Δημήτρης Ιωάννου
AVClub Fanatic
Είδες Σπύρο μου "ξαφνική" ευαισθησία από την διαχείριση ?? και σε τί ...
Μετά λέγαν εμένα υπερβολικό για τις μερέντες..
Μετά λέγαν εμένα υπερβολικό για τις μερέντες..
Που ειναι το πρόβλημα τώρα για την τρίτη παρέμβαση???
Ποιό είναι το πρόσωπο και ποιός ο θεσμός???
Eνα δημόσιο πρόσωπο που τοποθετειται δημοσίως επιδέχεται κριτκής.
Σε ενα μονον ποστ υπήρχαν χαρακτηρισμοί προσωπικοί και διακίως έγινε υπενθύμιση.
Πολιτική κρίσις επιτρεπεται.Ποιος ειναι ο θεσμός.???To αρθρο 301???
Και γιά όλους,
Η διαχείριση δεν είναι αυτόματος μηχανισμός.
άλλοτε βλέπει, άλλοτε δεν βλέπει, άλλοτε προλαβαίνει, άλλοτε όχι.
Εδώ μέσα κάποιοι θέλουν να κάνουν το κέφι τους και να εκμεταλλευτούν ένα ελεύθερο βήμα, αδιαφορώντας γιά πολλά πράγματα.
Υπάρχουν κάποιοι κανόνες και προσπαθούμε να τους εφαρμόσουμε.
κατι τυποι σαν τον τρεμοπουλο μον αηδια και εμετο προκαλουν.
επισης κανουν ολο και περισσοτερο κοσμο να αναπολει στιγμες "δοξας και ευημεριας" κατα τις μερες της "επαναστασεως" , ακριβως το αντιθετο δηλαδη απο αυτο που αποσκοπει.
ο ανθρωπος αυτος αλλα και οποιοσδηποτε αλλος εκφερει τετοιες "προοδευτικες αποψεις" στην καλυτερη περιπτωση ειναι γελοιος και δεν αξιζει ουτε το σαλιο μας.
Δεν χρειάζεται να ειρωνεύεσαι. Έκανα λάθος στο όνομα του βασιλιά διότι δεν είμαι βασιλικός και δεν την ψάχνω μαζί τους.O vasilias pou kata tin diki sou gnomi eleftherose tin Theassaloniki 1912 itan o tote diadoxso Konstantinos o A o gnostos kai IB giati gia kapoious itan kai o amesos apogonos tou Konstantinou Palaiologou.![]()
Afto pou den xero einai an eixe 6 daktila![]()
THA TRELATHOUME TELEIOS.
O allos pou les esu einai o pateras tou o opoios apla egkatastathike ekei mexri tin dolofonia tou. Akou apeleftherose tin thessaloniki !!!![]()
Ante kai to 22 o idios pige na eleftheroseitin Agkyra?????
Και γιά όλους,
Εδώ μέσα κάποιοι θέλουν να κάνουν το κέφι τους και να εκμεταλλευτούν ένα ελεύθερο βήμα, αδιαφορώντας γιά πολλά πράγματα.
Υπάρχουν κάποιοι κανόνες και προσπαθούμε να τους εφαρμόσουμε.
Ρε σεις το βρήκα:idea: … όποτε βλέπω ότι ένα θέμα μπορεί να παρεκτραπεί θα γράφω κάτι ως διαχειριστής και το θέμα θα εκτρέπεται στα της διαχείρισης οεεεοοοο:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: πάλι χάσαμε το δασός:chinscratch: … τι να κάνω που σας αγαπάω συνεχίστε τη συζήτηση επί του θέματος πάω να ασχοληθώ με το αλλo συναφές θέμα
![]()
:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:Αγαπητέ GeonX εκφράζω την εξής θέση.
Μέλος του forum εκφράζει την άποψη "Τούρκος καλός, μόνο νεκρός" και το θέμα δεν κλειδώνει και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα.
Γράφω λοιπόν κι εγώ "Φασίστες κουφάλες, έρχονται κρεμάλες" και αναμένω την ίδια αντιμετώπιση.
Οσο για το εργο που ανεβασε το κρατικο μαλλον μετριο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.