκεψεις,τις οποιες δεν υιοθετω,απλα τις κραταω εν δυναμει,οπως ελεγχος καιρου ή ενισχυση του γνωστου Χαρπ.
Μπορει να ειναι κατι αλλο,που να μη πηγαινει καν το μυαλο μας.
Και κατι αλλο,περα απ'το συννεφιασμα,υπαρχει κι αυτος ο περιεργος αφρος που μαζευεται στην ακρη των δρομων μετα απο εντονη βροχη.

Οχι ακριβώς, εστιάζω σε ολη την διαδικασία είτε ψεκάζουν για να μας κάνουν κακό ειτε για οτιδήποτε άλλο.
εαν υπήρχε καποιο σχέδιο οργανωμένο που να εχει σχεση με τον καιρό, αλλαγη κλιματολογικών συνθηκών κλπ θα ηταν γνωστό, ελεγχόμενο και επιθυμητό, με κάποιο σκοπό τέλως πάντων. όχι στα κρυφά. Κι αν γίνεται έτσι, να σκοτεινιάσει η να βρέξει έστω. so what? συνωμοσία τετιου επιπέδου με ποιο σκοπο?

Για τον αφρο που λες στον δρόμο, για ποιο λογο θα επρπε να ευθύνεται αυτό κι οχι η απλή βρώμα από καυσαέρια, χώματα, φθορά ελαστικών, βρωμιές και οτιδήποτε κυκλοφορεί έξω?
ΣΙγουρα τα καυσαερια των αεροπλάνουν συμβάλλουν ΚΑΙ αυτα στην ρύπανση, οχι ομως μονα τους.

Last edited:

Οχι ακριβώς, εστιάζω σε ολη την διαδικασία είτε ψεκάζουν για να μας κάνουν κακό ειτε για οτιδήποτε άλλο.
εαν υπήρχε καποιο σχέδιο οργανωμένο που να εχει σχεση με καιρό θα ηταν γνωστό, ελεγχόμενο και επιθυμητό. οχι στα κρυφά.

Για τον αφρο που λες στον δρόμο, για ποιο λογο θα επρπε να ευθύνεται αυτό κι οχι η απλή βρώμα από καυσαέρια, χώματα, φθορά ελαστικών, βρωμιές και οτιδήποτε κυκλοφορεί έξω?

γιατι πολυ απλα ειναι ενας λευκος αφρος που μοιαζει με σαπουναδα,αν ηταν καυσαερια,θα υπηρχε ανεκαθεν και ειδικοτερα την δεκαετια του '80 που ειχαμε τεραστιο προβλημα με το νεφος,καινουριο φρουτο ειναι.
Το χωμα δεν αφριζει και βρωμιες δεν μπορει να ειναι,γιατι υπαρχει σε ολους τους δρομους και μονο οταν βρεχει πολυ.
Η λογικη λεει οτι οταν βρεχει πολυ,θα πρεπει να ξεπλενονται οι δρομοι κι οχι να εμφανιζεται αυτος ο αφρος.

γιατι πολυ απλα ειναι ενας λευκος αφρος που μοιαζει με σαπουναδα,αν ηταν καυσαερια,θα υπηρχε ανεκαθεν και ειδικοτερα την δεκαετια του '80 που ειχαμε τεραστιο προβλημα με το νεφος,καινουριο φρουτο ειναι.
Το χωμα δεν αφριζει και βρωμιες δεν μπορει να ειναι,γιατι υπαρχει σε ολους τους δρομους και μονο οταν βρεχει πολυ.
Η λογικη λεει οτι οταν βρεχει πολυ,θα πρεπει να ξεπλενονται οι δρομοι κι οχι να εμφανιζεται αυτος ο αφρος.

Εγω το βλεπω λογικο παρουσια νερου και ολων αυτων των στοιχείων να αφριζει εστω και λιγο εκει που συσσωρεύεται το νερό, οπως μια μπουγάδα δλδ, εδω στις βρωμικες παραλιες τα βλέπουμε πάνω στην θάλασσα αφρό και φουσκάλες... βρώμα απλά δε φταιει κατι συγκεκριμένο, ολα αυτα που ΕΜΕΙΣ πεταμε (απο αποβλητα μεχρι γόπες) φταινε.

Re: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Επανέρχομαι για λίγο στις μετρήσεις

Είμαστε τυχεροί που υπάρχει μια στρατιά δορυφόρων, που παρακολουθούν καθημερινά τη γή μας.
Ανάλογα με τις τεχνικές που χρησιμοποιούν δίνουν αποτελέσματα για διάφορα περιβαλλοντικά δεδομένα, φαινόμενα, προβλέψεις καιρού κ.ο.κ.

Εφοδιασμένοι με μπόλικα δεδομένα, πολλοί επιστήμονες προσπαθούν να αναγνωρίσουν τις επιπτώσεις που έχει η τεχνολογία την γη μας.

Στα πλαίσια αυτά γίνονται πολλές μελέτες για την επίδραση ακόμα και τον αεροπλάνων. Ακόμα και η φυσιολογική (χωρίς καμία πονηρή ουρία ή άλλη χρήση) καθημερινή δρομολόγηση αφήνει το στίγμα της στην ατμόσφαιρα.

Γενικά μπορεί να αντιδρώ και εγώ λίγο απότομα, σε συμπεράσματα που τα θεωρώ αυθόρμητα.
Αλλά, κανείς δεν είπε ότι το να ψάχνεις είναι κακό.
Όλοι ψάχνουμε.
Και ειδικά την επίδραση του ανθρώπου στην ατμόσφαιρα μας καλά κάνουμε και την ψάχνουμε.
Τον ανθρωπογενή παράγοντα
Όποιος και να είναι αυτός.

Και κάθε μέτρηση ακόμα και για ναρκωτικά ή βαριά μέταλα στον αέρα ή δε ξέρω και εγώ τι άλλο, χρήσιμη είναι

γι αυτο ειχα γραψει,οτι μια χημικη αναλυση σε αυτο τον αφρο,θα ηταν πολυ ενδιαφερουσα.

Ύστερα από συζήτηση με φίλο μου πιλότο της ΠΑ, κατέληξα στα εξής:

Δεν υπάρχει περίπτωση.

Ούτε γι'αστείο, ούτε στα σοβαρά, ούτε τίποτα.

Λίγα post πιο πριν, (post 212) δημοσιεύτηκε η επίσημη ανακοίνωση(ο συντάκτης της και ο φίλος μου ήταν συμμαθητές-αμ πώς!!!) της ΠΑ για το θέμα.Όλα εξηγούνται εκεί.

