Άγαλμα του Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη!

Status
Not open for further replies.
ο Κεμαλ ποιος ηταν?
ειχε η Φενερ Μπαξε ενα σεντερ φορ ....πω πω φαρμακι ηταν το αριστερο του με τα λεγε ο πατερας μου Καισαρειανιωτης την δεκαετια του 1950 θεριζε κριμα δεν τον πηρε η ΑΕΚ να κανει ομαδα

Προσωπικά δεν έχω αντίρρηση στην καλή γειτονία.Αλλά να μην εξισώνουμε τούς θύτες με τα θύματα.Ηδη ακούμε οτι η Τουρκική εισβολή στην Κύπρο είναι ισάξιο γεγονός με μικροεπεισόδια με Τουρκοκύπριους το 1963.
Σε ποιό ματοβαμένο παρελθόν αναφέρεται ο Κυριος??
Εντάξει να καταδικάζουμε τον εθνικισμό,αλλά και ο ανιστόρητος κοσμοπολιτισμός να μην επιδέχεται κριτκής???

...........1. τους νεοδημοκράτες του κατα παράδοση συντηρητικού κέντρου, οπου η ψήφος ειναι παντα αυστηρά κοματικη.Μην ξεχνατε την επι τρεις φορές εκλογή ως δήμαρχου του Παπαγεωργόπουλου χωρίς στην ουσία ποτε να προσφέρει απολυτως τίποτα στη πολη.
2. Ολο το συναφι των ακροδεξιού και θρησκευτικού παρακράτους απο το οποίο μαστίζεται παραδοσιακα η θεσσαλονίκη........

Η ανικανότητα των αντιπάλων δεν σου λέει τίποτα; Μήπως νομίζετε ότι δεν έκανε τίποτα; μήπως οι άλλοι είαι ακόμα πιό τίποτα; Ενας λαός σαν τους Θεσσαλονικείς, με πολιτισμό, τέχνη και εμπορική δραστηριότητα παραγωγικότατη δεν νομίζω να συμβιβάζεται με το τίποτα και 3 4ετίες είναι πολύς χρόνος για να περάσει απαρατήρητο το τίποτα.
Παρακράτος;
Και άλλη φιλικότερη πολιτική; 15 χρόνια τώρα τι άλλο κάνουμε; πες μου μία κίνηση που έκαναν οι Τούρκοι. Το βλέπουν σαν αδυναμία καί έθεσαν ένα σωρό θέματα, μειωνοτικά, περιουσιών, εκδημοκρατισμού κλπ. Ποιός οι Τούρκοι. Ε νισάφι ποιά δεν θα στήσουμε και κ@λ@.

Για μισό λεπτό αδελφέ.Θα απαγορεψω στον skysound και σε όποιον άλλον θελει να πεί την γνώμη του??
Ti ειναι εδώ???
Η κατηγορία καφέ ,ειναι ανοιχτή κατηγορία,και όχι συγκεκριμένης χροιάς.
Κανείς δεν είναι πιό πατριώτης απο τον άλλον.Να μην ψαχνουμε φαντάσματα τώρα.
Ημαρτον.

Κ. Κυρίτση καλά όλα τα άλλα, αλλά τον πολιτισμό και την τέχνη πού την είδατε τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη;
Ένα Φεστιβάλ Κινηματογράφου έχει απομείνει κι αυτό επειδή είναι διεθνής θεσμός (αν δεν υπήρχαν οι ξένοι και οι φοιτητές, μόνο οι κριτικοί θα πήγαιναν).
Κατα τα άλλα, τα σκυλάδικα και τα κλαμπάκια αυξάνονται συνεχώς, τα μπαρ και οι μουσικές σκηνές κλείνουν, οι συναυλίες λιγοστεύουν. Γενικώς, τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία (ίσως και περισσότερο) τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης έχουν εκφυλιστεί.
Προς Θεού, δεν έχω επιθετική διάθεση προς εσάς, απλώς έχω αγανακτήσει με την κατάσταση που επικρατεί εδώ τον τελευταίο καιρό...

Υ.Γ. Για να μην αναφέρω και το πόσο στηρίζει τον πολιτισμό η φοιτητική κοινότητα, που τα 'χουν κάνει πλακάκια με τα σκυλάδικα και το μόνο που ξέρουν είναι να διοργανώνουν πάρτι εκεί...

Η ανικανότητα των αντιπάλων δεν σου λέει τίποτα; Μήπως νομίζετε ότι δεν έκανε τίποτα; μήπως οι άλλοι είαι ακόμα πιό τίποτα?

Θα συμφωνήσω απολυτα φίλε μου και θα προσθέσω και την ανικανότητα των αντιπάλων

Ενας λαός σαν τους Θεσσαλονικείς, με πολιτισμό, τέχνη και εμπορική δραστηριότητα παραγωγικότατη δεν νομίζω να συμβιβάζεται με το τίποτα και 3 4ετίες είναι πολύς χρόνος για να περάσει απαρατήρητο το τίποτα
Ειμαι 49 χρονια στην πολη και παρακολουθω να εξελίσεται με απελπιστικα χαμηλούς ρυθμούς. Τι ειδες καλε μου φιλε να γίνεται στην πολη που δεν το ειδα εγώ?

Παρακράτος;
Για παραδειγμα αναφέρομαι στο "πλήθος" της Αριστοτέλους που εκαιγε το βιβλιο του Ανδρουλάκη "μ εις τη ν" παρευρισκομενου του Ψωμιαδη.

