Λάκης
AVClub Fanatic
Απάντηση: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ
εσυ εστιαζεις,κακως για μενα,στο οτι μας ψεκαζουν για να μας βλαψουν εμας ως οντοτητες.
Εγω θεωρω οτι καποιος αλλος ειναι ο στοχος,αυτον προσπαθω να καταλαβω.
Εχουν ειπωθει καποιες σκεψεις,τις οποιες δεν υιοθετω,απλα τις κραταω εν δυναμει,οπως ελεγχος καιρου ή ενισχυση του γνωστου Χαρπ.
Μπορει να ειναι κατι αλλο,που να μη πηγαινει καν το μυαλο μας.
Και κατι αλλο,περα απ'το συννεφιασμα,υπαρχει κι αυτος ο περιεργος αφρος που μαζευεται στην ακρη των δρομων μετα απο εντονη βροχη.
Δε με θιγεις No problem.
απλα το βρισκω too much ολη αυτη την συνομωσία και τελικά μονο οι υποστηρικτες να εχουν δηθεν στοιχεία και να μην εχει διαρρεύσει τιποτα, τοσα χρόνια, τόσες πτήσεις, τοσο ανθρωπινο δυναμικο να το υποστηρίζει, σε τοσες καταστασεις διαφορετικές, σε τόσες χώρες και πόσα άλλα.
Σκέφτομαι ξανα το χιουμοριστικό παράδειγμα σε καποιο βίντεο αν το θυμαμαι καλα, βάλε κάποιον να σε ψεκάσει με αποσυμφορητικό μύτης απο τον 3ο όροφο, για να δούμε θα σου ξεβουλώσει?
σκεφτείτε το μόνο λίγο αναλογικά....και λογικά.
ΥΣ, ειμαι πολυ περίεργος να δω contrail Και έπειτα συννεφια/βροχη/χιονι whatever. Σοβαρά, έχουμε τέτοια τεχνολογία και παίζουν χώρες που δεν έχουν νερό να πιουν?
ΥΣ2. Συγγνωμη αν φαινομαι λίγο aggresive, δεν εχω καν την διαθεση κραξιματος η κάτι αλλο, εχω απλα περιεργο σαρκαστικό χιουμορ (που μαλλον εγω το καταλαβαινω μονο)![]()
εσυ εστιαζεις,κακως για μενα,στο οτι μας ψεκαζουν για να μας βλαψουν εμας ως οντοτητες.
Εγω θεωρω οτι καποιος αλλος ειναι ο στοχος,αυτον προσπαθω να καταλαβω.
Εχουν ειπωθει καποιες σκεψεις,τις οποιες δεν υιοθετω,απλα τις κραταω εν δυναμει,οπως ελεγχος καιρου ή ενισχυση του γνωστου Χαρπ.
Μπορει να ειναι κατι αλλο,που να μη πηγαινει καν το μυαλο μας.
Και κατι αλλο,περα απ'το συννεφιασμα,υπαρχει κι αυτος ο περιεργος αφρος που μαζευεται στην ακρη των δρομων μετα απο εντονη βροχη.