Τα επιχειρήματα -που έχω παραθέσει πολλές φορές μέχρι τώρα- είναι το υψηλό βάρος, κόστος και η μυστικότητα που υποτίθεται ότι υπάρχει, όχι μόνο ανάμεσα στους πιλότους αλλά και στους τεχνικούς και στους επιστήμονες που παρασκευάζουν το μείγμα, για τόσα χρόνια και σε τόσες διαφοετικές περιοχές και εποχές.Αυτά λέει η λογική.

Αν κάποιος τώρα θέλει να πιστεύει πως τα πράγματα είναι διαφορετικά, δικαίωμά του αλλά γίνεται τουλάχιστον γραφικός και προσβλητικός για τη νοημοσύνη ανθρώπων που προσπαθούν να βρουν άκρη με τη λογική.

Όσο για το θέμα μόλυνση: Μπορεί να υπάρχει αρκετή,πραγματικά δεν το αρνούμαι, αλλά όχι από τα αεροπλάνα ΜΟΝΟ. Σίγουρα τα καυσαέρια των αεροπλάνων συμβάλλουν στην ατμοσφαιρική ρύπανση, προφανώς περισσότερο από το σύνολο των αυτοκινήτων ενός μικρού χωριού, αλλά το να αφήνουν πίσω τους επίτηδες χημικά στοιχεία για να μολύνουν (τι; ) είναι τουλάχιστον γελοίο.Πάντως θα μ'ενδιέφερε και μένα μιη χημική ανάλυση του "αφρού" στις άκρες των δρόμων.

Ευχαριστώ τα μέλη Φρα.Πε, tmjuju , warewolf73 ,Yperion για τα στοιχεία και τα links.

Ζητώ συγγνώμη με τη σειρά μου από όλους γιατί ξέρω πως η γλώσσα που χρησιμοποιώ είναι σκληρή, αλλά πιστεύω πως μόνο με σκληρότητα μπορεί να αντιμετωπιστούν τέτοιου είδους φαινόμενα.

Φίλε warewolf73 (τώρα είσαι φίλος,πάει!!!:a0210:)φυσικά και δεν υπάρχε θέμα παρεξήγησης-κουβέντα κάνουμε!! :ernaehrung004:- και το γεγονός ότι άφησα ασχολίαστα κάποια video, έχει να κάνει με το ότι δεν τα είδα, λόγω χρόνου και όχι αδιαφορίας.

Η Σουηδή πολιτικός δεν έχει να χάσει τίποτε λέγοντας πως η κυβέρνηση της χώρας της συνομωτεί με την CIA και την NSA για να μολύνει το έδαφος της χώρας της.Ντόρο γύρω από το όνομά της κάνει, αλλά τα συμπεράσματά της είναι πολύ μακριά από το να χαρακτησιστούν "επίσημες εξηγήσεις"

Τέλος, θαυμάζω την ευκολία και την επιμονή μερικών ανθρώπων-παρά τις λογικές εξηγήσεις- να συνεχίζουν να υποστηρίζουν με πάθος(μιλάω για άλλα fora) τη δική τους εξήγηση. Μάλλον έχει να κάνει με την ανθρώπινη φύση στο να θέλει να πιστέψει κάτι, όσο απίθανο κι αν φαίνεται...

Last edited:

ασχετο αλλα και σχετικο.
Πριν δυο-τρια χρονια εδω στην ''επι παντος'' συζητουσαμε για την υπαρξη πετρελαιου στην Ελλαδα κι οσοι υποστηριζαμε τη θεση οτι υπαρχουν πλουσια κοιτασματα στη χωρα μας,αντιμετωπιστηκαμε ως γραφικοι.
Και δωστου επιστημονικες αναλυσεις και πολιτικες τοποθετησεις,το αποτελεσμα πλεον το γνωριζουμε ολοι και δικαιωνει οσους υποστηριζαν την υπαρξη υδρ/κων.
Τι θελω να πω;
Μην ειστε απολυτοι για τιποτα.

Στα χωριά εδώ, είτε βρέχει λίγο, είτε πολύ, αφρός δεν σχηματίζεται... Δεν ξέρω για άλλες περιοχές...

Ετσι, μιας και κανουμε χαλαρη κουβεντουλα για τον απογευματινο καφε.
Ας υποθεσουμε οτι ψεκασμοι γινονται. Δυο σεναρια.

α) καθε χωρα κανει ψεκασμους για δικα της οφελη. π.χ. να δημιουργησει μια καταιγιδα εδω, ή να την παρει απο ενα αλλο μερος για να μην υπαρχουν πλημμυρες.
Σε αυτη την περιπτωση, παλι δεν ξερουμε αν ψεκαζει με δικα της χημικα, αεροπλανα , πιλοτους, ή υπαρχει "υπηρεσια" που ενοικιαζεται να κανει αυτη τη δουλεια.

β) Οι ψεκασμοι γινονται σε παγκοσμιο επιπεδο, οχι για να δημιουργουμε βροχη για τα αμπελια, αλλα για ενα παγκοσμιο καλο. (π.χ. υπερθερμανση πλανητη)
Φυσικα, (θεωρια συνομωσιας) θα μπορουσε ο πραγματικος λογος να ειναι " αποχαυνωστε τους ολους" αλλα βαλτε 5 επιστημονες να λενε οτι ψεκαζουμε για την υπερθερμανση. Οπως και να εχει, αν ισχυει το β σεναριο, ποιος μου λεει εμενα οτι δεν ψεκαζουν τη χωρα μας ξενα αεροπλανα, ξενοι πιλοτοι ή και ακομα, ακομα, να υπαρχει διακρατικη συμφωνια περι μη δημοσιοποιησης του γεγονοτος. (λογοι εθνικης ασφαλειας, να μην προκαλειται αδικαιολογητος πανικος απο την μαζα, κλπ κλπ)

Λες και οτι κανουν τα ανακοινωνουν στον κοσμο. Ισως κατατασσεται σε λογους ασφαλειας, κλπ κλπ

Αυτα τα χαριτολογηματα τα εγραψα για τα πω το εξης: ΓΙΑΤΙ θεωρειτε δεδομενο οτι οι πιλοτοι, ελεγκτες κυκλοφοριας, οδηγοι φορμουλα 1 κοκ ειναι ενημερωμενοι τι γινεται , ή αν γνωριζουν (ή συμμετεχουν) δεν εχουν παρει εντολες να θεωρειται απορρητο το οτι γινεται. Σε αυτη την περιπτωση, αν ηθελαν να θολωσουν τα νερα, θα μπορουσαν να βγαλουν οσους επιστημονες, πιλοτους κλπ στα καναλια να λενε οτι δεν γινεται τιποτε. Μαλιστα αφου το ειπε ο "ειδικος" , ετσι ειναι.
Κι αν ο "ειδικος" πηρε εντολη να πει οτι του εχουν πει να πει. ?

