Αεροψεκασμοί με χημικές ουσίες.

Re: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Λάθος, πολλά γενόσημα είναι καλύτερα από τα πρωτότυπα !!!!

Μετά την 11 Σεπτεμβρίου όλη η κυκλοφορία των αεροπλάνων στις ΗΠΑ σταμάτησε για 3 ημέρες. Η θερμοκρασία εκείνες τις ημέρες ήταν υψηλότερη την νύχτα και χαμηλότερη την ημέρα:
http://facstaff.uww.edu/travisd/pdf/climatepapermar04.pdf
Άλλοι ερευνητές τονίζουν ότι η γενικότερη νέφωση εκείνες τις ημέρες επηρέασε την θερμοκρασία. Φαίνεται όμως ότι η άποψη πώς τα contrails αυξάνουν τη θερμοκρασία είναι πιο πιθανή. Αλλά χρειάζεται 200 φορές μεγαλύτερη αεροπορική κίνηση πάνω από τις ΗΠΑ για να φτάσει η αύξηση πάνω από τα όρια του σφάλματος.
Αυτό σε απάντηση ότι μας ψεκάζουν για να μειωθεί η θερμοκρασία του πλανήτη...

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Να σε ρωτήσω κάτι το πολύ ποσωπικό και αν θες μου(μας) απαντάς αν δεν θές δεκτόν ................

Τα βράδια πως κοιμάσαι? Κανονικότατα, ελαφρώς ανήσυχα, έχεις εφιάλτες ή δεν κοιμάσαι καθόλου? Σε ρωτάω γιατί αν πράγματι μας ψεκάζουν, οι πρώτες επιπτώσεις θα είχαν να κανουν με τον βραδυνό μας ύπνο, ούτως ώστε "κοινώς¨να μας ξεκάνουν μιά ώρα αρχίτερα .................. Σπάρτιάτικες εικασίες!

Καλό βράδυ

Κοιμαμαι μια χαρα.!
Εννοεις οτι εισαι γιατρος ή χημικος, οποτε ΑΝ μας ψεκαζουν (στροντιο, βαριο, αλουμινιο) γνωριζεις οτι τα συμπτωματα αυτων του να τα τρως στη μουρη και ειναι αυπνιες και εφιαλτες. ?

Δεν ξερω αν ψεκαζουν, δεν ξερω αν ψεκαζουν για να με εξοντωσουν, δεν ξερω αν ψεκαζουν για να φυτρωσουν μαλλια σε ολους τους φαλακρους.
Αυτο που λεω ειναι οτι πρεπει να γινουν μετρησεις για να λυθει η απορια σε αυτους που την εχουν.
Δεν νομιζω οτι πολλοι που ασχολουνται με τους αεροψεκασμους, ανηκουν απαραιτητα στην κατηγορια αυτων που δαβαζουν τα παντα περι συνομωσιων.

Απλως εδω υπεισερχεται οπως ειπα ο παραγοντας υγεια/μολυνση.
Για αυτο και μονο το θεμα πρεπει να ειδωθει διαφορετικα και με πιο σοβαροτητα απο τα αλλα θεματα που αναφερονται περι εξωγηινων, ανουνακι, ροσγουελ και οτι αλλο σκεφτεται κανεις να κολλησει διπλα στο θεμα των (υποτιθεμενων) ψεκασμων.

Για αυτο να πω και στον underdog οτι αυτη ειναι η διαφορα που αξιζει να το ψαξουν σε σχεση με ολα τα αλλα σεναρια που συζηταμε και κανουμε πλακα. Εδω μιλαμε για χημικα (που αν υπαρχουν) πεφτουν στα κεφαλια των παιδιων σας.

Επαναλαμβανω, ολοι για αυτα τα χημικα μιλανε και νοιαζονται οταν παραπονιουνται για τα ιχνη, για την υγεια τους.
Οχι αν τους ψεκαζουν για να τους φυτρωσουν κερατα, αλλα μην αρρωστησουν (αναπνευστικο ?) αυτοι και τα παιδια τους.

Ακομα δεν εχω καταλαβει πως εχουν (με) μπλεξει στην κουβεντα πραγματα τα οποια εδω μεσα δεν τα εχουμε θιξει.
(Επ. φαντασια.)
Δεν καταλαβαινω επισης το σχολιο του underdog που ειπε οτι για μερικα πραγματα , απλα επειδη μπορει να διατυπωθηκαν απο καποιους σαν υποθετικα σεναρια, πρεπει αυτοματως να ενδιαφερθουμε και να πληρωσουμε κοπο χρημα για να δουμε ΑΝ ισχυουν. ????
Και εβαλε στην κουβεντα ροσγουελ κλπ.

