Αεροψεκασμοί με χημικές ουσίες.

Re: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Η διασπορά των μικροσωματιδίων αλουμινίου θα μπορούσε να γίνει μέσω των καυσίμων.
Πάντως υπάρχει κατατεθειμένη πατέντα από το 1991 για το όλο θέμα.

1-f4da0c0376.jpg

όλο το paper εδώ: http://www.scribd.com/doc/4296843/U...ion-of-global-warming-spraying-with-aluminum-

Από την άλλη βέβαια η γεωμηχανική (geoengineering) με σκοπό να αντιμετωπιστούν τα αποτελέσματα της υπερθέρμανσης του πλανήτη, έχει απαγορευτεί από τον ΟΗΕ από το 2010.
Η "απαγόρευση" βέβαια είναι λίγο... κούφια αφού απαγορεύει τα πειράματα και τις παρεμβάσεις μόνο όταν αυτά βλάπτουν την βιοποικιλότητα.

http://www.newscientist.com/article...geoengineering-really-means.html#.Ub3uVxbR4RY

Ποιος τα παρακολουθεί και τα εφαρμόζει θα μου πείτε... πρόσφατα αμερικάνικη εταιρεία έριξε 100 τόννους οξειδίου του σιδήρου ανοιχτά του Καναδά. Έγινε ο σχετικός ψιλοχαμός αλλά αφού την είχαν "κάνει".

Αυτή η ιστορία κατά τη γνώμη μου τώρα αρχίζει να διαμορφώνεται.

Απάντηση: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

...Που αποθηκεύεται το υλικό που θα ρίξουν;....

Xμμμ.!!!

Φανταζομαι καπως ετσι.
DSC01774-20120720-173751.jpg

skitched-20120721-094654.jpg

hqdefault.jpg

Προφανως ειναι fake, αλλα δεν νομιζω οτι αν γινεται κατι με ψεκασμους, θα ειχαν προβλημα αποθηκευσης.

Last edited:
Re: Απάντηση: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Xμμμ.!!!

Φανταζομαι καπως ετσι.
DSC01774-20120720-173751.jpg

skitched-20120721-094654.jpg

hqdefault.jpg

Φανταζομαι οτι ισως ειναι fake, αλλα δεν νομιζω οτι αν γινεται κατι με ψεκασμους, θα ειχαν προβλημα αποθηκευσης.

Μη βάζεις τέτοια πράγματα, αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας !!!! Θα πουν οι περισσότεροι...

Πορτοκαλαδίτσα έχουν μέσα τα βαρέλια ???? :antlers:

H φωτογραφία από μόνη της δε μας λέει και πολλά. Θα μπορούσε να είναι για ψεκασμό δασών.
Πάντως στην πατέντα που έβαλα πιο πάνω, λένε ότι βέλτιστη μέθοδος είναι μέσω των καυσίμων/καυσαερίων. Τα σωματίδια εξάλλου έχουν τάξη μεγέθους 10 έως 100 μικρά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Μη βάζεις τέτοια πράγματα, αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας !!!! Θα πουν οι περισσότεροι...

Πορτοκαλαδίτσα έχουν μέσα τα βαρέλια ???? :antlers:

Μπορει καλλιστα να ειναι εικονες photoshop. (εδω με adobe after effects φτιαχνεις αληθινα ufo)
Aπλα ηθελα να καταδειξω με οπτικο τροπο οτι δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο εσωτερικα τα αεροπλανα να εχουν χωρους αποθηκευσης.

Αλλο οι εικονες και βιντεο που βρισκουμε απο εδω κι εκει, κι αλλο αυτα που συζηταμε περι του ντορου που εχει αρχισει να υπαρχει στην επιστημονικη κοινοτητα παγκοσμια.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Μπορει καλλιστα να ειναι εικονες photoshop. (εδω με adobe after effects φτιαχνεις αληθινα ufo)
Aπλα ηθελα να καταδειξω με οπτικο τροπο οτι δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο εσωτερικα τα αεροπλανα να εχουν χωρους αποθηκευσης.

Αλλο οι εικονες και βιντεο που βρισκουμε απο εδω κι εκει, κι αλλο αυτα που συζηταμε περι του ντορου που εχει αρχισει να υπαρχει στην επιστημονικη κοινοτητα παγκοσμια.

Πλάκα κάνω, έχουν κυκλοφορήσει μπόλικες φωτοσοπιασμένες φώτο...

Το μόνο σίγουρο που μπορώ να πω γιατί έχει συζητηθεί και από πιλότους της πολεμικής αεροπορίας είναι το ψέκασμα σωματιδίων αλουμινίου.

Αυτό έχω ακούσει, αυτό γράφω...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Η ερώτησή μου φυσικά και δεν έχει να κάνει με το θέμα της αποθήκευσης. Προφανώς υπάρχουν χώροι και τρόποι για να μεταφερθεί οτιδήποτε. Η ερώτησή μου έχει να κάνει με την γνώση των πιλότων ότι μεταφέρουν την "πορτοκαλαδίτσα". Τα δεδομένα όπως το τι βάρος έχουν τα δοχεία, που είναι τοποθετημένα και σε τι κατάσταση είναι το περιεχόμενό τους δεν νομίζεις ότι είναι κάτι το βασικό για να ξέρει ο πιλότος;

Στη φωτογραφία τα δοχεία με το υγρό είναι πίσω από τους επιβάτες, σε κοινή θέα χωρίς να φαίνεται πως κάνουν κάτι για προσπαθήσουν να εμποδίσουν τη φωτογράφιση! Τουλάχιστον γελοίο

Το video με τα δεδομένα που διέρευσαν από τον Αμερικανικό στρατό (αν ήθελε να τα κρατήσει μυστικά θα έμεναν μυστικά)αποδεικνύει ότι γίνονταν πειράματα πάνω σε ανθρώπους με ουσίες που τα αποτελέσματά τους ήταν άγνωστα
και δεν δημοσιεύτηκαν ποτέ.Τα πειράματα γίνονταν με την συγκατάθεση των ανθρώπων(άρα κάποιοι τους ρώτησαν). Ας πάρουμε σαν δεδομένο το χειρότρο δυνατό:Πέθαναν όλοι.Δεν είχαν ούτε συγγενείς, ούτε φίλους, ούτε ασχολήθηκε κανείς γι'αυτούς;Αυτό βέβαια δεν τους κάνει λιγότερο ηλίθιους, να δεχτούν να ψεκάζονται (κυρίως από την κορυφή ψηλών κτιρίων)νυχθημερόν με χημικά για να αντιμετωπίσουν τον Σοβιετικό κίνδυνο, αλλά από μόνο του, έστω κι αν είναι πέρα για πέρα αληθινό, αποδεικνύει ότι τα chemtrails είναι κάτι υπαρκτό; Για γενοκτονία (βαριά λέξη) δεν άκουσα τίποτα.

Δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανένας στα σοβαρά από τη στιγμή που η όλη ιστορία αποτελεί τουλάχιστον γελοιότητα.Οι συζητήσεις που γίνονται, έχουν λες σαν δεδομένο ότι γίνονται ψεκασμοί.Είναι σαν να κάνεις συζήτηση με δεδομένο πως υπάρχουν εξωγήινοι.Σε τι συμπέρασμα θα καταλήξεις; Το να παρακολουθείς τις συζητήσεις και τα δρώμενα είναι πολύ καλό, αλλά όταν προσπαθούν να αναλύσουν μια τρύπια ιστορία, καταλήγεις σε συμπεράσματα που όχι μόνο είναι τρύπια αλλά και επικίνδυνα.

Υπάρχει κανένας πιλότος της ΠΑ που να παραδέχεται πως κάνει ψεκασμούς με σωματίδια αλουμινίου;Θα ήθελα να τον γνωρίσω. Αν μη τι άλλο, θα λυνόταν και η δική μου απορία!Τι στο καλό γίνεται;

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Υπάρχει κανένας πιλότος της ΠΑ που να παραδέχεται πως κάνει ψεκασμούς με σωματίδια αλουμινίου;Θα ήθελα να τον γνωρίσω. Αν μη τι άλλο, θα λυνόταν και η δική μου απορία!Τι στο καλό γίνεται;

Πιλότος δικός μας να κάνει ψεκασμούς δεν υπάρχει, διάβασε καλύτερα τι έγραψα...

Συγνώμη, παρανόηση. Πάντως εξακολουθώ να θέλω να τους γνωρίσω - ρωτήσω τι γίνεται.

Να ήξεραν και αυτοί και όλο και κάτι θα μαθαίναμε....

"Πολιτικοί της Σουηδίας παραδέχονται επίσημα πως οι χημικοί αεροψεκασμοί (chemtrails) αποτελούν υπαρκτό θέμα και όχι σενάριο συνωμοσιολογίας…

Σε δημοσίευμα της με τίτλο “Swedish official admits toxic ‛chemtrails’ are real, not a wild conspiracy theory”, η σελίδα Natural News αναφέρει πως η αρχηγός του κόμματος των πρασίνων Pernilla Hagberg δήλωσε πως οι ομιχλώδης σαν νέφη λευκές γραμμές με τις οποίες σημαδεύουν τους μπλέ ουρανούς ….αεροσκάφη δίχως διακριτικά ΔΕΝ είναι οι τυπικές γραμμές συμπυκνώσεως (contrails).
Σύμφωνα με αναφορά της σουηδικής εφημερίδας Katrineholms Kuriren, η Hagberg, μία από τις πρώτες πολιτικούς που βγήκε μπροστά σχετικά με το θέμα, δήλωσε δημόσια πως αυτές οι ασυνήθιστες νεφώδεις γραμμές, οι οποίες δεν δυαλύονται όπως κάνουν οι κανονικές γραμμές συμπυκνώσεως, είναι στην πραγματικότητα ένα τοξικό μείγμα από χημικά, ιούς και μέταλλα – τα “chemtrails”. Σύμφωνα πάντα με την κ. Hagberg, οι ψεκασμοί αποτελούν κοινή ειχείρηση της αμερικανικής υπηρεσίας Central Intelligence Agency (CIA) και της U.S. National Security Agency (NSA), όπως και της σουηδικής κυβέρνησης της χώρας της, με στόχο να μεταλλάξουν τις ατμοσφαιρικές συνθήκες μέσω χημικών αεροψεκασμών. Στο επικινδυνο αυτό μείγμα όπως δήλωσε περιλαμβάνονται διάφορα χημικά συστατικά. ιοί, τμήματα ιών, και μέταλλα όπως το αλουμίνιο και το βάριο, τα οποία όπως έχει βρεθεί φαίνεται να συσσωρρεύονται ήδη στα αποθέματα νερού και το έδαφος σε όλο τον κόσμο. (http://chemtrails.cc/)
Οι απλές γραμμές συμπυκνώσεως (contrails), που αποτελούνται περισσότερο από ατμούς νερού που εξαφανίζονται σχετικά γρήγορα μετά την απελευθέρωση τους από τις μηχανές των αεροσκαφών, είναι πολύ διαφορετικά από τα chemtrails, τα οποία βαθμιαία καλύπτουν ολόκληρο τον ουρανό και τον βάφουν λευκό.

Η Hagberg λέει επίσης πως αν επανεκλεγεί θα συνεχίσει να αγωνίζεται ενάντια σε τέτοια θέματα όπως τα chematrails στη χώρα της.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως στο ίδιο άρθρο της Natural News αναφέρεται πως τα Ηνωμένα Έθνη και Οργανισμοί φερόμενοι ως “φιλανθρωπικοί” όπως αυτός των Bill & Melinda Gates Foundation πιέστηκαν τελευταία να παραδεχτούν πως πράγματι λαμβάνουν χώρα τέτοιοι ψεκασμοί, αλλά η δικαιολογία τους ήταν πως με αυτούς τους ψεκασμούς με κάποιο τρόπο θα “σωθεί” ο πλανήτης από τα αποτελέσματα της λεγόμενης “υπερθέρμανσης” του…

Στην περίπτωση των chemtrails, χρησιμοποιήθηκαν διάφορες δικαιολογίες για να νομιμοποιηθεί η χρήση διασποράς δηλητηρίων στους ουρανούς: από την χρήση τους για να εμποδίζουν την είσοδο ηλιακών ακτίνων ώστε να μειωθεί η θερμοκρασία στη Γη, μέχρι την προστασία των πολικών πάγων που “λιώνουν” ήδη…"

http://kkuriren.se/nyheter/vingaker/1.1554491
Eμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν ψεκαζουν για τον δακο στις ελιες, ή για να εξολοθρευσουν εισβολη εξωγηινων που εχουν αλλεργια στο αλουμινιο, ή για να παρακολουθει το harp, ή για να εχουν κερδη στο χρηματιστηριο απο τις καταστροφες αγροτικων προιοντων.

