Αγγίζοντας τα 16

Απάντηση: Re: Αγγίζοντας τα 16

Προκειται για εγκατασταση στην Δυτικη Γερμανια και η προσπαθεια επικοινωνιας το ποσο καλα πιανει ολες τις θεσεις ηταν αρνητικη αλλα δεδομενου οτι η μικροτερη OP125 εχει επισης πολυ καλες extreme multifeed δυνατοτητες, μαλλον η OP150 δεν διαφερει πολυ.
Vielen Dank für die schnelle Reaktion-bye-

Re: Απάντηση: Αγγίζοντας τα 16

Υπάρχει και μεγαλύτερο wave frontier από 90άρι;

Το είχα ψάξει παλιότερα και είχα βρεί ότι ενώ η wave frontier είχε ανακοινώσει ότι σκόπευε να βγάλει Τ-120 (που πιστευω θα ήταν ιδανικό ) για κάποιο λόγο εγκατέλειψε το project .

N.

Re: Απάντηση: Αγγίζοντας τα 16

Μάλλον οι διακόπτες diseqc είναι καλής ποιότητας και το φαινόμενο δεν το έχω ποτέ.
Θα επιχειρήσω όμως παρουσία μαρτύρων (lol) να κάνω crash test στους Spaun. Πολύ γρήγορες εναλλαγές μεταξύ διαφορετικών δορυφόρων ώστε να διαπιστώσω τα όρια τους. Ουσιαστικά να φανεί πόσο γρήγορα ανταποκρίνονται τα ρελέ του Diseqc 1.1

Mία ακόμα ερώτηση Αλέξη ,όλοι οι διακόπτες που χρησιμοποιείς στην εγκατάσταση σου είναι spaun ?Kαι οι απλοί 4ρηδες ?Το ρωτάω γιατί εγώ με 4 διαφόρων άλλων εταιρειων που καταλήγουν σε ένα 4αρη spaun (sur ...)έχω ψιλοπροβλήματα .

Last edited:
AlexT_ εχεις δοκιμασει με τα 8απλης EMP-CENTAURI 'η οποιοσδηποτε στο forum τι αποδοση εχουν?

Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει στην εγκατάσταση μου. Σε φίλο που τον βοήθησα στο σετάρισμα, λειτουργεί καλά με 7 lnb σε DM 800.

Εγώ το δουλεύω και στις 2 εκδόσεις του (η τελευταία για dm 800 υποτίθεται...) με 11 lnb, με dm 800 και 7020, όλα οκ.
Στην αρχή είχα κάποια προβλήματα με τον 800 αλλά τώρα όλα οκ.

επιβεβαιώνω το μπλε 8 σε 1 δουλεύει και με 800 και με 500 είναι πιο αργό από το Spaun και καμια φορα μουλαρώνει στο 500 και θέλει reset

Το τόξο διευρύνθηκε λίγο ακόμα και σήμερα κατεβάζει κανάλια από τις 45Ε μέχρι και τις 7W.

attachment.php

Attachments

• Neco_16lnb.jpg
    Neco_16lnb.jpg
    115.7 KB · Views: 158
Απάντηση: Re: Αγγίζοντας τα 16

Αλεξανδρε στις 4W τα βγαζεις ολα απο Amos 2/3 Europe Beams ?

Ανασταίνω το topic γιατί με ενδιαφέρει κι εμένα αυτή η υλοποίηση (wave) και η λήψη στις 4 δυτικά.