Μα γινονται αυτα τα πραγματα, ειδικα στην Ελλαδα. ? ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ.!!!

Αν λοιπον το κρατος ηθελε να καθησυχασει τους πολιτες, επρεπε να κανει μια δυο μετρησεις στην ατμοσφαιρα για να δουμε εμεις (και αυτοι) τι συμβαινει.
Θα μου πειτε τωρα, μα αν η κυβερνηση ΞΕΡΕΙ (και συμμετεχει κι ολας) οτι γινονται ψεκασμοι που η ιδια προσπαθει να αποκρυψει, θα σου κανει μετρηση. ?

Κι αν σου κανει, εισαι σιγουρος οτι θα σου ανακοινωσει τα σωστα αποτελεσματα. ?

Αρα λοιπον, αφου δεν ξερουμε τι (και ΕΑΝ) ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, αυτο που πρωτιστως μας νοιαζει, ειναι να κανουν μετρησεις στην ατμοσφαιρα.
ΑΝ, λεω ΑΝ, τοτε βρεθουν αλουμινια, ταβανοπροκες και εγω δεν ξερω τι, τοτε να αρχισουμε να συζητουμε ΓΙΑΤΙ μας ψεκαζουν, ΠΟΙΟΙ μας ψεκαζουν, ΓΙΑΤΙ οι πιλοτοι μας ελεγαν ψεμματα, και ολες οι αποριες που υπαρχουν.

Το να γινεται τοσος ντορος, ΠΟΙΟΙ μας ψεκαζουν και ΓΙΑΤΙ χωρις να εχουμε κανει μετρησεις για να δουμε αν οντως μας ψεκαζουν, πιστευω οτι ερχεται σε δευτερη μοιρα.

Χωρις να θελω να προσβαλλω κι εγω πιλοτους, και οσους εχουν να κανουν με πτησεις, που ξερω εγω οτι κι αυτοι ξερουν τι τους γινεται. ?
Λες κι αν ψεκαζουν οι αμερικανοι για το HARP( ετσι, για να ριξω κι αλλο το επιπεδο συζητησης :laugh: ) ωστε να εχουν μεγαλυτερη ακριβεια στις παρακολουθησεις του harp, θα ελεγαν στην οποιαδηποτε ελληνικη κυβερνηση: ενημερωστε οποιον γουσταρετε μωρε , ή ακουστε βαλκανομπουρτζοβλαχοι, για λογους εθνικης παγκοσμιας ασφαλειας ή παγκοσμιας υγειας, ή παγκοσμιου κατι τελος παντων, κανουμε ψεκασμους παντου στον πλανητη, ετσι θα κανουμε και στη μικρη σας χωρα. Μουγκα στη στρουγκα και το κρατατε απορρητο.

Ειδατε αμα θελω (εγω και ο καθενας) να το γυρισουμε σε θεωριες συνομωσιας τι ευκολο που ειναι. ?
Οσο κι αν δεν μπορω να αποδειξω οτι ισχυουν τα παραπανω, αλλο τοσο δεν μπορειτε να μου αποδειξετε κι εσεις οτι δεν ισχυουν.

Αλλωστε, μια ιστορια συνομωσιας/συγκαλυψης, εκ φυσεως παντα εχει καποια οπλα στη φαρετρα της οπως παπαγαλακια συστηματος, "ειδικους" που ορκιζονται οτι δεν τρεχει τιποτε κλπ. Εχουν τα μεσα να θολωνουν τα νερα και να παρουσιαζουν το ασπρο για μαυρο.

Οποτε που καταληγουμε με ολα αυτα. ? Θα αναλωθουμε τωρα σε συζητησεις, ποιος πιλοτος ειπε τι, εμενα ο θειος μου μου ειπε το αλλο κλπ. ?
Απλα τα πραγματα. Ετοιμα 2-3 μπαλονια, και καποια ημερα που τα αεροπλανα θα αμολανε τις ουρες που δεν σβηνουν, να παρουν μετρησεις.
Μια επιτροπη ελεγχου (μην πω καμια εικοσαρια επιτροπες) για να πιστοποιησει τα αποτελεσματα και υστερα μια ανακοινωση επισημη.

Οσο αφελες ειναι (εγω σαν πολιτης) να πιστευω 2-3 blog οτι με ψεκαζουν αποχαυνωτικο αεριο, αλλο τοσο αφελες ειναι να πιστευω εναν πιλοτο που δηλωσε οτι δεν γινονται ψεκασμοι. (σιγα βρε μεγαλε, απο το αυτι σε πιασανε και στο ειπανε. ?)

Και τωρα που τρολαρισα λιγακι οριακα στα ηθικα ορια ενος τρολ για να συνεχιστει η συζητηση,... :popcorn:

Last edited:

Kαι για οσους δεν τελειωσαν ακομα τον καφε τους, συνεχιζω. :p

Ας υποθεσουμε οτι δεν συντρεχουν λογοι διαγαλαξιακων ζητηματων για ψεκασμους.
Απλα κανουμε χρηση μιας νεας τεχνολογιας υλικων και χημικων οπου δημιουργουμε βροχη οπου και οταν γουσταρουμε.
Ερχομαι εγω που εχω τα χημικα ή και τα μισθωμενα αεροπλανα ή και τους πιλοτους και σου λεω.
Ψεκαζεις ή ψεκαζουμε για βροχουλα. Παρενεργειες. ? Ε, λιγο βαριο, αλουμινιο και τα σχετικα. ΟΜΩΣ, ερευνες εδειξαν οτι το αλουμινιο ειναι παντου στη φυση σε αρκετη ποσοτητα. Στη σκονη, στα ρουχα σου, στο πιατο σου, παντου. Ε βρε αδελφε θα επιβαρυνεις λιγο την ατμοσφαιρα, αλλα σιγα σιγα θα διασκορπιστει και θα απλωσει στο χωμα απο την Αλεξανδρουπολη μεχρι την Κρητη. Αστεια πραγματα δηλαδη, ψιχουλα, τιποτα.

Σημασια εχει οτι εχεις τα οφελη βροχης. Αμα γουσταρεις, ριξε ενα τηλεφωνακι να ερθουμε να ψεκασουμε.

Ισως, καθε κρατος ζυγιζοντας τα υπερ και τα κατα (λιγης μολυνσης με αλουμινοσκονη/ μπολικη βροχη) καλειται να αποφασισει ΕΑΝ θα ψεκασει, πότε, και ποσο συχνα.

Χμ. μια-δυο φορες τον μαρτιο και Μαιο μωρε, ετσι για να κατακατσει η σκονη.
Ή απο απληστια να ψεκαζουν πολλες φορες. Μα η υγεια των πολιτων. ???
Για ποια υγεια, ποιων πολιτων. ?
Των πολιτων που τρωνε ολη μερα τρανς λιπαρα στα ταχυφαγια και ειναι απο τους πιο υπερβαρους της ευρωπης. ?
Που ειναι μποτιλιαρισμενοι στην λεωφορο και εισπνεουν τον χαλασμενο καταλυτη του μπροστινου. ?

Ετσι κι αλλιως, σαν κρατος, τους εχουμε γεμισει τη χωρα με απεραντες χωματερες που μολυνουν το εδαφος και τρωμε και προστιμα για αυτες.
Οι μισες επιτροπες (λεμε τωρα) λαδωνονται και αφηνουν να μολυνονται τα ποταμια και οι θαλασσες απο αποβλητα.

Εξ'αλλου, ΔΕΝ ξερουμε ΑΝ η αλουμινοσκονη κανει κακο, αν κανει σε ποσο χρονικο οριζοντα, και τελος παντως, ας επιληφθει η επομενη κυβερνηση.
Ελα μωρε να κανουμε τη δουλεια μας τωρα να γεμισει το υδραγωγειο με νερακι και ας μην το παραζαλιζουμε.

Τα παραπανω σας φαινονται σαν σεναριο επιστημονικης φαντασιας. ?
Εμενα μου φαινεται σαν πιο εφικτο σεναριο (απο το να θελουν παγκοσμια αποχαυνωση) στη χωρα της ρεμουλας, της ανικανοτητας, της αδιαφοριας, της λαμογιας και του ξεπουληματος.

Μπορει να τρεχουν και 1-2 σεναρια μαζι ή παραλλαγες αυτων. Εγω ομως δεν ειμαι σερλοκ χολμς, ουτε ο καθενας. Γιατι τα συζηταμε ολα αυτα. ?

ΟΧΙ, δεν υπαρχουν αποδειξεις κλπ κλπ
Ομως οταν γενικα ο κοσμος παγκοσμια (οπως και στην Ελλαδα) εχει αρχισει να γκρινιαζει τα τελευταια χρονια για τις λευκες γραμμες που δεν σβηνουν στον ουρανο, ε η κλασσικη απαντηση περι contrails ειναι λογικο να μην πειθει αρκετους απο αυτους, αφου κατα το παρελθον το φαινομενο δεν υπηρχε. Αν αλλαξε η τεχνολογια των αεροπλανων και τωρα αφηνουν γραμμες που μενους, ισως θα επρεπε να το πουν. Το εχουν πει ομως επισημα οτι αλλαξε η τεχνολογια κινητηρων κι εκει οφειλεται. ?

Οσο αρκουνται σε μια "τυποποιημενη" απαντηση περι συμπυκνωσεων καυσαεριων, τοσο δεν θα γινονται πιστευτοι. Για αυτο...ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.
(Στον ουρανο, στο εδαφος, στο νερο κλπ)

Μου τελειωσε ο καφες και σταματω...ευτυχως για εσας. :flipout:

Και οσο προσβαλουν την νοημοσυνη και την κοινη λογικη καποιου, τα λογια ενος γραφικου περι ελεγχου καιρου με χημικα, θα πω και εγω οτι την δικη μου νοημοσυνη την προσβαλουν Χ10 οταν λενε: Mα καλα, τι θεωρια ελεγχου καιρου μεσω χημικων και επιστημονικη φαντασια μας τσαμπουνατε. ?

Θα ανταπαντησω και εγω: ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ μωρε, σιγα την επιστημονικη φαντασια που θα μου την καταταξετε και στο επιπεδο κατασκευης αστρικης πυλης. :flipout:
Πας στο χασαπη που σου πουλα το κρεας και σου εξηγει οτι εχει τσιμπημενη τιμη επειδη το κρεας του δεν εχει χημικα που συγκολουν το κρεας, ή χρωστικες, ή οτιδηποτε αλλο.
Ζουμε σε μια εποχη που τα χημικα τα παιζουμε στα δαχτυλα και εχουμε κατακλυσει τα παντα με αυτα.
Εμενα να δειτε ποσο μου αναβουν τα λαμπακια οταν λες στον αλλον οτι "η κοινη λογικη" λεει οτι, γιατι οχι. ? Θα μπορουσαν με 5-6 χημικα να μανιπιουλαρουν τα βαρομετρικα χαμηλουψηλα, ή οτι αλλο κανουν τελος παντων και να δημιουργουνται συννεφα.

Στην εποχη που ετοιμαζονται να ανακοινωσουν (εστω και σε εμβρυικο σταδιο) κβαντικους υπολογιστες και δεν ξερω και εγω τι αλλο, δεν μου προκαλει καμια εντυπωση πλεον τι πατεντες μπορει να εχουν βρει με τη χρηση χημικων.

Σιγα την τεχνολογια, για το εντερπραιζ μιλαμε πια. ? Στα δικα μου ματια και αυτια, εμενα μου φαινονται γραφικοι και αστειοι αυτοι που πεφτουν απο τα συννεφα αναφωνωντας:
WOW! Μα γινονται αυτα τα πραγματα. ????

Μια ζωη ακουμε οτι πριν δοθουν οι οποιες τεχνολογιες στο κοινο, πριν εχουν βρει χρηση αλλου (στρατο κλπ) και μαλιστα προηγουνται.
Τι θελατε. ? Να σας πουλανε ατομικο τροποποιητη καιρου της αυλης σας στα public. ????

Eγω ειλικρινα λιωνω στα γελια απο την εκπληξη αυτων οπου εγουν αναγαγει σε υπερυψηλη εξωγηινη τεχνολογια 3-4 χημικα που ψεκαζουν (για οποιο λογο)
Οποτε, ειτε χρησιμοποιουνται για βροχες, ειτε για αγωγιμοτητα του Harp ειτε για οτιδηποτε, για να τα ριχνουν, σημαινει κανουν επιτυχως την δουλεια για την οποια προοριζονται.

Αλλα ΟΧΙ ΚΑΙ υπερ-εξωγηινη φανταστικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. Αυτο κι αν ακουγεται γραφικο.!

(ειχαν μεινει κατι κατακαθια στον καφε ) :D

Last edited:
Δεν είναι θέμα τεχνολογίας αλλά αστηρικτων υποθέσεων.
Δηλαδή, ότι κάτι μπορεί να γίνεται δεν σημαίνει ούτε ότι όντως γίνεται ούτε καν ότι αξίζει τον κόπο να ψάξουμε αν γίνεται.

Αλλιώς θα έπρεπε να χρηματοδοτηθούν έρευνες για το ροσγουελ, την πιθανότητα ύπαρξης δεινοσαυρων στο κέντρο της γης, τους Υποχθονιους, την κατάρα των Φαραώ κλπ κλπ. Ποιος μου λέει ότι και ΟΛΑ αυτά δεν είναι πιθανά;
Σιγά το εντερπραιζ στο κάτω κάτω!

Αντε, φτιάξει καφέ! :)

Kαι στο κατω κατω της γραφης για εμενα το "σκανδαλο" της υποθεσης ειναι το εξης: (υποθετικα παντα)
Ας υποθεσουμε οτι ψεκαζουν για να εχει καλυτερη ληψη/εκπομπη το harp, οπου σαν τεχνολογικο επιτευγμα το στηριζουν οσο μπορουν μιας και τους δινει το οποιο πλεονεκτημα. Ερχονται λοιπον και σου λενε, ψεκασε (ή ψεκαζουμε εμεις) γιατι συντρεχουν οι Χ,Ψ λογοι, και πρεπει να παρακολουθουμε την αλ καιντα αλλα θελουμε να ψεκασουμε τον ουρανο σου για να εχουμε καλυτερη καλυψη harp.

Τι λετε ρε μαγκες. ? Δεν φτανει τη μολυνση μιας μεγαλης αστικης πολης που τρωμε καθημερινα, θα φαμε και την αλουμινοσκονη σας και να εχετε εσεις καλυτερες επιδοσεις στις κεραιες σας. ? Να ψεκασετε στη δικη σας πατριδα μονο τους ψηφοφορους σας.

Αλλο σεναριο:
Oι υπερδυναμεις του πλανητη συσκεπτονται (για το καλο μας)
- Μαγκες, υπερθερμανση, οι παγοι λιωνουν και σε λιγα χρονια θα ανεβει το επιπεδο της θαλασσας και ολες οι παρακτιες πολεις που ειναι flat υψομετρικα θα πλημμυρισουν. Τι κανουμε. ? Να ρωτησουμε τους επιστημονες μας. Ρε επιστημινες, τι κανουμε. ?
- Βαλτε φιλτρα σε ολα τα εργοστασια του πλανητη, σταματηστε , αυτο κι εκεινο που ρυπαινουν την ατμοσφαιρα και τα σχετικα.
- Τι λετε ρε, για αυτο σας πληρωνουμε. ? Ειμαστε ενας καπιταλιστικος πλανητης, θιγονται συμφεροντα, απα πα δεν γινονται αυτα, βρειτε αλλη λυση.
- Εμ, μπορειτε να ψεκασετε με ενα κοκταιλ χημικων για μπλοκαρισμα ακτινοβολιας μπλα μπλα μπλα... αλλα θα υπαρχει μια σχετικη μολυνση.
- Δεν πειραζει, εφαρμοζουμε αμεσα αυτη τη λυση. problem solved.

Ολα αυτα τα χιουμοριστικα τα λεω για να πω το αυτονοητο. Σιγα μην με πιασουν εμενα απο το αυτι, για να μου εξηγησουν για ποιον πραγματικα λογο ψεκαζουν.
Θα μου το πουν μονο οποτε θελουν να μου το πουν. Γιατι πιθανως το κρυβουν .? Ειτε γιατι οι ψεκασμοι εξυπηρετουν μονο δικα τους συμφεροντα και τρωω εγω σαν γιδι το αλουμινιο τους, ειτε εξυπηρετουν το γενικο συμφερον αλλα τα χημικα δεν ηταν και η καλυτερη λυση αλλα τους βολευε, ειτε, ειτε,...

Τα τελευταια μου ποστ δεν ειναι τιποτε αλλο απο...ΕΙΚΑΣΙΕΣ.! Εικασιες μπορει να κανει ο καθενας απο την πιο απλη μεχρι την πιο παλαβη. Ομως οσα εγραψα τι σας θυμιζουν. ? Τον τροπο που λειτουργουν τα παγκοσμια συμφεροντα στον πλανητη που ζουμε.

Τετοιες εικασιες λοιπον εγω δεν τις κατατασσω σε εξωγηινες, γραφικες, ή ανεφικτα υλοποιησιμες. Και οπως ολοι καταλαβαινουμε, το να ρωταμε (εστω ρητορικα) τι μας ψεκαζουν, γιατι το κρυβουν, οι πιλοτοι γιατι δεν μιλανε, γιατι, γιατι, ...δεν βγαινει ακρη. Χιλιαδες υποθετικα σεναρια (ορεξη να εχει κανεις) και οσο οι ερωτησεις γινονται απο γραφικα Blog αποσπασματικα ακρη δεν βγαινει. Τελικα, οι ποσοτητες των υποτιθεμενων ψεκασμων θα μπορουσαν να ειναι απλα ενα μικρο συμπληρωμα μολυνσης που απλα προστιθενται στο ηδη επιβαρυμενο περιβαλλον ή παλι οχι.

Τελικα, εμεις σαν πολιτες τι ψαχνουμε και τι θελουμε. ? Να μαθουμε αν ψεκαζουν με χημικα κι αν υπαρχουν επιπτωσεις για την υγεια. ? Αν υπαρχουν μας ενδιαφερει ο λογος που ψεκαζουν στην τελικη, ή απλα θα ζητησουμε να σταματησουν. ?
Οταν τετοιου ειδους συζητησεις αναλωνονται κατα 99% σε στυλ συνομωσιων, κουτσομπολιου (που πιο πολυ μας ενδιαφερει τι γιατι ψεκαζουν και οχι αν οντως ειναι μολυσματικος παραγοντας) τοτε θα ξεφυτρωσουν και οι πραγματικοι γραφικοι να μιλουν για σχεσεις με αλουμινοφαγους εξωγηινους, θα γινονται ερωτησεις απο τους πολιτες που ειναι δευτερευουσης σημασιας (ο πιλοτος που βγηκε στην εκπομπη το ξερει ή δεν το ξερει οτι ψεκαζουν ?)

Εδωσα μια νοτα "συνομωσιολογιας" με αυτα τα post αφ'ενος για να ελαφρυνω το κλιμα σε χαλαρη κουβεντουλα αλλα και για να καταθεσω τις σκεψεις μου που ισως ταιριαζουν με τις αποψεις αρκετων που εγραψαν στο νημα.

Αυτο το κλιμα με "γραφικους" και οχι που πηγε να δημιουργηθει, με βρηκε λιγο απεναντι. (μιλω για τα ατομα που ποσταραμε εδω μεσα στο νημα, οχι αυτους που τους αρεσει να διαβαζουν τα blog παγκοσμιων συνομωσιων-και καλα κανουν και ψαχνονται)

Οχι, δεν ξημεροβραδιαζομαι στα blogs να ψαχνω αποδειξεις οτι ο γειτονας μου ειναι εξωγηινος, δεν θεωρω τον εαυτο μου γραφικο, αλλα δεν θεωρω και γραφικοτητα ουτε οτι με 5-6 χημικα κανεις την (οποια) δουλιτσα σου, ουτε θεωρω γραφικο να μην πιστευω οτι ποτέ δεν θα τολμουσαν να μολυνουν λιγακι τον αερα με σκοπο το κερδος ή οτι αλλο οφελος εχουν.

Δεν πολυ ασχολουμαι με το θεμα των chemtrails απλα παρατηρω αν πουν κατι (απο αποψη υγειας και μονο) ουτε πιστευω, ουτε δεν πιστευω οτι ψεκαζουν.
Δεν ξερω τι ειναι τα ιχνη στον ουρανο, απλα διαβαζω οτι πολυς κοσμος παγκοσμια τα παρατηρει. Ολοι εδω ειμαστε και παρακολουθουμε το θεμα σαν πολιτες αφου μας νοιαζει και η υγεια μας.

Και αν υστερα απο ολα αυτα, καταταγω στο κλαμπ των γραφικων, αφελων κλπ επειδη ειπα θεωρω ευκολη υποθεση σημερα τις τεχνητες βροχοπτωσεις ή επειδη ειπα οτι μπορει να παιζουν μυστικες ατζεντες συμφεροντων (απλων συμφεροντων ετσι, οχι εξωγηινοι στη μεση, μονο χρημα και τα σχετικα) τι να πω, ας θεωρηθω γραφικος.

(μασουλησα και το καλαμακι του καφε)

Re: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Όλες οι θεωρίες συνωμοσίας (παρουσία εξωγήινων ανάμεσα μας , ψεκασμοί με χημικά στην ατμοσφαιρα , λέσχες παγκοσμίου ελέγχου και κυριαρχίας κτλ) αποπροσανατολίζουν στην πραγματικότητα από τα πραγματικά και αποδεδειγμένα προβλήματα όπως ρύπανση/μόλυνση , εκτεταμένη χρήση αντιβιοτικών και χημικών/εντομοκτόνων στο φαγητό μας κτλ.

Με λίγα λόγια υπάρχει μια θεωρία συνωμοσίας που αφορά τις θεωρίες συνωμοσίας.:BDBDG54:

Re: Απάντηση: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Kαι στο κατω κατω της γραφης για εμενα το "σκανδαλο" της υποθεσης ειναι το εξης: (υποθετικα παντα)
Ας υποθεσουμε οτι ψεκαζουν για να εχει καλυτερη ληψη/εκπομπη το harp, οπου σαν τεχνολογικο επιτευγμα το στηριζουν οσο μπορουν μιας και τους δινει το οποιο πλεονεκτημα. Ερχονται λοιπον και σου λενε, ψεκασε (ή ψεκαζουμε εμεις) γιατι συντρεχουν οι Χ,Ψ λογοι, και πρεπει να παρακολουθουμε την αλ καιντα αλλα θελουμε να ψεκασουμε τον ουρανο σου για να εχουμε καλυτερη καλυψη harp.

Τι λετε ρε μαγκες. ? Δεν φτανει τη μολυνση μιας μεγαλης αστικης πολης που τρωμε καθημερινα, θα φαμε και την αλουμινοσκονη σας και να εχετε εσεις καλυτερες επιδοσεις στις κεραιες σας. ? Να ψεκασετε στη δικη σας πατριδα μονο τους ψηφοφορους σας.

Αλλο σεναριο:
Oι υπερδυναμεις του πλανητη συσκεπτονται (για το καλο μας)
- Μαγκες, υπερθερμανση, οι παγοι λιωνουν και σε λιγα χρονια θα ανεβει το επιπεδο της θαλασσας και ολες οι παρακτιες πολεις που ειναι flat υψομετρικα θα πλημμυρισουν. Τι κανουμε. ? Να ρωτησουμε τους επιστημονες μας. Ρε επιστημινες, τι κανουμε. ?
- Βαλτε φιλτρα σε ολα τα εργοστασια του πλανητη, σταματηστε , αυτο κι εκεινο που ρυπαινουν την ατμοσφαιρα και τα σχετικα.
- Τι λετε ρε, για αυτο σας πληρωνουμε. ? Ειμαστε ενας καπιταλιστικος πλανητης, θιγονται συμφεροντα, απα πα δεν γινονται αυτα, βρειτε αλλη λυση.
- Εμ, μπορειτε να ψεκασετε με ενα κοκταιλ χημικων για μπλοκαρισμα ακτινοβολιας μπλα μπλα μπλα... αλλα θα υπαρχει μια σχετικη μολυνση.
- Δεν πειραζει, εφαρμοζουμε αμεσα αυτη τη λυση. problem solved.

Ολα αυτα τα χιουμοριστικα τα λεω για να πω το αυτονοητο. Σιγα μην με πιασουν εμενα απο το αυτι, για να μου εξηγησουν για ποιον πραγματικα λογο ψεκαζουν.
Θα μου το πουν μονο οποτε θελουν να μου το πουν. Γιατι πιθανως το κρυβουν .? Ειτε γιατι οι ψεκασμοι εξυπηρετουν μονο δικα τους συμφεροντα και τρωω εγω σαν γιδι το αλουμινιο τους, ειτε εξυπηρετουν το γενικο συμφερον αλλα τα χημικα δεν ηταν και η καλυτερη λυση αλλα τους βολευε, ειτε, ειτε,...

Τα τελευταια μου ποστ δεν ειναι τιποτε αλλο απο...ΕΙΚΑΣΙΕΣ.! Εικασιες μπορει να κανει ο καθενας απο την πιο απλη μεχρι την πιο παλαβη. Ομως οσα εγραψα τι σας θυμιζουν. ? Τον τροπο που λειτουργουν τα παγκοσμια συμφεροντα στον πλανητη που ζουμε.