Με ενδιαφερει η συσσωρευση που μετρουν οι επιστημονες του αλουμινιου και του βαριου στο νερο και το εδαφος και προκαλει καταστροφες. Με νοιαζει η καταστροφη του οικοσυστηματος και τι βλαβες προκαλει στους ανθρωπους.

Τωρα, αν το αλουμινιο δεν το ψεκαζουν, αλλα συσσωρευεται στο νερο και στο εδαφος επειδη μεταλλαχτηκαν οι μυγες και χεζουν αλουμινιο λιγο με ενδιαφερει.

Last edited:

Πάντως το βίντεο σίγουρα είναι μπαρούφα!!! Τουλάχιστον η αρχή που άντεξα να δω. Μέχρι το τέλος δεν τα κατάφερα γιατί παραείναι μεγάλες οι αρλούμπες που λέει!

Ο παππούς λέει ότι στην Αλάσκα έχουν κεραίες που στέλνουν κύματα στην ιονόσφαιρα και τα κύματα αυτά μπορούν να προκαλέσουν μπλάκ-αουτ σε ... ηλεκτρικές συσκευές στη Θεσσαλονίκη ή στη Βαγδάτη (δηλαδή στην από πίσω πλευρά του πλανήτη), και για να το κάνουν αυτό χρειάζονται κατεύθυνση από τα χημικά που ψεκάζουν τα αεροπλάνα!!!! Ότι να'ναι!!! Μα πόσο ψώνιο πρέπει να είναι κανείς για να λέει τέτοιες σαχλαμάρες με σοβαρή έκφραση;;; Ρε σεις, μήπως είναι κανένας ηθοποιός που τα λέει για χαβαλέ; Κάτι σαν τους Αμάν δηλαδή;

Δεν το είδα το βίντεο,και δεν ξέρω τελικά τι γίνεται με αυτό το θέμα των ψεκασμών...αλλά πρίν κάτι μέρες,στην περιοχή μου (δυτική αττική) για περίπου 2-3 μέρες πέταγαν(ανα διαστήματα) απο το πρωί μέχρι το βράδυ αεροπλάνα.1 βράδυ,απο περιέργεια,κοίταξα τον ουρανό,και το φεγγάρι μου φαινόταν κάπως θολό...σαν να υπήρχε κάτι.Επιπλέον εκείνη την μέρα είχα 1 ατονία.Αυτό βέβαια μπορεί να μην παίζει ρόλο,όλοι έχουμε τις κακές μας μέρες....μήπως όμως υπάρχει και κάτι άλλο;;...Οι εποχές που διανύουμε είναι περίεργες!

Εκτός και αν τους παρεξήγησα,γιατί η πάχη που υπάρχει το ελικοδρόμιο,είναι κοντά σε εμένα,οπότε ίσως να έκαναν βραδινές ασκήσεις τα παιδιά :p

Όσον αφορά το HARP....δεν ξέρω εάν οι ψεκασμοί βοηθούν,κάτι έχει πάρει βέβαια το αυτί μου στο παρελθόν,αλλά αυτές οι κεραίες υπάρχουν...και όχι μόνο στην αλάσκα!!
http://www.e-telescope.gr/el/energy-and-environment/241-haarp / Και στην κύπρο http://vrilcy.blogspot.gr/2012/08/harp-in-cyprus.html?zx=59d026d29d994204 Όποιος έχει όρεξη και διάθεση ας τα διαβάσει...δεν είναι κακό να μαθαίνουμε τι γίνεται γύρω μας! :smile:

Υ.Γ. Σε σχέση με αυτό το υπερόπλο,έχουν ακουστεί διάφορα...όπως έλεγχος του καιρού,αλλά και σεισμοί.Όπως ο τελευταίος καταστροφικός σεισμός στην τουρκία,αλλά και στην ιαππωνία.Όλα αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας,αλλά με τα πειράματα που πραγματοποιεί η ανθρωπότητα στο περιβάλον...κάποια στιγμή θα το φάμε όλοι μαζί το αγγούρι απο την φύση.
Κάπου είχα διαβάσει ότι η ιονόσφαιρα είναι ευαίσθητη σε τέτοιου είδους πειράματα,με καταστροφικά αποτελέσματα...

