- 26 February 2009
- 2,609
Ντροπη και στην Sony και στο You...
Ας εχουν υποψην ολα τα μελη να βαλουν στην μαυρη λιστα και τις δυο εταιρειες για κοροιδια των καταναλωτών...
Oφειλω να ενημερωσω το φορουμ και για ενα αλλο γεγονος, το οποιο αν και δεν εχει αμεση σχεση με τις you/sony σχετιζεται με οσα λεγαμε περι αναξιοπιστων/αξιοπιστων εταιριων.
Το Σαββ/κυριακο λοιπον εστειλα επιστολη διαμαρτυριας στις you/sony/INKA.
Την Κυριακη εστειλα στο Πλαισιο ενα email σχετικα με κατι προιοντα που με ενδιαφερουν και καποιες πληροφοριες σχετικα με αυτα. Το μηνυμα εσταλη στα κεντρικα του Πλαισιου.
Ανοιγω λοιπον την αλληλογραφια σημερα, και απο ποιον νομιζετε πως ειχα απαντηση? Απο τον διευθυντη του Πλαισιου στην περιοχη μου, ο οποιος με κατατοπιζε πληρως σε οτι αφορα τις ερωτησεις μου.
Δε θελω, ουτε θεωρω οτι κανω διαφημιση, απλα πιστευω πως ειναι χρησιμο το να καταγραφει το συγκεκριμενο γεγονος και απο κει και περα ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του.
Υ.Γ. Ναι, απο τους αλλους (και κυριως απο τη Γιου και τη Σονυ) δεν εχω λαβει καμια απαντηση. Και να φανταστεις οτι δικος τους πελατης ειμαι, σ αυτους ακουμπησα τα λεφτα μου, και οχι καπου αλλου.
Last edited: