Άγαλμα του Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη!

Status
Not open for further replies.
VIDEOMIX εγώ θα διαφωνήσω με τον Σπ. Σούρλα. Έχεις ενσκήψει ψς κυκλώνας σε αυτό το φόρουμ σπέρνοντας ό,τι χειρότερο σέρνεται στη χώρα μας.

θα σε παρακαλούσα προσωπικά είτε να μαζευτείς, είτε στο εξής να τεκμηριώνεις κανονικά τα λεγόμενά σου.

Φιλικά
Βλάσης Βλασίδης

Κυκλώνας;;;;; Τυφώνας γιγάντιου μεγέθους έρχεται στο AV Club ...........

εγω παλι που δουλευω σε περιπτερο τα τελευταια 6 χρονια εχω διαπιστωσει το εξης...ερχονται οι ελληναρες ο ενας πιο βαρυς απ τον αλλο (σε συμπεριφορα και περπατημα) ,,σου μιλανε λες και μιλανε στον σκυλο τους τον ΤΖΑΚ και εχουν την
εντυπωση οτι ο καθενας ειναι μοναδικος στο ειδος του,,,,

ελα ομως που ειναι ολοι τοσο μα τοσο ιδιοι...

ολα φιλοι μου νομιζω οτι εξαρτωνται απο την παιδεια του καθε λαου...
και η παιδεια των Ελληνων οσο περνανε τα χρονια πεφτει ολο και πιο χαμηλα...
ας βελτιωθουμε εμεις σαν λαος πρωτα και ας ασχοληθουμε αργοτερα με τα αγαλματα και τις σημαιες...

αλλωστε πιστευω οτι ιστορια ενος εθνους αντιπροσωπευεται απο τις πραξεις του [βλεπε USA,TOYΡΚΙΑ (αν θες) ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ και παει λεγοντας) και οχι απο τα αγαλματα,,,

Για να γίνουμε τρεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ γιατί σαν να έχουν αρχίσει να μαζεύονται πολλοί έλληνες εδώ μέσα...

Kι εγώ δεν έχω πρόβλημα με τους γείτονες.
Όσους έχω γνωρίσει μου φάνηκαν ιδιαιτέρως φιλικοί.
Επίσης, μας εξήγησαν ότι οι περισσότεροι από αυτούς καταδικάζουν τη στάση της πολιτικής τους απέναντι στη χώρα μας.

Εγιναν ορισμένες παρεμβάσεις από τη διαχείριση διότι εδώ μέσα έγιναν προσβολές σε θεσμούς και πρόσωπα.
Εγινε παράκληση να σεβαστείτε τον κανονισμό που όλοι προσυπογράψατε.

Δυστυχώς δεν εισακούστηκε τίποτα.

Από την πλευρά τη δική μου τουλάχιστον, επειδή είχα μείνει χωρίς τηλέφωνο και internete γιά όλο το ΣΚ, έλαβα γνώση των όσων ειπώθηκαν σήμερα και μετά από σύμφωνη γνώμη του γενικού διαχειριστή σβήστηκαν ορισμένα υβριστικά, προσβλητικά πόστς.

Αυτό δεν έγινε τυχαία ούτε οι επεμβάσεις μας ήρθαν ξαφνικά στο νου.
Εδώ και κάποιο καιρό υπάρχει βούληση της γενικής διαχειρισης γιά αναδιάρθρωση της κατηγορίας που σήμερα ονομάζεται cafe ως προς το περιεχόμενό της και τους κανόνες της. Γιά άλλους λόγους, ευχάριστους όπως η κοπή της βασιλόπιτας στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, δεν έγινε δυνατόν να προχωρήσουν οι αλλαγές.
Όμως ορισμένα πράγματα, όπως οι προσβολές και οι ύβρεις δεν θα γίνουν ανεκτές από κανέναν στην διαχείριση, από όπου και αν προέρχονται.
Τα μέλη που έγραψαν υβριστικά θέματα να ξαναδιαβάσουν τον κανονισμό και να έχουν υπόψη τους ότι αν συνεχίσουν θα αντιμετωπίσουν άμεσα προσωρινό αποκλεισμό του λογαριασμού τους και στην συνέχεια ό,τι προβλέπει ο κανονισμός.
Το θέμα θα κλειδωθεί γιά 12 ώρες

Status
Not open for further replies.