Ναί ρέ!!! Καί μετά πού πήγαμε φαντάροι...δόρατα, περικεφαλαίες, χλαμίδες...Εγώ πάλι θυμάμαι που παίζαμε στην αλάνα μπάλα και οι δεινόσαυροι μας κυνήγαγαν![]()
![]()
![]()
Τί μάς θύμησες τώρα....:grandpa:
Ναί ρέ!!! Καί μετά πού πήγαμε φαντάροι...δόρατα, περικεφαλαίες, χλαμίδες...Εγώ πάλι θυμάμαι που παίζαμε στην αλάνα μπάλα και οι δεινόσαυροι μας κυνήγαγαν![]()
![]()
![]()
και οταν η Γιαγια μας βαριοτανε να μας τα κανει ολα αυτα μας εδινε μια γωνια ψωμι με καραμανλιδικο (σουτζουκι) λουκανικο......ΩΜΟ.Ψωμί, πάνω ζάχαρη, μετά νεράκι σταγόνα σταγόνα καί από πάνω λίγη κανέλλα...
Ψωμί, λάδι, τοματοπελτές καί λίγη ρίγανη...
Καί γιά κάτι πιό γκουρμέ...ψωμί μέ εκείνο τό παχύρευστο ζαχαρούχο γάλα "ΒΛΑΧΑΣ" αλειμμένο πάνω του...
"Χαρτακια" ,απο ποδοσφαιρικες ομαδες ?
Ξερετε, αυτο το παιχνιδι που προσπαθουσες να φτασεις οσο ποιο κοντα σε εναν απεναντι τοιχο...
Με τα ρολαρισματα και ολα τα καλα.....
Κατι αλλα, με αεροπλανα, φορμουλες 1, τανκς ? Τα "υπερατου"....
Τι ωραια χρονια.....
Υγ. ψιλομελαγχολησα....
Καί τά χαρτόνια πού βάζαμε μέ μανταλάκια στά καλάμια, νά κάνουν κόντρα στίς ακτίνες ώστε νά κάνει καί θόρυβο σάν μηχανάκι......μετα πηραμε ποδηλατο και βαζαμε δυναμο ( μας εβγαινε η γλωσσα για να γυρναει γρηγορα ) μεγαλο και το καναμε φωταγωγημενο με 40+ φωτακια σαν κρουαζεροπλοιο .....
ΕΓΩ ΕΣΚΑΒΑ ΚΑΙ ΞΕΨΑΧΝΙΖΑ ΜΙΣΗ ΦΡΑΤΖΟΛΑ ΕΒΑΖΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΓΑ.+1000 ... και σκορδο βαζαμε εμεις πανω στον πελτε.
Επισης θυμαμαι οτι στο σχολειο το αγαπημενο εδεσμα ηταν μακροστενο ψωμακι που το ανοιγαμε και βαζαμε μια σοκολατιτσα μεσα.. αυτο το θυμαται κανεις?
Κατι σε προγονο του κρουασαν σοκολατας μου κανει...
Ψωμί, πάνω ζάχαρη, μετά νεράκι σταγόνα σταγόνα καί από πάνω λίγη κανέλλα...
Ψωμί, λάδι, τοματοπελτές καί λίγη ρίγανη...
Καί γιά κάτι πιό γκουρμέ...ψωμί μέ εκείνο τό παχύρευστο ζαχαρούχο γάλα "ΒΛΑΧΑΣ" αλειμμένο πάνω του...
Ξέχασες τη θρεψίνη!:grandpa:
Εσυ πρεπει να εισαι γεννημενος πολυυυυυυυ πριν το 1985![]()
Ήμουν ήδη 20 τότε!
Μοντέλο του 65 είμαι και δεν βρίσκω ανταλλακτικά![]()
Έτσι επαθα κάταγμα στήν αριστερή μου φτέρνα σέ ηλικία 8-9 ετών..:bang::stickyman:...Θυμαμαι που παιζαμε στα γιαπια...πηδαγαμε απο το δευτερο οροφο στην αμμο...
[FONT="][/FONT]
[FONT="][/FONT]
[FONT="] Παίζαμε «μακριά γαϊδούρα» και κανείς μας δεν έπαθε κήλη ή εξάρθρωση. [/FONT]
[FONT="][/FONT]
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.