...Που αποθηκεύεται το υλικό που θα ρίξουν;....
Xμμμ.!!!
Φανταζομαι καπως ετσι.
![]()
![]()
![]()
Φανταζομαι οτι ισως ειναι fake, αλλα δεν νομιζω οτι αν γινεται κατι με ψεκασμους, θα ειχαν προβλημα αποθηκευσης.
Μη βάζεις τέτοια πράγματα, αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας !!!! Θα πουν οι περισσότεροι...
Πορτοκαλαδίτσα έχουν μέσα τα βαρέλια ???? :antlers:
Μπορει καλλιστα να ειναι εικονες photoshop. (εδω με adobe after effects φτιαχνεις αληθινα ufo)
Aπλα ηθελα να καταδειξω με οπτικο τροπο οτι δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο εσωτερικα τα αεροπλανα να εχουν χωρους αποθηκευσης.
Αλλο οι εικονες και βιντεο που βρισκουμε απο εδω κι εκει, κι αλλο αυτα που συζηταμε περι του ντορου που εχει αρχισει να υπαρχει στην επιστημονικη κοινοτητα παγκοσμια.
Υπάρχει κανένας πιλότος της ΠΑ που να παραδέχεται πως κάνει ψεκασμούς με σωματίδια αλουμινίου;Θα ήθελα να τον γνωρίσω. Αν μη τι άλλο, θα λυνόταν και η δική μου απορία!Τι στο καλό γίνεται;
Πάντως το βίντεο σίγουρα είναι μπαρούφα!!! Τουλάχιστον η αρχή που άντεξα να δω. Μέχρι το τέλος δεν τα κατάφερα γιατί παραείναι μεγάλες οι αρλούμπες που λέει!
Ο παππούς λέει ότι στην Αλάσκα έχουν κεραίες που στέλνουν κύματα στην ιονόσφαιρα και τα κύματα αυτά μπορούν να προκαλέσουν μπλάκ-αουτ σε ... ηλεκτρικές συσκευές στη Θεσσαλονίκη ή στη Βαγδάτη (δηλαδή στην από πίσω πλευρά του πλανήτη), και για να το κάνουν αυτό χρειάζονται κατεύθυνση από τα χημικά που ψεκάζουν τα αεροπλάνα!!!! Ότι να'ναι!!! Μα πόσο ψώνιο πρέπει να είναι κανείς για να λέει τέτοιες σαχλαμάρες με σοβαρή έκφραση;;; Ρε σεις, μήπως είναι κανένας ηθοποιός που τα λέει για χαβαλέ; Κάτι σαν τους Αμάν δηλαδή;
Αυτοί τι νερό πίνουν;
Φιλε μου τι να σου πω, δεν ξερω. Την επικινδυνοτητα βεβαια που αναφερεις συνεχως, εγω δεν την εχω καταλαβει. Ποιοι κινδυνευουν και απο τι, αν εγω και εσυ εχουμε υπονοιες οτι μας ψεκαζουν. ?Αν κατάλαβα καλά, μια Σουηδή πολιτικός δηλώνει δημόσια πως τα chemtrails είναι προΐον συνωμοσίας της CIA και της NSA.Αεροπλάνα χωρίς διακριτικά (αλήθεια η Σουηδική αεροπορία , τι κάνειμε τις ευλογίες της Σουηδικής κυβέρνησης (εξ ορισμού συνωμωσία) ψεκάζουν χημικά στους Σουηδούς και στους ίδιους, με σκοπό να καταστρέψουν το οικοσύστημα της χώρας τους... Έτσι, χωρίς αποδείξεις, με βάση τα δημοσιεύματα μιας εφημερίδας, έχουν αυξηθεί τα σωματίδια του αλουμινίου και του βαρίου παγκοσμίως.That's it. Η κοινή λογική δεν λειτουργεί έτσι.Ούτε αυτή η δήλωση κάποιου πολιτικού, αποτελεί απόδειξη.Αν σεβόταν λίγο περισσότερο τον εαυτό της και τον κόσμο που εκπροσωπεί, δεν θα έλεγε τέτοιες ανακρίβειες απροκάλυπτα. Βλέπεις τώρα γιατί είναι επικύνδυνα τα συμπεράσματα; Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά, μην ψάχνεις να βρείς απαντήσεις σε θεωρίες που δεν μπορούν να αποδειχτούν, που είναι τρύπιες στο κάτω κάτω. Αυτοί τι νερό πίνουν;
Πλενουμε τα δοντια μας? Χημικα
Κανουμε μπανιο/λουζομαστε? Χημικα
Βαζουμε αρωμα? Χημικα
Το τι τρωμε? Χημικα
Αυτοκινητα/ρυπανση? Χημικα
Προιοντα που χρησιμοποιουμε? Χημικα/ακτινοβολιες κτλ
.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.