Άγαλμα του Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη!

Status
Not open for further replies.
Η διαχείριση Δημήτρη μου είναι άνθρωποι.
Μερικές φορές, κοιμούνται, βλέπουν τηλεόραση, ακούν μουσική...

Re: Απάντηση: Άγαλμα του Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη!

Που ειναι το πρόβλημα τώρα για την τρίτη παρέμβαση???
Ποιό είναι το πρόσωπο και ποιός ο θεσμός???
Eνα δημόσιο πρόσωπο που τοποθετειται δημοσίως επιδέχεται κριτκής.
Σε ενα μονον ποστ υπήρχαν χαρακτηρισμοί προσωπικοί και διακίως έγινε υπενθύμιση.
Πολιτική κρίσις επιτρεπεται.Ποιος ειναι ο θεσμός.???To αρθρο 301???

Δεν αφορά εσένα Σπύρο.

Και η τρίτη παρέμβαση είναι υπενθύμηση. (ότι κάποιος παρακολουθεί).

Και γιά όλους,
Η διαχείριση δεν είναι αυτόματος μηχανισμός.
άλλοτε βλέπει, άλλοτε δεν βλέπει, άλλοτε προλαβαίνει, άλλοτε όχι.
Εδώ μέσα κάποιοι θέλουν να κάνουν το κέφι τους και να εκμεταλλευτούν ένα ελεύθερο βήμα, αδιαφορώντας γιά πολλά πράγματα.

Υπάρχουν κάποιοι κανόνες και προσπαθούμε να τους εφαρμόσουμε.

Απάντηση: Re: Άγαλμα του Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη!

Και γιά όλους,
Η διαχείριση δεν είναι αυτόματος μηχανισμός.
άλλοτε βλέπει, άλλοτε δεν βλέπει, άλλοτε προλαβαίνει, άλλοτε όχι.
Εδώ μέσα κάποιοι θέλουν να κάνουν το κέφι τους και να εκμεταλλευτούν ένα ελεύθερο βήμα, αδιαφορώντας γιά πολλά πράγματα.

εγω θα σε ρωτησω κατι .......

συμβαινει κατι και μας το λετε 3 φορες ....η απλα υπενθυμιση ;;;;;

γιατι αν συμβαινει κατι και δεν το λετε .. κατανταει σπαστικο καθε τρεις και λιγο υπενθημιση διοτι κανεις μεχρι τωρα δεν ξεφυγε τα κοσμια !!!!

αν και σεβομαι απολυτως τη θεση των Διαχειριστων θα ηθελα να παρεμβαινουν ΜΟΝΟ οταν υπαρχει προβλημα και οχι να μας θεωρουν μικρα παιδια που κανουμε τρελες και μας φοβιζουν με κλειδωμα στο Δωματιο .....
βρε παιδια παρα ΤΟ ΚΑΥΤΟ του Θεματος κανεις δεν εκτραπει μεχρι τωρα !!!

εκτος και αν εχει καποιος ιδιαιτερη συμπαθεια σε Δημαρχους Νομαρχες και λοιπα δημοσια προσωπα και φοβουνται μη τα θιξουμε .... καθως βλεπω αυτα εχουν το αλαθητο......

ΥΓ, χωρις προσωπικα και εμπαθειες !! και χωρις παρεξηγηση αφου δεν γνωριζω κανεναν σας προσωπικα ετσι !!

κατι τυποι σαν τον τρεμοπουλο μον αηδια και εμετο προκαλουν.
επισης κανουν ολο και περισσοτερο κοσμο να αναπολει στιγμες "δοξας και ευημεριας" κατα τις μερες της "επαναστασεως" , ακριβως το αντιθετο δηλαδη απο αυτο που αποσκοπει.
ο ανθρωπος αυτος αλλα και οποιοσδηποτε αλλος εκφερει τετοιες "προοδευτικες αποψεις" στην καλυτερη περιπτωση ειναι γελοιος και δεν αξιζει ουτε το σαλιο μας.

αμα σε ακουσει ο Διαχειρηστης θα σε :slapface: :slapface: :slapface:

......αφου ειπαμε θα βαζουμε ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΜΠΠΠΠΠΠΠ !!!!!:argue: :argue: γιατι το χαλας ;;;;;;;;:argue:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Άγαλμα του Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη!

