Σωστά. Λ.Σ.Eυχαριστώ Λουκά.
Ας παίξουν μερικές δεκάδες ώρες,να δώ άν αξίζουν το κόπο πρώτα...
View attachment 92287Ξέρει κανείς περί τίνος πρόκειται;Επάνω γράφει 12ΑΧ7 made in USA .
Ποιάς εταιρείας είναι;
Τελικώς οι τρέχουσας παραγωγής λυχνίες των JJ και EH είναι συνολικά αρκετά καλύτερες...
Ηθικόν δίδαγμα,ότι έρχεται απο το...ένδοξο παρελθόν,δεν παίζει κι απαραίτητα καλύτερα...
Τουλάχιστον στον δικό μου ενισχυτή και σύστημα.
Μοιράσου τις εμπειρίες σου θα έχει ενδιαφέρον. Σαφώς ό,τι παλιό δεν είναι οπωσδήποτε και καλό ή καλύτερο. Θέλει προσοχή στο τί αγοράζουμε. Λ.Σ.Είπες το αυτονόητο, γιατί έχει πέσει πολύ ..παρελθοντολαγνεία !
Είπες το αυτονόητο, γιατί έχει πέσει πολύ ..παρελθοντολαγνεία !
Ειναι "αυτονοητο" επειδη ετυχε οι συγκεκριμενες λαμπες στο συγκεκριμενο συστημα να μην αρεσουν ; !!!!!
Δηλαδή επιμένεις ότι κάθε λάμπα παλιά, είναι καλή και ..άγια; Ε, και να μπορούσαν να πουν από πόσα χέρια έχουν περάσει, όταν φτάνουν στα χέρια μας, σαν ΔΗΘΕΝ NOS..
Δηλαδή επιμένεις ότι κάθε λάμπα παλιά, είναι καλή και ..άγια; Ε, και να μπορούσαν να πουν από πόσα χέρια έχουν περάσει, όταν φτάνουν στα χέρια μας, σαν ΔΗΘΕΝ NOS..
Το θέμα είναι να μετράνε και να παίζουν καλά, χωρίς προβλήματα. Το αν έχουν περάσει από πολλά χέρια εμένα προσωπικά δεν θα με πείραζε. Πάντως οι Nos ξεχωρίζουν σε αρκετά σημεία. Τουλάχιστον έχω αρχίσει να ξεχωρίζω κάποιες....
Καλοί μου φίλοι, αφού όλες οι παλιές λάμπες είναι (αναγκαστικά) ..καλές, μη παραπονιέστε αν κάποιες "χ " telefunken θέλουν μισό ..μηνιάτικο για να τις αγοράσεις ! Με τον τρόπο σας διευκολύνετε τους κάθε λογής κερδοσκόπους, που εκμεταλλεύονται τον ¨μύθο¨ των NOS λυχνιών.
Σχετικά με τις δικές μου εμπειρίες, ενδεικτικά σας αναφέρω ότι έχω δοκιμάσει ΝΟS RCA 5963 και 5814A MADE IN USA σε σχέση με καινούργιες JJ ECC82 (με τα χρυσά πόδια) και οι τελευταίες είναι ΜΑΚΡΑΝ καλύτερες.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.
Καλοί μου φίλοι, αφού όλες οι παλιές λάμπες είναι (αναγκαστικά) ..καλές, μη παραπονιέστε αν κάποιες "χ " telefunken θέλουν μισό ..μηνιάτικο για να τις αγοράσεις ! Με τον τρόπο σας διευκολύνετε τους κάθε λογής κερδοσκόπους, που εκμεταλλεύονται τον ¨μύθο¨ των NOS λυχνιών.
Σχετικά με τις δικές μου εμπειρίες, ενδεικτικά σας αναφέρω ότι έχω δοκιμάσει ΝΟS RCA 5963 και 5814A MADE IN USA σε σχέση με καινούργιες JJ ECC82 (με τα χρυσά πόδια) και οι τελευταίες είναι ΜΑΚΡΑΝ καλύτερες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.