Και άλλη φιλικότερη πολιτική; 15 χρόνια τώρα τι άλλο κάνουμε; πες μου μία κίνηση που έκαναν οι Τούρκοι. Το βλέπουν σαν αδυναμία καί έθεσαν ένα σωρό θέματα, μειωνοτικά, περιουσιών, εκδημοκρατισμού κλπ. Ποιός οι Τούρκοι. Ε νισάφι ποιά δεν θα στήσουμε και κ@λ@.
Οι λαοι δεν εχουν να χωρίσουν τίποτα. Οι εξουσιες έχουν τους ανοιχτούς λογαριασμούς για τους δικούς τους λόγους. Οι εξουσίες ομως και τα συνώνυμα τους, οπως αποδείχτηκε προσφατα, ως ελιτ, δεν στελνουν καν τα παιδια τους στο στρατο και δεν τους ενοχλει καθόλου που είναι αρνησιπάτριδες, κατα την έκφραση του φίλου. Προτείνω λοιπον να μην εστιαζουμε στα λεγόμενα των πολιτικών. Ο καθε ένας απο μας μπορεί να υψωσει χερι φιλίας στο γείτονα μας. Οι κινήσεις καλής ή κακής θέλησης γίνονται απο τους πολιτικούς και δεν αντανακλούνε στους λαούς. Οι λαοί το μονο που ζητάνε απο τις κυβερνήσεις τους ειναι να ζούνε δημοκρατικά σε καθεστώς ειρήνης και προκοπής.

Last edited:
ρε μη μου πειραζετε τον Κουρεα !!!!!!

......ψυχραιμια παιδια !!!! ολοι ανθρωποι ειμαστε !

οι τυποι που λενε αυτα για τους Τουρκους τα ιδια λεγανε και για το αλλο μισο των Ελληνων στον εμφυλιο ....

παιδια το θεμα ειναι αυτο που λεει ο skysound πιο πανω !! ΔΕΝ εχουμε να χωρισουμε τιποτα με τον Τουρκικο λαο !!!!

με τη βια δεν παμε μπροστα ..... παμε δεκαετιες πισω .

Ισχύει μεν αυτό το ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα οι δύο λαοί, αλλά το αυτό ισχύει και για κάθε λαό, οπότε ουσιαστικώς αποτελεί κενολογία. Δεν ξέρω κανένα πόλεμο να άρχισε από ιδιωτικές διαφορές, εκτός εάν πάμε στην εποχή των Αχαιών που έκλεβε το ένα γένος βόδια από το άλλο.

Στα ευρωπαϊκά δικαστήρια σέρνουν και τούς αρνητές τού Ολοκαυτώματος.
Για λόγους αρχής διαφωνώ με οποιαδήποτε ποινικοποίηση τής γνώμης,αλλά απλά πρός ενημέρωση στο φόρουμ,το γράφω

Τι δουλειά έχει το ολοκαύτωμα στο thread;
Θα μιλάμε για πολωνούς και λοιπούς που έκαψε ο Χίτλερ;
Έλεος ποιά με τον αχταρμά.:furious3:

κανένας αχταρμάς. Προφανώς αναφορά στον "ιστορικό" (...καλή ώρα) David Irving, και την καταδίκη του από Αυστριακό δικαστήριο για τις απόψεις του περί Ολοκαυτώματος. Για την ιστορία, το δευτεροβάθμιο δικαστήριο διέταξε μόλις τον Δεκέμβριο που μας πέρασε την αποφυλάκισή του, μετά από 10 μήνες στη φυλακή.

H Aναφορά έγινε επειδή γράφτηκε περί δικαστηριων.Διαφωνώ με την ποινικοποίηση τής γνώμης,γιατί πιστευω οτι είναι καλύτερη η αυτογελοιοποίηση
Οπως και ήμουν εναντίον της καταδίκης Ιρβινγκ,αλλά και οποιουδήποτε Τούρκου πολίτη,φερ´ειπείν,που αρνείται την Γενοκτονία των Αρμενίων.
Η Ιστορία δεν γράφεται στα δικαστήρια.
Αλλά όποιος είναι υπέρ τών δικαστηρίων,ενημερώνω οτι στα δικαστήρια ´σερνονται´και οι αρνητές τού Ολοκαυτώματος............................

Και εγώ είμαι αρνητής του ολοκαυτώματος όσον αφορά τον αριθμό.
Θα συρθώ στα δικαστήρια τώρα;
Πρέπει;:grinning-smiley-043

Αλλα βρε παιδιά, μην χαλάσουμε το θέμα. Άλλη φορά θα μιλήσουμε για Εβραίους.

Kατά την γνώμη μου όχι.Επομένως μην ζητάς να συρθούν άλλοι επειδή αρνούνται άλλα.Για λόγους αρχής οχι δικαστήρια.
Οκ.Τώρα ήρθαμε στα ίσα μας που θα έλεγε και ο πρόγονός μας ο Σωκράτης.
Tελικά η Μαιευτική Μέθοδος κανει θαυματα.:flipout: :flipout: -bye-

Και εγώ είμαι αρνητής του ολοκαυτώματος όσον αφορά τον αριθμό.
Θα συρθώ στα δικαστήρια τώρα;
Πρέπει;:grinning-smiley-043

Αλλα βρε παιδιά, μην χαλάσουμε το θέμα. Άλλη φορά θα μιλήσουμε για Εβραίους.

Θάνο,προς Θεού,μην το κάνεις σε παρακαλώ-bye-

VIDEOMIX εγώ θα διαφωνήσω με τον Σπ. Σούρλα. Έχεις ενσκήψει ψς κυκλώνας σε αυτό το φόρουμ σπέρνοντας ό,τι χειρότερο σέρνεται στη χώρα μας.

θα σε παρακαλούσα προσωπικά είτε να μαζευτείς, είτε στο εξής να τεκμηριώνεις κανονικά τα λεγόμενά σου.

Φιλικά
Βλάσης Βλασίδης

Status
Not open for further replies.