Αν κατάλαβα καλά, μια Σουηδή πολιτικός δηλώνει δημόσια πως τα chemtrails είναι προΐον συνωμοσίας της CIA και της NSA.Αεροπλάνα χωρίς διακριτικά (αλήθεια η Σουηδική αεροπορία , τι κάνει;) με τις ευλογίες της Σουηδικής κυβέρνησης (εξ ορισμού συνωμωσία) ψεκάζουν χημικά στους Σουηδούς και στους ίδιους, με σκοπό να καταστρέψουν το οικοσύστημα της χώρας τους...

Έτσι, χωρίς αποδείξεις, με βάση τα δημοσιεύματα μιας εφημερίδας, έχουν αυξηθεί τα σωματίδια του αλουμινίου και του βαρίου παγκοσμίως.That's it.

Η κοινή λογική δεν λειτουργεί έτσι.Ούτε αυτή η δήλωση κάποιου πολιτικού, αποτελεί απόδειξη.Αν σεβόταν λίγο περισσότερο τον εαυτό της και τον κόσμο που εκπροσωπεί, δεν θα έλεγε τέτοιες ανακρίβειες απροκάλυπτα.

Βλέπεις τώρα γιατί είναι επικύνδυνα τα συμπεράσματα;

Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά, μην ψάχνεις να βρείς απαντήσεις σε θεωρίες που δεν μπορούν να αποδειχτούν, που είναι τρύπιες στο κάτω κάτω.

Αυτοί τι νερό πίνουν;

Αν κατάλαβα καλά, μια Σουηδή πολιτικός δηλώνει δημόσια πως τα chemtrails είναι προΐον συνωμοσίας της CIA και της NSA.Αεροπλάνα χωρίς διακριτικά (αλήθεια η Σουηδική αεροπορία , τι κάνει;) με τις ευλογίες της Σουηδικής κυβέρνησης (εξ ορισμού συνωμωσία) ψεκάζουν χημικά στους Σουηδούς και στους ίδιους, με σκοπό να καταστρέψουν το οικοσύστημα της χώρας τους... Έτσι, χωρίς αποδείξεις, με βάση τα δημοσιεύματα μιας εφημερίδας, έχουν αυξηθεί τα σωματίδια του αλουμινίου και του βαρίου παγκοσμίως.That's it. Η κοινή λογική δεν λειτουργεί έτσι.Ούτε αυτή η δήλωση κάποιου πολιτικού, αποτελεί απόδειξη.Αν σεβόταν λίγο περισσότερο τον εαυτό της και τον κόσμο που εκπροσωπεί, δεν θα έλεγε τέτοιες ανακρίβειες απροκάλυπτα. Βλέπεις τώρα γιατί είναι επικύνδυνα τα συμπεράσματα; Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά, μην ψάχνεις να βρείς απαντήσεις σε θεωρίες που δεν μπορούν να αποδειχτούν, που είναι τρύπιες στο κάτω κάτω. Αυτοί τι νερό πίνουν;
Φιλε μου τι να σου πω, δεν ξερω. Την επικινδυνοτητα βεβαια που αναφερεις συνεχως, εγω δεν την εχω καταλαβει. Ποιοι κινδυνευουν και απο τι, αν εγω και εσυ εχουμε υπονοιες οτι μας ψεκαζουν. ?

Καταλαβαινω οτι προσπαθεις να κριτικαρεις με τη λογικη οσα ακουγονται και γραφονται. Απο οτι εχω καταλαβει στα σχολια σου εως τωρα.
Μιλησε μια πολιτικος: γραφικη γιατι μπλεκει cia κλπ (και εγω δεν την πηρα στα πολυ σοβαρα, για αλλους λογους)
Αποχαρακτηρισμενα εγγραφα ΤΟΥ 60-70: δεν ηταν ψεκασμος, γιατι ειχαν δωσει συγκαταθεση οι ψεκασμενοι Ανεφερα τη διασκεψη στην ευρωβουλη: no comment
Υπαρχει ντοκυμαντερ με ντοκουμεντα μετρησεων μολυνσης: Δεν υπαρχει μολυνση, μονο μια εφημεριδα το ανεφερε.
Στο πρωτο βιντεο με τα 2 αεροπλανα οπου τα "contrails" σταματουν/αρχιζουν στο ενα απο τα 2: no comment
Στο δευτερο βιντεο: δεν ηταν chemtrail, αλλα ουρανιο τοξο.

Οποτε καταλαβαινω οτι για εσενα δεν υφισταται θεμα chemtrails, ολα ειναι contrails, και οι γραμμες που μενουν και απλωνονται στον ουρανο και τον κανουν κατασπρο, ειναι αποτελεσμα εξελιγμενων κινητηρων. Επισης, ουτε μολυνση στο νερο/εδαφος υφισταται σε παγκοσμια κλιμακα, γιατι δεν βγηκε κανεις να το πει (στο mega, Ant1 κλπ)
Σεβαστη η αποψη σου, εγω προσωπικα εμπεδωσα πολυ καλα οτι το θεωρεις το ολο θεμα μια τεραστια γελοιοτητα και φυσικα ανυπαρκτο εντελως. Προφανως δεν εχεις αντιληφθει οτι για να συζητειται το θεμα πλεον παγκοσμια μετρησεις εχουν γινει (και γινονται) οσον αφορα τη μολυνση απο αλουμινιο κλπ.

Ισως αν δεις το ντοκυμαντερ να σου λυθουν καποιες αποριες περι αυτου. Προσωπικα δεν το εχω δει, παρα αποσπασματικα για λιγο απο το youtube. Εκπληξη παντως μου προκαλει, οτι δεν δεχεσαι οτι υπαρχει μολυνση απο αλουμινιο βαριο στον πλανητη. Δεν εχω χρονο, αλλα αυτο θελω να κανω εν καιρο. Να δω το ντοκυμαντερ και τις πηγες που αναφερει, καθως και ποιοι, πότε, που, μετρησαν και βρηκαν τι.

Αν θυμαμαι ομως καλα απο καποια αποσπασματα που παρακολουθησα, εχουν καταστραφει τεραστιες εκτασεις πανιδας οπου πλεον δεν φυτρωνει τιποτα απο την μεγαλη περιεκτικοτητα του τοξικου αλουμινιου οπου μετρησαν και βρηκαν. Εχω αναρτησει πιο πανω το Link οπου μπορεις να δεις το ντοκυμαντερ. Πιστευω οτι ισως εξηγει καποια πραγματα.

Last edited:

Και για να μην παρεξηγηθω οτι ειμαι λατρης των συνομωσιολογιων, να πω οτι μιας και το θεμα απτεται της υγειας μας και του περιβαλλοντος απλα το παρακολουθω με ανησυχια και οχι με διαθεση χαβαλε. (ενταξει, εχουμε αρκετα θεματα για να εξιταριζομαστε με συνομωσιες ετσι κι αλλιως)

Εκανα δυο πραγματα ποσταροντας.

α)
ακουγοντας συνεχεια οτι προκειται για contrails εξεφρασα την απορια μου δειχνοντας 2 βιντεο οπου τα contrails σταματουν και ξανα ξεκινουν. Ειναι εφικτο αυτο. ? Σιγουρα δεν σβηνουν οι κινητηρες. Υπαρχουν ισως στην ιδια ευθεια της κινησης του αεροπλανου διαφορετικα στρωματα αερα οπου πότε συμπυκνωνεται και πότε οχι το καυσαεριο. ? Δεν εχω ιδεα.

β)
Θα μπορουσα να προσεγγισω το θεμα εντελως συνομωσιολογικα και να μιλησω για αρθρα που κανουν λογο για τρομερες ασθενειες morgellons, ελεγχο μυαλου, μειωση πληθυσμου, και οτι αλλο διαβαζουμε κατα καιρους.

Ομως γινεται λογος για τοξικα υλικα (βαριο, αλουμινιο κλπ) Πως αραγε εφτασαν να μιλουν για τα συγκεκριμμενα και μονο. ? Θα μπορουσαν να μας ψεκαζουν με αποσμητικο χωρου. Μην ψαχνοντας να βρω την αιτια που μας ψεκαζουν, με ενδιαφερει πρωτα απο ολα αν ψεκαζουν τοξικα.

Απο πλευρας μου, εψαξα περαν του τι γραφει το καθε blog, να βρω απαντησεις/τοποθετησεις απο επισημα χειλη.

Ετσι, βρηκα κι ανεφερα σαν πληροφορια στο νημα για το συνεδριο, και το ντοκυμαντερ που γυρισαν τωρα.

Οι αναφορες μου στην "γενοκτονια" ηταν μονο και μονο για να δειξω οτι ουτε ηθικους φραγμους εχουν, ποσο μαλλον σημερα στον αιωνα που ολα ειναι δυναμη/κερδος/χρημα.

Η αναφορα μου στην πολιτικο, επισης γιατι ηταν μια επισημη τοποθετηση (οσο πυροβολημενος ή γραφικος κι αν ειναι)

Απο εκει και περα, μπορω να κανω δεκαδες εικασιες οπως ο καθενας μας αλλωστε.
Το αν ψεκαζουν και το κρυβουν ή οχι πιστευω οτι καποια στιγμη θα ξεκαθαριστει.

Επισης με ανησυχει το γεγονος οτι αν ψεκαζουν και το αποκρυπτουν τοσο εντεχνα ισως τελικα δεν ψεκαζουν για το γενικο καλο (σωστε την ανθρωποτητα απο το λιωσιμο παγων κοκ) αλλα εξυπηρετουν καθαρα δικη τους ατζεντα. (ελεγχος καιρου, οπλο, κερδη χρηματιστηριου, κλπ κλπ)

Σε αυτη την περιπτωση θα δικαιολογουνταν και η ταση αποκρυψης των παντων.
(αντε τωρα να εξηγησεις π.χ.του Μητσου, οτι του δηλητηριαζεις το νερο/εδαφος που τρωει και πινει το παιδι του, για να εχει μεγαλυτερη ακτινα/ακριβεια ενας πυραυλος ή το harp να παρακολουθει καλυτερα)

Εικαζω οτι αν ηταν για το γενικο καλο, δεν θα το εκρυβω διερευνηση απο θεσμικα οργανα. Τωρα, αν αρχισουμε και απο μονοι μας σαν πολιτες να λεμε οτι ειναι βλαμενη αυτη η πολιτικος με αυτα που ξεφουρνισε, και να κατατασουμε τους ψεκασμους αυτοματα σε παραμυθια ε, πιστευω οτι δεν βοηθαμε εμας να βρεθει η οποια αληθεια, βοηθαμε να κουκουλωθει αν οντως υφισταται.

Δεν λεω να πιστεψουμε οτι μας ψεκαζουν. Λεω οτι πρεπει να το δουμε σοβαρα (σαν να μας ψεκαζαν ) και να απαιτησουμε ερευνα.

Να ζητησω συγνωμη αν με το υφος γραφης μου εθιξα ή προσεβαλλα καποιον και ειδικα τον φιλο ncups . Δεν ηταν η προθεση μου να ερθω σε αντιπαραθεση ή να γινω αγενης. :ernaehrung004:

αν ενας πιλοτος της πολεμικης αεροποριας πεταει και ψεκαζει με το αεροπλανο του,νομιζετε οτι εχει τη δυνατοτητα επιλογης;
Απλα κανει αυτο που τον διεταξαν να κανει.
Κι αν ακομα ο ψεκασμος γινεται με τα καυσαερια του αεροπλανου,ειναι σε θεση να το γνωριζει ο πιλοτος ή και οι υπολοιποι που εμπλεκονται στον ανεφοδιασμο του αεροσκαφους;

Υ.Γ
Οι φωτογραφιες με τα κανιστρα που παρατεθηκαν πιο πριν,ειναι απο καποιο πειραμα αν θυμαμαι καλα,για την ευσταθεια του αεροσκαφους κατα τη μετατοπιση φορτιου και τα βαρελια ειναι γεματα με νερο.

Πλενουμε τα δοντια μας? Χημικα
Κανουμε μπανιο/λουζομαστε? Χημικα
Βαζουμε αρωμα? Χημικα
Το τι τρωμε? Χημικα
Αυτοκινητα/ρυπανση? Χημικα
Προιοντα που χρησιμοποιουμε? Χημικα/ακτινοβολιες κτλ
.

πεθαίνουμε? Χημικά