Οκ, αν η θεωρια οτι σας (μας) ψεκαζουν δεν σας ενδιαφερει απο αποψη υγειας ως προς διερευνηση, τοτε δεν υπαρχει και λογος να τρεχουμε να κανουμε και εξετασεις στο γαλα για να δουμε αν εχει μελαμινη και πεθαινουν παιδακια. (αν υπαρξουν ενδειξεις)

Αλλα νομιζα οτι η υγεια ειναι πανω απο ολα.
Αν δεν σας ενδιαφερει αν ψεκαζονται τα παιδια σας με στροντιο,βαριο, γιατι να ενδιαφερει αυτους που σας τα ψεκαζουν. ??

Αν παλι εννοεις underdog οτι δεν μπορουμε να πληρωνουμε για ερευνα καθε παλαβη θεωρια που ξεφυτρωνει καθε μερα, συμφωνω. Ομως μιας και μιλαμε για την υγεια ΟΛΩΝ αφου ολοι κατω απο τον ιδιο ουρανο ειμαστε, και η γκρινια για ψεκασμους υπαρχει χρονια, γιατι επιτελους δεν γινονται μετρησεις στον αερα να ησυχασουμε ???

Αν δεν τις εκαναν, γιατι δεν τις κανουν. ?
Τελικα θα ρωτησω για τριτη φορα. Πως βγηκε η ειδηση/φημη/μυθος περι βαριου/στροντιου/αλουμινιου. ?

Φυσικα εννοειται, οτι οσο βαρος δινω σε ψεκαζομενα χημικα, αλλο τοσο δινω σε ολου του ειδους τις μολυνσεις που υπαρχουν. Ειναι βλακωδες να ουρλιαζω ολη μερα οτι με ψεκαζουν και υστερα να πηγαινω να κανω μπανιο μεσα στο λιμανι του πειραια. Και εμενα μου φαινεται κουφο να ψεκαζουν με κατι πολυ δυνατο χημικα, απο τη στιγμη που ισως το τρωνε και οι ιδιοι στη μαπα. Ή αποφασισαν ξαφνικα να αρρωστησουν ολον τον πλανητη.

Σαφως και δεν ισχυριζομαι αυτα. Θα μπορουσε ομως να συμβαινει το εξης. Εισπνεομενα να ειναι μικρες οι δοσεις.
Στο εδαφος να συσσωρευονται και τη ζημια να την παθαινω οταν τρωω ή πινω νερο.
Ο αλλος που με ψεκασε, μπορει να εχει φιλτρο νερου ή να τρωει ντοματες απο τα ιμαλαια.

Τελικα ρε παιδι μου αυτοι οι mythbusters οταν τους χρειαζεσαι που διαολο ειναι. ?

Απάντηση: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Και φυσικα για να αποσαφηνισω αν υποστηριζω ή οχι την θεωρια ψεκασμων, μιας και πότε το υφος μου ηταν του συνηγορου του διαβολου και πότε οχι, να πω οτι τη λεξη chemtrails τη θυμαμαι μονο οποτε σπανιως βλεπω ιχνη στον ουρανο που δεν σβηνουν.

Απλα δεν θεωρω ΟΛΟΥΣ αυτους που την ψαχνουν γραφικους, απλα νομιζω οτι οι πιο πολλοι ανησυχουν για την υγεια τους, χωρις να τους ενδιαφερουν τυχον συνομωσιολογιες.

Το θεμα για εμενα ληγει σχετικα ευκολα με πολλαπλες μετρησεις παντου ανα τον κοσμο και να βγουν οι επιστημονες να εξηγησουν αν οντως υπαρχουν μεγαλοι ρυποι κι απο ποπυ (θα μπορουσαμε να μιλαμε για αλλους ρυπους απο αλλες αιτιες)

Και εγω ενας απλος κοινος νους ειμαι που δεν νομιζω οτι δεν βρεθηκαν μια χουφτα Γιατροι, χημικοι, επιστημονες, γεωλογοι και λοιπων σχετικων τομεων, οπου κανενας τους δεν πηρε πρεφα οτι κατι συμβαινει.

