Στο πλάισιο αναφέρομαι και απο ότι βλέπω όλοι είναι ότι αρπάξει ο κό..ος τους.Δηλαδή μέχρι να γίνει η πώληση μετά καλά κρασιά..Απλά κρατάω μια επιφύλαξη μέχρι να λυθεί το θέμα διότι η μέχρι τώρα συμπεριφορά ήταν σωστή οπότε ίσως να έχω αίσιο τέλος.heller σε ποια εταιρια αναφερεσαι?
Εγω πλεον μετα την ευτυχη καταληξη που ειχε το νημα με τις ελαττωματικες Lg, (οπου βεβαια το ελαττωμα ηταν απειρως πιο ''ντελικατο'' και ''ψαγμενο'' απ οτι τα ελαττωματα της δικης μου ΤV που παρεδωσε πνευμα), σκεφτομαι να αγορασω απο τη συγκεκριμενη εταιρια, καθαρα για λογους service
Στο πλάισιο αναφέρομαι και απο ότι βλέπω όλοι είναι ότι αρπάξει ο κό..ος τους.Δηλαδή μέχρι να γίνει η πώληση μετά καλά κρασιά..Απλά κρατάω μια επιφύλαξη μέχρι να λυθεί το θέμα διότι η μέχρι τώρα συμπεριφορά ήταν σωστή οπότε ίσως να έχω αίσιο τέλος.
Το εξώδικο το δοκίμασες?
Απλως να πουμε οτι διαφορες εταιριες (οπως η Sony) δεν εχουν αντιπροσωπους αλλα αυτονομη παρουσια (βλ. Sony Ελλας) οποτε και δεν υπαρχει καμια ''δικαιολογια'' ή λογος ενασχολησης πχ με ενημερωση της ''μητρικης''...
Η εγγύση δεν είναι για την ευρωπαϊκή επικράτεια παντού 2 χρόνια;"εγγύηση 1 χρόνο από Sony Ελλάς".
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.