:flipout:
O vasilias pou kata tin diki sou gnomi eleftherose tin Theassaloniki 1912 itan o tote diadoxso Konstantinos o A o gnostos kai IB giati gia kapoious itan kai o amesos apogonos tou Konstantinou Palaiologou. :flipout:
Afto pou den xero einai an eixe 6 daktila :flipout: :flipout: THA TRELATHOUME TELEIOS.

O allos pou les esu einai o pateras tou o opoios apla egkatastathike ekei mexri tin dolofonia tou. Akou apeleftherose tin thessaloniki !!!:flipout: :flipout:
Ante kai to 22 o idios pige na eleftherosei :flipout: tin Agkyra?????
Δεν χρειάζεται να ειρωνεύεσαι. Έκανα λάθος στο όνομα του βασιλιά διότι δεν είμαι βασιλικός και δεν την ψάχνω μαζί τους.
Εσύ που τους ξέρεις καλύτερα, σε ευχαριστώ που με διόρθωσες.
Αυτά....:flipout: :flipout: :flipout: τα smillies είναι δείγμα δημοκρατικότητας, φιλικότητας και καλοπροαίρετου διαλόγου;
Είναι σεβασμός στην διαφορετική άποψη;
Είναι η νίκη της ελευθερίας του λόγου;
Εαν ο Κωνσταντίνος ηγείτο της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης η ο πάπας της Ρώμης, εγώ θα λέω το ποιός ήταν. Δεν θα βάζω παρωπίδες και κολλήματα τύπου... <<μαμά, ο μπαμπούλας, ο βασιλιάς, μακριά τρισκατάρατε>> Αυτά τα κάνουν όσοι φοβούνται πως δεν έχουμε δυνατή δημοκρατία η όσοι υφίστανται πλύση εγκεφάλου απο τα ΜΜΕ. Άποψή μου φυσικά.
Στο δεύτερο πόστ σου θα απαντήσω, φυσικά Βασιλεύουσα θα την ονομάζουμε η ποιό απλά, Κωνσταντινούπολη. Αυτά και τα 2 τα δέχομαι.
Εσύ φώναζέ την όπως θές.

αρε Διαχειριστης κακος που σας χρειαζετε ......

ρε σεις εγω παω να καλοπιασω τον Διαχειριστη να μη μας πεταξει εξω και σεις πατε για πολεμο ;;;;;

τι παιδια ειστε σεις ;;;;;; εεεεεε ;;;

Συμφωνω με την αποψη: Μακρια και αγαπημενοι. Τους θεωρω ακομα απολιτιστους, σαφως πολλα χρονια πισω απο εμας.. Οχι οτι εμεις ειμαστε καλυτεροι 100% αλλα σιγουρα καλυτεροι και πιο μπροστα απο αυτους.

Παντως, 3 φορες παρεμβαση απο τη διαχειρηση και με τους τονους αυτους, ειναι μαλλον υπερβολη και αρχιζω να αισθανομαι οτι εκτος απο διαχειριστες υπαρχει και η Αστυνομια Ηθων του φορουμ.

Και γιά όλους,

Μπορειτε αυτους τιους καποιους να τους κατονομασετε? Δεν βλεπω ενα ισως στην γραφη σας , πραγμα που υποδηλωνει δεδομενη αντιληψη.

Εχω δε την αντιληψη οτι υπαρχει επιλεκτικη μεταχειρηση, καθοτι, με την αυτη λογικη, υπαρχει εκμεταλευση του ελευθερου βηματος και για αλλα θεματα..(βλ. παιδεια)

Και για να ξεκαθαρισω, δεν με ενοχλει οιαδηποτε παραθεση θεματος , αρκει να μην υπαρχει επιλεκτικοτητα. Διοτι δεν μπορει να μην ενοχλει την διαχειρηση μια παραθεση πολλων και συνεχων ανακοινωσεων κλαδικων οργανωσεων και να την ενοχλει ενα αλλο πολιτικο θεμα τυπου Κεμαλ.

Η δικη μου θεση ειναι οτι , εκτος απο την δια ροπαλου απαγορευση προσωπικων χαρακτηρισμων μεταξυ των μελων, πρεπει να αφηνουμε χωρο στο βημα αυτο. Ισοτιμα. Για ολους. Και οι γραφοντες φερουν ευθυνη για τα γραπτα τους. Εκεινοι θα αντιμετωπισουν κυρωσεις για πιθανες αξιοπινες πραξεις. Εκεινοι θα παραμεριστουν απο τα υπολοιπα μελη αν δεν κρατουν ενα επιπεδο.

To μόνο σίγουρο είναι οτι δεν θα αφήσουμε σε χλωρό κλαρί αυτούς τους κατάπτυστους υβριστές του Ελληνισμού. Θα τους κυνηγήσουμε μέχρι τέλους. Σε αυτή την διαμάχη δεν χωράει άλλη επιλογή. Η εμείς η αυτοί. Φτάνει πια. Εαν δεν τους αρέσει η Ελλάς, ας μετακομίσουν στην αγαπημένη τους τουρκία. Δεν θα μας αφελληνίσουν οι συγκεκριμένοι ραγιάδες.

Ρε σεις το βρήκα:idea: … όποτε βλέπω ότι ένα θέμα μπορεί να παρεκτραπεί θα γράφω κάτι ως διαχειριστής και το θέμα θα εκτρέπεται στα της διαχείρισης οεεεοοοο :grinning-smiley-043 :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: πάλι χάσαμε το δασός:chinscratch: … τι να κάνω που σας αγαπάω συνεχίστε τη συζήτηση επί του θέματος πάω να ασχοληθώ με το αλλo συναφές θέμα -bye-

Δεν κατανοώ το ´η εμείς η αυτοί´.
Θά έλεγα μάλιστα οτι τετοιου είδους δηλώσεις ενισχύουν τον κάθε Κυριο Τρεμόπουλο ο οποίος κάλλιστα θα μπορούσε να τίς χρησιμοποιήσει για να πεί ότι απειλείται.
Το μόνον που απομονώνει είναι ο μεστός και εμπεριστατωμένος διάλογος και όχι οι κορώνες.Τα ουσιαστικά επιχειρήματα και η ενημέρωση τού κόσμου.
Κρίμα γιατί σκόπευα να κάνω εκτενή αναφορά για το βιβλίο Ιστορίας τής Στ.Δημοτικού και το τί ύβρεις δέχονται οι πολέμιοί του απο εκδοτικά συγκροτήματα και επιδοτούμενους καθηγητές..
Δεν θα το κάνω στο παρόν thread,κάτω απο τίς παρούσες συνθήκες.

Ρε σεις το βρήκα:idea: … όποτε βλέπω ότι ένα θέμα μπορεί να παρεκτραπεί θα γράφω κάτι ως διαχειριστής και το θέμα θα εκτρέπεται στα της διαχείρισης οεεεοοοο :grinning-smiley-043 :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: πάλι χάσαμε το δασός:chinscratch: … τι να κάνω που σας αγαπάω συνεχίστε τη συζήτηση επί του θέματος πάω να ασχοληθώ με το αλλo συναφές θέμα -bye-

Αγαπητέ GeonX εκφράζω την εξής θέση.
Μέλος του forum εκφράζει την άποψη "Τούρκος καλός, μόνο νεκρός" και το θέμα δεν κλειδώνει και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα.
Γράφω λοιπόν κι εγώ "Φασίστες κουφάλες, έρχονται κρεμάλες" και αναμένω την ίδια αντιμετώπιση.

Αγαπητέ GeonX εκφράζω την εξής θέση.
Μέλος του forum εκφράζει την άποψη "Τούρκος καλός, μόνο νεκρός" και το θέμα δεν κλειδώνει και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα.
Γράφω λοιπόν κι εγώ "Φασίστες κουφάλες, έρχονται κρεμάλες" και αναμένω την ίδια αντιμετώπιση.
:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

…κοίτα αν θέλεις να πέσεις στο ίδιο επίπεδο δε θα σου χαλάσω το χατίρι…

Φιλε μου McZab συνέχισε να ακούς Satie.
Eχεις δίκιο να δυσφορείς ,αλλά δεν φταιει ο Geon-x και ο καθε διαχειριστής τώρα.Δεν μπορεί να περναει απο κρισάρα κάθε κείμενο διαρκώς.Κανει και baby-sitting ο άνθρωπος ,οπως και εγώ άλλως τε.:flipout: :flipout:
Και εγώ αντέδρασα λέγοντας οτι δεν ειανι δυνατόν να συζητάω κάτω απο τον έλεγχο του ´Ποιός ειναι περισσοτερο ελληνας εδώ μέσα´,και ο φίλτατος send ο ίδιο.
Να τα ρυθμίζουμε μονοι μας αυτά,γιατί προβλέπω ο αγαπητός μου σύγγαυρος Γιώργος να χρειάζεται πρωινό αναλυτή τών εφημερίδων για να ανταπεξέλεθει.
Σεβαστείτε τους πατεράδες που κρατάνε τα παιδιά τους μονοι τους βρέ,σήμερα,αυτούς τούς ήρωες.:flipout: :flipout: :flipout:

