after sales you.gr - sony και ελλειψη σεβασμου στον πελατη

heller σε ποια εταιρια αναφερεσαι?

Εγω πλεον μετα την ευτυχη καταληξη που ειχε το νημα με τις ελαττωματικες Lg, (οπου βεβαια το ελαττωμα ηταν απειρως πιο ''ντελικατο'' και ''ψαγμενο'' απ οτι τα ελαττωματα της δικης μου ΤV που παρεδωσε πνευμα), σκεφτομαι να αγορασω απο τη συγκεκριμενη εταιρια, καθαρα για λογους service
Στο πλάισιο αναφέρομαι και απο ότι βλέπω όλοι είναι ότι αρπάξει ο κό..ος τους.Δηλαδή μέχρι να γίνει η πώληση μετά καλά κρασιά..Απλά κρατάω μια επιφύλαξη μέχρι να λυθεί το θέμα διότι η μέχρι τώρα συμπεριφορά ήταν σωστή οπότε ίσως να έχω αίσιο τέλος.

Εγώ πάλι παρατηρώ ότι η σόνυ είναι η μοναδική εταιρία που το πλαίσιο την χειρίζεται με μια "ιδιαιτερότητα". Για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έφερνε καθόλου προϊόντα της, ενώ πλέον (που φέρνει) είναι η μοναδική μάρκα που βάζει σφραγίδα στην απόδειξη αγοράς "εγγύηση 1 χρόνο από Sony Ελλάς".
Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με την συγκεκριμένη αντιπροσωπία.

Στο πλάισιο αναφέρομαι και απο ότι βλέπω όλοι είναι ότι αρπάξει ο κό..ος τους.Δηλαδή μέχρι να γίνει η πώληση μετά καλά κρασιά..Απλά κρατάω μια επιφύλαξη μέχρι να λυθεί το θέμα διότι η μέχρι τώρα συμπεριφορά ήταν σωστή οπότε ίσως να έχω αίσιο τέλος.

Σου ευχομαι να εχει ευτυχη καταληξη η περιπετεια σου..Βεβαιως θα φανει αν υπαρχει διαφορα μεταξυ πλαισιου-you..

Οταν λες οτι η μεχρι τωρα συμπεριφορα ηταν σωστη?

Απλως να πουμε οτι διαφορες εταιριες (οπως η Sony) δεν εχουν αντιπροσωπους αλλα αυτονομη παρουσια (βλ. Sony Ελλας) οποτε και δεν υπαρχει καμια ''δικαιολογια'' ή λογος ενασχολησης πχ με ενημερωση της ''μητρικης''...

Oταν δινεται γραπτη εγγυηση όπου αναφερονται σχετικα,δεν υπάρχει δικαιολογια.Οταν η αποδειξη ειναι και εγγυηση,αρχιζουν τα παρατραγουδα...

Πηραν κ απ το ΙΝΚΑ τηλεφωνο, σε απαντηση ενος mail που τους ειχα στειλει..Μιλησαν με τη μητερα μου και η προτροπη τους ηταν ''να περιμενετε να σας την επισκευασουν, ο νομος δινει τοσες εναλλακτικες, εσεις γιατι δε θελετε να περιμενετε?!!''

Τεσπα σε mail της σονυ, μου ειπαν οτι θα γινει αντικατασταση της συσκευης, θα δουμε αν θα τη δεχτω..

Παιδες μου προτεινουν την KDL-32 W 5740K ή την KDL-32 V 5610 ως αντικατασταση της τηλεορασης που μας αφησε χρονους. Να δεχτω καποια απ' αυτες?? Δε μπορω να βρω πληροφοριες στο ιντερνετ, υπαρχει καποιος που να γνωριζει περισσοτερα??

Όχι ακριβώς. Η εγγύηση μπορεί να έχει οποιαδήποτε διάρκεια. Αν όμως χαλάσει εντός 2 ετών από την αγορά, πρέπει να στην επισκευάσουν/αντικαταστήσουν/αποζημιώσουν (3043/2002). Απλά, δεν ονομάζεται εγγύηση...

Δεν ξερω ρε παιδια...γ αυτο ρωταω..γενικα μπορει να ειναι, αλλα ειδικα σ αυτα τα 2 μοντελα δεν ξερω..

SONY KDL-40 W 5740 E

Hallo erst mal.

Also habe mir gestern bei Expert dieses Gerät gekauft und muss sagen dass es da doch kleine Unterschiede gibt!

Ursprünglich wollte ich den KDL-40W 4500 der aber noch nicht bei meinem Händler lieferbar ist und er mir nun den SONY KDL-40 W 5740 (Expert Sondermodel) empfohlen hat, gleicher Preis und neueres Modell mit Internet Anschluss usw.

KDL-40W 4500 1299,-

KDL-40W 5740 1299,- (Aktion) Listenpreis 1399,- Expert

alle 57** basieren auf der Basis vom neuen 5500 Model, welches ja nicht schlecht ist, aber zum Opfer der neuen eingebauten Future und der Bravia3 Engine wurde nur ein
8-Bit-Display eingebaut KDL-40W 4500 10-Bit-Display also für mich sind 10Bit bei der Farbdarstellung schon ein deutlicher Unterschied!

Jetzt mal die Unterschiede zwischen Basis Gerät

SONY KDL-40 W 5500 und SONY KDL-40 W 5740

SONY KDL-40 W 5500

Bildmodus
Brillant/Standard/Anwender(für ein eigenes Profil)/Cinema/Photo/Sports/Game/Graphics

SONY KDL-40 W 5740

Cinema/Photo/Sports/Game/Graphics fehlt wurde auf Brillant/Standard/Anwender gekürzt

SONY KDL-40 W 5500

Szenenauswahl (Scene)

Automatisch/Kino/Spiel/Musik/Foto/Sport/Grafik

SONY KDL-40 W 5740

fehlt.

Fernbedienung

SONY KDL-40 W 5500 RM-ED016
SONY KDL-40 W 5740 RM-ED012

Tischstandfuß

SONY KDL-40 W 5740 wurde abgerundet, spielt aber keine Rolle.

Tuner

Digital-TV-Kabel-Tuner/Digitaler Antennentuner (Integrierter DVB-T-Tuner und DVB-C-Tuner mit HDTV-Decoder)

SONY KDL-40 W 5500 ja
SONY KDL-40 W 5740 ja

SONY KDL-40 W 5740 wird zum Nachrüsten in der Beschreibung Optionales DVB-S2-HDTV Modul erhältlich angegeben.

Modul ist ja oben abgebildet!

Da die Geräte baugleich sind denke ich mal das es auch beim 5500 möglich ist, auch wen dies nicht extra beschrieben ist!?

Fazit

Super Gerät in dieser Preisklasse aber schlechteres Panel als Vorgängermodel W4500 und wer noch etwas für die Umwelt in Punkto Strom und seinem Geldbeutel machen möchte, greift lieber zum KDL-40WE5W ca. 100 Aufpreis für eine bessere Hintergrundbeleuchtung und Energiespar-Schalter (50 % niedrigerer Energieverbrauch mit neuer Hintergrundbeleuchtungs-Technologie HCFL (Hot Cathode Fluorescent Lamp)
Bei der Wahl 5500 und 57** würde ich mich für das Standard Model entscheiden aber besser noch die 100 für den KDL-40WE5W ausgeben.........Versuche mein beim Händler gegen diesen einzutauschen.

Sorry bei Forumsfehlern und Sonstigen, bin neu im Forum und da ich auch nach Tipps gesucht habe und bei Sondermodellen wenig Infos gefunden habe, wollte ich mal zur Klärung ein Beitrag schreiben.

MfG

THX

Sony KDL-46W5740 E SAT
Haupteigenschaften
Hersteller: Sony
EAN: 4013675004194
Anzahl HDMI Eingänge: 4
Anzahl Scart-Anschlüsse: 2
Auflösung Breite in Pixel: 1920 pixel
Auflösung Höhe in Pixel: 1080 pixel
Betrachtungswinkel: 178 Grad
Bild-in-Bild (PIP): 1 Tuner PiP