Για αυτο και το μονο που παρακολουθω επ' αυτου, ειναι τις μετρησεις και τι λενε για αυτες περι μολυνσης εδαφων (ο αρθροιστικος παραγοντας που λεγαμε) Μολυνσης που φυσικα θα μπορουσε να ειναι κι απο αλλα υλικα, απο αλλες αιτιες.

Ετσι κι αλλιως στην καθημερινοτητα μας τρεχουμε για τοσα πολλα, ηδη εχουμε ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ μολυνσεις να ανησυχουμε. Και που δεν μας ενημερωνουν για αυτες.

Θυμαμαι πριν χρονια ρεπορταζ που λεγανε περι ραδιενεργων αποβλητων των νοσοκομειων σε καδους σκουπιδιων.
Σημερα που τοσοι αστεγοι ψαχνουν τους καδους. ? Τι εγινε σταματησαν αυτα. ?

Εκεινα τα προστιμα σε εργοστασια που μολυνουν ποταμια και υδροφορους οριζοντες τα κλεισανε. ?
Γινεται σωστος ελεγχος σε οτι τρωμε απο τους φορεις. ?
Και χιλια αλλα δυο. Δεν χρειαζεται να με σκοτωσουν προσωπικα με chemtrails, θα με προλαβουν αλλα πραγματα.

Τι μαθαινουμε τελικα. ? Τοση υπερπληροφορηση που δεν προλαβαινεις να παρακολουθησεις τι εγινε και τι δεν εγινε .
Δεν θα το παιξω πιο πολυ ευαισθητοποιημενος ως προς το περιβαλλον απο οποιονδηποτε εδω μεσα (γιατι δεν ειμαι)

Ξεκινησα απο το πρωτο μου ποστ περι μετρησεων τοξικων και τιποτε αλλο και για μενα εκει ειναι η ουσια.
Οπως θα ηθελα να μετρανε για οτιδηποτε βλαπτει τον πλανητη και οτι τον κατοικει.

Δεν είναι θέμα τεχνολογίας αλλά αστηρικτων υποθέσεων.
Δηλαδή, ότι κάτι μπορεί να γίνεται δεν σημαίνει ούτε ότι όντως γίνεται ούτε καν ότι αξίζει τον κόπο να ψάξουμε αν γίνεται.

Αλλιώς θα έπρεπε να χρηματοδοτηθούν έρευνες για το ροσγουελ, την πιθανότητα ύπαρξης δεινοσαυρων στο κέντρο της γης, τους Υποχθονιους, την κατάρα των Φαραώ κλπ κλπ. Ποιος μου λέει ότι και ΟΛΑ αυτά δεν είναι πιθανά;
Σιγά το εντερπραιζ στο κάτω κάτω!

Αντε, φτιάξει καφέ! :)

Ολα και ολα οι Υποχθονιοι υπαρχουν και απλα περιμενουν την σειρα τους να κυριαρχησουν την επιφανεια :D

ιδιως αυτος που φιλαει το χερι του Μπενυ ειναι ψεκαστικο απο μονος του..

Δυο μέρες ανελέητων ψεκασμών!

Δυο μέρες ανελέητων ψεκασμών!

10/30/2013

Φταίει το ότι έρχεται η Τρόικα και της φτιάχνουν 'ατμόσφαιρα'; Μήπως για να περάσουν τα νέα μέτρα χρειαζόμαστε και λίγο ηλεκτρομαγνητικό σοκ; Ξεμείναν από 'υλικό' για να κάνουν την περαιτέρω χειραγώγηση καιρού στην Ευρώπη; Ετοιμάζουν κανένα σεισμό (έγιναν δυο μικροί χτες και σήμερα στην Αθήνα). Όποιος και να είναι ο λόγος, δυο μέρες τώρα η Ελλάδα δέχεται κανονική ψεκαστική επίθεση, με την ανοχή, ίσως και τις ευλογίες, της κυβέρνησης μας και την σιωπηλή συμπαράσταση πάσης αντιπολίτευσης.
6977329.jpg

Τα είδαμε όλοι, τα είδαμε παντού. Κι ακούμε πλέον και καθημερινά τα παπαγαλάκια και τους καλεσμένους τους στα πουλημένα κανάλια, να χλευάζουν και να ειρωνεύονται, χρησιμοποιώντας τους δήθεν για πλάκα: "Καλά, με αυτά που λέτε θα πιστέψω ότι μας ψεκάζουν"... "Μα τι είπε ο... τάδε; Μας ψεκάζουν τελικά;"

Γελάστε, γελοίοι! Γιατί τέτοιοι είστε! Γιατί μόνο ένας γκαβός, γελοίος ή πουλημένο τομάρι δεν βλέπει πλέον τι γίνεται και πιστεύει ότι είναι καυσαέρια αεροπλάνων. Αλλά η αφύπνιση συνεχίζεται και το μόνο που καταφέρνετε είναι να χαμηλώνετε ακόμα πιο πολύ στα μάτια και τις συνειδήσεις του κόσμου.
6023600_orig.png

http://allnewz.weebly.com/11/post/2013/10/56.html

Re: Δυο μέρες ανελέητων ψεκασμών!

Οι πολιτικοι που δωσανε την αδεια εχουν κανει εμβολιο;;; Τα παιδια τους;;;

Re: Δυο μέρες ανελέητων ψεκασμών!

Σημερα το πρωι ξυπνησα και εβαλα πρωινες "ενημερωτικες" εκπομπες στην τηλεοραση.

Διαπιστωσα οτι εβλεπα με συμπαθεια τους εκπροσωπους της "συγκυβερνησης" και επιασα τον εαυτο μου να συμφωνει με τα λεγομενα τους.

Τωρα ξερω τι φταιει... Παω να βρω ενα μπουντρουμι να κλειστω.

Απάντηση: Δυο μέρες ανελέητων ψεκασμών!

Eιδικά την πυκνοκατοικημένη Δυτ.Ελλάδα, απο τα Γιάννενα μέχρι τον Πύργο, αλλά και όλη την Αλβανία, τις έχουν ξεσκήσει στο ψέκασμα... Κάτι μου λέει όμως οτι οι πιλότοι είναι κρητικοί...

Δεν ειναι κρητικοι οι πιλοτοι, απλα εχουν πολλα κουμπουρια και δεν τολμανε οι "ψεκαστες" να πεταξουν απο πανω.
Επισης οι πιο πολλοι Κρητικοι ειναι παραδοσιακα ΠΑΣΟΚ, αρα δεν υπαρχει λογος ψεκασμου.

Το οτι στα νοτια η θερμοκρασια ειναι μεγαλυτερη και η υγρασια μικροτερη φυσικα δεν παιζει κανενα ρολο στο οτι δεν γινονται ψεκασμοι εκει...

Last edited:
Re: Απάντηση: Δυο μέρες ανελέητων ψεκασμών!

Eιδικά την πυκνοκατοικημένη Δυτ.Ελλάδα, απο τα Γιάννενα μέχρι τον Πύργο, αλλά και όλη την Αλβανία, τις έχουν ξεσκήσει στο ψέκασμα... Κάτι μου λέει όμως οτι οι πιλότοι είναι κρητικοί...

Σας Ψεκάζουμε δηλαδή! :music-smiley-005::Banane0:

τις τελευταίες μέρες ακούω κατι φωνές να μου λένε "πληηηηηηηρωσε περισσότερους φόοοοοορους","ψηηηηηηηήφησε Τσιιιιιιιιιπρα","Οοοοοοοοοοχι στο ευρωωωωωωωω"

βρε λετε να ειναι απο το ψέκασμα?

:laugh:

πολύ ενδιαφέρον άρθρο αυτό που ανέβασε ο sakisxas ... εμαθα οτι με τους ψεκασμούς κάνουν και ηλεκτρομαγνητικο σοκ! λέμε για πολύ εξελιγμένες μέθοδοι!

Απάντηση: Re: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

τις τελευταίες μέρες ακούω κατι φωνές να μου λένε "πληηηηηηηρωσε περισσότερους φόοοοοορους","ψηηηηηηηήφησε Τσιιιιιιιιιπρα","Οοοοοοοοοοχι στο ευρωωωωωωωω"

βρε λετε να ειναι απο το ψέκασμα?

:laugh:

Όχι, είναι από τις ανακλάσεις του χώρου σου. Βάλε φωνοαπορροφητικά!!-bye-

πολύ ενδιαφέρον άρθρο αυτό που ανέβασε ο sakisxas ... εμαθα οτι με τους ψεκασμούς κάνουν και ηλεκτρομαγνητικο σοκ! λέμε για πολύ εξελιγμένες μέθοδοι!

Φαίνεται ψεκάζουν ιονισμένα αέρια, σε κατάσταση πλάσματος... :Banane0::BDGBGDB55: