Το ελπίζω :a0210::a0210::a0210:
Να είσαι σίγουρος.
ΥΓ
Ελπίζω την επόμενη φορά των αποφάσεων, να είσαι από τη "μέσα" μεριά, να βοηθήσεις με τις προτάσεις που τυχόν θα έχεις.:ernaehrung004::ernaehrung004:
Το ελπίζω :a0210::a0210::a0210:
Προφανώς και δεν τίθενται σε Κοινή Θέα οι ´Τιμοκατάλογοι´..
Το Club τηρώντας στοιχειώδη Δεοντολογία δέν προβαίνει στήν δημόσια Εκθεση ακόμα και μελών που ασχολούνται αποκλειστικά με Αγγελίες.
Νομίζω πώς αυτο ο καθένας το θεωρεί λογικό.
Το ζήτημα δεν ειναι το κουτσομπολιό γιά κάποιος Μέλος ,αλλά η Πρόληψη και η Προστασία τού Χώρου..
ευτυχως για μενα δεν ξερω σε τι αναφερεσαι
Καλά, πρώτα κάτσε να αναρωτηθείς γιατί υπερασπίζεσαι με τόσο πάθος τις αποφάσεις των διαχειριστών που σ'εχουν μπανάρει τόσες φορές...Όταν μπαναριζόμουν εγώ δεν έβγαινε προς τα έξω κανένας λόγος. Συνεπώς εγώ φωνάζω πρώτος κι εσύ ακολουθείς. Όταν δεν φωνάζω, δεν βγάζεις κιχ. Απλά πράγματα.
Πόσο μάλλον όταν ο λόγος που φωνάζεις είναι που σου κόψανε το τσάμπα.
Εγώ πάντως εκεί που με φτύνουν δεν γυρνάω να γλύψω...
Αστο φιλε παμε για υπνο δεν αξιζει να χαλαμε τις καρδιες μας βραδιατικα.Καλά, πρώτα κάτσε να αναρωτηθείς γιατί υπερασπίζεσαι με τόσο πάθος τις αποφάσεις των διαχειριστών που σ'εχουν μπανάρει τόσες φορές...
Και μετά γιατί επιτίθεσαι σε άτομα που αμφισβητούν τους διαχειριστές; Λες και εσύ δεν τους αμφισβήτησες ποτέ!
Και χαρακτηρίζεις αυτά τα άτομα εμποράκους χωρίς ούτε καν να τους ξέρεις; Σου'δωσαν τέτοιο δικαίωμα;
Αχα 45 ειναι ε ?
Τι πρεπει να κανω για να αρχισουν να με γλειφουν ?Μάθε λοιπόν άμεμπτε χθεσινέ ότι δεν έχεις ιδέα ποιός γλύφει και ποιός φτύνει εδώ μέσα. Ούτε πότε, που και ποιος.
υ.γ. το είδα μόλις τώρα, για αυτό και παίρνεις απάντηση με καθυστέρηση.
Εαν ειναι eizo την αγοραζω θα την αντικαταστησω στα πλαισια της εγγυησης των 0 pixel και θα την μοσχοπουλησω χαρη στα ποσταρισματα που εκανα εδω .Μεγαλεμπορος δηλαδηΜε πείσατε...θα πουλήσω την οθόνη που έχω καβατζα με ενα ολάκερο υγείες pixel...
έτσι για να χαλαρώσουμε λίγο,,,και να ευθυμήσουμε..
Εαν ειναι eizo την αγοραζω
Νομίζω ότι το θέμα με τις αγγελίες παράγινε...
Τι πρεπει να κανω για να αρχισουν να με γλειφουν ?
Γλυφουν ντε καλα
Νομίζω ότι το θέμα με τις αγγελίες παράγινε. Εκτός και αν το forum αποτελείται απο ανήλικους που θέλουν προστασία δεν έχω άλλη εξήγηση για αυτό το κυνήγι μαγισών. Όταν αγοράζεις κάτι από ΧΕ σε προστατεύει κανείς ή από οπουδήποτε αλλού; Να σοβαρευτούμε λίγο. Κανόνες πρέπει να υπάρχουν και να είναι σεβαστοί, αλλά να υπάρχει μία λογική. Παλαιότερα είχα προτείνει δημοψήφισμα στο φόρουμ για τους κανόνες αυτούς αλλά μάλλον αυτό δεν συμφέρει κάποιους που θέλουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του τι γίνεται εδώ μέσα. Κάνω λάθος;
Έχουν δωθεί λεπτομερείς εξηγήσεις και πάλι άκρη δε βγαίνει.
Πείτε μου σε ποιό άλλο φόρουμ γίνεται αυτό........
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.