Τρίτες εντυπώσεις...
Παραμονή της γνωστής γιορτής που οι περισσότεροι αφήνουμε τα specs, τις λάμπες και τους τοροειδείς, και πιάνουμε τα τριαντάφυλλα, τα γλυκά και τα αρκουδάκια (εγώ τη γλίτωσα φέτος

), θα δηλώσω παράφορα ερωτευμένος!
Ενώπιον λοιπόν των αγαπημένων μου συμφορουμιτών, ορκίζομαι πίστην εις το νέο ηχοσύστημα για αρκετά χρόνια από αυτά που έρχονται (καλά να μας έχει ο Θεός μόνο).
Για τον ενισχυτή τι άλλο να πω;
Όπου κι αν βρεθώ μέσα στο σπίτι είναι πια sweet spot.
Σε χαμηλή ένταση να παίζω και να κάθομαι στο υπνοδωμάτιο, αυτό που φτάνει στα αυτιά μου, αγγίζει κατευθείαν ψυχή και καρδιά.
Τρομερά άμεσος.
Δυο πράγματα που μου έχουν δημιουργήσει ιδιαίτερη εντύπωση είναι αφενός το πως μπορεί να είναι τόσο εκτεταμένος ψηλά, τόσο βαθύς και κοντρολαρισμένος χαμηλά, και παράλληλα απόλυτα ισορροπημένος στο σύνολο του φάσματος...
και αφετέρου, πως μπορεί να έχει τέτοια ανάλυση και διαφάνεια, και παράλληλα να είναι μαλακός σαν λάμπα... :chinscratch:
Φαντάζομαι ότι οι :grandpa: και :lehrer: την έχουν την απάντηση..!
Ο ίδιος πάντως, αν και γνώριζα ότι αυτά ακριβώς ψάχνω, επιφυλασσόμουν να τα ζητήσω από αντιπροσώπους, πωλητές κλπ με το φόβο απαντήσεων όπως "τι λες αγόρι μου, δεν υπάρχουν αυτά...ή το ένα θα έχεις ή το άλλο", ή "μάτσαρε λάμπα με ss και που ξέρεις...μπορεί", ή "υπάρχει...πήγαινε πούλα το σπίτι σου και έλα να το αγοράσεις"!
Περί επάρκειας νομίζω έγραψα ξανά... Δεν γνωρίζω ακριβώς τι χωρητικότητες έχει (δεν έχω μανουάλι) αλλά είναι κουλ από κάθε άποψη.
Είναι αλφαταξικό βρε παίδες το μηχάνημα; Η θερμοκρασία του είναι παρα πολύ νορμάλ...
Έβαλα το χέρι μου στην πάνω πλευρά του σασί και δεν έχει διαφορά από οποιονδήποτε άλλο ΑΒ ss έχω πιάσει (σημειωτέον ότι παίζει ασταμάτητα τις τελευταίες 30+ ώρες).
Η δε ποιότητα κατασκευής του είναι πιστεύω υπεράνω κριτικής. Κι από τις φωτογραφίες μπορεί να το καταλάβει κανείς.
Ίσως όχι από τις δικές μου, αλλά υπάρχουν αρκετές πιο κατατοπιστικές επ' αυτού στο διαδίκτυο
(σόρυ γκάιζ, μάλλον δεν θα ανεβάσω άλλες. Το μηχάνημα είναι κτηνάκι και δεν μπορώ να το μετακινώ εύκολα).
Εν κατακλείδι...
Δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος ολοκληρωμένος στην κατηγορία του ή ένας από τους καλύτερους ανεξαρτήτου τιμής (και να σας πω την αλήθεια, είμαι τόσο ευχαριστημένος που δεν με ενδιαφέρουν κιόλας τέτοιου είδους επιβεβαιώσεις), είναι όμως σίγουρα μια εξαιρετική και πολύ ιδιαίτερη πρόταση για την οποία έχω την αίσθηση ότι τιμά και το τελευταίο σεντ από τα ευρά που ζητάει.
(Προσωπική μου γνώμη είναι ότι θα μπορούσε εύκολα να ζητάει και περισσότερα...)
Άν μου έλεγε η Audia να του βρω ένα σλόγκαν ή να τον περιγράψω σε μια φράση, αυτό που θα έλεγα είναι...
flesh & bone.
Πραγματικά νοιώθω ότι η μουσική μου απέκτησε σάρκα και οστά!
Να είστε όλοι καλά και να έχετε απολαυστικές ακροάσεις! :music-smiley-004: