Αγγίζοντας τα 16

Απίστευτος!!!!!
Μπράβο Alex!!!! Πρέπει να έρθουμε για ιδιαίτερα μαθήματα.....:SFGSFGSF:

:adore::adore::adore::adore:

Αυτός μου 'ριξε στ' αυτιά!
Τόξο 45 Ε - 15 W με αυτοσχέδια επέκταση ράγας και χειροποίητες βάσεις lnb.
(συνεπώς πρέπει να ξανανέβω..)

attachment.php

Attachments

• toroidallnb08.jpg
    toroidallnb08.jpg
    35.6 KB · Views: 149
Αλεξανδρε η φωτογραφια απο ποια χωρα ειναι ? Ρωτω διοτι οσο πιο Βορεια τοσο πιο μεγαλο το ανοιγμα της Τ90, δηλαδη ειναι ικανη να καλυψει πιο μεγαλο φασμα. Φυσικα να το δοκιμασεις μιας και οι 15W/45E ειναι δυνατες θεσεις αλλα μην απαγοητευτεις αν δεν πετυχεις το ιδιο αποτελεσμα σαν τους Βορειοευρωπαιους

45Ε κατέβασα το Σάββατο χωρίς πρόβλημα, αλλά δυστυχώς ήταν το 17ο lnb..
Δυτικότερα από 7 W δεν έχω σκοπεύσει ακόμα αλλά θα το κάνω σύντομα.

Καλα καταλαβα. Προφανως απο Νοτια Σουηδια αφου βγαζει και μερικως 4W/26E. Εχει κεντραρει στις 13Ε, οποτε πιο ευκολα βγαζει 15W.

Συγχαρητήρια Alex,

με το παρών εγχείρημα διεκδικείς δίκαια την θέση του πιο extreme εγκαταστάτη της πόλης μας και όχι μόνο.

Είμαι στην διάθεσή σου για περαιτέρω πειραματισμούς, μετρήσεις με πεδιόμετρο κτλ εφόσων με χρειαστείς.

Κωνσταντίνος

Αψογη εγκατάσταση !!!Συγχαρητήρια και απο εμένα .
Απο tuner failed πως πάει ο 800αρης Αλέξη ,περνώντας απο τον ένα δορυφόρο στον άλλο ?

Νίκος

Μάλλον οι διακόπτες diseqc είναι καλής ποιότητας και το φαινόμενο δεν το έχω ποτέ.
Θα επιχειρήσω όμως παρουσία μαρτύρων (lol) να κάνω crash test στους Spaun. Πολύ γρήγορες εναλλαγές μεταξύ διαφορετικών δορυφόρων ώστε να διαπιστώσω τα όρια τους. Ουσιαστικά να φανεί πόσο γρήγορα ανταποκρίνονται τα ρελέ του Diseqc 1.1

Απάντηση: Re: Αγγίζοντας τα 16

Συγχαρητήρια Alex,

με το παρών εγχείρημα διεκδικείς δίκαια την θέση του πιο extreme εγκαταστάτη της πόλης μας και όχι μόνο.

Είμαι στην διάθεσή σου για περαιτέρω πειραματισμούς, μετρήσεις με πεδιόμετρο κτλ εφόσων με χρειαστείς.

Κωνσταντίνος
Προβλέπονται και ..χειρότερα πειράματα.
Ο Σουηδός παραπάνω μου κέντρισε την περιέργεια. Το επόμενο βήμα θα είναι οι 20 δορυφόροι.
Ευχαριστώ για την προσφορά βοήθειας!

Ετοίμασε τα σχετικά και τα συνοδευτικά τους. (τσίπουρα, μεζέδες, σκουμπρί κλπ..) και όλα γίνονται.
οτι θελει ο φιλος αλεξης:BDGBGDB55:οποτε θα παρω ακομα καπια πραματα και ερθει και τσικουδια φρεσκια θα σε στειλω πμ,σε ευχαριστω που θα μου κανεις την τιμη αυτη να ερθεις-bye-

Προκειται για εγκατασταση στην Δυτικη Γερμανια και η προσπαθεια επικοινωνιας το ποσο καλα πιανει ολες τις θεσεις ηταν αρνητικη αλλα δεδομενου οτι η μικροτερη OP125 εχει επισης πολυ καλες extreme multifeed δυνατοτητες, μαλλον η OP150 δεν διαφερει πολυ.