Τετοιες εικασιες λοιπον εγω δεν τις κατατασσω σε εξωγηινες, γραφικες, ή ανεφικτα υλοποιησιμες. Και οπως ολοι καταλαβαινουμε, το να ρωταμε (εστω ρητορικα) τι μας ψεκαζουν, γιατι το κρυβουν, οι πιλοτοι γιατι δεν μιλανε, γιατι, γιατι, ...δεν βγαινει ακρη. Χιλιαδες υποθετικα σεναρια (ορεξη να εχει κανεις) και οσο οι ερωτησεις γινονται απο γραφικα Blog αποσπασματικα ακρη δεν βγαινει. Τελικα, οι ποσοτητες των υποτιθεμενων ψεκασμων θα μπορουσαν να ειναι απλα ενα μικρο συμπληρωμα μολυνσης που απλα προστιθενται στο ηδη επιβαρυμενο περιβαλλον ή παλι οχι.

Τελικα, εμεις σαν πολιτες τι ψαχνουμε και τι θελουμε. ? Να μαθουμε αν ψεκαζουν με χημικα κι αν υπαρχουν επιπτωσεις για την υγεια. ? Αν υπαρχουν μας ενδιαφερει ο λογος που ψεκαζουν στην τελικη, ή απλα θα ζητησουμε να σταματησουν. ?
Οταν τετοιου ειδους συζητησεις αναλωνονται κατα 99% σε στυλ συνομωσιων, κουτσομπολιου (που πιο πολυ μας ενδιαφερει τι γιατι ψεκαζουν και οχι αν οντως ειναι μολυσματικος παραγοντας) τοτε θα ξεφυτρωσουν και οι πραγματικοι γραφικοι να μιλουν για σχεσεις με αλουμινοφαγους εξωγηινους, θα γινονται ερωτησεις απο τους πολιτες που ειναι δευτερευουσης σημασιας (ο πιλοτος που βγηκε στην εκπομπη το ξερει ή δεν το ξερει οτι ψεκαζουν ?)

Εδωσα μια νοτα "συνομωσιολογιας" με αυτα τα post αφ'ενος για να ελαφρυνω το κλιμα σε χαλαρη κουβεντουλα αλλα και για να καταθεσω τις σκεψεις μου που ισως ταιριαζουν με τις αποψεις αρκετων που εγραψαν στο νημα.

Αυτο το κλιμα με "γραφικους" και οχι που πηγε να δημιουργηθει, με βρηκε λιγο απεναντι. (μιλω για τα ατομα που ποσταραμε εδω μεσα στο νημα, οχι αυτους που τους αρεσει να διαβαζουν τα blog παγκοσμιων συνομωσιων-και καλα κανουν και ψαχνονται)

Οχι, δεν ξημεροβραδιαζομαι στα blogs να ψαχνω αποδειξεις οτι ο γειτονας μου ειναι εξωγηινος, δεν θεωρω τον εαυτο μου γραφικο, αλλα δεν θεωρω και γραφικοτητα ουτε οτι με 5-6 χημικα κανεις την (οποια) δουλιτσα σου, ουτε θεωρω γραφικο να μην πιστευω οτι ποτέ δεν θα τολμουσαν να μολυνουν λιγακι τον αερα με σκοπο το κερδος ή οτι αλλο οφελος εχουν.

Δεν πολυ ασχολουμαι με το θεμα των chemtrails απλα παρατηρω αν πουν κατι (απο αποψη υγειας και μονο) ουτε πιστευω, ουτε δεν πιστευω οτι ψεκαζουν.
Δεν ξερω τι ειναι τα ιχνη στον ουρανο, απλα διαβαζω οτι πολυς κοσμος παγκοσμια τα παρατηρει. Ολοι εδω ειμαστε και παρακολουθουμε το θεμα σαν πολιτες αφου μας νοιαζει και η υγεια μας.

Και αν υστερα απο ολα αυτα, καταταγω στο κλαμπ των γραφικων, αφελων κλπ επειδη ειπα θεωρω ευκολη υποθεση σημερα τις τεχνητες βροχοπτωσεις ή επειδη ειπα οτι μπορει να παιζουν μυστικες ατζεντες συμφεροντων (απλων συμφεροντων ετσι, οχι εξωγηινοι στη μεση, μονο χρημα και τα σχετικα) τι να πω, ας θεωρηθω γραφικος.

(μασουλησα και το καλαμακι του καφε)

Να σε ρωτήσω κάτι το πολύ ποσωπικό και αν θες μου(μας) απαντάς αν δεν θές δεκτόν ................

Τα βράδια πως κοιμάσαι? Κανονικότατα, ελαφρώς ανήσυχα, έχεις εφιάλτες ή δεν κοιμάσαι καθόλου? Σε ρωτάω γιατί αν πράγματι μας ψεκάζουν, οι πρώτες επιπτώσεις θα είχαν να κανουν με τον βραδυνό μας ύπνο, ούτως ώστε "κοινώς¨να μας ξεκάνουν μιά ώρα αρχίτερα .................. Σπάρτιάτικες εικασίες!

Καλό βράδυ

Δεν είναι θέμα τεχνολογίας αλλά αστηρικτων υποθέσεων.
Δηλαδή, ότι κάτι μπορεί να γίνεται δεν σημαίνει ούτε ότι όντως γίνεται ούτε καν ότι αξίζει τον κόπο να ψάξουμε αν γίνεται.

Αλλιώς θα έπρεπε να χρηματοδοτηθούν έρευνες για το ροσγουελ, την πιθανότητα ύπαρξης δεινοσαυρων στο κέντρο της γης, τους Υποχθονιους, την κατάρα των Φαραώ κλπ κλπ. Ποιος μου λέει ότι και ΟΛΑ αυτά δεν είναι πιθανά;
Σιγά το εντερπραιζ στο κάτω κάτω!

Αντε, φτιάξει καφέ! :)

Συμφωνω.!
Ηθελα να καταδειξω ομως οτι εχω την πεποιθηση οτι ζω σε μια εποχη οπου (οσον αφορα π.χ. την μολυνση) ειτε εθελοτυφλουμε, ειτε στο βωμο της απληστιας του κερδους εξανεμιζεται και η τελευταια σταγονα ηθικης. Οσον αφορα τη χρηση χημικων (που αποσκοπουν) ενταξει σαφως και δεν μπορω να ξερω τι παιζει, αρα δεν μπορω να υπολογισω (δεν ειμαι ικανος αλλωστε) τι κερδος (σε οτι αυτο κι αν μεταφραζεται) θα εχει αυτος που ψεκαζει.

Το οτι ομως μεσα στην αγνοια μου δεν μπορω ποιο ειναι πραγματικα το οφελος, αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει και να ειναι υπαρκτο.
Ετσι κι αλλιως, αυτο για το οποιο μιλαμε, ισως να μην ειναι κατι αλλο παρα ενα παιχνιδι κερδους σε μεγαλη κλιμακα για καποιους.

