Η ανικανότητα των αντιπάλων δεν σου λέει τίποτα; Μήπως νομίζετε ότι δεν έκανε τίποτα; μήπως οι άλλοι είαι ακόμα πιό τίποτα?
Ειμαι 49 χρονια στην πολη και παρακολουθω να εξελίσεται με απελπιστικα χαμηλούς ρυθμούς. Τι ειδες καλε μου φιλε να γίνεται στην πολη που δεν το ειδα εγώ?Ενας λαός σαν τους Θεσσαλονικείς, με πολιτισμό, τέχνη και εμπορική δραστηριότητα παραγωγικότατη δεν νομίζω να συμβιβάζεται με το τίποτα και 3 4ετίες είναι πολύς χρόνος για να περάσει απαρατήρητο το τίποτα
Για παραδειγμα αναφέρομαι στο "πλήθος" της Αριστοτέλους που εκαιγε το βιβλιο του Ανδρουλάκη "μ εις τη ν" παρευρισκομενου του Ψωμιαδη.Παρακράτος;
Οι λαοι δεν εχουν να χωρίσουν τίποτα. Οι εξουσιες έχουν τους ανοιχτούς λογαριασμούς για τους δικούς τους λόγους. Οι εξουσίες ομως και τα συνώνυμα τους, οπως αποδείχτηκε προσφατα, ως ελιτ, δεν στελνουν καν τα παιδια τους στο στρατο και δεν τους ενοχλει καθόλου που είναι αρνησιπάτριδες, κατα την έκφραση του φίλου. Προτείνω λοιπον να μην εστιαζουμε στα λεγόμενα των πολιτικών. Ο καθε ένας απο μας μπορεί να υψωσει χερι φιλίας στο γείτονα μας. Οι κινήσεις καλής ή κακής θέλησης γίνονται απο τους πολιτικούς και δεν αντανακλούνε στους λαούς. Οι λαοί το μονο που ζητάνε απο τις κυβερνήσεις τους ειναι να ζούνε δημοκρατικά σε καθεστώς ειρήνης και προκοπής.Και άλλη φιλικότερη πολιτική; 15 χρόνια τώρα τι άλλο κάνουμε; πες μου μία κίνηση που έκαναν οι Τούρκοι. Το βλέπουν σαν αδυναμία καί έθεσαν ένα σωρό θέματα, μειωνοτικά, περιουσιών, εκδημοκρατισμού κλπ. Ποιός οι Τούρκοι. Ε νισάφι ποιά δεν θα στήσουμε και κ@λ@.
Και εγώ είμαι αρνητής του ολοκαυτώματος όσον αφορά τον αριθμό.
Θα συρθώ στα δικαστήρια τώρα;
Πρέπει;![]()
Αλλα βρε παιδιά, μην χαλάσουμε το θέμα. Άλλη φορά θα μιλήσουμε για Εβραίους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.