"Aφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1985" (!)

Σημερα σκεφτηκα να παω να παρω τοματοπελτε:flipout::flipout:αν υπαρχει ακομη τουτο το πραμα και να χωσω πανω σε μια φετα ψωμι με λαδι απο κατω και ριγανη απο πανω και να δωσω και στα πιτσιρικια να δω την μουρη τους.......:flipout::flipout::flipout:Τι νοστιμο που ητανε καποτε μετα απο το ατελειωτο παιχνιδι στις αλανες!!!!!!!

Εγω δεν ετρωγα πελτε...

ετρωγα ψωμι με ζαχαρη (και λιγο κακαο από πανω)!!! Σλουρπ!!!

Re: Απάντηση: "Aφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1985" (!)

Εγω δεν ετρωγα πελτε...

ετρωγα ψωμι με ζαχαρη (και λιγο κακαο από πανω)!!! Σλουρπ!!!

Οχι βρε Αγγελε......ψωμι με ζαχαρη ....αντε και βιταμ απο κατω το φαγαμε λιγο πολυ ολοι........αλλα κακαο :flipout::flipout:δεν το ηξερα......

Παρακαλω οι παλαιοι να επιβεβαιωσουνε:flipout::flipout::flipout::BDGBGDB55:
Εγραψες...εισαι αρχηγος.-bye-

Λιγο βρεγμενο το ψωμακι και λιγο κακαο στην κορυφη (μερικοι εβαζαν καφε αλλα το κακαο ειναι ΠΟΛΥ πιο νοστιμο)!!!

Re: Απάντηση: "Aφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1985" (!)

Λιγο βρεγμενο το ψωμακι και λιγο κακαο στην κορυφη (μερικοι εβαζαν καφε αλλα το κακαο ειναι ΠΟΛΥ πιο νοστιμο)!!!
Αν το βαλω το κακαο πανω απο τον τοματοπελτε λες να ειναι καφριλα????:flipout::flipout:

Καποιοι ανεφεραν οτι ειχαν και ποδηλατα, εγω θυμαμαι οτι ποδηλατα νοικιαζαμε με την ωρα, δε μπορω να θυμηθω την τιμη της ωρας παντως ηταν μια καλη μπιζνα της εποχης που ακμαζε αρκετα.....:bike:

1.ΧΤΥΠΗΤΟ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ. ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟ ΜΕ 6 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΚΡΕΜΑ. ΤΟ ΤΡΩΣ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΨΩΜΙ.2. ΡΟΥΦΗΧΤΟ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ. ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΑΥΓΟ ΗΜΕΡΑΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΤΟ ΤΡΥΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕ ΜΙΑ ΒΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΟ ΡΟΥΦΑΣ ΩΜΟ. ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.3. ΓΑΛΑ ΒΛΑΧΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ. ΤΟ ΑΔΕΙΑΖΗΣ ΣΕ ΜΠΟΛΑΚΙ ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΣ ΦΡΕΣΚΟ ΨΩΜΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΑΤΩΝΗΣ..

1.ΧΤΥΠΗΤΟ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ. ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟ ΜΕ 6 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΚΡΕΜΑ. ΤΟ ΤΡΩΣ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΨΩΜΙ.2. ΡΟΥΦΗΧΤΟ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ. ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΑΥΓΟ ΗΜΕΡΑΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΤΟ ΤΡΥΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕ ΜΙΑ ΒΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΟ ΡΟΥΦΑΣ ΩΜΟ. ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.3. ΓΑΛΑ ΒΛΑΧΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ. ΤΟ ΑΔΕΙΑΖΗΣ ΣΕ ΜΠΟΛΑΚΙ ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΣ ΦΡΕΣΚΟ ΨΩΜΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΑΤΩΝΗΣ..

Προσθετεις μια ιδεα κακαο (ΙΟΝ), και ολιγον κονιακ να "σπασει" την αβγουλιλα.

Ψωμι, δεν χρειαζεται -bye-

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΤΑ 42 ΜΟΥ Η ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ 300+....ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑ ΜΙΚΡΟΣ:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Καποιοι ανεφεραν οτι ειχαν και ποδηλατα, εγω θυμαμαι οτι ποδηλατα νοικιαζαμε με την ωρα, δε μπορω να θυμηθω την τιμη της ωρας παντως ηταν μια καλη μπιζνα της εποχης που ακμαζε αρκετα.....:bike:

Εγω παλι θυμαμαι οτι αγοραζαμε τσιγαρα χυμα....αλλη μια πολυ καλη μπιζνα της εποχης:argue:

Απάντηση: Re: "Aφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1985" (!)

ΛΟΛ ρε παιδια με το κακαο:flipout::flipout:....το κονιακ μαΛΛιστα.....χεχεχε

Tσκ...τσκ...τσκ....Μπράντυ ρε παιδιά, όχι κονιάκ.
Οβομαλτίνη για πρωινό και το βράδυ σουβλάκι με ντονέρ (το παλιο το καλό ;) )

Μερέντα ανακατεμένη με βούτυρο ή βιτάμ για λόγους οικονομίας :flipout: , λέει σε κανέναν τίποτα;

Το γαλα εβραζε μετα βαζαμε αλατι και βουταγαμε ψωμι...(φραντζολες ολοκληρες μιλαμε ...)

Εμεις τις φραντζολες τις κομματιαζαμε και μετα τις ριχναμε μεσα στο πιατο με το γαλα. Το "menu" το ονομαζαμε "τριψιάνα".

Εμεις τις φραντζολες τις κομματιαζαμε και μετα τις ριχναμε μεσα στο πιατο με το γαλα. Το "menu" το ονομαζαμε "τριψιάνα".

Τριψιανα???

Εμεις ΠΑΠΑΡΑ το λεγαμε!!!:flipout::flipout:

Τρίψα!