Mε αυτα που καποιοι γραφουν δυστυχως δικαιωνουν τις παρεμβασεις της διαχειρησης Δεν ειναι δυνατον να εκφραζουμε τις αποψεις χωρις να καταφευγουμε σε ακραιες-ακροτατες θεσεις?γιατι θα πρεπει με τα γραφομενα μας να δινουμε τροφη για σχολια -υποδειξεις-επεμβασεις.Μαλλον σε καποιους αρεσουν η και επιδιωκουν να κλειδωνουν τα θεματαΤο φορουμ αυτο ηταν και ειναι ενα ελευθερο βημα για να εκφραζουμε τις αποψεις μας,ας το προσεξουμε

Re: Απάντηση: Άγαλμα του Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη!

Οσο για το εργο που ανεβασε το κρατικο μαλλον μετριο

Ti να κανουμε φιλε μου. Ο ηθοποιος του κρατικου Κωστας Σαντας χρονια περιμενε να παρει το κεντρικο ρολο και τελικα αφου το καλοσκεφτηκανε αποφασισανε οτι επρεπε να παρει τον ρολο ο Τζωρτζογλου. Αφου δεν φωναξανε και την Ντενιση παλι καλα.

Οσον αφορα την προταση Τρεμοπουλου πρεπει να γνωρίζουμε οτι η οδός Αποστόλου Παύλου (στο σπίτι του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη), με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για 17 χρονια, από το 1938 μέχρι το 1955 ονομαζόταν οδός Κεμάλ Ατατούρκ. Ισως θα πρεπει λοιπον να αφήσουμε στην ακρη τις αντιδικίες με τους γειτονες και να ακολουθήσουμε μια φιλικοτερη πολιτικη προσεγγισης. Εξ άλλου ετσι ξεκινάει και η ανακοίνωση Τρεμόπουλου:
"Να θάψουμε οριστικά το ματοβαμένο παρελθόν"
Το άγαλμα του Κεμαλ νομιζω ομως οτι υπαρχει ήδη μέσα στην αυλη στο σπιτι του Κεμαλ, στο οποίο σπίτι εδω και πολλα χρόνια λειτουργεί το Τουρκικο Προξενείο, οπως ίσως θα ξερετε.
Φυσικα δεν τίθεται θεμα για δευτερο αγαλμα σε άλλο σημείο της πολης, ουτε ομως η ανακοινωση Τρεμόπουλου αναφέρει κατι τέτοιο.

Οσον αφορά το ποσοστό ψηφων του Ψωμιάδη, φυσικά δεν προηρθε απο την συλληβδην βλακεία των Θεσσαλονικιών και ειναι σαφές οτι η τοποθετηση του ως υποψηφίου έγινε για να προσελκύσει:
1. τους νεοδημοκράτες του κατα παράδοση συντηρητικού κέντρου, οπου η ψήφος ειναι παντα αυστηρά κοματικη.Μην ξεχνατε την επι τρεις φορές εκλογή ως δήμαρχου του Παπαγεωργόπουλου χωρίς στην ουσία ποτε να προσφέρει απολυτως τίποτα στη πολη.
2. Ολο το συναφι των ακροδεξιού και θρησκευτικού παρακράτους απο το οποίο μαστίζεται παραδοσιακα η θεσσαλονίκη
3.Σημαντικό μερος του ευρύτατα διαδεδομένου ποντιακού στοιχείου της νομού εκμεταλευόμενος τα βάσανα και τις διώξεις αλλα και τα εθνικιστικα πιστεύω αυτης της φυλής. Οι συνεχεις αναφορές, τύπου "εγώ είμαι πόντιος" δεν είναι τυχαίες
4. Τους αγανακτισμένους θεσσαλονικιούς απο την ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών στη πολη, που δεν ειναι και λίγοι. Οι τοποθετήσεις του σε θέματα λαθρομετανάστευσης ειναι ιδιαίτερα "σκληρές" για να μην πώ τιποτα αλλο
Συνδιάστε όλα αυτα με την τεραστια αποχή (οπως ειπε πριν ενας φίλος) και θα δείτε οτι οι περι ηλιθίων Θεσσαλονικέων τοπικιστικές αποψεις είναι τουλαχιστον λαθασμενες.

Status
Not open for further replies.