Γνωριζετε οτι πολλες ψησταριες τρωνε προστιμα επειδη βρεθηκαν να εχουν τα κρεατα τους σε φορμολη. ? (βοηθα στην συντηρηση των κρεατων προφανως, οποτε σκεφτειτε το επιπεδου κρεατα αγοραζουν) Μυθος. ? Οχι, πραγματηκοτητα αλλα δεν μας κανει καμια εντυπωση τουλαχιστον σημερα.
Μηπως μας κανουν πλεον εντυπωση τεχνητα κραχ σε χρηματιστηρια με σκοπο τον πλουτισμο καποιων. ? Και παλι οχι.

Τα chemtrails αν υφιστανται, (εκτος κι αν εχουν να κανουν με πειραματισμους για καποιους λογους) ηδη προφανως εχουν δοκιμαστει, (π.χ. βρεχει τελικα) και δεν καταλαβαινω γιατι το μπερδευουμε με τομεα ερευνας. Ισως ειναι απλα προκληση βροχοπτωσης. Εγω κι εσυ ισως δεν μπορουμε να καταλαβουμε πως θα μπορουσαμε να εχουμε κερδος απο αυτο.
Καποιος αλλος θα μπορουσε να σου πει: δωσε μου αυτο, αλλιως σου την πεφτω με ενα χαλαζι σαν πορτοκαλι και σας κανω τη σοδεια κωλος. Η θα μπορουσε να ελεγχει τις σοδειες των αγροτικων προιοντων (ακομα και στο χρηματιστηριο) αναλογως με το τι καταστρεφεται ή οχι απο μια θεομηνια (προσφορα ζητηση)

Ομως και παλι θεωρω αποπροσανατολιστικο γενικως (οχι εδω στο νημα) να μιλαμε για το τι σεναρια παιζουν, ποιοι επωφελουνται, ποσα κερδιζουν κλπ.
Ειπαμε οτι πρωτιστως μας νοιαζει η μολυνση απο τα χημικα.

Θα μπορουσαν τα χημικα να ηταν οντως πειραματα για ελεγχο συμπεριφορας. Οταν δηλαδη πριν δεκαετιες εκαναν εκεινα τα ΜΚULTRA το ειπαν σε κανεναν. ? Ηταν νομιμοι. ? Ηθικη μηδεν.

Θα μπορουσε καλιστα να εχουμε πιασει ενα σημα απο μια σκουληκοτρυπα που ανοιξε τυχαια στο φεγγαρι και να ακουσαμε εξωγηινους οτι στην επομενη 20ετια ερχονται να πας την πεσουν. Τους ακουσαμε ομως να λενε οτι τα σκαφη τους ανατιναζονται οταν ρουφηξουν αλουμινοσκονη για αυτο και ψεκαζουμε. Οποτε ψεκαζουν κρυφα για να μας προστατευσουν αλλα μυστυκα χωρις πανικο.
Το παραπανω σεναριο ειναι μια θεωρια που ειναι θεωρητικα πιθανη, αλλα κανεις δεν θα σκεφτοταν αυτο στο μυαλο του οταν βλεπει τα αεροπλανα να αφηνουν ιχνη.

Ολα τα υπολοιπα ομως που εγραψα, δεν ειναι εντελως ξεκαρφωτα με το συστημα οπως το ζουμε.
Και τι ξερουμε μεχρι τωρα. ? Απλα οτι καποια αεροπλανα αφηνουν ιχνη. Αυτο ειναι μια ενδειξη για κατι.
Τι κατι ομως. ? Πως και ποιος ξεκινησε τη φημη περι βαριου, στροντιου, αλουμινιου. ?
Eγιναν σε καποια χωρα υποθετω μετρησεις στον αερα. ? Αν ναι, εχουμε δυο δεδομενα.

Αεροπλανα που αφηνουν ανεξητιλα ιχνη και μετρησεις καπου οπου εδειξαν τα τοξικα. Φυσικα και θα μας ταλανιζει το : Mα γιατι, γιατι το κανουν αυτο. ?
Μεχρι να δοθουν απαντησεις (αν υπαρχουν) ο καθενας μπορει να εχει τη δικη του θεωρια, ευφανταστη ή πιο προσγειωμενη.

Αρα τι κανουμε. ?
Παιρνεται μια αποφαση οπου λεει: Σε οποια χωρα δουν αεροπλανο να ψεκαζει, μετρησεις κατ'επαναληψη. Στο τελος διαπιστωνουμε αν ψεκαζουν, τι ειναι αυτο.
Αν ειναι χημικα, ζητουμε απαντησεις γιατι ψεκαζουν αυτα τα χημικα, απο ποιον πηραν την αδεια και πιου ιδεα ηταν.
Σε εκεινο το χρονικο σημειο ξανα συζηταμε, γιατι το εκαναν, αν μας πειθει η εξηγηση τους κλπ κλπ.

Ακομα περιμενω απο καποιον που εχει διαβασει κατι περι των υποτιθεμενων χημικων. ΠΩς βγηκε αυτη η φημη/ενδειξη οτι προκειται περι αλουμινιου/βαριου/στροντιου. ? Που εγινε η μετρηση αερα η εδαφος. ? Σε ποια χωρα/πολη. ? Πότε. ? Απο ποιον. ? Απο εκει θα επρεπε να ξεκινησουμε για να δουμε αν υπαρχει καποια αποχρωσα ενδειξη οτι κατι συμβαινει. Και τελος παντων, γιατι αφου τοσος πλανεμενος κοσμος πιστευει οτι τον ψεκαζουν, γιατι δεν κανουν ταυτοχρονες μετρησεις σε καποιες χωρες να ανακοινωσουν να αποτελεσματα στο κοινο ωστε να τελειωνουμε με αυτη την ιστορια. ?

Μια μετρηση ειναι, αυτο φωναζω απο την αρχη. Να γινει μετρηση στον αερα κατα τη διαρκεια των ιχνων αεροπλανων. Γιατι κανεις δεν την κανει. ?

Θα μπορουσαν τα χημικα να ηταν οντως πειραματα για ελεγχο συμπεριφορας.

Με τόσο ηρεμιστικό που συνταγογραφείται στην επαρχία, δεν χρειάζεται κάτι επιπλέον προς αυτόν τον στόχο... :p

Με τόσο ηρεμιστικό που συνταγογραφείται στην επαρχία, δεν χρειάζεται κάτι επιπλέον προς αυτόν τον στόχο... :p

Άσε Γιάννη,γενόσημα είναι,δε δρούν..